czarny.onyks 17.06.13, 15:04 chyba nie było takiego tematu..a czas w sam raz.... szukam sprawdzonych, godnych polecenia... gdzie warunki są takie jak w ofercie katalogowej.... szczególnie takich na objazdowe wycieczki z ciekawymi przewodnikami.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
green.amber Re: Biura podróży 17.06.13, 15:25 jak znajdziesz to daj znać... a ja tak tylko wspomnę nieco, że możesz rozdrażnić tym urlopowaniem tych, co to dopiero gdzieś tam przedwstępne koncepcje ruszenia w świat mają w okolicach września... Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Biura podróży 17.06.13, 15:50 ale ona też we wrześniu. itaka jest dobra na tamte strony.no i ja żadnych wycieczek fakultatywnych nie biere, samemu se można ogarnąć w dogodnych porach.- Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Biura podróży 17.06.13, 15:54 matko przerażasz mnie tą swoją pamięcią wrzesień już raczej zaplanowany.. ale jest jeszcze czerwiec ... i trochę lipca...sierpnia Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Biura podróży 17.06.13, 15:56 e tam rozdrażnić jak przetestuje powiadomię Odpowiedz Link
dorisk Re: Biura podróży 17.06.13, 18:57 A jakie Cię kierunki interesują, może będę mogła pomóc, turystyka to moja branża a w biurze podróży pracuję już ponad 10 lat, oczywiście nie w jednym, żeby nie było za nudno) Odpowiedz Link
czarnamajka75 Re: Biura podróży 17.06.13, 22:06 to ja się tez podepnę mnie interesują Węgry Odpowiedz Link
ame_belge34 Re: Biura podróży 18.06.13, 07:58 czy ja też sie podpiąć mogę ? mnie wschód , Rosja, ?Ukraina Uzbekistan, Azerbejdżan... Odpowiedz Link
dorisk Re: Biura podróży 18.06.13, 10:03 hehe od biura do biura, w jednym przystanek na kawkę,w drugim na winko i czas leci A tak na poważnie to na Węgry jeśli na wypoczynek to sporo ofert ma herkules expres,samolotem Matimpex a na objazdówki to ja najczęściej wysyłam z Itaki, rainbow'a, soltur'u i sol-tours'u no i jeszcze Almatur i jak na razie wszyscy zadowoleni . Jeśli chodzi o wschód dorzuciłabym jeszcze ewentualnie Bezkresy.Dalsze kierunki (zresztą nie tylko) najlepiej robi Logos Śliwka, nie są może najtańsi ale na pewno godni polecenia. Dobra, to teraz czas na kawkę, w domciu, w łóżeczku i może jakaś mała drzemkę złapię) Odpowiedz Link
duza_madzia Re: Biura podróży 18.06.13, 20:39 Ja to bym w podróż z Makłowiczem się wybrała -pooglądać świat , spróbować nowych smaków, posłuchać "bajania" i popić różnych alkoholi - bo wyraźnie lubi jako i ja Odpowiedz Link
nerw_rdzeniowy Re: Biura podróży 27.06.13, 22:41 o ja tez. tych wszystkich alkoholi popróbowac Odpowiedz Link
zed-is-dead Chętnie też poczytam 19.06.13, 08:36 ten wątek, bo już jedna cenna dla mnie informacja się w nim pojawiła (na temat Solturu) . Ja na razie nie "naciąłem" się na żadnym biurze (choć z Triady i Sky Clubu też jeździłem i chwaliłem sobie). teraz z czystym sumieniem mogę polecić Rainbow Tours i Itakę do wycieczek objazdowych i 7+7 oraz Skarpę do pobytówek (tanie biuro, które nie obiecuje wodotrysków, ale daje dokładnie to o czym mowa w folderach). Jak ktoś ma jakieś fajne biuro organizujące 7+7 w Rumunii za rozsądne pieniądze, to poproszę o namiary Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Chętnie też poczytam 26.06.13, 23:10 Rainbow Tours byłam raz...i się rozczarowałam.... niesprawny autokar, pilot beznadziejny...a hotele...itd.... i żeby nie było...nie byłam osamotniona w tych odczuciach.. na szczęście, jeśli zbierze się fajna ekipa ludzi to wszystko można strawić Triada i Skarpa...pare lat temu z nimi byłam ..ale było ok... Odpowiedz Link
anula36 Re: Chętnie też poczytam 28.06.13, 22:07 TUI miewa fajne oferty, warto sledzic ich oferte. Odpowiedz Link
puch_atek Re: Chętnie też poczytam 29.06.13, 00:57 bylem raz z TUI, to jest bardzo duze miedzynarodowe biuro. Nie narzekalem. Odpowiedz Link
czarnamajka75 Re: Chętnie też poczytam 04.07.13, 23:37 Onyks a jakie kierunki polecasz ? No i kiedy zaczynasz rezerwować wycieczkę z jakim wyprzedzeniem? Odpowiedz Link