stefcia41 29.07.13, 09:20 szukał ławki na te spacery co to zapraszali co niektórzy to taka znalazłam wpadasz w ramiona czy chcesz czy nie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hashimotka88 Re: Jakby ktoś 29.07.13, 09:35 Hehe dobre Nie wiem dokladnie jak to dziala. Podejrzewam ze najpierw oboje ludzi trzyma pewien dystans do siebie. Pozniej zsuwaja sie w dol - przyciaga ich. Cwana ta lawka tak jak milka, ktora zbliza do siebe ludzi cwana bo specjalnie skrzywiona Hehe tylko w ramiona ? A co jakby Ci ludzie zjechali do siebie do srodka a wtedy lawka... Trach moze tego nie wytrzymac, zbyt duze przeciazenie a pod spodem nic ja nie podtrzymuje. Zamiast w ramiona moga w ogole uderzyc na siebie. Na kolana... Na co tam wypadnie Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Jakby ktoś 29.07.13, 10:00 Eee ja bym powiedziala ze na sobie wedlug mnie tak zadzialaja prawa fizyki. Ich nadal bedzie przyciagala do siebie z racji, ze lawka dosc mocno jest skrzywiona Lawka trach a oni... Na siebie bach Nie sadze by byli tak calkiem obok siebie na tej trawce Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Jakby ktoś 29.07.13, 10:12 Nie ma szans. Bys sam byl na sobie TA lawka, tak podejrzewam, jest skonstruowana zeby sie dopiero ugiac pod pewnym ciezarem. Nie glupia, na darmo dla jednej osoby nie bedzie sie lamac czasem pewnie mozna ja oszukac swoim wiekszym dobytkiem ale... Ty go specjalnie nie posiadasz wiele wiec nie ugnie sie pod Toba i nie bedziesz sam na sobie Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Jakby ktoś 29.07.13, 10:24 że tak zapytam...co on ma między nogami...na tej ławce? Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Jakby ktoś 29.07.13, 10:32 Kaszkietowe Gdzie te Twoje oczy zbiegaja sie... W jedno miejsce Wiesz ze jak patrzy sie z bliska w jeden punkt to... Robi sie zez Ty na szczescie patrzysz z daleka (chyba) wiec jest ok Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Jakby ktoś 29.07.13, 10:56 ale wtopa....słonce mi tak padało na monitor, ze nie hu hu nie było widać, ze to jakaś czapeczka.... ..wyglądało na ...trąbę Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Jakby ktoś 29.07.13, 11:41 Oj Onyksia, przecież jedno nie wyklucza drugiego i Twoje myśli może nie były aż tak wypaczone hehhe na kobiecie jakoś lepiej mi wygląda ta trąba Facetom chyba nie pasuję . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Taka sobie oto trąba, która może chodziła Ci po głowie Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Jakby ktoś 29.07.13, 10:28 Jakbys wybral sobie odpowiednia dziewczyne to Ty bylbys na gorze z racji ze wybranka mialaby wieksze przyciaganie w dol Eeee masz racje. Lepiej jest wybrac antagoniste do siebie. Gdy jest wieksze przyciaganie jednego z parntera do jadra ziemi, to jest wieksza szansa ze znajdzie sie na kims a nie obok niego Odpowiedz Link
puch_atek Re: Jakby ktoś 29.07.13, 11:49 podsumowujac, wszystko sprowadza sie do grawitacji Odpowiedz Link