Dodaj do ulubionych

Jakby ktoś

29.07.13, 09:20
szukał ławki na te spacery co to zapraszali co niektórzy to taka znalazłam big_grin
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/1001531_10151803760188115_823516378_n.jpg

wpadasz w ramiona czy chcesz czy nie tongue_out
Obserwuj wątek
    • hashimotka88 Re: Jakby ktoś 29.07.13, 09:35
      Hehe dobre wink
      Nie wiem dokladnie jak to dziala.
      Podejrzewam ze najpierw oboje ludzi trzyma pewien dystans do siebie. Pozniej zsuwaja sie w dol - przyciaga ich. Cwana ta lawka wink tak jak milka, ktora zbliza do siebe ludzi wink cwana bo specjalnie skrzywiona wink

Hehe tylko w ramiona ? A co jakby Ci ludzie zjechali do siebie do srodka a wtedy lawka... Trach big_grin moze tego nie wytrzymac, zbyt duze przeciazenie a pod spodem nic ja nie podtrzymuje. Zamiast w ramiona moga w ogole uderzyc na siebie. Na kolana... Na co tam wypadnie wink
    • hashimotka88 Re: Jakby ktoś 29.07.13, 10:00
      Eee ja bym powiedziala ze na sobie big_grin wedlug mnie tak zadzialaja prawa fizyki. Ich nadal bedzie przyciagala do siebie z racji, ze lawka dosc mocno jest skrzywiona wink
      Lawka trach a oni... Na siebie bach wink
      Nie sadze by byli tak calkiem obok siebie na tej trawce wink
    • hashimotka88 Re: Jakby ktoś 29.07.13, 10:12
      Nie ma szans. Bys sam byl na sobie big_grin TA lawka, tak podejrzewam, jest skonstruowana zeby sie dopiero ugiac pod pewnym ciezarem. Nie glupia, na darmo dla jednej osoby nie bedzie sie lamac big_grin
      czasem pewnie mozna ja oszukac swoim wiekszym dobytkiem ale... Ty go specjalnie nie posiadasz wiele tongue_out wiec nie ugnie sie pod Toba i nie bedziesz sam na sobie wink
    • czarny.onyks Re: Jakby ktoś 29.07.13, 10:24
      że tak zapytam...co on ma między nogami...na tej ławce?wink
      • hashimotka88 Re: Jakby ktoś 29.07.13, 10:32
        Kaszkietowe big_grin
        Gdzie te Twoje oczy zbiegaja sie... W jedno miejsce big_grin
        Wiesz ze jak patrzy sie z bliska w jeden punkt to... Robi sie zez tongue_out wink
        Ty na szczescie patrzysz z daleka (chyba) wiec jest ok wink
        • czarny.onyks Re: Jakby ktoś 29.07.13, 10:56
          ale wtopa....słonce mi tak padało na monitor, ze nie hu hu nie było widać, ze to jakaś czapeczka....
          ..wyglądało na ...trąbę big_grin
          • hashimotka88 Re: Jakby ktoś 29.07.13, 11:41
            Oj Onyksia, przecież jedno nie wyklucza drugiego i Twoje myśli może nie były aż tak wypaczone big_grin tongue_out

hehhe na kobiecie jakoś lepiej mi wygląda ta trąba wink
            Facetom chyba nie pasuję tongue_out
            .
            .
            .
            .
            .
            .
            .
            .
            .
            .
            .
            .
            .
            .
            .
            .
            .
            .
            .
            .
            .
            .
            .
            .
            .
            .
            .
            .
            .

Taka sobie oto trąba, która może chodziła Ci po głowie wink

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRJkEDK_eidAxjKSagK5iMvOPhMw-ZdkkYosg5HYsa_Qf6jjn9p
    • hashimotka88 Re: Jakby ktoś 29.07.13, 10:28
      Jakbys wybral sobie odpowiednia dziewczyne to Ty bylbys na gorze big_grin z racji ze wybranka mialaby wieksze przyciaganie w dol wink
      Eeee masz racje. Lepiej jest wybrac antagoniste do siebie. Gdy jest wieksze przyciaganie jednego z parntera do jadra ziemi, to jest wieksza szansa ze znajdzie sie na kims a nie obok niego wink
    • puch_atek Re: Jakby ktoś 29.07.13, 11:49
      podsumowujac, wszystko sprowadza sie do grawitacji smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka