ame_belge34 15.09.13, 09:16 widzę, ze tu wszystkim grzybki w głowie warszawiacy ? na ecco walkathonie byliście ? jestem dumna z mojego szkraba , na własnych nogach przeszedł 6 km .... cud, miód, malina a jaki dumny był z siebie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kira_koslin Re: ecco walkathon 15.09.13, 10:13 6 km????? No to brawo, brawo, brawo, brawo!!!!! Odpowiedz Link
ame_belge34 Re: ecco walkathon 15.09.13, 10:32 na dyche się nie porwaliśmy moze w przyszłym roku Odpowiedz Link
kira_koslin Re: ecco walkathon 15.09.13, 11:00 super, gratulacje dla młodzieży ale i dla dumnej mamy)))) Odpowiedz Link
ame_belge34 Re: ecco walkathon 15.09.13, 11:01 4 lata ma, wiec mysle, ze i tak nie źle mu poszło Odpowiedz Link
slayer-ka Re: ecco walkathon 15.09.13, 11:37 a z tym ecco to nie bylo tak, ze trzeba było bilecik kupic? Odpowiedz Link
ame_belge34 Re: ecco walkathon 15.09.13, 11:46 a trzeba było ale na szczytne cele poszlo Odpowiedz Link
slayer-ka Re: ecco walkathon 15.09.13, 12:52 No ale może więcej by było na te szczytne cele gdyby kase za bileciki wpłacic Odpowiedz Link
slayer-ka Re: ecco walkathon 15.09.13, 12:54 no tak - jak policzylam to za 6km bardziej si eopłacało wpłacic kase za bilety. No - ale moze o klimat chodzi Odpowiedz Link
ame_belge34 Re: ecco walkathon 15.09.13, 13:06 chodzi o ideę, zeby pieniadze były przekazane, trzeba było przejść cała trasę i o to chodzi, aby robic coś dla innych. Mi sie bardzo impreza podoba, a przy tym uczy dzieciaki, które biorą w niej udzial, ze nie są same na świecie i pooc drugiemu człowiekowi jest bardzo ważna. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: ecco walkathon 15.09.13, 13:15 a co ważniejsze uczy maluchy, że pomagać można niekoniecznie tylko ślepo i bez wysiłku wpłacając pieniądze... fajna akcja... Odpowiedz Link
slayer-ka Re: ecco walkathon 15.09.13, 14:09 O tak popieram. Trzeba uczyć, że nie tylko płacenie. jednak zawsze mnie drażniły imprezy, gdzie ktoś jeszcze napełniał sobie kieszonkę. ot takie moje zboczenie Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: ecco walkathon 15.09.13, 14:29 Najlepsze sa imprezy gdzie sa sponsorzy W Warszawie byl w tym roku chyba taki maraton gdzie Orlen dawal kase za kazdego biegacza na szczytny cel. To jest dobre A gdy sam uczestnik da symboliczna zlotiwke tez to sie bardzo ceni a tym bardziej gdy gotowka dobrze trafi Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: ecco walkathon 15.09.13, 14:33 wiesz... w życiu nie ma czarno- biało... a w dodatku dzieci widza, że można inaczej niż przed komputerem spędzac czas...w dodatku z rodzicami... Odpowiedz Link
slayer-ka Re: ecco walkathon 15.09.13, 14:38 Niby tak Ale brałam kilka razy udział w imprezach niby fundacji (od drugiej strony)....no fundacji.. nazwy znane Brałam udział zawodowo - znaczy obowiązki służbowe i wiem jak się dzieli kasę Wolę np. wizytę w szpitalu na oddziale dziecięcym z małym z paką zabawek Albo wizytę w schronisku z karmą Albo...albo... Mam pewność, że pieski zjedzą co im przyniosłam A co do walk...... nie mam takiego zdania po burzliwej dyskusji w mediach na temat imprezy I to chyba nie o nią nawet chodzi Pisze ogólnie reklama marki i zarobek a pomoc innym nigdy nie idą bezinteresownie w parze Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: ecco walkathon 15.09.13, 14:42 no wiem, wiem.... tylko, że część osób sama nie pójdzie nigdy....bo pogoda...bo nie chce się paczki pakować...bo to, bo tamto.... a tak...ktoś coś dostanie.... Odpowiedz Link
slayer-ka Re: ecco walkathon 15.09.13, 14:46 Jeśli choć troszke kasy trafi do faktycznie potrzebujących - się chwali. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: ecco walkathon 15.09.13, 14:49 ale Ty to czepialska jesteś też wolałabym, żeby cała kasa trafiła dla potrzebujących... ale widzę więcej plusów więc jestem za Odpowiedz Link
slayer-ka Re: ecco walkathon 15.09.13, 15:07 Nie czepialska Ale zauważyłam, że jak ktoś ma inne zdanie na forum niż większośc- natychmiast jest tak nazywany. Przywykłam. A swoją drogą, nie wierzę, że wszyscy macie takie idealnie zgodne zdanie na każdy temat a przynajmniej większość. Albo częśc woli nic nie pisać, żeby nie zostać "czepialskim" albo jest klimat wazeliny, bo koleżanka lubi to tamto to ja też powinnam... Ot tyle Nie bardzo rozumiem, dlaczego wyrażenie innego zdania stawia mnie na stanowisku czepialskiej. czy to forum od dyskusji, rozmów czy przytakiwania? Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: ecco walkathon 15.09.13, 15:19 ależ to było w pozytywnym sensie... cenię ludzi, którzy mają swoje zdanie i potrafią go bronić, nie obrażając przy tym nikogo... i tyle.... Odpowiedz Link
slayer-ka Re: ecco walkathon 15.09.13, 15:28 czepialska nie brzmi pozytywnie ale ja wbrew pozorom nie jestem taka zła... a może jestem Odpowiedz Link
ame_belge34 Re: ecco walkathon 15.09.13, 15:30 a ja myślę ze plusów jest wiele, dzieciaki spedziły czas na swieżym powietrzu z rodzicami, kasa na sprzet dla dzieciaków pójdzie i chyba o to chodzi. Co prawda nie muszę mlodego przekonywać do pomocy, bo i tak pakujemy co roku za małe rzeczy i wieziemy do domu samotnej matki, ale im wiecej takich akcji w jego zyciu tym wiecej wgryzie się w mózg ze nie jest pępkiem świata. Odpowiedz Link
slayer-ka Re: ecco walkathon 15.09.13, 15:52 To zapraszam do mnie z prezentami ja samotna matka jestem Oj a ten problem pępka świata to trzeba piłować, bo dziś dzieciaki chyba łatwo wpadają w taki stan. Odpowiedz Link
ame_belge34 Re: ecco walkathon 15.09.13, 17:23 jesli masz młodzież ponizej 4 lat, nie widzę problemu Odpowiedz Link
slayer-ka Re: ecco walkathon 16.09.13, 20:30 no nie...nie mam ale skoro ja się zachowuję czasami jak 2-latka więc może ja coś przyjmę Odpowiedz Link
zakochana_jane Re: ecco walkathon 18.09.13, 10:33 Ja też pomagałam w niedzielę. 42 km dla czteroletniego Szymona z wadą serca Odpowiedz Link