torado 15.09.13, 14:26 było pierwwsze: Samotni? - łączmy się? czy Samotni - łączcie się? i czemu jedno działa prężnie , a drugie podumiera ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarny.onyks Re: a które forum 15.09.13, 14:34 i czemu jedno > działa prężnie , a drugie podumiera ? bo ...nie ma nas? Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: a które forum 15.09.13, 14:34 nasze powstało 10 lat temu, w 2003 r, przynajmniej z tego roku są posty niejakiego czupurka5 a potem działo się różnie, ale co dokładnie, to ja nie wiem, w każdym razie kilka lat temu było zupełnie bez admina a potem, o ile mi wiadomo, została nim Salsa - było to na jakiś czas przed moim dołączeniem do forum a to drugie powstało w opozycji, ale czemu - nie wiem no i nasze miało nazwę "Samotni łączmy się" - bez znaków interpunkcyjnych i emotka te ja pozwoliłam sobie dodać jakiś czas temu Odpowiedz Link
torado Re: a które forum 15.09.13, 14:51 pzkpfw-vi-b-konigstiger napisała: > nasze powstało 10 lat temu, w 2003 r, przynajmniej z tego roku są posty niejaki > ego czupurka5 > a potem działo się różnie, ale co dokładnie, to ja nie wiem, w każdym razie kil > ka lat temu było zupełnie bez admina > > a potem, o ile mi wiadomo, została nim Salsa - było to na jakiś czas przed moim > dołączeniem do forum > a to drugie powstało w opozycji, ale czemu - nie wiem > > no i nasze miało nazwę "Samotni łączmy się" - bez znaków interpunkcyjnych i emo > tka > te ja pozwoliłam sobie dodać jakiś czas temu > > > thenk ju....zaspokoiłaś mą ciekawość Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: a które forum 15.09.13, 14:37 Hahah nawet mi nie mow Nie tak dawno. Moze miesiac, dwa temu weszlam przez przypadek na tamto forum i tak patrze... Mysle... Co tu sie w ogole dzieje?! Cisza straszna i ludzie jacys nowi a ze bylam na telefonie to obrazka nie mialam na glownej stronie i sama sie wkrecilam Z poczatku nie wiedzialam o co kaman Mysle ze tamto jest podroba z reszta lepiej brzmi: laczmy sie ! - zacheta ^^ Niz laczcie sie - taki troche mus Odpowiedz Link