Dodaj do ulubionych

a które forum

15.09.13, 14:26
było pierwwsze: Samotni? - łączmy się? czy Samotni - łączcie się? i czemu jedno działa prężnie , a drugie podumiera ? wink
Obserwuj wątek
    • czarny.onyks Re: a które forum 15.09.13, 14:34
      i czemu jedno
      > działa prężnie , a drugie podumiera ? wink

bo ...nie ma nas?big_grin
    • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: a które forum 15.09.13, 14:34
      nasze powstało 10 lat temu, w 2003 r, przynajmniej z tego roku są posty niejakiego czupurka5
      a potem działo się różnie, ale co dokładnie, to ja nie wiem, w każdym razie kilka lat temu było zupełnie bez admina

a potem, o ile mi wiadomo, została nim Salsa - było to na jakiś czas przed moim dołączeniem do forum
      a to drugie powstało w opozycji, ale czemu - nie wiem

no i nasze miało nazwę "Samotni łączmy się" - bez znaków interpunkcyjnych i emotka
      te ja pozwoliłam sobie dodać jakiś czas temu big_grin
      • torado Re: a które forum 15.09.13, 14:51
        pzkpfw-vi-b-konigstiger napisała:

> nasze powstało 10 lat temu, w 2003 r, przynajmniej z tego roku są posty niejaki
        > ego czupurka5
        > a potem działo się różnie, ale co dokładnie, to ja nie wiem, w każdym razie kil
        > ka lat temu było zupełnie bez admina
        >
        > a potem, o ile mi wiadomo, została nim Salsa - było to na jakiś czas przed moim
        > dołączeniem do forum
        > a to drugie powstało w opozycji, ale czemu - nie wiem
        >
        > no i nasze miało nazwę "Samotni łączmy się" - bez znaków interpunkcyjnych i emo
        > tka
        > te ja pozwoliłam sobie dodać jakiś czas temu big_grin
        >
        >
        >

thenk ju....zaspokoiłaś mą ciekawość wink
    • hashimotka88 Re: a które forum 15.09.13, 14:37
      Hahah nawet mi nie mow big_grin
      Nie tak dawno. Moze miesiac, dwa temu weszlam przez przypadek na tamto forum i tak patrze... Mysle... Co tu sie w ogole dzieje?! Cisza straszna i ludzie jacys nowi a ze bylam na telefonie to obrazka nie mialam na glownej stronie i sama sie wkrecilam wink
      Z poczatku nie wiedzialam o co kaman wink

Mysle ze tamto jest podroba suspiciousz reszta lepiej brzmi: laczmy sie ! - zacheta ^^
      Niz laczcie sie - taki troche mus uncertain

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka