Dodaj do ulubionych

nowa w wwie

08.10.13, 01:23
cześć, właśnie przeprowadziłam się do Warszawy, gdzie praktycznie nikogo nie znam. Mam 24 lata, singielka, uwielbiam czytać, jestem fanatyczką muzyki (głównie szeroko rozumiany rock, również cięższe brzmienia) Szukam osób, które podobnie jak ja chciałyby poznać nowych ludzi, wyjść gdzieś, napić się piwa, pójść na koncert... Piszcie śmiało smile
Obserwuj wątek
    • banderolas Re: nowa w wwie 08.10.13, 01:56
      ganijana napisał(a):

> cześć, właśnie przeprowadziłam się do Warszawy, gdzie praktycznie nikogo nie zn
      > am. Mam 24 lata, singielka, uwielbiam czytać, jestem fanatyczką muzyki (głównie
      > szeroko rozumiany rock, również cięższe brzmienia) Szukam osób, które podobnie
      > jak ja chciałyby poznać nowych ludzi, wyjść gdzieś, napić się piwa, pójść na k
      > oncert... Piszcie śmiało smile

Bardzo chętnie Ciebie poznam. Mój post jest również w tym dziale. Bardzo chętnie poznam kumpele z którą można wyjść na spacer, miasto, czy po prostu podyskutować przy piwku na różne tematy. Jak masz ochotę, to napisz. Mam grono znajomych z którymi się spotykam, ale tak głupio samemu i smutno, dlatego szukam koleżanki, która ma ochotę na wspólne spędzamie wolnego czasu.
    • banderolas Re: nowa w wwie 08.10.13, 01:58
      Przeczytaj mój temat proszę.
      Mój temat
    • maximum.black Re: nowa w wwie 09.10.13, 16:30
      ganijana - aktywuj profil, bo nie da się do Ciebie napisać smile
      Albo pisz na mojego maila: maximum.black@gazeta.pl
      • slayer-ka Re: nowa w wwie 09.10.13, 19:28
        Jeśli słuchasz heavy metalu to ja zapraszam smile
        Wreszcie posiedzę przy kawie z kimś kto nie będzie się wydzierał, że mam TO wyłączyć big_grin
        napisz na privie z jakiej czesci wawy jestes

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka