szarlotka_ja 02.05.14, 22:30 Czy Wy już wszyscy śpicie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szarlotka_ja Re: Ludzieeeeeeeee 02.05.14, 22:36 Ot i nie pogadasz Kolorowych zatem życzę Odpowiedz Link
green.amber Re: Ludzieeeeeeeee 02.05.14, 22:42 nie, już nie teraz urlop, oczekiwanie na urlop Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Ludzieeeeeeeee 02.05.14, 22:44 Gratulejszyn i nie powiem, zazdroszczę Odpowiedz Link
green.amber Re: Ludzieeeeeeeee 02.05.14, 22:59 poniekąd mam nadzieję, że sama sobie będę zazdrościć Odpowiedz Link
margott70 Re: Ludzieeeeeeeee 02.05.14, 22:40 Oczywiście,że śpimy. Co tak krzyczysz po nocy? Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Ludzieeeeeeeee 02.05.14, 22:42 Przepraszam jeśli zbudziłam ale.... to się znów powtórzy Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Ludzieeeeeeeee 02.05.14, 22:40 jeszcze nie, a kiedy padne? Kto mnie tam wie dzisiaj moze być szybciej niz zwykle. Nie wyspanam odrobinę, choć nie czuje tego az tak bardzo ale czasu nie da sie oszukać. Cialo czasem tak W konia go robiąc mówiąc, że nie jest zmęczone ani spiące i ono mi wierzy ^^ Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Ludzieeeeeeeee 02.05.14, 22:43 Ej, no weź, Hashi Taki krótki post? Wstydź się Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Ludzieeeeeeeee 02.05.14, 22:46 Muszę wkład swój zmienić, bo się kończy wcześniej sie wypisalam dlatego teraz oszczedzam Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Ludzieeeeeeeee 02.05.14, 22:49 eee nie znasz moich możliwości gdy są sprawne (naturalnie funkcjonują) to śmigają, że aż sie miło patrzy teraz lekkie znużenie mnie dopadło... ooo i nawet ziewnęłam sobie ^^ o tej porze? Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Ludzieeeeeeeee 02.05.14, 22:53 No właśnie... jak możesz ziewać na godzinę przed północą? Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Ludzieeeeeeeee 02.05.14, 23:01 a w dodatku to nie było tylko raz o_O w poprzednim poście też mi sie zdarzyło ziewnąć starzeję się... aż z cieakwosci teraz otworzyłam okno by sprawdzić czy słowik śpiewa. Nie, dzisiaj jest cisza, może jeszcze mu sie nie chce. Moze jeszcze śpi ten slowiczek Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Ludzieeeeeeeee 02.05.14, 23:05 Ha, to ja się pochwalę, że już niedługo będę miała 5 zupełnie nowych wróbelków Dawno wróbla nie widziałam, i masz. Uwiła sobie gniazdko pod strzechą wiaty i wytrwale siedzi . Mam nadzieję, że koty się tam do nich nie dostaną Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Ludzieeeeeeeee 02.05.14, 23:12 miło. U mnie wróble prawie jak na wymarciu już mazurków jest chyba więcej.... ja miałam dzisiaj pisać o kopciuchach ^^ mam nowinkę ale SIl nie chciał posłuchać o dzisiejszych ptaszorach. Pewnie ma mnie już dość a myślałam, że ja mu sprawiam przyjemność swoim słowem tak, na pewno ma mnie dość... Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Ludzieeeeeeeee 02.05.14, 23:14 Tylko, że ja na 100% nie wiem czy to jest wróbelek Tak mi się zdaje tylko. Nie znam się na ptasich gatunkach Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Ludzieeeeeeeee 02.05.14, 23:18 Mazurek ma czarne łaty - plamki na policzkach i łepetyne brązową a wróbel ma szarą. U mazurków nie ma dyskryminacji płci wszyscy jednacy, przynajmniej tak wygląda u wróbli jest dymorfizm płciowy. Mam nadzieję że głupot nie palnęłam, wstyd by było i nie pomieszałam tych wróbolowatych ze sobą a choćby nawet... najwyzej krzyżówka by mi z nich wyszła. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Ludzieeeeeeeee 02.05.14, 23:19 A, tam, niech będzie co będzie byle się koty nie zwiedziały Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Ludzieeeeeeeee 02.05.14, 23:24 U mnie ptaki na ogrodzie są od niedawna bezpieczne. Taki jest tylko plus, jeśli tak można w ogóle powiedzieć, tego że kocura brak a fajny on był i życie jeszcze przed nimi było. Hmmm z 3 lata mial? gdzieś tak, przybłeda jedna Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Ludzieeeeeeeee 02.05.14, 23:11 Bez obaw Ja też z geografii nie jestem mistrzem więc sądzę, że się z Ambarką świetnie dogadamy Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Ludzieeeeeeeee 02.05.14, 23:15 Ciekawe co zrobisz jak się zaczniemy na pw dogadywać Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Ludzieeeeeeeee 02.05.14, 23:20 Seppuku? Oj to może być bolesna, możesz tego nie przeżyć Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Ludzieeeeeeeee 02.05.14, 23:41 Kaktus jakiś? Zrób se temat - konkurs, jest o rybce, będzie o kaktusie Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Ludzieeeeeeeee 03.05.14, 23:34 jakby tak się dokładniej przyjrzeć...to tak..... ..leki nasenne.... alkohol...i inne Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Ludzieeeeeeeee 03.05.14, 23:37 Jeszcze dorzuć jaki narkotyk i jak nic rockówa Odpowiedz Link
lounger Re: Ludzieeeeeeeee 03.05.14, 23:41 O mało serem pleśniowym się nie zadławiłam z wrażenia. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Ludzieeeeeeeee 03.05.14, 23:50 ale że czemuż?? wszak nie pisałam, o sobie Odpowiedz Link
lounger Re: Ludzieeeeeeeee 03.05.14, 23:54 Bo ja grzecznie sugerowałam sytuację kiedy łóżko do spania w innym punkcie miasta się znajduje Odpowiedz Link
lounger Re: Ludzieeeeeeeee 04.05.14, 00:05 wiem w końcu w międzyczasie można po fajkę czy procenty skoczyć Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Ludzieeeeeeeee 10.05.14, 20:15 ja to w domu, na wersalce, ale cicho jezdę, bom wielce zajętyk kończę 5-letniego UFOka Mayenna mi kazała Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Ludzieeeeeeeee 10.05.14, 20:19 na lozku leze a nie siedze butow - co podeszwy mialy biale ale zaczerwienialy sie z podloza odrobine - jeszcze nie zdjelam no ale dlonie umylam co tez czerwone nieco byly.... i len mnie dopadl. Kanapki przypieknae z serem zjadlam ale brakwalo mi tam cebulki. nje chcialo mi sie pojsc po nia do piwnicy. sam czosnek dalam i kielbaske. uwielbiam takie przypiekane. do tego na talerz majonez i ketchup. glodna bylam a teraz..... spac mi sie chce... Odpowiedz Link
green.amber Re: Ludzieeeeeeeee 10.05.14, 21:28 szarlotka_ja napisała: > Gdzie Wy wszyscy siedzicie? aktualnie osobiście na własnej kanapie, ale wszystkich też tu nie ma Odpowiedz Link
green.amber Re: Ludzieeeeeeeee 10.05.14, 21:44 ano cudnie było a teraz tydzień dochodzenia do siebie i pomniejszych przyjemności, i do pracy... Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Ludzieeeeeeeee 10.05.14, 21:56 Czyli pozostaje nam tylko pozazdrościć Odpowiedz Link
green.amber Re: Ludzieeeeeeeee 10.05.14, 22:15 można i tak albo można zrobić coś, czego się będzie zazdrościć samemu sobie Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Ludzieeeeeeeee 11.05.14, 08:03 ale to już po??? biuro czy samodzielny wypad?? .......bo szukam czegoś na czerwiec.... Odpowiedz Link
green.amber Re: Ludzieeeeeeeee 11.05.14, 10:04 tym razem biuro, już bo to obiecany pół roku temu tygodniowy wypad a moja towarzyszka dziś albo najdalej jutro do pracy miała iść już Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Ludzieeeeeeeee 10.05.14, 20:25 mam jeszcze starsze w swoim dorobku ale się zawzięłam, pokończę wszystko do końca roku!!! Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Ludzieeeeeeeee 10.05.14, 20:27 Łeee, a ja byłam pewna, że rekord należy do mnie Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Ludzieeeeeeeee 10.05.14, 20:33 mam zaczęty sweter, na który włóczkę kupowałam i pierwsze jego elementy robiłam, jak jeszcze byłam panną i nie mieszkałam w Białym... czyli 14 lat najmarniej Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Ludzieeeeeeeee 10.05.14, 20:40 Toż to jeszcze wiek poprzedni. Wstydziłabyś się Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Ludzieeeeeeeee 10.05.14, 20:45 bo mi się w międzyczasie ta... no... antykoncepcja na sweter zmieniła i leży biedak odłogiem, bo jeszcze nie mam pomysła, jak to rozwiązać ale już mi zaczęło świtać a czas mojego minionego małżeństwa to nie był dobry okres na dzierganie, tyle powiem... Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Ludzieeeeeeeee 10.05.14, 20:50 Hehe, jest konkurs, może byś coś udziergała zamiast projektować? Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Ludzieeeeeeeee 10.05.14, 20:31 może to jakaś haworthia/haworsja? Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Ludzieeeeeeeee 10.05.14, 20:50 eee... nie - najpierw była koncepcja nr 1, potem koncepcja odwrotna - czyli antykoncepcja a teraz aktualnie mamy brak koncepcji z lekkim wskazaniem na jakiś może prawdopodobnie pomysł, ale nie do końca na pewno Odpowiedz Link