Dodaj do ulubionych

zapytanie prawne

07.06.14, 07:08
Czy za zabicie lub chociaż poszczucie psem idioty, kretyna, debila który wpadł na pomysł aby w sobotę o 6 rano kosić trawę (oczywiście głośną kosiarką spalinową) grożą jakieś konsekwencje prawne czy tylko brawa od sąsiadów?
Obserwuj wątek
    • hashimotka88 Re: zapytanie prawne 07.06.14, 09:32
      Jesli nosiles sie z zamiarem by pojsc na spacer ze swoja wilczyca to powodzenia. Ona nawet kota nje skrzywdzi tongue_out
      mialam pytac czemu tak wczesnie wstales tongue_out.
      spoko ja tez sie przebudzilam cos kolo 6, a moze i wczesniej.
      cala noc mialam rozchylone skosne okno. na maksa. nad ranem to chlod mnje obudzil suspicious podeszlam a ogrod mgla okryty. okno bylo takie mokre jakby padal deszcz.. Mgla moze nawet potegowala odczucie chlodu.
      wiem ze zimno bylo i okno przymknelam.
      tez mnie wybudzila ze snu ale natura.

wspolczuje. ja jak kosze to w poludnie. kosilam.nawet dwa dni temu.
      teraz mnie tylek i udziska bola ale w sumie nie wiem od czego. od wszystkiego po trochu. a rzadko miesnie odczuwam suspicious wtedy chyba byla zbyt duza dawka ruchu w krotkim czasie. dzisiaj lub jutro czeka mnie tenisek w sloncu. damy rade smile w sumie nawwt nie wiem jak dzisiaj z moimi miesniami. jeszcze zlozka nie wstalam tongue_out wczoraj na pewno je czulam.
      kowalik wlasnie robi swoje "tweet, tweet" smile
    • ice_flower Re: zapytanie prawne 07.06.14, 12:18
      suspicious W sąsiedniej klatce jest remont i jak otworzę okno, to czuję, jakbym całymi godzinami siedziała na fotelu u dentysty suspicious Ale zaczynają gdzieś koło 8 czyli w miarę. W moim poprzednim miejscu zamieszkania miałam takiego palantunia, który urzędował od 6 z groszami pod moim oknem na parterze (rozmowy z kolegami po drugiej stronie ulicy, pokrzykiwanie na psa itp.). Kiedyś nie wytrzymałam i się odezwałam na temat.. Od tej pory uchodziłam za nieużytą sąsiadkę suspicious Ale mogłam spokojnie spać..
      • slayer-ka Re: zapytanie prawne 07.06.14, 19:05
        Niestety 6 rano - czy to piątek czy świątek - zgodnie z prawem koszenie można zacząć big_grin
        Chyba.....że to jakieś wyizolowane zamknięte osiedle z własnymi INNYMI przepisami big_grin
        • raziel24 Re: zapytanie prawne 07.06.14, 21:39
          Facet już tego nie powtórzy... wink Więc mniej to na uwadze gdyby Ci przyszło mieszkać w mojej okolicybig_grin
          • czarny.onyks Re: zapytanie prawne 07.06.14, 22:03
            coś zrobił???

miałam zasugerować, bys czymś go obrzuciłwink
          • tdf-888 Re: zapytanie prawne 07.06.14, 22:05
            a co, kilim go? a tak między bogiem a prawdą to trawę to się wieczorem kosi.
            • czarny.onyks Re: zapytanie prawne 07.06.14, 22:19
              miastowe ekipy kosiarzy tak mają, że zaczynają kosić wczesnym świtem...gdy człowiek przewraca się na drugi bok po ciężkiej nocy z bólem głowy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka