czarny.onyks 21.07.14, 16:10 ...duszno jak diabli... czekam na burze..... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silencjariusz Re: Ale masakra... 21.07.14, 16:17 A jeszcze nie tak dawno marudziłaś, że ciągle pada. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Ale masakra... 21.07.14, 16:33 ja tylko chwilowego deszczu chcę i słońca.... a nie tego, co teraz.. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Ale masakra... 21.07.14, 16:46 Jak tak będziesz się marszczyć to nierówno czoło opalisz. Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Ale masakra... 21.07.14, 16:40 a idź.... okropna jest taka pogoda... jesli chodzi o burze to na południowych krańcach granicy jest ich mnóśtwo. Prędzej do Ciebie dojdą niż do mnie ale dziwnie idą. Nie poruszają sie za bardzo od przodu, na tej stronce widać gdzie są wyłądowania i ostrzezenia przed burzami burze.dzis.net/ a tutaj jak się przesuwają. I można przewidzieć mniej wiecej kiedy nadejdą. www.pogodynka.pl/radary u mnie cisza... i na nic się na razie nie zapowiada Odpowiedz Link
marisella Re: Ale masakra... 21.07.14, 17:03 Ze mną się ostatnio znajoma podzieliła fajnym burzowym linkiem www.lightningmaps.org/realtime?lang=pl Znajduję go od tamtej pory bardzo przydatnym Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Ale masakra... 21.07.14, 19:30 ooo dobra ta stronka. Tego mi właśnie trzeba było, żeby były wyszczególnione miejscowości. Pięknie można odszukać swoje miejsce. Nawet temperatura jest podana i jasna sprawa że są zaznaczone wyładowania. O tyle na tej mapce jest inaczej, że jest pokazane gdzie dokładnie w danej chwili piorunek uderzył. No właśnie, tak to chyba działą że oznaczane są tylko doziemne wyładowania, co nie? Dzieki, że sie podzieliłaś i ze mną Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Ale masakra... 21.07.14, 19:57 o mamo...toż na razie burzy ni hu hu... Odpowiedz Link
witrood Re: Ale masakra... 21.07.14, 18:30 A niech przyjdzie. W sumie masakryczny nastrój dziś mam (w sumie duperela wyprowadziła mnie z równowagi). Może oczyści atmosferę. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Ale masakra... 21.07.14, 19:58 a myślałam, że pierdoły to tylko nas kobiety wyprowadzają z równowagi i to tylko my mamy nastroje Odpowiedz Link
witrood Re: Ale masakra... 21.07.14, 20:01 Chyba nie. Z powodu tych pierdół najpierw miałem nastrój wściekłości, a później stan, który nazywam poetycko "bonjour, tristesse". A później się złapałem za szczotę i mopa i przeszło. Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Ale masakra... 21.07.14, 20:06 o, właśnie - znakomita terapia moja siostra zawsze mi powtarza, że jak mam doła, to powinnam sobie co posprzątać, albo wyszorować Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Ale masakra... 21.07.14, 20:16 no ja nie wiem...w złości zamiast uprzatnac to można zniszczyć co nieco Odpowiedz Link
temperufka.zelona Re: Ale masakra... 21.07.14, 20:11 facet idealny, ze zlosci lapie za szczote i szmate. idealny. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Ale masakra... 21.07.14, 20:15 też mnie to zaintrygowało nic tylko się z nim kłócić....dom bedzie błyszczał Odpowiedz Link
witrood Re: Ale masakra... 21.07.14, 20:15 eee, do ideału trochę mi brakuje. Za szczotę złapałem, bo w sumie taka była potrzeba. Trochę wewnątrz, trochę na zewnątrz. Zmachałem się + wpływ upału - i energia do smęcenia się skończyła. Ale fakt, gdybym nie działał fizycznie, czasami albo bym kogo utłukł albo się zapłakał. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Ale masakra... 21.07.14, 20:17 uważaj....bo kobiety lubia takich kto wie...może już ostrzą pazurki Odpowiedz Link
temperufka.zelona Re: Ale masakra... 21.07.14, 20:28 ja juz ostrze. jakby mi jeszcze trawe pokosil, drewna narabal, i jeszcze cos w zlosci robil, a pozniej byl grzeczniutki, slodziutki i ulozony, to bym nie puscila Odpowiedz Link
temperufka.zelona Re: Ale masakra... 21.07.14, 20:40 nie musi! baby maja wady, faceci sa idealni. Odpowiedz Link
temperufka.zelona Re: Ale masakra... 21.07.14, 20:58 czuje ze zamilkl bo sprzet przygotowuje Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Ale masakra... 21.07.14, 21:00 ...Witek...ja Cię przepraszam z góry za te podśmiechujki Odpowiedz Link
temperufka.zelona Re: Ale masakra... 21.07.14, 21:06 podsmiechujki ale nie napisal czy mi pokosi i porabie, myslusz, ze sie obrazil? Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Ale masakra... 21.07.14, 21:08 no nie wiem....zapytaj Go.... albo małpe wyślij Odpowiedz Link
temperufka.zelona Re: Ale masakra... 21.07.14, 21:11 malpe? mowisz o flaszce? obcych facetow nie zaczepiam, babcia mowila, ze grzecznej panience nie wypada. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Ale masakra... 21.07.14, 21:16 to małpka... Ty i grzeczna....te dwa słowo się wykluczają.... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Ale masakra... 21.07.14, 22:09 w sumie...ja też z tych spokojnych, poważnych i grzecznych... tylko czasem fiu bździu się włącza Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Ale masakra... 21.07.14, 20:38 Krakowski spleen powiadasz? Ech... w C-nie i B-B też dzisiaj chmury wiszą nad ziemią. I duchota taka, że nie wiem gdzie wejść żeby mieć czym pooddychać... Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Ale masakra... 21.07.14, 20:41 Łeee, gdzie tam do Olzy, kiedy wyschła Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Ale masakra... 21.07.14, 20:45 no dokładnie tak jest...i ani kropli deszczu.... ale znalazłam lek.,..zimna cytrynowa warka...idealna Odpowiedz Link
witrood Re: Ale masakra... 21.07.14, 20:53 Piłem ostatnio coś pszenicznego cytrynowego. Niezłe. Teraz spożyłem kawę z lodami, acz już późno trochę. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Ale masakra... 21.07.14, 20:54 A ja żem se dziś nabyła herbatę zielono - miętową, którą się zalewa zimną wodą. Jest pyszna i orzeźwiła mnie całkiem, całkiem Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Ale masakra... 21.07.14, 20:56 a mnie żeście narobili ochoty na sok łowicz z ogórkiem i mietą...czy jakoś tak.... i nigdzie nie ma Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Ale masakra... 21.07.14, 20:56 i warka niezła...choc za piwem nie przepadam .... ale te smakowe w takie upały smakują nieźle.... ooo...kawa z lodami...rewelacja....a mrożona jeszcze lepsza.... Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Ale masakra... 21.07.14, 20:57 czarny.onyks napisała: > a mrożona jeszcze lepsza.... A w Krakowie najlepsza Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Ale masakra... 21.07.14, 21:07 fajnie......ale kiedy to było, trzeba wpaść.... .........ja w ogóle lubię Kraków właśnie za takie miejsca....małe, urokliwe knajpki... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Ale masakra... 22.07.14, 15:48 a dziś...cudownie gorąco, wiaterek... zyć nie umierać Odpowiedz Link