Dodaj do ulubionych

potrzebuje

21.07.14, 20:09
czego potrzebujecie? najbardziej ze wszystkiego? jeddna potrzeba, ktora zabija wszystkie inne, przy ktorej inne nie maja znaczenia? czego potrzebujecie bardziej niz powietrza? dzisiaj, teraz?
Obserwuj wątek
    • czarny.onyks Re: potrzebuje 21.07.14, 20:20
      dzisiaj?

......jedną potrzebę zaraz zaspokoję, bo miałam straszną ochotę na pizzę...więc zaraz się upiecze...

a druga.....to inny głód......dziś go nie zaspokojętongue_out
      • temperufka.zelona Re: potrzebuje 21.07.14, 20:35
        ten drugi to takie delikatne dopieszczenie? takie, ktore bedzie mozna wspominac w zimne zimowe noce? tak delikatne i czule, ze bedziesz sie po czasie zastanawiala czy to przypadkiem nie byl tylko sen?
        zaspokojenia takiego glodu to i ja potrzebuje. big_grin
        • czarny.onyks Re: potrzebuje 21.07.14, 20:52
          wink
          tak czułam, że wiesz....
    • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: potrzebuje 21.07.14, 20:22
      poczuć się choć przez parę dni idealnie zdrowa, bez tych wszystkich upierdliwych, drobnych i większych dolegliwości, przez które czuję się jak stara baba
      • temperufka.zelona Re: potrzebuje 21.07.14, 20:31
        stara babo wink nie narzekaj. prosze ja ciebie, nie narzekaj!
    • lesher Re: potrzebuje 21.07.14, 20:26
      ... namiarów na jakieś fajne buty!!
      Buty, fajne buty!
      Królestwo za buty!
      • czarny.onyks Re: potrzebuje 21.07.14, 20:29
        https://emoty.blox.pl/resource/takaemotka.gif

jak bym słyszała jakąś kobietę : D
        • lesher Re: potrzebuje 21.07.14, 20:30
          Ty się śmiej... w zimie to nie ma problemu, ale letnie wybrać to masakra jakaś sad
          • czarny.onyks Re: potrzebuje 21.07.14, 20:36
            na szybko dwa modele...plus klapki w wersji męskiej...

www.topsecret.pl/meskie-buty-za-kostke-do-pracy-na-co-dzien-sbu0268-top-secret,25225,230,pl-PL.html?gclid=CjwKEAjw9LKeBRDurOugs43jnlgSJACUXqHxITCKGLqmfi2zlSVx0thzs460-M9sI3My41H-UbgVixoCMdPw_wcB#color=KOLOR_128
            www.zdrowiesportforma.pl/wp-content/uploads/2011/01/buty-meskie-wiosna-2011.jpg
            • lesher Re: potrzebuje 21.07.14, 20:41
              Daj linkę do tych drugich...
              • czarny.onyks Re: potrzebuje 21.07.14, 20:49
                www.zdrowiesportforma.pl/zara-buty-meskie-wiosna-lato-2011-2854/
      • temperufka.zelona Re: potrzebuje 21.07.14, 20:36
        za goraco na buty! boso.
        a moze golo i boso? big_grin
        • czarny.onyks Re: potrzebuje 21.07.14, 20:37
          Tempi Ty musisz na spotkanie forumowe chłopaków wyciagnąć...tongue_out

bo widze, że Ci się marzy tongue_out
          • temperufka.zelona Re: potrzebuje 21.07.14, 20:43
            a oni na tych spotkaniach golo i boso? big_grin
            narobilas mi ochoty. big_grin ale nie, zawstydzilabym sie gdybym zobaczyla tyle chlopow eksponujacych swe wdzieki.tongue_out
            • czarny.onyks Re: potrzebuje 21.07.14, 20:51
              no wiesz.....
              to zależy.....winksmile

Tyś w realu też taka wariatka tongue_out
              • temperufka.zelona Re: potrzebuje 21.07.14, 20:56
                no co ty! grzeczna i niesmiala.
                zalezy od towarzystwa czy od ilosci alko? big_grin
                jak ty juz wszystkich obmierzylas, to dawaj swoje typy. tongue_out
                • czarny.onyks Re: potrzebuje 21.07.14, 20:59
                  oj, tempi....
                  tak przy ludziach obgadywać....no wieszsuspicious

zresztą ja nie znam wszystkich......czasem tylko sie pojawiam na spotkaniachwink
                  zresztą mój typ niekoniecznie Twój...trzeba samej przeżyć, poznać...poczućtongue_out
                  • temperufka.zelona Re: potrzebuje 21.07.14, 21:02
                    e tam, poczuc to w ostatecznosci, przeciez forumowi panowie nie sa tacy latwi.
                    a moze sa? big_grin
                    • czarny.onyks Re: potrzebuje 21.07.14, 21:04
                      moja droga...ruszysz tyłek....to poznasz.....winksmile

nie ma sensu tak po próżnicy gadaćsuspicious
                      • temperufka.zelona Re: potrzebuje 21.07.14, 21:14
                        oni jeszcze bardziej wstydliwi niz ja.
                        pan co na golasa latal poszedl sie ubrac, jak napisalas, ze go nie poznajesz, chyba sie wystraszyl.... konsekwencji big_grin
                        • czarny.onyks Re: potrzebuje 21.07.14, 21:17
                          chyba czas zamilknąć....
                          • temperufka.zelona Re: potrzebuje 21.07.14, 21:22
                            najwyzej mnie skasuje, nie on pierwszy, nie ostatni. big_grin
                        • lesher Re: potrzebuje 21.07.14, 21:51
                          Ooo, wypraszam sobie! Nigdzie na golasa nie latałem!
                          No, przynajmniej tam gdzie mogłabyś o tym wiedzieć :p
                          • temperufka.zelona Re: potrzebuje 21.07.14, 21:58
                            w takim razie zaczne zazdroscic widokow twoim sasiadkom z naprzeciwka big_grin
                            w ktorej czesci stolicznejmieszkasz?big_grin
                            • lesher Re: potrzebuje 21.07.14, 22:09
                              Kabatkowo.
                              Jak z lornetami nie ślipią w oknach to wiele nie oblukają wink
                              Zresztą, pewnie lepsze tu ciacha można wyhaczyć
                              • temperufka.zelona Re: potrzebuje 21.07.14, 22:22
                                zartujesz? sasiedzie moj byly, ciekawe czy ciebie bez lornety kieys nie wyhaczylam big_grin
                                • lesher Re: potrzebuje 21.07.14, 22:35
                                  big_grin
                                  No proszę, proszę...
                                  Świat jest jednak mały.
                                  • temperufka.zelona Re: potrzebuje 21.07.14, 22:40
                                    cos czuje, ze chyba czas zamilknac, bo jescze sie okaze, ze cie stuknelam kiedys, autem znaczy, albo co jeszcze gorszego. o ulice tez juz chyba pytac nie bede big_grin
                                    • lesher Re: potrzebuje 21.07.14, 22:46
                                      Raczej nie miałaś szansy big_grin

No wyjaśnimy sobie kiedyś, wyjaśnimy wink
                                      • temperufka.zelona Re: potrzebuje 21.07.14, 22:49
                                        to wyglada jak grozba! big_grin
                                        • lesher Re: potrzebuje 21.07.14, 23:18
                                          spoko, spoko, będzie dobrze big_grin
                                          • temperufka.zelona Re: potrzebuje 21.07.14, 23:30
                                            nie wiem, onyks juz cie nie poznaje chociaz zna, a ja nie znam (mam nadzieje);i strach sie bac big_grin
                                            • lesher Re: potrzebuje 21.07.14, 23:41
                                              Ee, Onyksia o mój pijar dba po prostu wink
                                              • temperufka.zelona Re: potrzebuje 21.07.14, 23:50
                                                tak zupelnie bezinteresownie? podejrzane te wasze stosunki tongue_out
                                                • lesher Re: potrzebuje 21.07.14, 23:54
                                                  No widzisz?
                                                  Tak też można, a Ty od razu spisek wietrzysz tongue_out
                                                • czarny.onyks Re: potrzebuje 22.07.14, 15:44
                                                  a nie mozna bezinteresownie?suspicious

..w sumie...kiedyś przyjmował mnie na czerwonym dywanie...

big_grin big_grin big_grin
                                                  • temperufka.zelona Re: potrzebuje 22.07.14, 17:57
                                                    na czerwonym dywanie? i zapewne ubrany wylacznie w jakies urocze majtelony?
                                                    nie pytam co bylo pozniej na tym dywanie. tongue_out
                                        • czarny.onyks Re: potrzebuje 21.07.14, 23:20
                                          ...alez Oni Ci jedzą z ręki.....
                                          • temperufka.zelona Re: potrzebuje 21.07.14, 23:28
                                            kto komu? lesherowi? dziwisz sie, chlopak sie pewnie jeszcze nie ubral. big_grin
        • lesher Re: potrzebuje 21.07.14, 20:39
          może i to dobry pomysł, ale w metrze się dziwnie gapić będą
          • temperufka.zelona Re: potrzebuje 21.07.14, 20:44
            a co najbardziej bedzie wzrok przyciagalo? bose stopki czy czy czy.... cos innego?
            • lesher Re: potrzebuje 21.07.14, 20:47
              zależy kogo wink
              • czarny.onyks Re: potrzebuje 21.07.14, 20:50
                big_grinbig_grinbig_grin

Lesiu nie poznaję Cie big_grin
                • temperufka.zelona Re: potrzebuje 21.07.14, 20:53
                  a czemu go nie poznajesz?
                  • czarny.onyks Re: potrzebuje 21.07.14, 21:18
                    .... Ty tak wszystko musisz wiedziećtongue_out
                    • temperufka.zelona Re: potrzebuje 21.07.14, 21:23
                      zawstydzilas kolege, nieladnie.
                      i kto tu jest niegrzeczny? big_grin
                      • czarny.onyks Re: potrzebuje 21.07.14, 21:27
                        e tam..Lesiu buty pewnie kupujewink

zna mnie i wiem, że w życiu bym Go nie chciała zawstydzićwinksmile
                        On mi jak brat smile
                        • temperufka.zelona Re: potrzebuje 21.07.14, 21:39
                          dlaczego tylo jak brat?
                          jego potrzeba az taka pilna? nasza tez pilna, ale nie tak latwa do zrealizowania.
                          chociaz sie chlopakowi poszczescilo z potrzebami i latwoscia ich zaspokojenia, szczesciarz.big_grin
                          • lesher Re: potrzebuje 21.07.14, 21:53
                            Lepiej uważaj, bo się w Twoje rejony niedługo zbiorę chyba big_grin
                            • temperufka.zelona Re: potrzebuje 21.07.14, 22:00
                              na co mam uwazac? na rozebranych facetow? toz tu co drugi rozebrany. tongue_out
                              • lesher Re: potrzebuje 21.07.14, 22:06
                                ooo, noo to wiesz zdecydowanie więcej niż ja.
                                Chociaż o facetach to w sumie nie dziwne.
                                • temperufka.zelona Re: potrzebuje 21.07.14, 22:18
                                  ja mowie o tych tutaj, w mojej okolicy, tych ktorych czasami widze, choc przysiegam, ze oczy zakrywam, by nie widziec i zmyslow nie draznic. tu trzeba onyksa przyslac. big_grin
                                  a forumowi podobno tylko na tych waszych spotkaniach sie obnazaja. i czlowiek sie potem dziwi, ze taka frekwencja wysoka. tongue_out
                                  • czarny.onyks Re: potrzebuje 21.07.14, 22:19
                                    a mnie po kiego czorta tam??suspicious
                                    • temperufka.zelona Re: potrzebuje 21.07.14, 22:24
                                      bys zrobila porzadek z tymi porozbieranymi facetami big_grin
                                      • czarny.onyks Re: potrzebuje 21.07.14, 22:28
                                        sugerujesz, że.....
                                        wyszłabym na balkon...a oni uciekliby w popłochutongue_out big_grin

ech...
                                        • temperufka.zelona Re: potrzebuje 21.07.14, 22:34
                                          taka niedobra z ciebie kobieta? big_grin
                                          bardziej myslalam o twoich potrzebach wink
                                          • czarny.onyks Re: potrzebuje 22.07.14, 15:45
                                            Tyś taka miła...

nie poznaję...tongue_outbig_grin
                                            • temperufka.zelona Re: potrzebuje 22.07.14, 17:44
                                              tiaa, niedlygo bede po dupkach calowac. big_grin
                            • flirting.shadow Re: potrzebuje 21.07.14, 22:48
                              lesher napisał:
                              > Lepiej uważaj, bo się w Twoje rejony niedługo zbiorę chyba big_grin

Zbieraj się, zbieraj. Ładnie tutaj wink
                              • lesher Re: potrzebuje 21.07.14, 23:46
                                > Zbieraj się, zbieraj. Ładnie tutaj wink

To ty czemu jeszcze u Tempi nie zameldowany !!??
                                • flirting.shadow Re: potrzebuje 22.07.14, 08:38
                                  > To ty czemu jeszcze u Tempi nie zameldowany !!??

Oj Lesiu, a ja Cie mialem za powaznego czlowieka... Ale rozumiem - wieczorny chilloucik z piwkiem z każdego uczyni wariata wink
                                  • temperufka.zelona Re: potrzebuje 22.07.14, 15:41
                                    ????
                                    • lesher Re: potrzebuje 22.07.14, 18:07
                                      No widzisz Flirtek, Ty tu gadu, gadu, a Tempi rozgrzana na maksa czeka... tongue_out wink. W Twoim kraju!
                                      • temperufka.zelona Re: potrzebuje 22.07.14, 18:18
                                        jak mozesz??? takie rzeczy o mnie wypisywac! takie bezecenstwa!
                                        no chyba, ze sloncem rozgrzana, to by sie wlasciwie moglo zgadzac. big_grin
                                        flirtus to poluje na zupelnie inne panny.
                                        • flirting.shadow Re: potrzebuje 22.07.14, 21:09
                                          Na nikogo nie poluję.
                                          • temperufka.zelona Re: potrzebuje 22.07.14, 21:26
                                            na atrakcyjne panny nie polujesz? to one na ciebie poluja. big_grin
                                            • flirting.shadow Re: potrzebuje 22.07.14, 21:49
                                              temperufka.zelona napisała:
                                              > na atrakcyjne panny nie polujesz? to one na ciebie poluja. big_grin

Raz na dekadę faktycznie się taka trafi. No może raz na pół dekady.
                                              • temperufka.zelona Re: potrzebuje 22.07.14, 22:06
                                                od kiedy zaczales odliczanie od ostatniej sztuki? tongue_out
                                      • flirting.shadow Re: potrzebuje 22.07.14, 21:06
                                        A to chyba nic nowego, nie? smile
                                        • temperufka.zelona Re: potrzebuje 22.07.14, 21:23
                                          uwazaj, bo jeszcze krtos pomysli, ze ty z tych trudnych do rozgrzania.
                                          • flirting.shadow Re: potrzebuje 22.07.14, 21:48
                                            temperufka.zelona napisała:
                                            > uwazaj, bo jeszcze krtos pomysli, ze ty z tych trudnych do rozgrzania.

Raczej trudniejszy niż ty. Przyjmijmy dla ułatwienia, że to już ustalone wink
                                            • temperufka.zelona Re: potrzebuje 22.07.14, 22:05
                                              glupoty gadasz, mnie wcale rozgrzewac nie trzeba. big_grin
                                    • flirting.shadow Re: potrzebuje 22.07.14, 21:05
                                      ?
                        • lesher Re: potrzebuje 21.07.14, 21:52
                          Z piffkiem na werandzie ma czilaut wink
      • szarlotka_ja Re: potrzebuje 21.07.14, 20:40
        Aaa... to ja dziś zaspokoiłam potrzebę butów big_grin
        Nie wiem jak w stolycy ale na prowincji wyprzedaże akurat. Nawet kilka całkiem ładnych męskich modeli widziałam big_grin
        • lesher Re: potrzebuje 21.07.14, 20:42
          Linki poproszę ładnie wink
          • szarlotka_ja Re: potrzebuje 21.07.14, 20:51
            A proszę bardzo, u nich widziałam ładne męskie buty, nawet se jedne do ręki wzięłam, bo ładne były, naprawdę big_grin
      • witrood Re: potrzebuje 21.07.14, 20:55
        Czytałem, że niebawem do Lidla mają rzucić paskudne crocsy. I że z tego powodu ma być powszechne mordobicie. wink
        • temperufka.zelona Re: potrzebuje 21.07.14, 21:03
          pewnie polowa forum juz kolejke zajela. big_grin
        • czarny.onyks Re: potrzebuje 21.07.14, 21:05
          nie....to juz było....rzucili, ludzie chcieli sklepy rozwalić.....
          • szarlotka_ja Re: potrzebuje 21.07.14, 21:09
            Ale znowu będzie, w tę sobotę, wiem bo się laski z roboty wybierają tongue_out
    • ice_flower Re: potrzebuje 21.07.14, 20:28
      Przytulić się..
      • temperufka.zelona Re: potrzebuje 21.07.14, 20:37
        a do czego? do drzewa, kota czy pelnej michy? tongue_out
      • hashimotka88 Re: potrzebuje 21.07.14, 20:44
        Zabawne... Czasem sie zastanawialam czy mialam kiedys taka potrzebe. Raczej nie. Przynajmniej nie byla ona taka silna. Tylko raz pptrzebowalam i zrealizowalam za moim zapytaniem. Czy moge... Przytulila mni kolezanka smile
        3 lata temu tez zostalam przytulona. Przez inne dwie. Wtedy one same wiedzialy co zrobic. Mile to bylo.niezwykle.
        Tylko te dwa przytulaki pamietam. Tylko wtedy pottzebowalam i byly zrealizowane.
        A.gdy nie ma do kogo... Nie mysle ze potrzebuje. Czyli nie potrzebuje. Chyba za bardzo przyzwyczailam.sie do samotnosci. Ale to jest z kednej strony dobre, ze ni jest sie uzaleznionym. Pottafi sie zyc bedac samym ze soba.
        Czasem nawet myslalam ze moze powinnam czuc pptrzebe przytulenia.
        • ice_flower Re: potrzebuje 21.07.14, 20:51
          Miałam zawsze lecz najczęściej niezrealizowaną. Dzisiaj ciężko mi się doczekać, aż znowu będę się mogła przytulić. Właściwie to tego mi chyba najbardziej brakuje, kiedy go nie ma.. Dobrze, że matka nauczyła go okazywać czułość. Szkoda, że nie mogę jej za to podziękować..
    • hashimotka88 Re: potrzebuje 21.07.14, 20:37
      Ruszyc dupe gdzies dalej, ruszac nia regularnie, czesciej i by nie bylo to jednorazowe drgniecie.
      Poodychac innym powietrzem, miec inne widoki, inne stworzenia.
      Idealnym rozwiazaniem byloby gdybym nie wrocila tak szybko.
      Chcialabym sprawdzic siebie czy umiem latac. Tego mi choIernie potrzeba bo wiem.ze sie dusze... Bardziej niz powietrza...
      A zalozycielka czegos potrzebuje?
      • temperufka.zelona Re: potrzebuje 21.07.14, 20:47
        z tym ruszaniem dupy to znaczy seksu ci brakuje? kochana, nie tobie jednej. big_grin
        a matka zalozycielka standardowo - dopieszczenia, ale takiego na te chwile.. spokojnego.
        • hashimotka88 Re: potrzebuje 21.07.14, 22:22
          > z tym ruszaniem dupy to znaczy seksu ci brakuje? kochana, nie tobie jednej. big_grin

no właśnie nie tędy biegły moje myśli, akurat nie tę ścieżkę plądrowały wink
          miałam na myśli potrzebę samorealizacji. Ruszyć dupsko poza swoje mury, żeby to było regularne. Mogłabym wracać ale już idealnie byłoby gdybym na dłużej wybyła i się sprawdziła, zupełnie w innych warunkach. To miałam na myśli, że chciałbym się nauczyć latać.

co do ruszenia dupska.... nie tak dawno zastosowałąm prowizorkę i odkryłam swoją aktualną potrzębę. Przed 21 zerknęłam przez okno. Patrzę na zachodnią strone a tam niebo caluśkie, inetnsywnie różwe. Nie zastanawiałam sie wiele, jakby mnie tam za pomocą sznurków ktoś ciagnął. Dwie minuty i jestem za furtką i biegnę co sił w nogach by jak najamniej kolorów stracić.
          Czego potrzebowałam? Uśmiechnąć się do czegoś naturanego, do czegoś co jest łądne, ma w sobie pozytywna energie. NIe do laptopa, ani telefonu... dzisiaj chyba jedynie tam kierowałam swój uśmiech sad zobaczyłam taki widoczek i japa od razu uchachana smile Niebo było niezwykle, intensywnie kolorem napełnione. dawno taiego nie widziałam. Na focie... nie ejst to dobrze widoczne uncertain."sadzawka" tylko chłoneła ten kolorek.
          Dzisiaj wyjątkowo mimo że byłam na swojej trasie biegowej to wiele nie biegłam, z kilosa góra dwa tylko zrobiłam. Zbyt gorąco, duszno, ale dupsko ruszyłam i co najważneijsze spełniłąm swoją dzisiejszą potrzebę (o której nie miałam wcześniej pojecia), uśmiechnęłam się do czegoś naturalnego. Szkoda że to nie był ludź.
          Wróciłam to zaspokoiłam się jeszcze papierówką, dobra, dwoma suspicious

> a matka zalozycielka standardowo - dopieszczenia, ale takiego na te chwile.. sp
          > okojnego

hmmm, nie myślę czesto o pieszczotach gdy nie ma w pobliżu bodźca.
          ...spokojnego....
          spacerujac dzisiaj była totalna cisza, ani źdzbło trawy nie drgnęło. Biegnąc czułam na sobie delikatny wiaterek ale i tak duszno było, więc nie chciało mi się ciagle w szybszym tempie ruszać łapskami tongue_out spokojnie spacerowałam.
    • mayenna Re: potrzebuje 21.07.14, 21:22
      Wannysmile Królestwo za wannęsmile
    • aardwolf_ge Re: potrzebuje 21.07.14, 23:36
      Na takim forum takie pytanie uważam za czysto retoryczne.
      • temperufka.zelona Re: potrzebuje 21.07.14, 23:48
        moze byc wiele odpowiedzi. czego ty potrzebujesz? seksu,milosci, kobiety, uczuc, moze tylko butow? big_grin
        • aardwolf_ge Re: potrzebuje 22.07.14, 00:14
          Seksu, miłości, kobiety, uczuć.
          Trudno mi rodzielić powyższe na rozłączne kategorie.
          Co do butów, to jest to problem absurdalnie wręcz banalny, w najgorszym przypadku można iść do szewca, a najlepiej uznać problemy w stylu "jest gorąco" za zaniedbywalne.

• robert.83 Re: potrzebuje 23.07.14, 02:20
      Bardziej niż powietrza? Nie mam.
      Ale "potrzebę" tu i teraz? Zdecydowanie.

Ehh. Bezsenność doprowadza mnie dziś do dziwnego stanu...
      A może teskni mi się za wawa? (teraz mam urlop w lesie). Heh.
    • witamina_b12 Re: potrzebuje 23.07.14, 14:27
      potrzebuje aby mnie ktoś rozpakował, poprał rzeczy, poprasował, a później zapakował bo jutro znowu wyjeżdżam.
    • raziel24 Re: potrzebuje 23.07.14, 14:44
      Sprawnej klimatyzacji w aucie
    • beja_81 Re: potrzebuje 23.07.14, 22:35
      Sprawnego telefonu, wifi nie wystarcza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka