pandorka85 27.07.14, 00:07 Czy można się połączyć? To znaczy dołączyć do grona forumowych samotników? Pandorka (prawie trzydziestoletnia, ale jeszcze nie gruba) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
temperufka.zelona Re: Witam 27.07.14, 17:33 nie te wlasciwa czesc uzupelnilas! fote daj. Odpowiedz Link
temperufka.zelona Re: Witam 27.07.14, 18:22 co ty gadasz? ja we wlasnym interesie dzialam. tez chcesz poderwac panne? obawiam sie misiu, ze bedziesz mial spora konkurencje. przed trydziecha, szczupla, poczekamy na fote czy poprosimy o wymiary? Odpowiedz Link
lesher Re: Witam 27.07.14, 19:10 No nie wiem, nie wiem - jeszcze jak Haszkę zaczniesz wyrywać, to i faktycznie Twojej konkurencji się boję Odpowiedz Link
temperufka.zelona Re: Witam 27.07.14, 19:37 przeciez to mloda mnie podrywa, i do tego natarczywa jest. o cyckach chce gadac, a ja niesmiala, skromna, nie wypada tak. tez masz na nia ochote? fajniutka, ladniutka, taka w sam raz, nie? Odpowiedz Link
lesher Re: Witam 27.07.14, 20:23 Ty się nie tłumacz a mnie nie podpuszczaj Pewnie że ładna i fajna, to się wie! Odpowiedz Link
temperufka.zelona Re: Witam 27.07.14, 20:48 przeciez ciebie nie podpuszczam. no tak, mlodziutkie i szczuplutkie sa rozchwytywane, a reszta ma usychac samotnie. Odpowiedz Link
lesher Re: Witam 27.07.14, 23:01 mądrość, stabilność emocjonalna, doświadczenie życiowe (w tym "związkowe"), wiedza czego się chce w życiu, i wyrośnięcie z wiecznego krzyczenia "ja...ja...ja!" (i nie jest to w języku Goethego). Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Witam 27.07.14, 23:05 innymi słowy nudaaaaaaaaaaaaa...... dzięki Lesiu Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Witam 28.07.14, 01:45 Oj. Lesioooo. Z poczatku dobrze sie czytalo. Ze niby ladna a nawwt mila a potem tak dowaliles ze inne niby maja madrosc, stabilnosc emocjonalna (wygladam jak wygladam, zawsze sie uwazama raczej za stabilna, nawet wrazliwosci mi brakowalo. Wczoraj dopadla mnie jakas cholera. I lekko mna tarmosi. Ale to minie. Pare razy mialam z tym stycznosc a przy kolejnym kontakcie sie wyrabiam. Ucze nad tym ciortem panowac. Hehe choc wczoraj mnie cos zdziwlio. Wydawalo mi sie ze ludzi nie chce. Ze chcialabym si zadekowac jak najdalej. Dlatego przekladalam spotkanie. A wczoraj chyba potrzebowalam przytulenia... Mikczenia... I by ktos byl obok. To dobrze. Dobrze ze mam chec na ludzi ) a do tego o doswiadczeniu zycuowyn wspomniales. Super Lesio, super... *potraktuj to z przymruzeniem oka Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Witam 28.07.14, 15:52 Ja podrywam? ech... Wyjasnilam o co chodzilo z tymi cyckami. Ja natarczywa? Jesli chodzi o zadawanie pytan, na pewno mi bylo ciezej odp niz Tobie.... Nawet z poczatku nie chcialam odp. Stad sama japa "" dlatego ze mnie zaskoczylas swoja bezposrednioscia. Moglam nie odp. Ale chcialam. Co do cyckow w zartach to powiedzialam. A moze zapytalam zeby sie odwdzieczyc? W sumie nie wiem. Na pewno miala to byc zabawa slowem. Nie na powaznie. Ty powaznie zapytalas i odpn. Ja i tak z mniejszego dziala wystrzelilam. Dodatkowo nie zrozumialas co bylo moim zamiarem. Konczymy temat cyckow i innych takich zwiazanych z naszymi postaciami? Tak, konczymy. I sory jesli ja powoedzialam co nie tak. P.S. Temperufka, wiesz co jest ta "natarczywoscia". Jak to rozumiec? w jakis tam sposob Cue polubilam. Dlaczego? Bo masz takie cechy ktorych ja nie posiadam. Ja jestem za grzeczna Moze dlatego mnie do Ciebie ciagnelo i zagadywalam. Ej. Ale Ty pierwsza mnie podrywalas. Wspomnialas z nie wygladam tak zle Tak w ogole.... Jest jakas szansa ze rusze Sie. Jestem Po rozmowoe kwalifikacyjnej. Juz nie wazne beda warunki pracy. Nie bedzie latwo Wiem ze musze zmienic miejsce... Bo nie jest tutaj dobrze. Wysycham... A nawet sie lamie. Odpowiedz Link
temperufka.zelona Re: Witam 28.07.14, 23:33 niunia, nie bierz mnie na powaznie, prosze. prawie nigdy nie jestem powazna, chyba ze o rzeczach ostatecznych mowie, czyli o smierci i dopieszczaniu. przepraszam, jezeli poczulas sie dotknieta, naprawde nie chce nikomu robic krzywdy, a szczegolnie tobie (ale nie mysl, ze te gladkie slowka to jakis podryw ), za stara jestem, zeby w to sie bawic, wyczyscilam sciezke za mna i nie chce nasypac kamieni, na tej ktora przede mna, bo dzwigac ich moge nie miec juz sily. fajnie, ze dzialsz i jest szansa, ze tuszysz ten swoj zgrabny tylek. trzymam kciuki. Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Witam 28.07.14, 23:55 Spoko, to ja myslalam ze wzielas mnie na powaznie jesli o mnie chodzi nie poczulam.sie dotknieta (nie az tak ). Nie wiedzialam tylko jak ugryzc ten temat. Po odpowiedzwniu Tobie, nie wiedzialam jak zareagujesz ale zareagowalas pozytywnie Szczegolnie mi ? Ech. Jak to zabrzmialo co ja jestem pod jakas ochrona. Hehe jak anemonek Spoko. Trzeba sie postarac by mi krzywde zrobic. Piszac o swojej sciezce, widac ze nie mialas latwo... Ale dobrze ze cos zmienilas. Na to wyglada. Noo. Taszcze ten swoj zadek z poczatku muslalam.ze tam psze tlusty ;> Czy on zgrabny? Kiedys mialam komoleks z tego powodu. Ze jest za duzy i wolalam miec plaski wtedy nie wiedzialam co sie moze podobac. Mala bylam Taaa. Rusze... Na rozmowie mnie kobieta spytala czy bylabym w stanie... Po calej Polsce jezdzic o_O na pewno ni teraz ale jakbym sie tam zatrzymala. Kto wie.. Wpierw si musze tam dostac. Praca wszechstrona by byla i niezbyt latwa sie zobaczy. Ja w danej chwili ciesze sie ze jakas czastka do mnie wrocila. Ostatnie 3 dni nie byly moje... Nadal nie jest ok... W sobote pierwszego dnia bylo najgorzej. Jakby czlowiek nie byl w swoim ciele. Cialo niezbyt posluszne. Takie ogolne rozklekotanie bywam chaosliwa ale wtedy to w ogole... Teraz jest na pewno ciut lepiej. Aaa i co do mojego ruszenia. Ech. Cholernie ciezko mi bylo ruszyc mam nadzieje ze to nie bedzie chwilowe. Mysle ze nie. Bo zaczelo mi zalezec.... Wiem co musze zeobic. Ruszylam bo sama sibie psycholem postraszylam Mam ndzieje ze bedzie dobrze. Dzieki za kciuki. Najlepiej wszytsko trzymaj Odpowiedz Link
raziel24 Re: Witam 27.07.14, 09:25 Hej ale wiesz mam cichą nadzieję, że twój nick łączy się tylko przypadkowo z niesławną puszką Odpowiedz Link
lesher Re: Witam 27.07.14, 15:56 Skoro Pandorka, a nie Pandora, to może to jest tylko wersja "mini" Odpowiedz Link
pandorka85 Re: Witam 27.07.14, 15:57 Tak, tak.... z taką trochę mniejsza puszeczką nieszcząstek Odpowiedz Link
pandorka85 Re: Witam 27.07.14, 17:20 Jak już będę po trzydziestce i przytyję do monstrualnych rozmiarów, bo jak tyć to tyć. Odpowiedz Link
lesher Re: Witam 27.07.14, 18:13 No zawsze mówiłem, że jak już coś robię - to porządnie! Odpowiedz Link
marisella Re: Witam 27.07.14, 16:09 Albo do skojarzenia z ciut inną Pandorą pandoragroup.com/ Odpowiedz Link
marisella Re: Witam 27.07.14, 16:31 pandorka85 napisał(a): > Ta mi się podoba. > > Puszki też robią? Jak tylko wejdę do zarządu - zaczną, obiecuję Odpowiedz Link
pandorka85 Re: Witam 27.07.14, 16:33 Poproszę srebrną puszkę-skarbonkę z wygrawerowanym moim nickiem. Przyjmiesz takie zamówienie? Plosię, plosię ładnie. Odpowiedz Link
marisella Re: Witam 27.07.14, 16:35 pandorka85 napisał(a): > Poproszę srebrną puszkę-skarbonkę z wygrawerowanym moim nickiem. Przyjmiesz tak > ie zamówienie? Plosię, plosię ładnie. Ba! Po pierwszej wypłacie na nowym stanowisku Odpowiedz Link
pandorka85 Re: Witam 27.07.14, 16:10 O grubych trzydziestolatkach? Ech, ale muszę się przyznać, że ciuchy, które nosiłam przez x lat, tego lata już na mnie nie pasują A szkoda, bo nie planowałam wymiany garderoby.... zostałam z parą jednych jeansów. Odpowiedz Link
temperufka.zelona Re: Witam 27.07.14, 17:35 nie obrazaj, mala! nie obrazaj grubych trzydziestolatek, bo cie wykasuja. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Witam 27.07.14, 18:20 oj, dziewczyny, dziewczyny ładnie to sie tak śmiać z innych..Was też może to dopaść nikt nie jest bez wad... Odpowiedz Link
temperufka.zelona Re: Witam 27.07.14, 18:25 onyksiu kochana, nie smieje sie. cholernie lubie takie dodatkowe kilogramy zarowno u kobiet jak i mezczyzn. apetyczne sa, bardzo apetyczne. bo suchary za twarde. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Witam 27.07.14, 22:03 byle nie za dużo tych kg... ja tak lubię w sam raz Odpowiedz Link
temperufka.zelona Re: Witam 27.07.14, 22:13 dla ciebie moze byc w sam raz, a dla mnie za malo. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Witam 27.07.14, 18:21 nie, Twój wątas......bo to w sumie anons towarzyski a te są kasowane wg info na głównej pewnie faceta, by skasowali... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Witam 27.07.14, 18:31 dokładnie tak Margolciu no, ale szefu to m.in.facet...więc cóż się dziwić chociaż zapamiętamy...i przy nadarzającej się okazji zrobi się bunt Odpowiedz Link
temperufka.zelona Re: Witam 27.07.14, 18:29 facetow kasuja z tego rodzaju watasami?? i to ma byc rowne traktowanie? toz nas pozbawiaja pokarmu do zycia! wystarczy, ze bez seksu usychamy, a tu jeszcze nam szanse na szczescie odbieraja. Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Witam 27.07.14, 18:51 ale zara zara, kasuje się wątki poszukujące, o ile nie są wpisami w szpecjalnym wątku nigdzie nie było o kasowaniu wątków przywitalnych... Odpowiedz Link
temperufka.zelona Re: Witam 27.07.14, 19:01 ja sobie zartuje, prawie zawsze. wiec luzik. ale ona chce sie polaczyc, a to pod anons podpada. i na dodatek jest mloda i szczupla, a moze nawet ladna i madra, wywalic ja. Odpowiedz Link
lesher Re: Witam 27.07.14, 19:09 Wpisz się ze zdjęciem do wątku poszukiwawczego, a założę się że skrzynkę będziesz miała w mig ofertami zapełnioną . Odpowiedz Link
temperufka.zelona Re: Witam 27.07.14, 19:39 tia, ofertami bzykniecia. a mi potrzebne dopieszczenie i inne glupoty. Odpowiedz Link
lesher Re: Witam 27.07.14, 20:25 No pisałaś, że bez seksu wysychasz! Zresztą pewnie i w wariancie z dopieszczeniem w pakiecie byś dostała... Odpowiedz Link
temperufka.zelona Re: Witam 27.07.14, 20:40 mowisz? jest szana, ze sie tacy znajda? eeeee, chyba nie. juz mi tu jeden napisal, ze nawet kulawy mnie nie zechce. Odpowiedz Link
lesher Re: Witam 27.07.14, 20:48 Jedna jaskółka wiosny nie czyni. Znajdą się, znajdą... tak myślę. Tylko twardą dupę muszą mieć . Odpowiedz Link
lesher Re: Witam 27.07.14, 22:59 aaa, takie luźne myśli.. Kogo? Tego od dopieszczania I nie rób zgrywy, że nie wiesz ocb Odpowiedz Link
temperufka.zelona Re: Witam 27.07.14, 23:07 kurcze, ale naprawde nie rozumiem, zastanawiam sie od dwoch godzin i chyba nie pozwoli mi to zasnac, dlaczego tego mezczyzne od dopieszczania mialaby dupa bolec. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Witam 27.07.14, 23:10 nie wiem, czy Lesio myśli o tym, co ja... ale jednak pewne czynności mimo, że dają duuużo radości, spełnienia....to jednak męczą Odpowiedz Link
temperufka.zelona Re: Witam 27.07.14, 23:18 nie wiem o czym wy myslicie, ale nawet nie probuje sie domyslac. boziu kochana, toz to sodoma i gomora!! Odpowiedz Link
lesher Re: Witam 27.07.14, 23:14 > kurcze, ale naprawde nie rozumiem, zastanawiam sie od dwoch godzin i chyba nie > pozwoli mi to zasnac, dlaczego tego mezczyzne od dopieszczania mialaby dupa bol > ec. Kombinuj, kombinuj Odpowiedz Link
temperufka.zelona Re: Witam 27.07.14, 23:26 nie mecz kobiety, nie kaz jej myslec, my nie zostalysmy do tego stworzone. mow o co chodzilo, nie boj sie, nie oberwiesz. Odpowiedz Link
lesher Re: Witam 27.07.14, 23:56 > nie boj sie, nie oberwiesz. Ooo, no i widzisz jaka sprytna jesteś - sama sobie właściwie odpowiedziałaś Odpowiedz Link
temperufka.zelona Re: Witam 28.07.14, 10:08 ty myslisz, wy myslicie, ze ja facetow bije? ja???? toz grzeczniejszej kobiety facet sobie wymarzyc by nie mogl. tego sie nie spodziewalam. Odpowiedz Link
lesher Re: Witam 28.07.14, 11:01 Eee nieee (chyba??)... Bardziej, że wierzgasz i przy okazji razy rozdajesz Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Witam 27.07.14, 22:02 no wiesz....czasem to jak piszemy, te nasze małe prowokacje przyciągają takich właśnie panów.... .........spokojniejsi będą się bać Odpowiedz Link
temperufka.zelona Re: Witam 27.07.14, 22:18 mnie sie bac? spokojniutkiej, niesmialej, grzeczniutkiej, nie na sie czego bac, mozna tylko kochac (to nie synonim bzykania). Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Witam 27.07.14, 22:23 oj, Tempi......sposób pisania może odstraszać, zachęcać, fascynować, bawić...albo powodować obojętność.... ale co jak co.....na grzeczniutką i nieśmiałą to Ty nie wyglądasz.... ja się Ciebie czasem boję ...a co dopiero ta nasza słaba płeć.... Odpowiedz Link
temperufka.zelona Re: Witam 27.07.14, 22:32 oj tam,nie wygladam bo nie widzialas. dobrze, bede juz ladnie pisac i zero o braku seksu. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Witam 27.07.14, 22:37 dajże spokój... nie ja jedna na forum...ile osób tyle opinii... bądź sobą chociaż Ty jedna mówisz to, o czym większość boi się nawet głośno myśleć Odpowiedz Link