vasquez77 09.08.14, 22:39 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nerw_rdzeniowy Re: niedziela nad Jeziorkiem Czerniakowskim 09.08.14, 23:05 Ty Temperufko tak stale o bzykaniu piszesz i piszesz, może warto by znaleźć jakiegoś bzykacza? Odpowiedz Link
temperufka.zelona Re: niedziela nad Jeziorkiem Czerniakowskim 09.08.14, 23:12 przeciez ja zartuje. a seksie moge sobie co najwyzej pogadac, bo mi do tego jeszcze jakies uczucie jest potrzebne, a nie ma. Odpowiedz Link
nerw_rdzeniowy Re: niedziela nad Jeziorkiem Czerniakowskim 09.08.14, 23:17 To może spróbuj skitrać takiego z uczuciem. Odpowiedz Link
temperufka.zelona Re: niedziela nad Jeziorkiem Czerniakowskim 09.08.14, 23:26 mnie nikt nie chce, charakter mam za trudny i inne "nalecialosci". nikt nie jest w stanie mnie pokochac. Odpowiedz Link
nerw_rdzeniowy Re: niedziela nad Jeziorkiem Czerniakowskim 09.08.14, 23:28 Ale charakter podlega chyba można trochę zmienić? Odpowiedz Link
temperufka.zelona Re: niedziela nad Jeziorkiem Czerniakowskim 09.08.14, 23:32 charakter zmienic? ty jestes kobieta i mowisz o zmianie charakteru?? nie da sie. Odpowiedz Link
nerw_rdzeniowy Re: niedziela nad Jeziorkiem Czerniakowskim 09.08.14, 23:44 w dowodzie mam wpisane pleć meską. Nie mówie ze całkiem da się zmienić charakter ale cos tam się da zmienić. To może zmien to co najbardziej przeszkadza przygadać jakiegoś miska. Co będziesz sama siedzieć i się frustrowac ciągle. Odpowiedz Link
temperufka.zelona Re: niedziela nad Jeziorkiem Czerniakowskim 09.08.14, 23:55 sadzilam, ze jestes kobieta. nie jestem w stanie niczego w sobie zmienic. a na moim zadupiu zadnego fajnego miska nie ma. Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: niedziela nad Jeziorkiem Czerniakowskim 09.08.14, 23:28 A mnie ciekawi jedno. Tylko nie wiem jak to ujac. Ajc ciezko mi si bedzie pisalo... Czemu Tempi non stop chcesz zartowac o seksie. Czemu przekomarzasz sie. Szukasz spiecia. Mam wrazenie jakbys w ten sposob szukala jakiejs odskoczni. (moze zbyt spokojnie u Ciebie na codzien Ale mysle ze nieco krzywde sobi robisz. Ze pokazujesz siebie nieco w innych barwasz niz na prawde pomalowana jestes. Piszesz o seksie . Ok brak go. Rozumiem. Dobrze ze trzeba Ci do tego uczuc milo cos takiego slyszec ale gdy ktos Cie czyta. Szczegolnie nowy moze to odebrac w inny sposob. Moim zdaniem nieco zakrzywiasz sobis swoj obraz. Ciekawi mnie jaka jestes w naturze. Bardzo. Mam wrazenie ze mimo wszyatko dosc spokojna Dobra... To takie moje glupotki. Nic nie znaczace. Wiecie ze dzisiaj jest pelnia Odpowiedz Link
temperufka.zelona Re: niedziela nad Jeziorkiem Czerniakowskim 09.08.14, 23:35 pelnia, pelnia i seksu brakuje. dobra, juz nie bede, ani slowa o seksie. ale ty mloda nie wiesz jak to jest, kiedy tak bardzo brakuje kogos do kochania i nie na widokow na przyszlosc. Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: niedziela nad Jeziorkiem Czerniakowskim 09.08.14, 23:44 A Ty nie wiesz.... Wiele nie wiesz czemu nie ma widokow na przyszlosc. Tez nie mialam. Tez bylo mi pod pewnym wzgledem ciezko. Ciezej jak Tobie? Ni chce oceniac. Ok. Nie bylo mi ciezko nigdy nie jest. Zawsze moze byc gorzej. Czulam.si jednak bezsilna. Nie widzialam szans na zmiane. Teraz mysle ze bedzie dobrze. Moze nawet kogos pokocham. Moze bede za kims tesknic i myslec o nim. A jak nie ? Trudno. Nie nalegam by kfos sie do mnie lgna. Odpowiedz Link
maruda2 Re: niedziela nad Jeziorkiem Czerniakowskim 09.08.14, 23:35 hashimotka88 napisała: > Wiecie ze dzisiaj jest pelnia wiemy, wiemy, bo znów spać nie będziemy akurat teraz włazi mi ten księżyc prosto do łóżka przez otwarte okno, rozpycha się, panoszy, w oczy zagląda, molestuje .... Odpowiedz Link
maruda2 Re: niedziela nad Jeziorkiem Czerniakowskim 09.08.14, 23:10 napisz, to sprawdzimy Odpowiedz Link
silencjariusz Re: niedziela nad Jeziorkiem Czerniakowskim 09.08.14, 23:13 A czym różni się wątek o spotkaniu forumowym od wątku o spotkaniu nad bajorkiem? Odpowiedz Link
mayenna Re: niedziela nad Jeziorkiem Czerniakowskim 11.08.14, 09:50 silencjariusz napisał: > A czym różni się wątek o spotkaniu forumowym od wątku o spotkaniu nad bajorkiem > ? Mniej więcej tym czym randka od kawy z kumpelą Odpowiedz Link
temperufka.zelona Re: niedziela nad Jeziorkiem Czerniakowskim 09.08.14, 23:15 skad wiesz ze nie jestem zainteresowana? powinienes mi podziekowac, bo dzieki wpisom w tym watku, ciebie nie wykasowali. a kulturalny facet nie potrzebuje seksu? to ciekawe. Odpowiedz Link
vasquez77 Re: niedziela nad Jeziorkiem Czerniakowskim 09.08.14, 23:22 czyli jesteś kobietą? zawsze to jakiś plus a tak zupełnie serio, to chyba się mocno pomyliłem umieszczając swój wątek w tym miejscu. zakładałem, że jeśli ktoś odpisze, to będzie po prostu zainteresowany moim "ogłoszeniem". a tu widzę raczej pole do używania dla innych. nie przypuszczałem, że takie panują tu zasady... Odpowiedz Link
temperufka.zelona Re: niedziela nad Jeziorkiem Czerniakowskim 09.08.14, 23:30 nie nie nie, spokojnie. tu sa po prostu inne zasady, ludzie na wejscie nie dostaja kredytu zaufania, a spotykaja sie dopiero jak sie troche poznaja, czyli popisza. zostan do konca sierpnia, daj sie lekutko poznac, a w ostatni weekend wakacji ja tez bym chetnie gdzies nad woda pozwolila sie pogryzc komarom. Odpowiedz Link
ame_belge34 Re: niedziela nad Jeziorkiem Czerniakowskim 10.08.14, 07:35 Jeziorko czerniakowskie - toż to u mnie ! znaczy się na drugim końcu Warszawy, ale piwka zimnego nad wodą to bym się napiła. Uszy i oczy trzeba miec niestety otwarte, bo strasz miejska grasuje niemiłosiernie. Odpowiedz Link
czarny.onyks [...] 10.08.14, 11:04 a ja bym chciała wiedzieć, co było w tym poście, co tak rozkręciło brać forumową Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: [...] 10.08.14, 11:06 mniej więcej to samo, co w wątku poszukiwawczym Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: [...] 10.08.14, 11:14 o jaki grzeczny...nie zauważyłam wcześniej.... czyli można przeoczyć wątek Odpowiedz Link
szarlotka_ja Czerniakowskie 10.08.14, 20:22 Łeee Czerniakowskie, znaczy się znów stolyca? Odpowiedz Link
maruda2 Re: niedziela nad Jeziorkiem Czerniakowskim 11.08.14, 00:40 gwen75 napisał: > Hehe, gorąca noc się szykuje raczej bezsenna, dziś też Odpowiedz Link