Dodaj do ulubionych

Pytanie mam - z serii znajomości internetowe

13.08.14, 09:37
Pytanie mam a nawet pilną potrzebą oświecenia mniesmile
Dwa dni temu zaczepił mnie Pan na portalu randkowym, Pan młodszy 6 lat, rozmowa miła, choć bardziej z gatunku "dziś pytanie - dziś odpowiedź" ale ok, wszak wiadomo, chce się czegoś o mnie dowiedzieć, co prawda nie bardzo miałam szansę dowiedzieć się czegoś o Nim, gdyż pytania były zadawane z prędkością karabinu maszynowego, no ale nadal ok. Po 5 minutach Pan zaczyna pytać o dokładny powód rozwodu, choć nieśmiało wspominam, że to już 8 lat temu, jednak powód ma być i basta. Ok jakoś daję radę. Pan twierdzi, że jest mną zauroczony i jestem taka kobieca i te zdjęcia takie piękne, nadal jest ok, choć już mam napady śmiechusmile Pan proponuje spotkanie, odpowiadam, że chętnie. Pan prosi o numer telefonu, hmmm mam lewy telefon, podaję numer, On dzwoni. Rozmawiamy w sumie (czat + telefon) jakieś 15 minut, Pan pyta czy będę mogła do Niego przyjeżdżać na weekendy (odległość 40km), delikatnie wspominam, że jednak najpierw wolałabym Go poznać, po kolejnej minucie pyta, czy się zabezpieczam, czy musi używać gumkę. No i tu przyznaję zatkało mnie.

I teraz moje pytanie: czy jestem aż tak zacofana, czy ten świat tak pędzi a ja stoję w miejscu??? Czy naprawdę zanim pójdę na zapoznawczą kawę, to wszystko trzeba z góry ustalić?

Obserwuj wątek
    • witrood Re: Pytanie mam - z serii znajomości internetowe 13.08.14, 09:44
      Nie trzeba. Pan chyba ma bardzo konkretny cel. U mnie w głowie włączyłby się dzwonek alarmowy.
      • salsa13only Re: Pytanie mam - z serii znajomości internetowe 13.08.14, 09:53
        witrood napisał:

U mnie w głowie włączyłby się dzwonek alarmowy.

U mnie zawyły wszystkie syreny alarmowe tego kraju.
    • raziel24 Re: Pytanie mam - z serii znajomości internetowe 13.08.14, 09:45
      "Nigdy nie odmawiaj zaproszenia. Nigdy nie opieraj się nieznanemu. Po prostu otwórz się na świat i napawaj przeżyciami. A jeśli się sparzysz? Cóż, trudno... Pewnie nie na darmo..."wink

• salsa13only Re: Pytanie mam - z serii znajomości internetowe 13.08.14, 09:52
        raziel24 napisał:

> "Nigdy nie odmawiaj zaproszenia. Nigdy nie opieraj się nieznanemu. Po prostu ot
        > wórz się na świat i napawaj przeżyciami. A jeśli się sparzysz? Cóż, trudno... P
        > ewnie nie na darmo..."wink

I wszystko w temaciesmile hehehhehe bardzo smiesznesmile
    • sammik Re: Pytanie mam - z serii znajomości internetowe 13.08.14, 09:48
      Pan to chyba w potrzebie był... big_grin
    • witamina_b12 Re: Pytanie mam - z serii znajomości internetowe 13.08.14, 09:52
      Przyznam, że mnie trochu zatkało big_grin ale ja z reguły nie odpisuje gdy różnica wieku jest tak duża (-6 lat to dla mnie dużo) wychodząc z założenia, że kolega szuka łatwego seksu z zdesperowaną samotną. No i poniekąd w tym przypadku na to wyszło.
      Jak jest ktoś zbyt namolny i wnikliwy to też nie odpisuję. Takie portale traktuje wyłącznie jako miejsce na rozpoczęcie znajomości a nie spowiedź wink nie widzę powodu bym obcemu chłopu swoje całe życie opowiadała, bądź jakieś deklaracje czyniła.
      • salsa13only Re: Pytanie mam - z serii znajomości internetowe 13.08.14, 09:55
        Czyli chyba jeszcze nie jest ze mną tak źlesmile
        ufff dzięki
    • szarlotka_ja Re: Pytanie mam - z serii znajomości internetowe 13.08.14, 10:04
      Mogłaś mu odpisać, że jesteś w trakcie zmiany płci i jeszcze nie wszystkie operacje za tobą. Ciekawe jakby zareagował big_grin
      • witamina_b12 Re: Pytanie mam - z serii znajomości internetowe 13.08.14, 10:07
        big_grin big_grin big_grin
        ale jak już zmienisz całkowicie płeć, to problem zabezpieczania przestanie być dla was ważny i nie będziesz używać gumki big_grin
        • salsa13only Re: Pytanie mam - z serii znajomości internetowe 13.08.14, 10:10
          No i masz człowiek ma problem a tu od razu mi płeć zmienią hehehehe nie lubię gumekbig_grin
    • uny Re: Pytanie mam - z serii znajomości internetowe 13.08.14, 10:27
      Może pan jest swego rodzaju weteranem tego typu portali. Przekonał się, że nie ma co bawić się w te ceregiele tylko od razu przejść do rzeczy. Nawet jeśli w 95% przypadków zostanie potraktowany jak palant to jest szansa, że te pozostałe 5% pozytywnie zareaguje na tego typu akcje.
      Wychodzi na to, że warto próbować. Kto nie ryzykuje ten nie... (tu pada słowo będące ostatnio na cenzurowanym).
      • salsa13only Re: Pytanie mam - z serii znajomości internetowe 13.08.14, 10:30
        Toż próbuję, choć tego Pana sobie odpuszczęsmile
        • uny Re: Pytanie mam - z serii znajomości internetowe 13.08.14, 10:45
          Mnie tu odstręcza jedna rzecz.
          Kolo chce ...(tu pada słowo będące ostatnio na cenzurowany) i nie chce mu się samemu dupy ruszyć (zainwestować w bilet, benzynę albo co) i pyta rzeczoną czy będzie do niego przyjeżdżać na weekendy.
          No żal w mordę.
          • sammik Re: Pytanie mam - z serii znajomości internetowe 13.08.14, 10:52
            Wygodnicki jakiś.
            Az chce się zapytać, gdzie są prawdziwi mężczyźni?
          • kama265 Re: Pytanie mam - z serii znajomości internetowe 13.08.14, 11:10
            może chciał zasugerować, że jest dobrą partią, gdyż własne lokum posiada big_grin
    • kama265 Re: Pytanie mam - z serii znajomości internetowe 13.08.14, 10:44
      może on z takich, co to wszystko muszą mieć zaplanowane i na wszelki wypadek chciał być przygotowany? wink a jakby się okazało, że nie tylko iskrzy a pali się? no to głupio latać po stacjach benzynowych i gumki szukać wink no i głupio też burzyć nastrój pytaniem o konieczność wink swoją drogą on myśli tylko o zabezpieczeniu się przed ciążą? o chorobach różnych nie pomyślał?
      • ame_belge34 Re: Pytanie mam - z serii znajomości internetowe 13.08.14, 10:48
        ojjj tendencyjny ten pan byl. Czarowal wg schemtu pewnie ( ma jeszcze dwa w zanadrzu smile ), cisnienie go gniotlo to sie spieszyl.
      • salsa13only Re: Pytanie mam - z serii znajomości internetowe 13.08.14, 11:01
        kama265 napisała:

swoją drogą on myśli tylko o zabezpiecze
        > niu się przed ciążą? o chorobach różnych nie pomyślał?

O choroby nie zdążył już zapytać, powiedziałam, że muszę już kończyć.

Zapomniałam o najważniejszym, Pan jest kawalerem i bardzo chce mieć dzieci, tak powiedział, słowo honorubig_grin
        • kama265 Re: Pytanie mam - z serii znajomości internetowe 13.08.14, 11:11
          big_grin
          spytał o Twoją ewentualną płodność, czy nie zdążył? big_grin
          może ma ankietę przygotowaną, czyta i odhacza wink
    • gyubal_wahazar Re: Pytanie mam - z serii znajomości internetowe 13.08.14, 10:50
      > po kolejnej minucie pyta, czy się zabezpieczam

Na takie dictum, może coś na kształt:
      - Ależ oczywiście, że się zabezpieczam. Mam gaz, 2 dan w karate, ale przede wszystkim, nie spotykam się z czubami, deklami, czy innymi przychlastami
      • ame_belge34 Re: Pytanie mam - z serii znajomości internetowe 13.08.14, 10:57
        Pan musialby chyba tchu zlapac po takiej riposcie big_grin
      • salsa13only Re: Pytanie mam - z serii znajomości internetowe 13.08.14, 10:57
        gyubal_wahazar napisał:

> - Ależ oczywiście, że się zabezpieczam. Mam gaz, 2 dan w karate, ale przede wsz
        > ystkim, nie spotykam się z czubami, deklami, czy innymi przychlastami

OOO dziękuję, zapamiętam na przyszłość, zupełnie o takiej opcji nie pomyślałam, to przez to zatkaniebig_grin
      • kama265 Re: Pytanie mam - z serii znajomości internetowe 13.08.14, 11:12
        big_grin big_grin
    • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Pytanie mam - z serii znajomości internetowe 13.08.14, 11:01
      ależ on wcale nie chciał się zapoznawać, tylko od razu używać, no...
      szybki chłopak, a co ważniejsze oszczędny - co się będzie niepotrzebnie na koszta narażał, jak może ich uniknąć
      dama sama dojedzie, sama zadba o to, żeby nie musiał płacić potem alimentów wink
      • salsa13only Re: Pytanie mam - z serii znajomości internetowe 13.08.14, 11:05
        pzkpfw-vi-b-konigstiger napisała:

> szybki chłopak, a co ważniejsze oszczędny

Oj tam, oj wszak nocleg proponował, myślisz, że kazałby za niego płacić???big_grin
        • kama265 Re: Pytanie mam - z serii znajomości internetowe 13.08.14, 11:13
          zaraz tam nocleg ... w pół godzinki by się uwinął big_grin
          • ice_flower Re: Pytanie mam - z serii znajomości internetowe 13.08.14, 11:14
            Optymistka suspicious big_grin
            • kama265 Re: Pytanie mam - z serii znajomości internetowe 13.08.14, 11:16
              ale to ze wszystkim już Ice - z przywitaniem, skorzystaniem z łazienki itd. big_grin
              • witamina_b12 Re: Pytanie mam - z serii znajomości internetowe 13.08.14, 11:19
                i odprowadzeniem na dworzec PKS wink
                • kama265 Re: Pytanie mam - z serii znajomości internetowe 13.08.14, 11:20
                  big_grin
    • ice_flower Re: Pytanie mam - z serii znajomości internetowe 13.08.14, 11:06
      Salso Kochana, jeśli świat pędzi a Ty stoisz, to ja stoję w tym samym miejscu smile Zgadzam się z opiniami Koleżeństwa, że pan bardzo wygodny, bardzo przewidujący i jak dla mnie bardzo żaden.. sad
      • salsa13only Re: Pytanie mam - z serii znajomości internetowe 13.08.14, 11:23
        ice_flower napisała:

> Salso Kochana, jeśli świat pędzi a Ty stoisz, to ja stoję w tym samym miejscu :

W razie czego mogę dać namiar z Twoich stron byłsmile
        • ice_flower Re: Pytanie mam - z serii znajomości internetowe 13.08.14, 11:50
          Boże broń! big_grin
    • a-g-l-a-j-a Re: Pytanie mam - z serii znajomości internetowe 13.08.14, 11:11
      Salsa, sześć lat młodszy(?) Wiem, że ostatnio "modny" młodszy partner... ale dla mnie wszyscy ci dopiero co kończacy studia, strasznie młodzi i nieopierzeni się wydaja...
      A może to ze mna coś nie tak... starsza pani powinna cieszyć sięz zainteresowania mlodych wink
      • finka9 Re: Pytanie mam - z serii znajomości internetowe 13.08.14, 11:39
        Starsza Pani ???big_grin Ale jej komplement walnęłaś.
        • a-g-l-a-j-a Re: Pytanie mam - z serii znajomości internetowe 13.08.14, 12:00
          Sala, ta starsza pani to nie o Tobie.. o sobie myślałam... smile
      • salsa13only Re: Pytanie mam - z serii znajomości internetowe 13.08.14, 12:00
        a-g-l-a-j-a napisała:

starsza pani powinna cieszyć sięz zainteresowania mlodych wink

starsza pani się cieszy hahahhahhabig_grin
        • ice_flower Re: Pytanie mam - z serii znajomości internetowe 13.08.14, 12:02
          Odwrócę. Niech młody cieszy się, że zainteresowała się nim dojrzała, fajna babka smile
          • salsa13only Re: Pytanie mam - z serii znajomości internetowe 13.08.14, 12:10
            ice_flower napisała:

> Odwrócę. Niech młody cieszy się, że zainteresowała się nim dojrzała, fajna babk
            > a smile

Ja się nikim nie zainteresowałam, jednak jak jestem akurat online i ktoś zaczepia na czacie zazwyczaj odpowiadam, przecież nie będę udawała, że mnie nie ma skoro jestemsmile
            A rozmowa była coraz bardziej interesująca, więc musiałam wysluchać do końca. Na cholerę mi to było, teraz starsza pani ma problemy życiowesmile
            • ice_flower Re: Pytanie mam - z serii znajomości internetowe 13.08.14, 12:14
              Ale faktycznie się zastanawiasz nad tą znajomością? smile
    • lounger Re: Pytanie mam - z serii znajomości internetowe 13.08.14, 11:46
      Pan przynajmniej szczery i konkretny, to się ceni smile Wszystko masz podane jasno i rzeczowo, teraz Twoja sprawa co z tym zrobisz.
      • kama265 Re: Pytanie mam - z serii znajomości internetowe 13.08.14, 11:55
        W sumie - co racja to racja smile nie ukrywał swoich zamiarów, szczery i uczciwy był smile
        • ice_flower Re: Pytanie mam - z serii znajomości internetowe 13.08.14, 11:58
          A może Salsa powinna była również wypytać o.. hm suspicious szczegóły? Szczerość za szczerość tongue_out
          • lounger Re: Pytanie mam - z serii znajomości internetowe 13.08.14, 12:04
            Jeśli czuła taką potrzebę to mogła.
          • kama265 Re: Pytanie mam - z serii znajomości internetowe 13.08.14, 12:12
            obawiam się, że mógłby być szczery nadmiernie - i np. udokumentować swoje słowa odpowiednią fotką big_grin
            • ice_flower Re: Pytanie mam - z serii znajomości internetowe 13.08.14, 12:14
              Łapiesz moje myśli w lot big_grin
        • lounger Re: Pytanie mam - z serii znajomości internetowe 13.08.14, 12:03
          Ja wolę jak mi ktoś uczciwie powie, że chodzi mu o sex a nie że niby chce ze mną o spadających gwiazdach rozmawiać co chwile gapiąc się w nie te właściwe oczy wink Nie czarujmy się są różni ludzie, z różnymi potrzebami i dopóki mnie do nich nachalnie nie przekonują i nie wymuszają ich spełnienia - mają prawo. Tak jak ja mam prawo odmówić. W internecie, w pubie czy na plaży smile
    • abyss7 straszna ściema 13.08.14, 11:56
      No nie wiem, ciągle słyszę, że na tych portalach to tylko przygody i sex bez zobowiązań proponują, a to jakaś wierutna bzdura suspicious

No słowo daję, zapisałem się kiedyś i co??? I NIC!!! Nikt mnie wykorzystać nie chciał, buuuuu.... crying crying crying
      • ice_flower Re: straszna ściema 13.08.14, 11:59
        A może Twój anons był zbyt poważny i odstraszał potencjane kandydatki? suspicious
        • abyss7 Re: straszna ściema 13.08.14, 12:14
          ice_flower napisała:

> A może Twój anons był zbyt poważny

Taaa, ja i powaga... dziewczyno, no bądź poważna smile
          • kama265 Re: straszna ściema 13.08.14, 12:16
            przemyśl zdjęcie profilowe big_grin
            • ice_flower Re: straszna ściema 13.08.14, 12:17
              big_grin big_grin
            • abyss7 Re: straszna ściema 13.08.14, 12:19
              kama265 napisała:

> przemyśl zdjęcie profilowe big_grin

Ponoć dla kobiet najważniejsze jest wnętrze, nieprawdaż? tongue_out smile
              • kama265 Re: straszna ściema 13.08.14, 12:22
                nie wierz w to smile to też jest chwyt marketingowy big_grin
                • ice_flower Re: straszna ściema 13.08.14, 12:25
                  Jak najbardziej big_grin A poza tym nie rozumiem Kolegi. Marudził, że nie został wykorzystany, a szuka takiej, co w jego wnętrze będzie zaglądać suspicious No to coś się tu kłóci, panie Kolego suspicious
                  • abyss7 Re: straszna ściema 13.08.14, 12:31
                    ice_flower napisała:

> Jak najbardziej big_grin A poza tym nie rozumiem Kolegi. Marudził, że nie został wyko
                    > rzystany, a szuka takiej, co w jego wnętrze będzie zaglądać suspicious No to coś si
                    > ę tu kłóci, panie Kolego suspicious

A co w tym niespójnego? Kolega ma fizycznie niewiele do zaoferowania, a mimo to nie ma nic przeciwko wykorzystaniu fizycznemu (jego), więc łudzi się, że spotka niewiastę, która będzie zainteresowana fizycznym aspektem (też) nie zwracają jednak uwagi na fizyczność kolegi wink Logiczna logiczność, nie? tongue_out
                    • ice_flower Re: straszna ściema 13.08.14, 12:47
                      Nie big_grin
      • a-g-l-a-j-a Re: straszna ściema 13.08.14, 12:03
        Bo kobiety nie wykorzystuja... bo kobiety bardzie niż na seks w czystej formie, licza na uczucia, bez nich chyba nic nie smakuje...
        • witamina_b12 Re: straszna ściema 13.08.14, 12:13
          No nie wiem jak to jest. bo przeglądając profile panów kilka razy zdarzyło mi się przeczytać w nich zdania typu:
          "nie jestem zainteresowany przygodami na jedną noc, więc nie piszcie panie w tym temacie"
          chyba, że to taki chłit marketingowy był z ich strony wink
          • ice_flower Re: straszna ściema 13.08.14, 12:17
            Chwyt jak najbardziej chwytliwy tongue_out Jeśli tak pisze, tzn. że taki stały i na miłość ukierunkowany.. to tak jak chwyt z dzieckiem uncertain
            • abyss7 Re: straszna ściema 13.08.14, 12:21
              ice_flower napisała:

> Chwyt jak najbardziej chwytliwy tongue_out Jeśli tak pisze, tzn. że taki stały i na mił
              > ość ukierunkowany.. to tak jak chwyt z dzieckiem uncertain

yyyyyyy???? Znaczy, że co, mam dzieci ukrywać w szafie? surprised
              • ice_flower Re: straszna ściema 13.08.14, 12:23
                W pokoiku za schodami suspicious
              • kama265 Re: straszna ściema 13.08.14, 12:24
                wręcz przeciwnie kochany, wręcz przeciwnie smile
          • abyss7 Re: straszna ściema 13.08.14, 12:17
            witamina_b12 napisała:

> chyba, że to taki chłit marketingowy był z ich strony wink

Ech kobiety... Jak się poczciwy rodzynek trafi, to już marketingowiec. O losie! wink
            • kama265 Re: straszna ściema 13.08.14, 12:19
              Abyss wink jakby to powiedzieć ... jak się nie ustawisz, doopa zawsze z tyłu wink
          • kama265 Re: straszna ściema 13.08.14, 12:20
            a co, jeśli to oznacza, że nie jest zainteresowany seksem wcale surprised
            • ice_flower Re: straszna ściema 13.08.14, 12:26
              Ale kto? Odlaboga!
              • kama265 Re: straszna ściema 13.08.14, 12:27
                ten, kto pisze "nie jestem zainteresowany przygodami na jedną noc, więc nie piszcie panie w tym temacie" big_grin
                • ice_flower Re: straszna ściema 13.08.14, 12:29
                  A, to ulga big_grin Ale myślisz, że ktoś z własnej nieprzymuszonej zrezygnowałby z seksu? Nie takiego na jedną noc.. uncertain
                  • kama265 Re: straszna ściema 13.08.14, 12:30
                    nie wiem, czy z własnej nieprzymuszonej ... ale tak mi przyszło do głowy, że może nie może uncertain
            • torado Re: straszna ściema 13.08.14, 12:28
              kama265 napisała:

> a co, jeśli to oznacza, że nie jest zainteresowany seksem wcale surprised

a musi być ? suspicious
              • kama265 Re: straszna ściema 13.08.14, 12:31
                nie, no nie musi oczywiście
                ale ja wolałabym jednakowoż, żeby był tongue_out
                • torado Re: straszna ściema 13.08.14, 12:45
                  kama265 napisała:

> nie, no nie musi oczywiście
                  > ale ja wolałabym jednakowoż, żeby był tongue_out

jak to mawia mocnooooo ze mną zaprzyjaźniony muuuaaa Pan...każdy facet myśli o seksie, tylko nie każdy facet myśli jedynie o seksie wink
                  • kama265 Re: straszna ściema 13.08.14, 14:00
                    w ogóle nie chodzi o to, żeby myśleć wyłącznie o seksie
                    chodzi o to także, żeby od myśli do czynu przejść, nieprawdaż?
          • green.amber Re: straszna ściema 13.08.14, 13:27
            witamina_b12 napisała:

> No nie wiem jak to jest. bo przeglądając profile panów kilka razy zdarzyło mi s
            > ię przeczytać w nich zdania typu:
            > "nie jestem zainteresowany przygodami na jedną noc, więc nie piszcie panie w ty
            > m temacie"
            > chyba, że to taki chłit marketingowy był z ich strony wink

że chwalipięta?? że za jednym zamachem daje radę dłużej niż (jedną) noc... może powinien uprzedzać ile czeba mieć zaoszczędzonego urlopu... wink
            • kama265 Re: straszna ściema 13.08.14, 14:01
              big_grin
              ależ jesteśmy złośliwe dziewczęta big_grin
              • green.amber Re: straszna ściema 13.08.14, 14:15
                a skontwink to tylko umiejętność zmiany punktu widzenia oraz czytania bez nakładania swojego sposobu domyślania, tego co napisane nie zostało, na to, co dosłownie zostało napisane wink
        • abyss7 Re: straszna ściema 13.08.14, 12:15
          a-g-l-a-j-a napisała:

> Bo kobiety nie wykorzystuja...

I gdzie tu sprawiedliwość??? No gdzie??? się pytam wink smile
      • kama265 Re: straszna ściema 13.08.14, 12:13
        Abyss, może nie ten portal to był big_grin
      • torado Re: straszna ściema 13.08.14, 12:15
        abyss7 napisał:

> No nie wiem, ciągle słyszę, że na tych portalach to tylko przygody i sex bez zo
        > bowiązań proponują, a to jakaś wierutna bzdura suspicious
        >
        > No słowo daję, zapisałem się kiedyś i co??? I NIC!!! Nikt mnie wykorzystać nie
        > chciał, buuuuu.... crying crying crying

może homoseksualiści nie są tak otwarci, jak heterycy abyś wink big_grin
      • ame_belge34 Re: straszna ściema 13.08.14, 12:17
        biedny Ty ! wink nie wiedziały co czynia, a raczej czego nie czynią wink

PS. a tak na serio, ja nigdy sie na takowym nie logowalam i chyba potrzeby nie odczuwam, ale od czego ma sie kumpele singielki w pracy ? Z opowieści, co potwierdza i autorka to jakis okrutny targ próznosci. Nie chciałabym brac w czymś takim udziału, być oceniana przez pryzmat wyglądu i kilku zdań wpisanych do profilu.
        • witamina_b12 Re: straszna ściema 13.08.14, 12:38
          >Nie chciałabym brac w czymś ta
          > kim udziału, być oceniana przez pryzmat wyglądu i kilku zdań wpisanych do profi
          > lu.
          Ame a czyż tak samo nie jest w życiu? Najczęściej liczy się pierwsze wrażenie i albo ktoś kimś się zainteresuje albo nie.
          A ludzie tam są różnorodni jak wszędzie właściwie.
          • ame_belge34 Re: straszna ściema 13.08.14, 13:18

no pewnie , ze jak w życiu, tylko na przystanku nikt do mnie nie podchodzi i nie mówi,z e taka gruba krowa tu stać nie powinna (cytat: to nie jest miejsce dla takiej grubej krowy" )
            Zdaję sobie sprawę, ze to extremum i brak kultury.
        • abyss7 Re: straszna ściema 13.08.14, 12:53
          ame_belge34 napisała:

> PS. a tak na serio, ja nigdy sie na takowym nie logowalam i chyba potrzeby nie
          > odczuwam, ale od czego ma sie kumpele singielki w pracy ? Z opowieści, co potwi
          > erdza i autorka to jakis okrutny targ próznosci. Nie chciałabym brac w czymś ta
          > kim udziału, być oceniana przez pryzmat wyglądu i kilku zdań wpisanych do profi
          > lu.

Toć i nie dla mnie było to miejsce i ewakuowałem się.

ps. przysiągł bym, że Waćpannę tam widziałem, co jako żywa stała w czerwonych spodzieniach smile Nie było tam jakoweś Delikatności? wink

• ame_belge34 Re: straszna ściema 13.08.14, 13:21
            czerwone portki mam, ale żadnych fotek do netu w nich nie wstawiałam, oprócz FB (i tego też nawet nie jestem pewna). Teraz to mnie zaniepoiłeś nawet.
            • abyss7 Re: straszna ściema 13.08.14, 13:25
              Może ktoś podobny, a mnie staremu coś się na oczy rzuciło smile
      • kama265 Re: straszna ściema 13.08.14, 12:26
        Abyss, ja mam dzisiaj nastrój łaskawy, widzę, żeś kompletnie pogubiony ...
        Mam dla Cię propozycję nie do przecenienia - my tu z koleżankami taki anons Ci wysmażymy, że nie opędzisz się od zalotnic? I co Ty na to??? big_grin
        • ice_flower Re: straszna ściema 13.08.14, 12:27
          A ja mogę wybrać fotkę big_grin Gratis tongue_out
        • kama265 Re: straszna ściema 13.08.14, 12:32
          aha, no oczywiście, całość usługi gratis, bo to pierwsze takie zlecenie, badanie rynku ... big_grin
          • mayenna Re: straszna ściema 13.08.14, 14:56
            A może kolegę wykorzystamy fizycznie, skoro się tak upiera...
            Meble ponosi czy coś...
            • kama265 Re: straszna ściema 13.08.14, 14:57
              może mi przedpokój pomalować big_grin
              • abyss7 Re: straszna ściema 13.08.14, 15:32
                kama265 napisała:

> może mi przedpokój pomalować big_grin

Nie, nie, nie. Nie nadaję się do żadnej pracy fizycznej...
                no chyba, że się mnie przekupi, za masaż pleców to i kuchnię oblecę wink
                • ame_belge34 Re: straszna ściema 13.08.14, 15:35
                  Kama korzystaj ! Promocja się trafiła big_grin
                • kama265 Re: straszna ściema 13.08.14, 15:39
                  ale masaż pleców oznacza masaż pleców??? w rozumieniu hmm tradycyjnym???
                  no i czy płatne z góry czy po odebraniu roboty ... big_grin
                  • abyss7 Re: straszna ściema 13.08.14, 16:06
                    kama265 napisała:

> ale masaż pleców oznacza masaż pleców??? w rozumieniu hmm tradycyjnym???

Czy Ty przypadkiem myślisz, że ja myślę o tym, o czym Ty pomyślałaś, że ja myślę? surprised
                    Bosch... i ponoć to faceci sprowadzają wszystko do jednego... ech, KO-BIE-TY tongue_out wink

A jaki może być masaż pleców nietradycyjny? Że bańką chińską? smile

• kama265 Re: straszna ściema 13.08.14, 16:09
                      bańką, czekoladą, gorącymi kamieniami, olejami, piersiami ....
                      mam wymieniać dalej? big_grin
                      • abyss7 Re: straszna ściema 13.08.14, 16:20
                        kama265 napisała:

> bańką, czekoladą, gorącymi kamieniami, olejami, piersiami ....
                        > mam wymieniać dalej? big_grin

Omatkoscórkom! Ostatnia opcja wywołała takie rozwarcie mych oczu, że kolega pomyślał, że się duszę zadławiwszy się spożywanym jabłoniem i zdzielił z całych sił w plery... No i mam ci ja swój upragniony MASAŻ PLECÓW wink I jak tu nie wierzyć, że kobity są przyczyną wszelkich ludzkich nieszczęść... wink ot, życie!

• kama265 Re: straszna ściema 13.08.14, 19:08
                          big_grin dwie sprawy:
                          1. bardzo Ci się chwali, że jesz polskie (bo polskie? suspicious) jabłka, no wiesz, na złość carowi wink
                          2. z cyklu: BHP w domu i zagrodzie - przy czytaniu foruma oraz podczas prowadzenia auta - lepiej zarzucić spożywanie pokarmów (ryzyko zadławienia) oraz picie (ryzyko zalania i parsknięcia)
                          big_grin
                    • kama265 Re: straszna ściema 13.08.14, 16:15
                      tak naprawdę to się nieco boję, że potem powiesz, że mówiąc masaż pleców miałem na myśli tysiąc pińćset + VAT suspicious
                      • abyss7 Re: straszna ściema 13.08.14, 16:24
                        kama265 napisała:

> tak naprawdę to się nieco boję, że potem powiesz, że mówiąc masaż pleców miałem
                        > na myśli tysiąc pińćset + VAT suspicious

...no ale dolicz jeszcze za kuchnię!!! wink

Jak żyć, Panie Premierze, no jak żyć? Kobity teraz nie dość, że myśli na manowce sprowadzają, po plecach leją, to jeszcze takie skąpiradła chcą człeka na robocie orżnąć! wink
                        • kama265 Re: straszna ściema 13.08.14, 19:10
                          no, ale ja kuchni nie potrzebuję! wink kawą z mlekiem zalałam ścianę w przedpokoju - póki co uncertain
            • abyss7 Re: straszna ściema 13.08.14, 15:29
              mayenna napisała:

> A może kolegę wykorzystamy fizycznie, skoro się tak upiera...
              > Meble ponosi czy coś...

"NIE, ja jestem za pełnym równouprawnieniem kobiet. Gorącym zwolennikiem jestem! A pani jest przecież w pełni równouprawnioną kobietą (...) Widzicie w nas mężczyzn w pełni, przypominacie sobie tylko wtedy, gdy trzeba wynieść śmieci, kontakt naprawić, zwolnić miejsce w tramwaju, autobusie. Nie jestem już w pełni mężczyzną, bo nie ma takiej potrzeby! Pani jest w pełni mężczyzną za to"! wink smile

• abyss7 Re: straszna ściema 13.08.14, 12:57
          kama265 napisała:

> Abyss, ja mam dzisiaj nastrój łaskawy, widzę, żeś kompletnie pogubiony ...
          > Mam dla Cię propozycję nie do przecenienia - my tu z koleżankami taki anons Ci
          > wysmażymy, że nie opędzisz się od zalotnic? I co Ty na to??? big_grin

Boszesz! Przeczytałem, że nie opędzę się od ZAKONNIC i zamarłem z przerażenia smile

A jak chceta to piszta, piszta, bo ze mnie to kiepski marketingowiec jest i sprzedać się nie umiem smile
          • torado Re: straszna ściema 13.08.14, 13:33
            abyss7 napisał:
            > A jak chceta to piszta, piszta, bo ze mnie to kiepski marketingowiec jest i spr
            > zedać się nie umiem smile

a na randce jest już lepiej z tym "prezentowaniem" siebie ? suspicious
            • abyss7 Re: straszna ściema 13.08.14, 13:47
              torado napisała:

> a na randce jest już lepiej z tym "prezentowaniem" siebie ? suspicious

Nie wiem... zawsze jak zbliżam się do stolika słyszę ten sam tekst: "oh! zostawiłam torebkę w toalecie, zaraz wracam" i tyle ją widziałem crying Jedna, ponoć, była tak zdesperowana, że przeciskała się kanałem wentylacyjnym nie mogąc uprzednio wyrwać kraty z okienka w toalecie wink big_grin

A na poważnie nie chadzam na takie ustawiane randki, na palcach jednej ręki można policzyć ile razy się tak z netu umówiłem - no jakoś mi to nie pasi. Poznaję ludzi normalnie, a jak jest jakaś chemia to jest, a jak nie to nie, ot prosta filozofia smile

• torado Re: straszna ściema 13.08.14, 13:57
                abyss7 napisał:
                > na palcach jednej ręki można policzyć ile razy się tak z netu umówiłem - no jakoś mi to nie pasi. Poznaję ludzi normalnie, a jak jest jakaś chemia to jest, a jak nie to nie, ot prosta
                > filozofia smile
                >
                >

no z tą chemią to mam tak samo wink...a pozostałe rzeczy to u mnie dzieją się nienormalnie big_grin big_grin big_grin
          • salsa13only Re: straszna ściema 13.08.14, 13:35
            Ja Cię sprzedam, mnie to dobrze wychodzi big_grin
            • ame_belge34 Re: straszna ściema 13.08.14, 13:45
              za dwa wielbłady ? big_grin
              • salsa13only Re: straszna ściema 13.08.14, 13:49
                A właściwie dlaczego nie? Miałabym dwa wielbłądki w ogrodzie. Zawsze to jakaś odmiana dla otoczenia i dla mnie też hehheh już sobie to wyobraziłambig_grin
            • abyss7 Re: straszna ściema 13.08.14, 13:49
              salsa13only napisała:

> Ja Cię sprzedam, mnie to dobrze wychodzi big_grin

Dla własnego bezpieczeństwa wywieś W I E L K Ą tablicę, że towar macany należy do macanta, znaczy się nie podlega zwrotowi smile
              • salsa13only Re: straszna ściema 13.08.14, 13:52
                abyss7 napisał:

> Dla własnego bezpieczeństwa wywieś W I E L K Ą tablicę, że towar macany należy
                do macanta, znaczy się nie podlega zwrotowi smile

aaaa kolega ma zachciewajki na macankibig_grin
                OK załatwione!
                • ice_flower Re: straszna ściema 13.08.14, 13:56
                  Znaczy się normalny, zdrowy chłop wink smile
                • abyss7 Re: straszna ściema 13.08.14, 13:59
                  salsa13only napisała:

> aaaa kolega ma zachciewajki na macankibig_grin
                  > OK załatwione!

...oj przydałoby się, bo nie wiem, czy do listopada wyrobię wink

https://img2.demotywatoryfb.pl/uploads/201011/1289912347_by_M4verick_600.jpg
                  • ice_flower Re: straszna ściema 13.08.14, 14:03
                    O widzisz i to jest zdjęcie podpadające pod Twoje chęci wykorzystania fizjognomii big_grin Jak takie sobie strzelisz, to długo nie będziesz musiał czekać big_grin
                  • salsa13only Re: straszna ściema 13.08.14, 14:08
                    abyss7 napisał:

> ...oj przydałoby się, bo nie wiem, czy do listopada wyrobię wink

Dawaj adres podeślę takie fajnie do macanka, zakupiłam kiedyś kolegom na Dzień Mężczyzny
                    i jeden zestaw mi zoastałsmile funkiel nówka nieśmigany!
          • marisella Re: straszna ściema 13.08.14, 13:46
            abyss7 napisał:
            > A jak chceta to piszta, piszta, bo ze mnie to kiepski marketingowiec jest i spr
            > zedać się nie umiem smile

Jakby się tu ktoś dziś po raz pierwszy przyszwendał i to prosto do tego wątku, to istnieje cień szansy, że mógłby w to uwierzyć. Cała reszta wie już dobrze, że to tylko kokieteria wink
            • abyss7 Re: straszna ściema 13.08.14, 14:11
              marisella napisała:

> Jakby się tu ktoś dziś po raz pierwszy przyszwendał i to prosto do tego wątku,
              > to istnieje cień szansy, że mógłby w to uwierzyć. Cała reszta wie już dobrze, ż
              > e to tylko kokieteria wink

Jaka kokieteria? Przepraszam bardzo, ale nie znasz przypadkiem pewnej przemiłej dziewczyny, co spiknąwszy się ze mną na kawę, a nie znając mej niecnej gęby, podeszła do stolika przy którym siedział gość, który na czole miał wypisane 20lat w kryminale? big_grin big_grin big_grin

Kurczę, no to jest właśnie najlepszy na świecie dowód, jak mnie kobiety postrzegają, więc nie czaruj wink big_grin
              • marisella Re: straszna ściema 13.08.14, 14:23
                abyss7 napisał:

> Jaka kokieteria? Przepraszam bardzo, ale nie znasz przypadkiem pewnej przemiłe
                > j dziewczyny, co spiknąwszy się ze mną na kawę, a nie znając mej niecnej gęby,
                > podeszła do stolika przy którym siedział gość, który na czole miał wypisane 20l
                > at w kryminale? big_grin big_grin big_grin

Hahahaha big_grin

Nie znam, ale słyszałam o kobitce, która się z kimś kiedyś umówiła na kawę i miała, zgodnie ze wskazówkami owego kogoś, szukać faceta, co wygląda jakby miał iść siedzieć za samo spojrzenie, więc intensywnym wzrokiem zerkała porozumiewawczo na potężnego kolesia w skórze zdobionej gęsto ćwiekami i w obstalowanych glanach, z wzrokiem mówiącym "Czego ode mnie, @%@*#$%, chcesz, głupia #*%#$*o?", a jakiegoś kulturalnie na sofie zasiadającego mężczyznę w wyprasowanej na gładko koszuli, z aktóweczką grzecznie po lewej ułożoną, minęła bez słowa wink I on jej zresztą też ponoć nie zauważył wink

> Kurczę, no to jest właśnie najlepszy na świecie dowód, jak mnie kobiety postrze
                > gają, więc nie czaruj wink big_grin

Już Ty wiesz sam jak jest, nie muszę Cię przekonywać smile
              • ame_belge34 Re: straszna ściema 13.08.14, 14:59
                >Kurczę, no to jest właśnie najlepszy na świecie dowód, jak mnie kobiety postrze
                > gają, więc nie czaruj wink big_grin
                teraz to Ty czarujesz tongue_out wink widziałam Cię nie raz i jedyną przyczyną pomyłki mógł być błędnie podany opis własnej facjaty tudzież fizionomii wink
          • kama265 Re: straszna ściema 13.08.14, 13:57
            uśmiałam się big_grin
            zakonnice nie takie straszne może wink
            • ice_flower Re: straszna ściema 13.08.14, 14:00
              Te, Swatka, a treść anonsu już masz? suspicious Bo ja czekam na zdjęcia Kolegi, co by autorytarnego wyboru dokonać big_grin
              • kama265 Re: straszna ściema 13.08.14, 14:04
                nie no ale ja myślałam, że my razem wszystkie forumki coś uradzimy big_grin no i to jest temat zasługujący na oddzielny wątek uważam big_grin
                • ice_flower Re: straszna ściema 13.08.14, 14:05
                  Może niech sam zainteresowany wyrazi choć chęć chęci tongue_out
                  • kama265 Re: straszna ściema 13.08.14, 14:06
                    Ice, wyraził przecie:
                    A jak chceta to piszta, piszta, bo ze mnie to kiepski marketingowiec jest i spr
                    > zedać się nie umiem

big_grin
                    • ice_flower Re: straszna ściema 13.08.14, 14:07
                      Ślepam nieco chyba big_grin Abo kawy mi trza suspicious
            • abyss7 Re: straszna ściema 13.08.14, 14:02
              kama265 napisała:

> zakonnice nie takie straszne może wink

No wiesz, z braku laku........ No ostatecznie..... wink

https://www.kleropolaczek.pl/upload/images/sexy_zakonnica_2013-11-16_13-00-06_middle.jpg
              • torado Re: straszna ściema 13.08.14, 14:05
                abyss7 napisał:

> kama265 napisała:
                >
                > > zakonnice nie takie straszne może wink
                >
                > No wiesz, z braku laku........ No ostatecznie..... wink
                >
                > https://www.kleropolaczek.pl/upload/images/sexy_zakonnica_2013-11-16_13-00-
> 06_middle.jpg

a z jakiego ona zakonu ? suspicious
              • kama265 Re: straszna ściema 13.08.14, 14:05
                aha, dobrze dobrze, coś mi się klaruje ... w jakim kierunku iść i na czym się skupić zarzucając sieci wink
    • czarny.onyks Re: Pytanie mam - z serii znajomości internetowe 16.08.14, 11:54
      Salsiku nie jesteś sama.....
      różne pytania i ,,osobowości'' przerabiałam.......
      chyba już mało co mnie zaskakuje.......uncertain

...ostatnio umawiałam się na kawę....i pada pytanie o mój wzrost..
      zastanawiałam się, czy pan chce mnie utopić w tej filiżance...wink
      • salsa13only Re: Pytanie mam - z serii znajomości internetowe 16.08.14, 12:28
        A ja też ostatnio pytam panów o wzrost, bo mam taką schizę w tym temacie a ostatnio jak nagle urosłam o 20 cm, to tym bardziej pytamsmile
        • czarny.onyks Re: Pytanie mam - z serii znajomości internetowe 16.08.14, 12:37
          co to znaczy nagle urosłaś o 20 cm??????
          też chcę big_grin

ale żeby mężczyzna pytał.....
          • kama265 Re: Pytanie mam - z serii znajomości internetowe 16.08.14, 12:43
            może boi się, że będzie Ci do piersi sięgał? big_grin
            albo wręcz przeciwnie, ma taki fetysz, że ylko wyższe? big_grin
            • czarny.onyks Re: Pytanie mam - z serii znajomości internetowe 16.08.14, 12:44
              ale że akurat do piersi...to źle?tongue_out big_grin
          • salsa13only Re: Pytanie mam - z serii znajomości internetowe 16.08.14, 12:48
            czarny.onyks napisała:

> co to znaczy nagle urosłaś o 20 cm??????

Pan miał w profilu 185cm, no to pytam dodatkowo jaki ma wzrost, wiesz ja blondynka jestem, wolę dopytać.
            Pan, że 185cm, no to dlaczego na spotkaniu był niższy ode mnie? Nie miałam szpilek ani wysokich obcasków przysięgam a mam tylko 165 cm wzrostu, no to sama widzisz, że urosłambig_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka