Dodaj do ulubionych

pytanie komputerowe...

28.02.15, 22:44
Chce oglądać film z laptopa na TV, całość połączyłam kablem HDMI, wszystko gra i buczy... ale laptop musi być otwarty... czy można zmienić (i gdzie) że moge go zamknąć? by od razu nie wygaszał też obrazu na TV? mam Windowsa 8.1 bodajże...
Obserwuj wątek
    • lesher Re: pytanie komputerowe... 28.02.15, 23:21
      www.mamkomputer.info/windows-8-zmiana-skutku-zamkniecia-pokrywy-klapy-laptopa/
      Wybierz "nic nie rób".
      • jovian Re: pytanie komputerowe... 28.02.15, 23:31
        lesher napisał:

> Wybierz "nic nie rób".

Uwielbiam wybierać "nic nie rób", gdybym tylko mógł to robiłbym tak zawsze. big_grin
        • lesher Re: pytanie komputerowe... 28.02.15, 23:34
          Ty, ale wiesz ile taką metodą problemów można rozwiązać?

Bierz przykład z rządów, dla których to w zasadzie jest reguła i złoty standard postępowania. Do momentu aż się coś z łomotem nie zawali.
          • jovian Re: pytanie komputerowe... 01.03.15, 00:02
            Wiem, rozpatrzenie przez przedawnienie rozwiązuje jakieś 90% problemów. smile

Rządy, sejmy i takie tam... wiesz ja uznaję za aksjomat stwierdzenie jakiegoś starożytnego obywatela które mówi: "Życie, wolność, ani własność żadnego człowieka nie są bezpieczne gdy obraduje ciało ustawodawcze."
            Więc lepiej niech te instytucje w jak największym zakresie też się trzymają zasady "nic nie rób", w takim przypadku jestem gotów nawet odżałować te podatki które na nich płacę. suspicious
      • witamina_b12 Re: pytanie komputerowe... 01.03.15, 08:29
        Dzięki smile
    • orzech69 Re: pytanie komputerowe... 02.03.15, 20:18
      use the google Luck use the google...
      • witamina_b12 Re: pytanie komputerowe... 02.03.15, 21:04
        spoko ja używam googla... nawet mam świadków wink
        ale mężczyźni podobno lubią być pomocni kobietom, koło zmienić takie tam suspicious big_grin
        to Wam ułatwiam suspicious
        • orzech69 Re: pytanie komputerowe... 04.03.15, 15:35
          ale z umiarem wink
    • tdf-888 Re: pytanie komputerowe... 05.03.15, 16:08
      uh lala...
      gdyby nie mój nocny wpis, to by minęły tu 24h bez posta. uuuu... uuuu.. słaaaboooo... tu już chyba nie ma sensu pisać...
      pożegnawszy forum
      sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka