Dodaj do ulubionych

Noc Muzeów

14.05.15, 09:43
Ktoś, coś gdzieś w Warszawie?
Obserwuj wątek
    • ame_belge34 Re: Noc Muzeów 14.05.15, 10:59
      no wlasnie tez dzis u sasiadów napisałam smile
      Kilka swoich typów mam na odwiedzenie, moze nie koniecznie muzealnychwink
    • a-g-l-a-j-a Re: Noc Muzeów 14.05.15, 23:39
      Cześć... gdzie Ty tyle czasu byłaś... nie wolno tak... wink
      Miło widzieć "starych" ludków... naprawdę... i z chęcia bym Was jeszcze zobaczyła... moooże kiedyś smile

A ja dzisiaj płakałam, że poszłabym ale samej mi się nie chce...
      Ale Ty tam w Warszawie pewnie wszystkie muzea noca masz już oblatane... a na mojej prowincji podobno nawet fabryka zabawek ma jakaś wystawę... ogólnie ciekawie się zapowiada...
    • tori_anka Re: Noc Muzeów 15.05.15, 22:15
      W Warszawie to nie mam pojęcia... ale u siebie... o jak się cieszę, że mam tego dnia wolne i nie będę się musiała przebierać za czarownicę... i nawet nie pójdę zobaczyć, jak koleżanki z pracy się prezentują w tych strojach... bo chociaż dzień od widoku muzeum chciałabym sobie odpocząć wink
      • maruda2 Re: Noc Muzeów 15.05.15, 22:28
        big_grin
        • tori_anka Re: Noc Muzeów 15.05.15, 22:30
          Tak, w tym roku ma być upiorna ta noc i pracownicy mają się przebrać smile
          • maruda2 Re: Noc Muzeów 15.05.15, 22:34
            A Tobie się upiekło ? Ale jakby co, to mogę zaprosić do mnie do roboty. Mamy wypożyczalnię kostiumów, więc i czarownicę i co tam byś chciała można wytrzasnąć wink
            • tori_anka Re: Noc Muzeów 15.05.15, 22:42
              Upiekło smile Mnie pewnie przypadną inne imprezki. Już się szykuje na przykład uroczysta sesja rady miejskiej wink
              • maruda2 Re: Noc Muzeów 15.05.15, 22:47
                to bez urazy, ale chyba wolałabym być już tą czarownicą tongue_out
                • tori_anka Re: Noc Muzeów 15.05.15, 22:59
                  smile Ta wiem, sztywno będzie smile
    • jovian Re: Noc Muzeów 15.05.15, 22:38
      Trochę mnie odrzuca ta akcyjność i spodziewane kolejki chętnych. Ludzie w nadmiarze mnie drażnią. suspicious
      • tori_anka Re: Noc Muzeów 15.05.15, 22:43
        Tyż prawda... czasem lepiej za coś zapłacić i wybrac sobie mniej obfitujący w zwiedzających termin.
        • jovian Re: Noc Muzeów 15.05.15, 23:00
          True, true...
      • maruda2 Re: Noc Muzeów 15.05.15, 22:46
        Coś w tym jest. Potem najwyraźniejszym wspomnieniem owej nocy będzie długość kolejki i czas w niej spędzony suspicious A kojarzysz akcję bilet do teatru za 250 groszy ? W zeszłym tygodniu była taka ogólnopolska akcja. Ludzie ustawiali się w kolejkach już na 2 godziny przed otwarciem kas, tworzyły się komitety kolejkowe, trzeba było wprowadzić reglamentację biletów. A skończyło się wielką awanturą i niesmakiem. I tak było w każdym teatrze suspicious
        • tori_anka Re: Noc Muzeów 15.05.15, 22:51
          No coż... chęci dobre, ale czasami ciężko przewidzieć wszystkie możliwe napotkane problemy...

A po organizacji w mojej pracy śmiało mogę stwierdzić, że ci co najmniej mają do czynienia z ludźmi i obsługą decydują o tych sprawach zza biurka... no i zwykle nie idzie ich przekonać, że to co proponują mija się z celem, jest bezcelowe albo zwyczajniej mówiąc o kant pupy to rozbić wink
          • maruda2 Re: Noc Muzeów 15.05.15, 23:05
            dokładnie
        • jovian Re: Noc Muzeów 15.05.15, 23:00
          Kojarzę dobrze bo się nawet zastanawiałem czy aby się nie wybrać, ale przewidująco zrezygnowałem.
          Coś tak czułem przez majty, że skończy się jaka zadymą która zabije ewentualną radochę. Choć nie powiem, prokrastynacja miała w tym też swój niemały udział. big_grin
          • maruda2 Re: Noc Muzeów 15.05.15, 23:24
            czujny byłeś big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka