Dodaj do ulubionych

Wkrótce 13-go

12.07.15, 23:43
Dobrze,że nie piątek smile
Obserwuj wątek
    • maruda2 Re: Wkrótce 13-go 12.07.15, 23:51
      poniedziałek wcale nie lepszy, gdy do roboty trzeba iść suspicious
      • sadgirl25 Re: Wkrótce 13-go 12.07.15, 23:57
        W sumie też racja smile
        Ale juz niedlugo kolejny weekend smile
        • maruda2 Re: Wkrótce 13-go 13.07.15, 00:07
          Który mignie niepostrzeżenie, jak i ten uncertain W sumie - po co tak popychamy życie i czas do przodu ? Tak jakby to, co nas czeka w przyszłości było ciekawsze, niż to, co aktualnie przeżywamy. Miałam trochę planów na ten weekend i ich nie zrealizowałam, jakbym zmarnowała jakąś szansę.
          Ech, idę spać, bo w melancholię popadam wink
          • mavika_88 Re: Wkrótce 13-go 13.07.15, 01:37
            Skad ja to znam.
            Zmarnowac szanse. Zalowac ze sie nie wykorzystalo dnia/dni. Ile ja kialam takich mysli jak siedzialam na bezrobociu. Ciagle pod koniec tyg robilam sobie rachunek sumienia.
            Dzisiaj bylam.tak daleko..... Tak bardzo. Jakbym dryfowala w lodce samotnie po oceanie. Deszcz felikatnie o szybe dzwoni..tak delikatnie jakby nie na moim.oknie. Pierwsza roze w tym.roku dostalam. W dodatku ni od swojego. No i ma rywala - tak ske rodzinka Jego smiala. Hehe troche jak rasowa kobiega sie zachowywalam. Paziek zerwal mi stokrotke co rumiankiem byla. A ja? Czeu nie roza. Ktos zaregowal i zerwal biala. No ilez mozna czekac na roze. Ostattnia byla we wrzesniu. Tez biala. Pamietam ja. Znaczaca byla.... Pamietam nawet gdzie lezala. Nigdy rozy kupionej nie dosgalam. Nigdy w zumyciu. Wszystkie z ogrodka.
            Samotnie w lodeczce po oceanie mysli dzisiaj dryfowalam.
            Niekomfortowo sie czuje suspicious jak moze tak delikatnie padac deszcz. Jakby ni uderzal o skosne okno. Az mnie korci zeby zekanc i zerkne jak napisze.

Dobrze ze nie piatek? Wolalabym piatek. Szefowa oczywiacie smska mi w niedziele napsala. Milo... Z jej nie bedzie ^^ na drugiegi juz nie odp tongue_out niedziele mamy. Nie wymagal odp. Wystaczyloby ok. Ale ju mi o nie chcialo. W pracy niech mi pisze a nie w niedziele... A teraz spac. No i co? Juz nawet delikatnie ni slyze....

DN
    • zed-is-dead Re: Wkrótce 13-go 13.07.15, 09:33
      Bo w tym miesiącu piątek trzynastego przypada w poniedziałek, ot i cała filozofia.
      • mavika_88 Re: Wkrótce 13-go 13.07.15, 10:29
        Taaaaa, 13-tego
        Zaspalam tongue_out
        Polgodzinki spoznienoa ale to troche tak, jakbym dla siebie byla szefowa..nikt mnie z tego nie rozlicza. Szefowej brak.
        Nie moge si zmobilizowac do pracy. Do pracy.... Ktorej praktycznie W ogole.nie ma.
        Biometr niekorzystny - tak w radyjku mowili.
        Zasnelabym... I ni nie robila.. Hehe wlasnie leze, piszactongue_out

Mozna przeniesc 3 maja na 2? Mozna.
        To i mozna przeniesc piatek na poniedzialek smile

Co jesli we snie juz kolejny raz widialo sie katastrofe samolotowa? I kolejny ra we snie utwierdzalam.sie ze to jest prawda bo taki mialam wczesniej sen. Kiedys wpadl do jeiora. Dzisiaj we snie wpadl do rzeki. Mialam nawet mysli ze to przeze mnie, bo go wysnilam juz wczesniej suspicious
        • tdf-888 Re: Wkrótce 13-go 13.07.15, 13:50
          biometr powiadasz.. wink
          • cambria1.2 Re: Wkrótce 13-go 13.07.15, 14:13
            Dobrze prawi! Biometrem łatwiej zmierzyć wink
            • mavika_88 Re: Wkrótce 13-go 13.07.15, 14:25
              wiem wiem ^^
              czasem piosze co słyszę smile czasem nie do końca pomysle suspicious nie pomyśle nad poprawnoscią suspicious
              bezmyslne pisanie to nie jest.... bez zbednego myśelnia- tak.
              • mavika_88 Re: Wkrótce 13-go 13.07.15, 14:59
                no wiadomo....
                niepoprawna czasem bywam ^^
                ide się przespacerować. głodna jestem suspicious
                hehhe dzisiaj facet mnie przyłapał big_grin Piękniś ^^ jaka speszona byłam... zawitał do firemki a ja na kanapie siedze. dobrze ze zapukał... bo ... lezałąm ^^ dzisiaj tak jakoś.... biomet niekorzystny tongue_out dopiero po południu sie zebrałam, biomet mi sie poprawił smile nie że dużo roboty, a ja nic nie robie... no włąsnie o to chodzi ze praktcyznie nic nei ma. Dlatego pewnei szefowa nie przyszła suspicious ale za to praktycznie nic, nawet nie chciało mi sie zabrać.
                co do kolesia... przystojniaczek ^^ już nieraz go widziałam. zawsze był neico oniesmeilony . nie bardzo chce patzreć w oczy.. dzisiaj i ja nei chiałam big_grin speszona byłam. Dobrze że zapukał big_grin w trakcie wcale to nie było takie zabawne jak teraz się wydaje suspicious
          • mavika_88 Re: Wkrótce 13-go 13.07.15, 14:22
            a się czepiasz suspicious
            biomet, biomet suspicious
            ten pogodowy ale... i biomet kobiety suspicious wpływ kobiety, jej wahań na kobiete.
            w końcu dochodze sama do wniosku - baby to są jakieś dziwne o_O
            myśle ze ten biomet się akurat poprawia. do południa dziwacznie było tongue_out no niekorzystnie suspicious kobieta chyba czasem musi sie zrobić mietka suspicious
            biometr to ja kiedyś w łapioe miałam. bywały przedmioty na których róznosci sie poznawało, poznawało się inne przedmiotyty, inne życie, lub niezycie co kiedyś życiem było smile
            dobrze że się przyczepiłęs. dzieki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka