szarlotka_ja 04.12.16, 10:55 Piękna niedziela nam się szykuje. Pogoda mroźna, słoneczna, jak nic trzeba się gdzieś w teren udać . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fripooo Re: Przymroziło :) 04.12.16, 11:05 piękna? ja widzę za oknem pełno białego gówna nienawidzę mrozu zimy Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Przymroziło :) 04.12.16, 11:54 No co Ty . Mróz jest fajny, uwielbiam łazić w mroźne zimowe dni. Najlepiej by było gdzieś w bardziej górskie klimaty się udać i pozażywać czystego, mroźnego górskiego powietrza, ale aż tak daleko to mi się nie chce wyprawiać . Odpowiedz Link
fripooo Re: Przymroziło :) 04.12.16, 12:47 nie moje klimaty, nie cierpię zimuy i śniegu tak samo jak upalnego lata, wrzesień ok kwiecień ok Odpowiedz Link
bard-grzechu-wart Re: Przymroziło :) 04.12.16, 14:46 u mnie białego prawie nie ma, co wcale nie smuci, mroźno jednak jest Odpowiedz Link
green.amber Re: Przymroziło :) 04.12.16, 12:17 na moim bazarku twierdzą, że zgnilizna, więc ja już wróciłam miłych wypraw dalszych i bliższych Odpowiedz Link
green.amber Re: Przymroziło :) 04.12.16, 12:36 już prawie dekadę czekam na zamknięcie no ale jeśli już to się może się na wieś przeniosę i sobie sama zieleninę będę hodować Odpowiedz Link
lesher Re: Przymroziło :) 04.12.16, 13:10 Ale my już na wsi przecież bareizm.blogspot.com/2013/11/alternatywy-4-odc3-pierwsza-noc.html 32:50 Odpowiedz Link
green.amber Re: Przymroziło :) 04.12.16, 15:30 no właśnie, niby na wsi, ale pod podłogą zamiast ziemi sufit sąsiada Odpowiedz Link
lesher Re: Przymroziło :) 04.12.16, 12:24 Zazdraszczam, ja niestety tyram ;-(( Lubię łazić w zimowe dni, jak jest śnieg i mróz. Wszystko wtedy tak bajkowo wygląda... Najchętniej gdzieś w górach bym się teraz na kilka dni zaszył na łazikowanie. Odpowiedz Link
ann.0 Re: Przymroziło :) 04.12.16, 14:56 Lubię mróz, ale nie lubię zmarznąć, więc przepraszam się z czapą... i też lubię góry..., ale bezpieczne na taka porę i spacer..., spacer...spacer... Odpowiedz Link
bard-grzechu-wart Re: Przymroziło :) 04.12.16, 15:57 mnie te mrozy w ogóle nie kręcą, tylko ciepła pragnę Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Przymroziło :) 04.12.16, 18:27 Tak to ja bym se chętnie wieczory spędzała... i żeby nikt ode mnie nic nie chciał i żeby telefon nie działał i żeby wino było dobre... ech... Odpowiedz Link
bard-grzechu-wart Re: Przymroziło :) 04.12.16, 19:36 zorganizować można zawsze, byle było dla kogo Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Przymroziło :) 04.12.16, 19:26 faktycznie miejsce 'podobne do nikogo' a szarlotta się boi ze ja ktoś z dziwnej treści opowieści rozpozna po wpisach na forum Odpowiedz Link
z-e-u-s Re: Przymroziło :) 04.12.16, 19:49 U Ciebie też, widzę, słabo ze śniegiem. Jedyny plus, że błota nie ma. Ja się dziś wybrałem na zwiedzanie nowo otwartego marketu Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Przymroziło :) 04.12.16, 20:08 Co to za szendanie się w niedzielę po sklepach? Jeszcze Cię do więzienia wsadzą . Śniegu niewiele, to znaczy im wyżej tym więcej . Odpowiedz Link
z-e-u-s Re: Przymroziło :) 04.12.16, 20:57 Są otwarte, to chodzę Korzystam, póki nie ma zakazu handlu w niedzielę. A na śnieg przyjdzie niestety zaczekać, póki co mróz łapie. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Przymroziło :) 04.12.16, 21:12 Ja się wczoraj wybrałam do sklepu ale... nie weszłam do niego, bo nie było jak zaparkować. Nie było miejsca, najazd Czechów . Chyba, że bym się autem do niego wpakowała, ale to wtedy już by w całym kraju było głośno o mnie . Odpowiedz Link
fripooo Re: Przymroziło :) 04.12.16, 21:31 ja też nie, ale na urodę tak choć po 30 to i tak dupa blada Odpowiedz Link
z-e-u-s Re: Przymroziło :) 04.12.16, 21:38 Nie mogłaś zaparkować w pobliżu? A w Cieszynie jest w ogóle strefa płatnego parkowania? Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Przymroziło :) 04.12.16, 22:05 Teoretycznie mogłabym, ale jednak to pobliże wymagałoby przejścia dość ruchliwej ulicy i podejścia w górę na parking, a chciałam kupić żarcie dla psa i kota i jeszcze inne dość ciężkie rzeczy typu proszek do prania, mąka, cukier etc. więc byłoby co dźwigać . Oczywiście, że jest strefa płatnego parkowania. Całe centrum Cieszyna składa się z płatnych parkingów. Bezpłatne są od centrum na tyle oddalone, że nie wszystkim się chce chodzić . Ja nawet pod robotą powinnam mieć wykupiony karnet na parkowanie, ale pan parkingowy jest na tyle miły, że mi pozwala gratis parkować i jeszcze jak widzi, że jadę na styk to mi miejsce trzyma . Odpowiedz Link
z-e-u-s Re: Przymroziło :) 04.12.16, 22:37 A myślałem, że tylko w dużych miastach są takie problemy. Za dużo ludzi, za mało ulic. Dopiero w przyszłym pokoleniu się to wyrówna. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Przymroziło :) 04.12.16, 22:42 A ja myślałam, że pytasz bo się wybierasz, a Ty se porównania robisz . Odpowiedz Link
z-e-u-s Re: Przymroziło :) 04.12.16, 23:11 Do miasta, w którym nawet miejscowi nie mają gdzie zaparkować? Grudzień jest kiepski na zwiedzanie. Zimno, w parku usiąść nie można, ciemno, deszcz albo śnieg pada <marudzi>. Jedyny plus to dekoracje i świąteczny klimat Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Przymroziło :) 04.12.16, 23:13 Ale spędziłbyś dzień w towarzystwie Szarlotty... Odpowiedz Link
z-e-u-s Re: Przymroziło :) 04.12.16, 23:32 Zaraz tam cały dzień, Szarlotta jest przecież bardzo zajęta. Odpowiedz Link
z-e-u-s Re: Przymroziło :) 05.12.16, 21:03 A nie jest? Z takim jednym to tylko w biegu na kawę się umówiła Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Przymroziło :) 05.12.16, 22:15 Akurat wtedy to ja sobie całe popołudnie wolne i nawet wieczór wygospodarowałam. To pan się śpieszył . Odpowiedz Link
z-e-u-s Re: Przymroziło :) 05.12.16, 22:29 Trochę tych panien może miał do obskoczenia tego dnia A jak tam w ogóle portalowe sukcesy? Przekonałem Cie do przedłużenia abonamentu na 2017? Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Przymroziło :) 05.12.16, 22:43 Sukcesów nie ma żadnych . Nie, nie przekonałeś mnie. Odpowiedz Link
z-e-u-s Re: Przymroziło :) 05.12.16, 23:01 Będę nadal próbował Bo żeby liczyć, że w miesiąc znajdzie się miłość życia, skoro się przez 20 lat nie znalazło, to trzeba być wielkim optymistą Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Przymroziło :) 05.12.16, 23:09 Ja tam nie szukałam miłości życia, ale w sumie teraz to już i tak nie ważne bo abonament się kończy. Dobranoc. Odpowiedz Link
z-e-u-s Re: Przymroziło :) 05.12.16, 23:11 Na szczęście zawsze możesz wykupić nowy. Śpij dobrze Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Przymroziło :) 04.12.16, 23:17 A już myślałam, że ten jedyny plus to Szarlotta, a tu nie, dekoracje świąteczne buuu . No nic, idę sobie. Kolorowych! Odpowiedz Link
bard-grzechu-wart Re: Przymroziło :) 04.12.16, 23:25 nic nie stoi na przeszkodzie, byś też za dekorację świąteczną robiła, w końcu widuje się Cb nie co dzień, lecz od święta Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Przymroziło :) 05.12.16, 18:45 Dekoracje świąteczne muszą być lekkie, zwiewne i piękne, a ja żadnej z tych cech nie posiadam . Odpowiedz Link
bard-grzechu-wart Re: Przymroziło :) 05.12.16, 19:12 W sumie porównanie do dekoracji świątecznej słabe było. Napiszę inaczej, każda, absolutnie każda kobieta stać się może pępkiem świata, wisienką na torcie czy perłą w koronie dla faceta, tak więc nie marudź, no. Odpowiedz Link
z-e-u-s Re: Przymroziło :) 05.12.16, 21:09 Szarlotka dziś w depresyjnym nastroju jest <głaszcze> Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Przymroziło :) 05.12.16, 22:45 Ja się już pewnie znudziłem. Więc się mną nie zasłaniaj. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Przymroziło :) 05.12.16, 21:39 W depresyjnym (jeszcze) nie. Bardziej w zmęczonym nastroju bym powiedziała, a to dopiero poniedziałek... Odpowiedz Link
z-e-u-s Re: Przymroziło :) 05.12.16, 22:12 A bo jakoś tak marudzisz Czy już Ci mówiłem, że za dużo pracujesz? Chyba tak... Odpowiedz Link
z-e-u-s Re: Przymroziło :) 05.12.16, 22:35 Może przy poniedziałku. W porównaniu ze mną i tak jesteś wulkanem optymizmu i energii Odpowiedz Link
z-e-u-s Re: Przymroziło :) 04.12.16, 23:31 Jedynym plusem to Szarlotta jest w mniejszej miejscowości, gdzie mieszka. Tam faktycznie nie ma czego zwiedzać, chyba nawet dekoracje świąteczne nie występują. Ale za to góry niedaleko Dobranoc i udanego tygodnia. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Przymroziło :) 05.12.16, 18:46 Spokojnie, byłoby co do zwiedzania i dekoracje świąteczne też są . Odpowiedz Link
anus-hka Re: Przymroziło :) 04.12.16, 23:15 O matko zupełnie jak moja Jawornica ...ładnie szarlotka_ja napisała: > Pozdrowienia ze spa > ceru . Odpowiedz Link
jovian Re: Przymroziło :) 04.12.16, 18:25 Niedziela zaiste całkiem zacna, w końcu mogłem nie ruszać się cały dzień z wyra dalej niż do kuchni. Odpowiedz Link
maruda2 Re: Przymroziło :) 04.12.16, 23:58 ja dziś też cały dzień intensywnie robiłam nic Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Przymroziło :) 04.12.16, 19:22 i tak w mokrą głową na autobus albo tramwaj? w sumie... lekarstwa tanie - pis rządzi 😊 Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Przymroziło :) 04.12.16, 23:20 Śniegu mogłoby spaść wiecej bo mamy sanki nówki sztuki nieśmigane :p dwuosobowe :p Odpowiedz Link