bard-grzechu-wart 25.01.17, 05:42 dzień, tydzień, miesiąc, rok... ale ten czas zapieprza. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
witrood Re: Mija 25.01.17, 06:02 A ja w dodatku zmierzam z punktu wyjścia do punktu wyjścia. Dużo się dzieje. Nic z tego nie wynika. Odpowiedz Link
fripooo Re: Mija 25.01.17, 11:18 widać, że łądni obydwoje wszędzie się lansuje urodziwych Odpowiedz Link
fripooo Re: Mija 25.01.17, 11:22 hehe to fakt do 20 to się ciągnęło, a teraz to dzień jak sekunda, szkoda, że tysiąc lat nie można żyć Odpowiedz Link
bard-grzechu-wart Re: Mija 25.01.17, 12:40 no co za... znajdź sobie coś oryginalnego a nie kopiujesz! Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Mija 25.01.17, 16:06 Sa takie sytuacje gdy to kobieta kleczy przed mężczyzną a są takie gdy to mężczyzna kleczy. Wiecej nie napisze bo znowu będziesz miał obsesje jakąś. Co do samych oświadczyn to chyba rzadko to już tak wygląda. Raczej jest to kwestia rozmowy miedzy para ew. pierscionka a nie padania na kolana itp. Odpowiedz Link
fripooo Re: Mija 25.01.17, 16:08 "Sa takie sytuacje gdy to kobieta kleczy przed mężczyzną a są takie gdy to mężczyzna kleczy. Wiecej nie napisze bo znowu będziesz miał obsesje jakąś. " Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Mija 25.01.17, 19:10 I co sie gwen czepia... Kleka kobieta przed facetem? Kleka a witamina to tylko potwierdza, przypomina. Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Mija 25.01.17, 19:28 Ty prowokatorze A co ja takiego powiedzialam? Przypomniala nam witamina ze role moga sie odwrocic? . Sama na to bym nie wpadla Hehe dzisiak to mialam mega powalony sen. Snil mi sie... franciszek, papiez, udzielajacy slubu (jeszcze wszystko ok). Mlodzi byli ubrani w jakies zwiewne niebiskie ciuszki, tasiemki fredzle. Kobiecie widac bylo posladki z pomiedzy tych wstazek falujacych pozniej wychodza z kosciola. Patrze na kobiety tylek i... ogromny jest. Duzo wiekszy niz poprzednio. Posladki raz jeden raz drugi sie kolysza. Niemalze dotykaja podlogi. Gdy przyjrzalam sie z bliska... zobqczalam.... dwie swinie ktore szly za mloda para na smyczy. I one sprawialy wrazenie ze kobieta ma taki ogromny tylek wczoraj na noc zjadlam z 5 mandarynek Moze to przez nie zastanawiam sie czy da rady biegac... mam ochote... Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Mija 25.01.17, 20:17 Hehe taki dobry ze jesc nie potrzebuje zapomnialam ze obiadu dzisiaj nie jadlam... wlasnie poszlam cos zjesc ale nie jadlam srodowego sta.dardu. choc byl Zjadlam salatke ze sledzi. Jajako na kanapce i sledzia calaego. To bylo przed chwila na obiad. Odpowiedz Link
bard-grzechu-wart Re: Mija 25.01.17, 17:18 witamina_b12 napisał(a): > Wiecej nie napisze bo znowu będziesz miał obsesje jakąś. tam od razu obsesję, starczy odrobina wyobraźni > Co do samych oświadczyn to chyba rzadko to już tak wygląda. Raczej jest to kwe > stia rozmowy miedzy para ew. pierscionka a nie padania na kolana itp. Wiesz że tak jest czy zgadujesz/domyślasz się? Odpowiedz Link
m.a.l.a_syrenka Re: Mija 25.01.17, 17:18 Wbij się w kieckę, załóż szpilki, zapuść włosy, przejedź brzytwą lub depilatorem po nogach i powyżej, pomaluj paznokcie i w ogóle bądź śliczny, pachnący i zrobiony na wysoki połysk, przyjmuj też hormony żeby mieć huśtawkę wewnątrz, piękne oczy i piersi - sprawdziłeś się już pod tym względem? Dobrze, przed takim cudem chyba zabawię się w Ulijankę Właściwie to nie mam nic przeciwko temu, żebyś miał też miesiączki, owulację, instynkt macierzyński i parę razy ciążę i poród ...tylko żeby cię nigdy głowa nie bolała Odpowiedz Link
bard-grzechu-wart Re: Mija 25.01.17, 17:25 i co teraz, po tej wyliczance? Współczuć, podziwiać, śmiać się, płakać? Nie żebym się czepiał, nie rozumiem co chciałaś przekazać. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Mija 25.01.17, 17:43 Nie przejmuj się, Bard, ja też nie za bardzo zrozumiałam . Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Mija 25.01.17, 18:03 Ja generalnie już gwena nie załapałam, co tak wyskoczył z tym klęczeniem. Się mu marzy żeby jakieś dziewczę przed nim uklękło? Czy co tak nagle wyskoczył? Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Mija 25.01.17, 18:20 aaaaaaaaaaaaa, dobra. Mniej więcej mi się rozjaśniło . Odpowiedz Link
bard-grzechu-wart Re: Mija 25.01.17, 17:54 no kurde, po tym co przeczytałem aż się powąchałem... no i żałuję że miesiączki nie mam... bo nie wiem co to ból głowy... dobrze mi w tej męskiej sielance... idę se gębę oskrobać, uwielbiam ten codzienny rytuał, jest bardzo miły i nieupierdliwy... ... a sorry zapomniałem, że dobrze mi z tym zarostem więc starcza raz czy dwa w tygodniu (całuje lusterko) Odpowiedz Link
fripooo Re: Mija 25.01.17, 17:59 a ja to se brodaczem jestem i pierdole golenie nie wiem po co się do gładkiej skóry golisz nie możesz maszynką na milimetr czy dwa? Odpowiedz Link
bard-grzechu-wart Re: Mija 25.01.17, 18:15 nie chce mi się bawić, to już wolę cyk-myk na gładko, choć ja mam takie przebicia że i wtedy niewiele się różnię wizualnie Facetów dzieli się na zarośniętych i z zarostem, ja na szczęście należę do tych drugich Odpowiedz Link
m.a.l.a_syrenka Re: Mija 26.01.17, 11:15 Ależ nie płacz...to było pół żartem. Przecież wiem, że golenie się jest mało ciekawym zajęciem i w ogóle, kto to wymyślił? Odpowiedz Link
m.a.l.a_syrenka Re: Mija 26.01.17, 16:37 Przepłukałeś sobie oczka? Tylko na wiatr nie wychodź, bo zapalenie spojówek nie śpi Odpowiedz Link
m.a.l.a_syrenka Re: Mija 25.01.17, 18:57 Chciałam, żeby Gwen poczuł to, o co mu chodziło. Chce być damą, to proszę bardzo, tylko niech nią będzie, bo inaczej, po co przyklękać? Ja akurat nie mam problemu z przyklęknięciem, jeśli taka strategia spowoduje rozłożenie przeciwnika na łopatki i to nie tylko bez protestów ale jeszcze z "miłą chęcią" i zadowoleniem obu stron Odpowiedz Link
m.a.l.a_syrenka Re: Mija 25.01.17, 19:21 Że jak? Że ja? Naprawdę mężczyźni mi nie przeszkadzają. Odpowiedz Link
bard-grzechu-wart Re: Mija 25.01.17, 19:29 no proszę, ładna nić porozumienia na początek, ciekawe co dalej Odpowiedz Link
fripooo Re: Mija 25.01.17, 18:13 jak się ludzie sobie w równym stopniu podobają to nikt przed nikim klękac nie musi, a jak chłop czy baba brzydsza to na łapki i bez dyskusji gweniku Odpowiedz Link
fripooo Re: Mija 25.01.17, 18:23 gwen mi to się wiele rozjaśniło jak podałeś swój wzrost i wagę..... Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Mija 25.01.17, 18:24 Dla Ciebie nie byłoby to poniżające? Widząc klęczącą kobietę przed sobą na oczach całego świata? Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Mija 25.01.17, 19:31 Nie wiem jaki masz problem z feministkami. Ale ja im jestem wdzieczna za to, że moge studiować, pracować w zawodzie innym niż guwernantka, godposia czy kucharka, moge sama mieszkac i nikt nie uważa, że to niepezystoi oraz to, że mam prawo wyborcze zarowno czynne jak i bierne. A dopoki na przywodce najwiekszego mocarstwa swiata wybierany jest reprezentant kultury gwałtu, który uważa, że ma prawo łapać za cipki obce kobuety bo ma władze i wplywy oraz ktorwgonadwokat Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Mija 25.01.17, 19:35 Ktorego adwokat twierdzi, że żony nie można zgwałcić, a w Polsce do sejmu wybierany jest polityk, ktory wygłasza poglad, ze trzeba uważac komu i jak sie dawało, że sie nie rozleciało to feministki maja jeszcze bardzo dużo pracy przed sobą. Natomiast kto orzed kim kleka, w jakich okolicznosciach i czy wogole to juz kwestia konkretnej pary. Uwierz mi w prawdziwym zwiazku nie ma wiekszego znaczenia bo dla kichanej osoby oraz wiedzac ze cis ha uraduje jestes w stanie zrobic o wiele wiecej Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Mija 25.01.17, 19:43 Rozumiem, ze to takie fantazje... Ale by was raczej zamkneli o ile bys chetna znalazl. Odpowiedz Link
bard-grzechu-wart Re: Mija 26.01.17, 09:19 Robiłem przegląd wspomnień i przez ich pryzmat ten upływ czasu zauważyłem, smuci to i cieszy, zależy jak spojrzeć, to się chyba nazywa próbą czasu. Urodziny? Wiesz, to chyba dobre określenie. Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Mija 26.01.17, 11:41 Tak mi to wlasnie wygladalo. Refleksja wynikajaca z uplywu lat. Westchnales po napisaniu slowa "rok. Czyli jednak urodziny? Wczoraj? W takim razie wszystkiego najlepszego. Hmmmm zebys nie odczuwal tak mijajacego czasu. Nie bedzie sie go odczuwalo bedac szczesliwym, bedac spelnionym. Ponoc szczesliwi czasu nie licza. Spelnienia marzen. Odpowiedz Link
fripooo Re: Mija 26.01.17, 11:44 nie ma bata trzeba się odmładzać inaczej mogiła mavi ty za rok 30 skończysz, pisałaś, ze nie bęzie to ok rok właśnie ze względu,ze już 3 z przodu Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Mija 26.01.17, 11:59 Nie przeszkadza mi to Co nieuniknione to akceptuje. Starzenie sie jest czyms normalnym. Problemem nie jest mjajacy czas ale to jak sie go przezywa i z kim. Warto miec wspomnienja. Tego jestem pewna. Warto nawet pozniej za nie cierpief jesli nie wyjdzie. Warto przede wszystkim probowac. A Ty Fripo?co powiesz. Nie sprobowales tylko prosze nie zwalaj na wygad. Bo to smieszne. Smieszna wymowka przed niedzialaniem. Sam sie probujes usprawiedliwic. Oki. Szkoda mi sil na mowienie czegos po raz setny. Nie boje sie starzenia. I dla mnie czas moze leciec ale.... nie chce mi sie konczyc. pisalam juz na poczatku. Sentencja w sygnaturce. "Czas jest jak wiatr. Wazne jest tylko by zyc" Odpowiedz Link
fripooo Re: Mija 26.01.17, 12:06 hehe twoja rada to tak jakbyś radziła komuś bez rąk żeby został mistrzem w wyciskaniu sztangi leżąc trzeba mierzyć siły na zamiary i mieć realne spojrzenie na sytuację Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Mija 26.01.17, 12:14 Nie mam nic wiecej do dodania. Ja tu juz wszystko powiedzialam. A Ty... sprobuj wyjsc do ludzi. Spotkac sie. Ja z Toba chcialam sie spotkac. Zaproponowalam. Sam kiedys wspomniales ze gdyby Ci kobieta zaproponowala to bys sie spotkal. Guzik prawda!! Nie mam sily na rozmowy. A juz na pewno nie w tym stylu. Zastanow sie Fripo. Za 10 lat pomyslisz... ale bylem glupi ze nic nie zrobilem. Jakbym chcial sie cofnac 10 lat wstecz. I co? Wlasnie tutaj jeste. W tyn czasie w ktorym chcialbys sie cofnac za 10 lat. Dzialaj Fripo tam gdzie nie dzialales. Ja juz wszystko powkedzialam..... Milego dnia. Mi tez pasuje podzialac Odpowiedz Link
fripooo Re: Mija 26.01.17, 12:20 nasze spotkanie to byłaby strata czasu dla ciebie i dla mnie, za 10 lat to nie będę żałował niczego bo to co zaplanowałem to zrobiłem Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Mija 26.01.17, 12:38 Masz na zas I nie narzekaj gdy Ci ktos dobrze zyczy Mozna sie narodzic drugi raz, drugi raz w roku Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Mija 26.01.17, 08:09 Żyje już prawie 40 kat i nigdy nie widziałam publicznych oswiadczyn, co wiecej sama bym takich nie chciała bo nie lubie byc w centrum publicznego zainteresowania. Rozumiem, że w Krk takie publiczne oswiadczyny to chleb powszedni i masz ich już dość... A może po prostu nie skupiaj sie tak bardzo na tym hak oswiadczaja sie inni skoro tak robią to widocznie nie jest to dla nich problemem. Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Mija 26.01.17, 08:23 Podskorna ( a moze juz nawet nadskorna) wrogosc wobec drugiej płci to ja u Ciebie widze (np. watek o alimenciarzach)... Skrajne feministki nie funkcjonuja w głownym nurcie polityki ( nie kojarze takiej posłanki, premier czy pani prezydent) w przeciwienstwie do meskich szowinistow np. Trump czy Kukiz. Moze dopoki wybierani sa szowinisci to i dzialania, wypowiedzi feministek sa ostrzejsze? A wracajac do oswiadczyn to nie sadze by "walczaca feministka" chciala by facet padał przed nia na kolana bo to jestvraczej sprzeczne z idea feminizmu. Odpowiedz Link
bard-grzechu-wart Re: Mija 26.01.17, 09:57 Witka przestań oceniać inne kobiety przez pryzmat siebie. Kobiety są bardzo różne, wiele z nich dobrze wie jak łatwo i szybko wkręcić się do świata biznesu i polityki. Przez długi czas o ekscesach Trumpa było cicho, bo co obawiały się wpływowego biznesmena? Aaaa no tak, teraz został on już tylko najbardziej wpływową osobą na świecie, teraz nie ma czego się bać... popieprzona logika. Można się wypromować w tv, zgarnąć wysokie odszkodowania i jeszcze przy okazji wesprzeć przeciwny obóz polityczny, czysty zysk. Trump jest kobieciarzem i samcem alfa, to fakt, ale jeszcze raz powtórzę, faktem jest też to, że część kobiet, które miały z nim styczność są jego warte i z pełną świadomością i premedytacją uczestniczyły w jego gierkach. Kukiza nie wrzucaj do jednego worka z Trumpem, bo jest to niesprawiedliwe i krzywdzące. Ma facet od dawna żonę, ma 3 córki, co bardzo go sobie chwalą, nie ma z Kukizem sexafer. Kukiz to prostak i alkoholik, tak został w mediach wykreowany. Wg mnie jest on prostym, bezpośrednim facetem, który popełnił w życiu błędy (jak każdy!), nic poza tym. Gorszy jest od innych, bo miał odwagę się przyznać, że miał problem z alkoholem, jednak z tego wyszedł. Natomiast wielu "lepszych", co go na bieżąco wyśmiewają i opluwają ma wiele za uszami, ale się z tym nie obnoszą... Niech na tapetę pójdą takie prawdziwki jak Kijowski czy Petru... śmieszne jest jak usilnie potrafi się ich wybielać, w pewnych środowiskach, także tych feministycznych. Odpowiedz Link
fripooo Re: Mija 26.01.17, 10:36 tump to samiec alfa? jak tak wygląda alfa to ja jestem mike tyson Odpowiedz Link
fripooo Re: Mija 26.01.17, 11:18 tak alfa nie wygląda, alfa musi być przystojny, może być przy okazji bogaty Odpowiedz Link
maruda2 Re: Mija 26.01.17, 10:58 kompletnie nie zrozumiałam przesłania tego posta... jak to się ma do wypowiedzi Witaminy ??? Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Mija 26.01.17, 11:24 Kto w jakich gierkach uczestniczył to oczywiscie jego sprawa. To kiedy i z jakiego powodu one to ujawniły też mnie zbytnio nie obchodzi. Dla mnie istotne jest to że on się tego dopuszczał i z tego powodu powinien być spalony i nie brany pod uwagę jako kandydat na prezydenta - ze względu na swój szowinizm i brak moralności. To że Ty go bronisz to tez jest właśnie element "kultury gwałtu" starasz się wybielić go przyczerniając je. Dla mnie stawianie takiego ZERA na czele mocarstwa, świadczy o tym w jak kiepskiej kondycji jest świat i ludzie. Kukiz swoimi wypowiedziami sam umieszcza się w jednym worku ja go nigdzie wsadzać nie muszę. wypowiedziami o tych co dają aż się nie rozwalą i o Musze (co porzuciła dzieci... rili? w takim razie każdy facet rozwodnik wyprowadzający sie od dzieci je porzuca). Kijowski to alimenciarz i zawsze go za to potępiałam ,zresztą jak każdego alimenciarza. Petru - chodzi Ci o to że wychodzi na to, że ma kochankę? owszem nie stawia go to w dobrym świetle, z tego co wiem ona jest rozwiedziona, ale nie wiem jak on formalnie z żoną? Odpowiedz Link
fripooo Re: Mija 26.01.17, 11:40 petru to chyba na serio teczkę za balcerowiczem nosił Odpowiedz Link
bard-grzechu-wart Re: Mija 26.01.17, 11:53 Nie zamierzam nikogo wybielać, podkreślam tylko że na pewne sytuacje, czyny trzeba patrzeć z szerszej perspektywy i wg niej oceniać, a nie wybierać sobie tylko to, co się podoba, tak jak pisałaś "to mnie nie obchodzi, to mnie nie interesuje". Może oczywiście Cię coś nie obchodzić, może nie interesować, ale pomijasz wtedy część faktów i z prawdy robi się półprawda. Facet może być samcem alfa, kobieta dla równowagi może być wyzwolona, także jest też odpowiednik dla kobiety... Widzisz, mimo że Trump nie bywa moralny, a Kukiz nie jest przedstawicielem tzw. inteligencji, obaj działają w polityce, bo mają takie prawo, bo zostali wybrani w ramach demokratycznych wyborów. Gdyby tak szukać haków na każdego i wg nich wykluczać z polityki, nie miałby kto rządzić. Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Mija 26.01.17, 11:59 Zostali wybrani ale to nie znaczy, że mi taki wybór czy ich osoby muszą się podobać. I uważam, że rolą feministek jest naświetlanie takich zachowań czy opinii właśnie po to by pokazać, że nie są one właściwe i że nie należy na takie osoby głosować. I mam nadzieję, że to się kiedyś zmieni. Odpowiedz Link
fripooo Re: Mija 26.01.17, 12:02 na kogo należy głosować? na petru? szczerbę?schetyne? Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Mija 26.01.17, 11:28 "Trump jest kobieciarzem i samcem alfa" kobieciarz tiaaa a o kobiecie to się mówi kurwa w takiej sytuacji... Właśnie z takimi zachowaniami jak Trumpa i ocenami jak Twoje muszą walczyć feministki... Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Mija 26.01.17, 11:42 Nie muszę. Wyrażam swoje zdanie, do czego mam prawo. A że jest ono inne od Twojego to nie oznacza, że muszę ochłonąć. a tu możesz sobie przytaczać o spojrzeniu na Pana Kukiza bliskiemu memu: lekarski.blog.polityka.pl/2016/10/23/frajda-z-gwaltu-i-inne-intymne-wyznania-kaplanow-medycyny-czarnego-czasu/ Odpowiedz Link
bard-grzechu-wart Re: Mija 26.01.17, 12:01 Życzę miłej lektury, nie skorzystam. Masz prawo wyrażać swoje zdanie, a ja mam prawo się bronić przed jego narzucaniem. Kończę temat. Odpowiedz Link
fripooo Re: Mija 26.01.17, 11:17 jak facet pizda to go baby dymają na kase proste chyba Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Mija 26.01.17, 11:26 sam pomysł na wątek (a u was biją murzynów) i sposób Twojej narracji, zresztą nie tylko ja miałam tam takie odczucia. Odpowiedz Link
fripooo Re: Mija 26.01.17, 11:39 ciekawe czy miałbym branie gdybym miał majątek trumpa? Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Mija 26.01.17, 11:40 ale które kobiety, z tego co pamietam nie było tam konkretnych statystyk kukułczych dzieci nawet ten doktor/profesor na którego na wstępie się powołałeś zaprzeczył by było można tak jego wypowiedz interpretować. Odnośnie statystyk i kwot alimenciarzy sa to konkretne liczby. Odpowiedz Link
fripooo Re: Mija 26.01.17, 11:41 a jak świadczy to o tych kobietach, ze z takimi facetami dzieci mają? Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Mija 26.01.17, 11:44 Przed posiadaniem dzieci/ założeniem rodziny/ rozwodem trudno pewnie ocenić... Natomiast jeśli kobieta (czy męzczyzna) wiąże się z kimś kto nie dba o swoje dzieci z poprzednich związków to tylko świadczy o jej/jego głupocie. Odpowiedz Link
fripooo Re: Mija 26.01.17, 11:49 doprawdy trudno ocenić? a może uroda wybranka w głowie kobietom przewraca, wszak dobre geny to dobre geny dam ci przykład z życia, jaką przyszłośc może zapewnić dziecku ojciec który zarabia 100 złotych dziennie na czarno? Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Mija 26.01.17, 11:49 Oczywiście edukacja i uświadomieniem kobiet takie ruchy też się zajmują. sarkazm: A to nie słyszałeś, że jak kobieta mówi "nie" to znaczy "tak"? takie stereotypy to też jest element kultury gwałtu. Odpowiedz Link
maruda2 Re: Mija 26.01.17, 12:02 Wprawdzie nie do mnie ten post był skierowany, ale pozwolę sobie odpisać. Te twoje posty, w których chcesz się żartobliwie podrażnić, dla mnie żartobliwie nie brzmią I nie chodzi mi o treść, a raczej sposób podania. Tak trochę jakby zamiast lekkiego ciasta podać przyciężki zakalec Odpowiedz Link
maruda2 Re: Mija 26.01.17, 13:00 tyłek z samej swojej konstrukcji jest zaokrąglony c'nie ? mój też, ale nie rośnie od byle pączka Ale daj Ty już spokój z tą anatomią Odpowiedz Link
fripooo Re: Mija 26.01.17, 13:07 a mój rośnie od byle pączka, dlatego nie jem wolę temat tyłka niż temat alimentów pana kodziarza Odpowiedz Link
maruda2 Re: Mija 26.01.17, 13:15 To jest jakiś argument. Tylko nie wiem czemu temat zszedł na mój tyłek Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Mija 26.01.17, 12:07 - żona go zdradziła- Nie płaci na żone tylko na dzieci - żona dostała opiekę nad dziećmi. Ciekawe czemu? Przecież to ona była powodem rozpadu związku. Widocznie więź matki z dziećmi była silniejsza niż ojcem, rozpad związku ( i ew orzekanie o winie przy rozwodzie, nie jest tożsame z przyznaniem opieki na dzieci) - sfeminizowany sąd zasądził bardzo duże alimenty, które Kijowski spłaca w miarę możliwości. bardzo wysokie alimenty??? on ma 700 zł na dziecko, to Twoim zdaniem bardzo wysokie alimenty? jakiej wysokości sa wg Ciebie alimenty właściwe? - nieprawdą jest, że nie płaci alimentów, choć nie płaci w pełnej wysokości. oczywiscie płaci bardzo dużo dlatego ma już ponad 200 tys dług... zakładając że ma 2100 (3 x 700) to musi już nie płacić od ok 8 lat. dorzeczy.pl/kraj/20067/Dlug-alimentacyjny-Kijowskiego-to-juz-ponad-200-tys-zl-To-okradanie-wlasnych-dzieci.html Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Mija 26.01.17, 12:09 dla Ciebie bełkot dla kobiet realia. Prosze bardzo wymyśl i udowodnij (naukowo) jest to napewno jeszcze mało oblegana nisza mozesz się nawet wybić Odpowiedz Link