21.06.17, 21:58
o czym dzisiaj poklikamy?wink
Obserwuj wątek
    • szarlotka_ja Re: To... 21.06.17, 22:10
      Policja na sygnale pojechała w stronę lasu suspicious.
      • silencjariusz Re: To... 21.06.17, 22:16
        Szarlotta coś przeskrobała?
        • szarlotka_ja Re: To... 21.06.17, 22:22
          A nie, ja jestem łagodna jak baranek smile.
          • silencjariusz Re: To... 21.06.17, 22:28
            Tak mi się właśnie wydawało.wink
            • szarlotka_ja Re: To... 21.06.17, 22:44
              Żartowałam tongue_out.
              • silencjariusz Re: To... 21.06.17, 22:45
                Jakoś nie wierzę.tongue_out
                • szarlotka_ja Re: To... 21.06.17, 22:49
                  Nerwus ze mnie okropny, proszę Sila tongue_out.
                  • silencjariusz Re: To... 21.06.17, 22:55
                    A mnie mało co jest w stanie zdenerwować. No chyba, że pomyślę o "fachowcach" od remontu.wink
                    • szarlotka_ja Re: To... 21.06.17, 23:01
                      No to zazdroszczę tongue_out.
                      Mnie z kolei jest w stanie zdenerwować wszystko big_grin.
                      • fripooo Re: To... 21.06.17, 23:03
                        jakoś nie pasuje to do ciebie, przynajmniej na forum wydajesz się inna
                        • szarlotka_ja Re: To... 21.06.17, 23:06
                          Bo ja się denerwuję wewnątrz, a nie za zewnątrz. Swojej irytacji nie uzewnętrzniam krzykami, ani przekleństwami, ani przemocą, ani niczym w tym stylu tongue_out.
                          • fripooo Re: To... 21.06.17, 23:10
                            a moim zdaniem to źletongue_out
                            • szarlotka_ja Re: To... 21.06.17, 23:10
                              Czemu?
                      • silencjariusz Re: To... 21.06.17, 23:03
                        Czyli musi Szarlotta poszukać sobie partnera, który swoim spokojem równoważyłby Szarlottowy wnerw.tongue_out
                        • szarlotka_ja Re: To... 21.06.17, 23:09
                          Coś w ten deseń, tylko żeby znów taka sierota to nie była bo by mnie to irytowało i wkurzało tongue_out.
                          • silencjariusz Re: To... 21.06.17, 23:10
                            Szarlotta wyjaśni co się kryje pod określeniem "sierota".
                            • szarlotka_ja Re: To... 21.06.17, 23:12
                              No taka ofiara losu, co swojego zdania nie ma i na wszystko się zgadza, sam od siebie nic, tylko wszystko trzeba podpowiadać, coś w tym stylu tongue_out.
                              • silencjariusz Re: To... 21.06.17, 23:30
                                Podpowiadać w jakich kwestiach?
                                • maruda2 Re: To... 21.06.17, 23:34
                                  wszelkich suspicious sorry, że się wcinam, ale widzę, że mamy z Szarlottą podobną wizję pożądanego faceta wink
                                  • silencjariusz Re: To... 21.06.17, 23:36
                                    Ale jakiś przykład proszę.suspicious
                                • szarlotka_ja Re: To... 21.06.17, 23:35
                                  Oj no, żeby też czasem się inicjatywą jaką wykazał tongue_out.
                                  • silencjariusz Re: To... 21.06.17, 23:36
                                    W sensie: to może dziś dla odmiany pofiglujemy uwieszeni żyrandola?wink
                                    • fripooo Re: To... 21.06.17, 23:38
                                      zębami by np sil majtki mógł zdejmowaćtongue_out kobicie
                                    • szarlotka_ja Re: To... 21.06.17, 23:39
                                      Ale czemu akurat u żyrandola? I tu by można ponegocjować tongue_out.
                                      No ale późno się zrobiło więc idę spać big_grin.
                                      Słodkich snów kiss.
                                      • silencjariusz Re: To... 21.06.17, 23:41
                                        Dobranoc.kiss
                                    • maruda2 Re: To... 21.06.17, 23:43
                                      no na przykład wink a nie tylko - zrobimy jak zechcesz kochanie suspicious
                                      • silencjariusz Re: To... 21.06.17, 23:49
                                        Czyli że co? Jeżeli mam podobny gust i akceptuję wybór kobiety dotyczący np. mebli, kolorów ścian itp, itd to dla zasady mam się z nią wykłócać?tongue_out Bezsens to jest proszę Marudy.tongue_out
                                        • fripooo Re: To... 21.06.17, 23:50
                                          ja urządzenie domu to bym żonie zostawił bo sam to gustu nie mam , co najwyżej mógłbym meble wnosićtongue_out
                                        • maruda2 Re: To... 21.06.17, 23:56
                                          Oczywiście, że nie. Już na pewno nie dla zasady. Ale nie wierzę, że tak idealnie i totalnie mielibyście zbieżny gust. I przerzucanie wszystkiego na barki jednego z partnerów świadczy o wygodnictwie tego drugiego.
                                          • silencjariusz Re: To... 21.06.17, 23:58
                                            A od kiedy zbieżność gustów czy też poglądów oznacza przerzucanie wszystkiego na barki jednego z partnerów?
                                            • maruda2 Re: To... 22.06.17, 00:07
                                              Odniosłam się do konkretnego przypadku odnośnie wyboru koloru i mebli. Czyli jedno wybiera, a drugie tylko przytakuje. I tak na prawdę to wcale nie ma pewności, że zgadza się, bo mu się podoba, czy robi to dla - no właśnie - świętego spokoju tongue_out
                                              • fripooo Re: To... 22.06.17, 00:10
                                                a może np facet ma w nosie jakiego koloru będą meble? ale już przy wyborze koloru dachu nie da za wygraną?tongue_out ja np chciałbym dom z cegły, żadne tam styropiany na zewnątrz, a dach z dachówki czarnejtongue_out
                                                • maruda2 Re: To... 22.06.17, 00:16
                                                  I dobrze. Mnie wkurzałby przypadek, w którym partner miałby w nosie wszystko. Lub, wg. Sila, miał na wszystko zbieżne poglądy z partnerką suspicious
                                              • silencjariusz Re: To... 22.06.17, 00:12
                                                No i sama widzisz... Koniecznie muszę się wykłócać, bo jeżeli dla świętego spokoju zgodzę się z wyborem kobiety to jest źle. A przecież każdy facet wie, że obłaskawiona kobieta jest milsza we współżyciu. I do tego właśnie rozsądni faceci dążą.tongue_out
                          • fripooo Re: To... 21.06.17, 23:11
                            a widzisz i wyłązi z ciebie kobieta - lubicie łobuziaków i dranitongue_out to spokojnych was nie ciągnie bo co to za związek bez emocji, a jak chłop wpierdol spuśći czasem to jest totongue_out
                            • fripooo Re: To... 21.06.17, 23:14
                              sil my dwaj np jesteśmy takie sieroty, i piszę to zupełnie poważnie
                              • szarlotka_ja Re: To... 21.06.17, 23:16
                                Fripciu, chyba inaczej niż ja rozumiesz pojęcie sierota big_grin.
                                Ty to mi się bardziej z drobnym cwaniaczkiem niż z sierotą kojarzysz tongue_out.
                                • fripooo Re: To... 21.06.17, 23:17
                                  ja cwaniaczek? hahaha a weź zdefiniuj mi kto to taki drobny cwaniaczektongue_out
                                  • szarlotka_ja Re: To... 21.06.17, 23:23
                                    A no taki co to niby wszystko wie lepiej i mądrzej, taki fripek właśnie big_grin tongue_out.
                                    • maruda2 Re: To... 21.06.17, 23:31
                                      A mnie bardziej do obrazka cwaniaczka pasuje Tadek wink Fripka nie umiałabym za bardzo zdefiniować, bo chyba za bardzo się maskuje suspicious
                                      • fripooo Re: To... 21.06.17, 23:35
                                        ja jestem nudny w realu jak flaki z olejem poza tym jak już ktoś wchodzi mi w drogę, to trzymam na dystans, nie lubię ludzi ogólnie
                                      • szarlotka_ja Re: To... 21.06.17, 23:38
                                        A nie, Tadek to typowy cwaniak, fripcio to przy nim drobny cwaniaczek wink.
                                        • fripooo Re: To... 21.06.17, 23:41
                                          ale kto to ten drobny cwaniaczek?
                                    • fripooo Re: To... 21.06.17, 23:33
                                      a w czym ja niby takiego eksperta udaję? bo jeśłi chodzi o wpływ brzydoty na życie towarzyskie to jestem ekspertem tongue_out jak nie wierzysz załóż fikcyjne konto jako przystojniak na portalu randkowym i napisz o sobie, że jesteś jaki jesteś, wzrost wpisz 190 i zobaczysz co się bęzie działo (rzecz jasna eksperymentu nie zrobisz bo raz, że wynik znasz, dwa, że masz to w dupiesmile ) uroda to taki zaklęty temat, wszyscy wiedzą, ze się liczy ale to niefajnie tak o tym głośno mówić
                              • z-e-u-s Re: To... 21.06.17, 23:43
                                Umówcie się i spuśćcie komuś wpierdoltongue_out
                                • silencjariusz Re: To... 21.06.17, 23:47
                                  Ale kto Bogu?
                                  • z-e-u-s Re: To... 22.06.17, 00:29
                                    Ty i Fripbig_grin
                                    • silencjariusz Re: To... 22.06.17, 21:45
                                      suspicious
                            • szarlotka_ja Re: To... 21.06.17, 23:14
                              Łeee, ale spokojny też może mieć swoje zdanie, żeby można było co ponegocjować, a nie żeby na wszystko się zgadzał i na wszystko przytakiwał tongue_out.
                              • silencjariusz Re: To... 21.06.17, 23:33
                                Ale w jakim celu mają być te negocjacje jak i tak kobieta postawi na swoim?tongue_out
                                • fripooo Re: To... 21.06.17, 23:37
                                  może kręci je to, że się facet stawiatongue_out
                                  • maruda2 Re: To... 21.06.17, 23:44
                                    może wink
                                    • silencjariusz Re: To... 21.06.17, 23:46
                                      Czyli Fripo ma rację, że jeśli facet nie zapewni kobiecie emocjonalnej huśtawki to ona chodzi jakaś spięta i nieswoja.tongue_out
                                      • maruda2 Re: To... 21.06.17, 23:47
                                        zbyt daleko idące wnioski wyciągnąłeś suspicious
                                        • silencjariusz Re: To... 21.06.17, 23:55
                                          Taki wniosek wynika z tego co tu z Szarlottą piszecie.
                                          Mnie już życie nauczyło, że dla kobiet spokój, stabilizacja=nuda. Nie potraficie docenić spokojnych, kulturalnych facetów. Bo to są nudne sieroty.
                                          • maruda2 Re: To... 22.06.17, 00:02
                                            Zapewniam, że potrafimy docenić.
                                            I nie stawiałabym znaku równości między stabilizacją a nudą. Nuda to nuda suspicious
                                            • silencjariusz Re: To... 22.06.17, 00:05
                                              Nie potraficie.
                                              Dobranoc.smile
                                              • maruda2 Re: To... 22.06.17, 00:09
                                                Nie napiszę nic więcej, bo nie chcę być złośliwa suspicious
                                                Dobranoc smile
                                                • fripooo Re: To... 22.06.17, 00:11
                                                  napisz, nie fair jest zostawić z niedopowiedzeniamitongue_out
                                            • fripooo Re: To... 22.06.17, 00:05
                                              potraficie jak już wam się w uszy wody nalejetongue_out
                                          • fripooo Re: To... 22.06.17, 00:06
                                            silu trzeba być sobą, bo próbować się zmieniać pod baby nie ma sensu
                                      • fripooo Re: To... 21.06.17, 23:49
                                        z fripem żadna kobieta z forum się nie zgodzi ja mam złą prasę tutajtongue_out
                                        • maruda2 Re: To... 21.06.17, 23:58
                                          już tak nie czaruj tongue_out parę razy zdarzyło się, że niektóre z nas zgadzały się z Tobą w niektórych drobnych kwestiach wink
                                          a jeśli chodzi o złą prasę - sam ją sobie robisz
                                          • fripooo Re: To... 22.06.17, 00:08
                                            kiedy się ze mną jakaś kobieta zgodziła?big_grin chyba to było w jakiejś równoległej rzeczywistościbig_grin
                                            a zła prasa no cóz piszę co myślę nie owijam w bawełne taki jestem
                                            • maruda2 Re: To... 22.06.17, 00:11
                                              Coś by się znalazło. Choć zazwyczaj było to poprzedzone : " nie sądziłam, że kiedyś się z Tobą zgodzę" big_grin
                                              • fripooo Re: To... 22.06.17, 00:12
                                                bo mnie tutaj za debila mają dlatego obciach się ze mną zgadzaćbig_grin
                                                • maruda2 Re: To... 22.06.17, 00:19
                                                  Ani za debila, ani obciach. Po prostu twoje poglądy są mocno odmienne od większości populacji wink
                                                  • maruda2 Re: To... 22.06.17, 00:20
                                                    Dobranoc smile
          • fripooo Re: To... 21.06.17, 22:39
            to tak jak jasmile
    • mavika_88 Re: To... 21.06.17, 22:11
      Nie lubie tego slowa tongue_out
      Niedawno udko zjadlan z kurczaka (z rosolu).
      • silencjariusz Re: To... 21.06.17, 22:16
        Którego?tongue_out
        • mavika_88 Re: To... 21.06.17, 22:19
          Dzisiaj tongue_out
          Tak w ogole... nie wiem czy dzisiaj nie jest czasem najdluzszy dzien w roku.
          • silencjariusz Re: To... 21.06.17, 22:21
            Znaczy to czas na szukanie kwiatu paproci?
    • fripooo Re: To... 21.06.17, 22:32
      widać kto został samotny na latotongue_out
      • silencjariusz Re: To... 21.06.17, 22:42
        Ja Fripku samotny jestem przez cały rok. Nie tylko latem.tongue_out
        • fripooo Re: To... 21.06.17, 23:02
          ale latem to zawsze gorzej być samotny, zresztą ja też już do końca życia nikogo miał nie będę
          • silencjariusz Re: To... 21.06.17, 23:07
            Nie widzę różnicy między np. latem a zimą.tongue_out
            • fripooo Re: To... 21.06.17, 23:16
              bo np czekają samotne wyjazdy gdzie będzie w chuj par, tak jakbyś był na pustyni gorąco wszyscy piją orzeźiający napój a ty na to patrzysz, a w zimę to każdy ucieka to domu bo mróz i te sprawy
              • silencjariusz Re: To... 21.06.17, 23:34
                Ot i widzisz... Samotne wyjazdy mi nie grożą.tongue_out Więc dalej nie wiem na czym polega różnica.tongue_out
                • fripooo Re: To... 21.06.17, 23:36
                  to z kim jeździsz?
                  • silencjariusz Re: To... 21.06.17, 23:37
                    Nie jeżdżę bo nie lubię.
                    • fripooo Re: To... 21.06.17, 23:40
                      ja bym ochujał gdybym non stop siedział w jednym miejscu, najgorzej mam na pkp bo robię za dziwadło i atrakcję dworcabig_grin
                      • szarlotka_ja Re: To... 21.06.17, 23:41
                        Taki semaforek z Ciebie? tongue_out
                        • fripooo Re: To... 21.06.17, 23:43
                          ma to i plusy, np nie golę się tygodniami czy z brodą czy bez i tak chujowo wyglądam więc nie muszę dbać o siebie
                      • silencjariusz Re: To... 21.06.17, 23:43
                        I to jest kolejny problem. 99% kobiet nie jest w stanie usiedzieć w jednym miejscu dłużej niż przez chwilę. I to mnie jakoś okropnie w nich irytuje.
                        • fripooo Re: To... 21.06.17, 23:47
                          jest na to sposób - zagnaj baby do roboty fizycznej do będzie leżeć spokojnietongue_out
                        • szarlotka_ja Re: To... 22.06.17, 22:04
                          suspicious
                          Znaczy się, że coś nie rozumiem. Bo mnie jako przedstawicielkę tego 1%, siedzącego na czterech literach, w jednym miejscu Sil na tułaczki po nizinach namawia. To w końcu co dokładnie Sila irytuje bo jakbym nie rozumiała trochę tongue_out.
                          • silencjariusz Re: To... 22.06.17, 22:20
                            Irytuje mnie umiłowanie zmiany dla samej zmiany.
                            A co do nizin... Jeśli Szarlotta uważa, że pobyt na nizinach byłby tułaczką, to zapewniam Szarlottę, że z mojej strony nie padną więcej zaproszenia do wizytacji północnego wschodu.tongue_out
                            • szarlotka_ja Re: To... 22.06.17, 22:28
                              big_grin
    • silencjariusz Re: To... 21.06.17, 22:43
      Na rowerze by Cię nie suszyli. I nie musiałbyś się im nie dawać.wink
    • silencjariusz Re: To... 22.06.17, 21:47
      I ja ledwie 500 km przejechałem. Starzeje się człek niestety.
    • silencjariusz Re: To... 23.06.17, 16:23
      Dokładniej to duch i ciało.;P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka