Dodaj do ulubionych

Do Pedosia

17.09.18, 19:34
Przejrzałem cię Pedoś, ostatecznie i nieodwołalnie: wolisz Mortka prozę, od mojej (chlip-chlip)
Nie, nie, nie, nie zaprzeczaj ! Czyny mówią głośniej niż słowa.

Mortkowi odpisujesz co 2-gi dzień i to po parę razy, a na me tęskne, rzewne etiudki, nie zechciałeś od ponad tygodnia (foch!).
Na pewno zdajesz sobie sprawę, jaki to dla mnie cios. Ale czym że on jest, wobec pętka mortadeli, prawda ? O podgardlanej nie wspominając.

No trudno, jakoś nauczę się z tym żyć, choć wiesz, że lekko mi nie będzie. Ale nawet jeślibym niebawem miał trochę mniej dla ciebie czasu niz zwykle, błagam nie skąp swego talentu, wdzięku i bezpretensjonalności, tutejszej, złaknionej tanich wzruszeń, publisi

PS Mortuś, Dolorka, bądźcie mili dla Pedosia, ładnie proszę, bo wiecie jak kruchej nasz ptyś konstrukcji i jak łatwo zmyka, gdy ktoś go zatroska

PPS ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Obserwuj wątek
    • gyubal_wahazar Re: Do Pedosia 17.09.18, 19:35
      https://fotoforum.gazeta.pl/photo/9/tb/bi/tksm/h3hBkTV2uZpbVz5acB.jpg
      • gyubal_wahazar Re: Do Pedosia 17.09.18, 19:37
        [ Dolorkaaaaa, nie patrz na tego tam powyżej, bo może być taki trochę niezbyt ]

Dobra, dobra, nie udawaj teraz, że ci smutno
        • dolores2222 Re: Do Pedosia 17.09.18, 20:12
          Mówiłam coś o klejnotach? suspicious
          By ci wyschły suspicious suspicious
          • gyubal_wahazar Re: Do Pedosia 17.09.18, 20:25
            Ale przecież tam jest dla Ciebie o: [ Dolorkaaaaa, nie patrz na tego tam powyżej, bo może być taki trochę niezbyt ]
            Tylko internety zamiąchały i trochę za nisko wyświetliły. A poza tym, ten aniołek, to chyba kanapka ze szczawiem, przy poprzednich ? wink
            • dolores2222 Re: Do Pedosia 17.09.18, 20:40
              Moje złe uroki działają suspicious
              Nie przeginaj suspicious
    • undead.mortis Re: Do Pedosia 17.09.18, 19:39
      a w życiu heh
    • cambria1.2 Re: Do Pedosia 17.09.18, 20:16
      Paziu, powoli zamieniasz się w mydlarza, Gubisia-Przypodobisia...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka