Dodaj do ulubionych

Drogie Sierotki forumowe

19.09.18, 16:43
zapewne znudzeni Naszą wymianą zdań
przekazów pisanych i muzycznych
odpuszczacie lekturę
ale chcę zapewnić Was że to dla Was
szansa na darmowe kursy z porozumienia obupłciowego na pisanej płaszczyźnie społecznościowej heh

teraz zapraszam na wykłady profesora Wahazara w kumpelskich kręgach zwanego Gubisiem
wink
Obserwuj wątek
    • undead.mortis Re: Drogie Sierotki forumowe 19.09.18, 18:11
      Gubek co jest do jasnej heh
      masz wykład o sposobie podrywu na medycynę naturalną i tiramisia
      studenci czekają a ja nie mogę wjechać z pankiem przed metodami przedszkolnymi wink
      ja dopiero w drugim semestrze
      przed tobą jeszcze "haribo" i "cześć jestem Gubiś i mam 16 do 60"
      kolos dzieciakom przepadnie
      a dziekan wywali Cię na pysk
      kumasz kto ów dziekan heh
      • undead.mortis Re: Drogie Sierotki forumowe 19.09.18, 19:10
        no i profesor Gubisław na żądanie wziął chyba
        lub się mści heh
        • autoteliczna Re: Drogie Sierotki forumowe 19.09.18, 19:19
          Nie wie, nie zna się, nie orientuje się, zarobiony jest wink
          • undead.mortis Re: Drogie Sierotki forumowe 19.09.18, 19:24
            tyle to ja wiem heh
            ale miał poprowadzić przez fog of war pierwszy semestr wink
            • gyubal_wahazar Re: Drogie Sierotki forumowe 19.09.18, 19:37
              Autosia słusznie prawi smile Ale już środa smile
              • undead.mortis Re: Drogie Sierotki forumowe 19.09.18, 19:38
                dawaj wykład nie zapłacą jak nie zaczniesz choć jednego tematu
                • gyubal_wahazar Re: Drogie Sierotki forumowe 19.09.18, 19:48
                  Mam coś lepszego, tylko daj mi z 5 minut, to skrobnę
                  • undead.mortis Re: Drogie Sierotki forumowe 19.09.18, 19:50
                    drodzy studenci jeszcze tylko kilka minut bo prof. Whazar zapomniał wydruków
                    • gyubal_wahazar Re: Drogie Sierotki forumowe 19.09.18, 20:00
                      Te wydruki to pestka, ale o niebo bardziej mnie fascynuje, w jaki sposób po chyba 6 latach pamiętałeś, nie tylko ile piw wypiłem, ale jakich ! wink

Jeśli to nie był blef, to dziś o 23-ciej, 1 piętro w Mariotcie. Zapewniam finansowanie, dzielimy się fif-ty fif-ja, git ? smile
                      • undead.mortis Re: Drogie Sierotki forumowe 19.09.18, 20:17
                        nie teraz Gubek bo budzik na 3:20
                        i po 9 a nie 6
                        pamięć jak słoń heh
                        • gyubal_wahazar Re: Drogie Sierotki forumowe 19.09.18, 20:19
                          Pudło. Na 100% nie 9. To odpuszczam z tym Mariottem wink
                          • undead.mortis Re: Drogie Sierotki forumowe 20.09.18, 16:36
                            no dobra 8 i siedem miechów ;P
                            • undead.mortis Re: Drogie Sierotki forumowe 20.09.18, 16:39
                              aaaaaaa p.s.
                              i jeszcze myśleliście że po te desperadosy to rano skoczyłem heh
                              ni chu chu wink
                  • dolores2222 Re: Drogie Sierotki forumowe 19.09.18, 20:00
                    Matko, że też ty musisz tego krecika do końca obejrzeć... tongue_out suspicious
                    • gyubal_wahazar Re: Drogie Sierotki forumowe 19.09.18, 20:02
                      Kto: Mortek czy ja ? Bo drzewko nie daje jasności smile
                      • undead.mortis Re: Drogie Sierotki forumowe 20.09.18, 16:41
                        się pytasz heh
                        pewnie że Ty wink
                        ja i mój krecik wolimy coś innego tongue_out
                        • dolores2222 Re: Drogie Sierotki forumowe 20.09.18, 17:08
                          Ty, Krecik, Żwirek i Muchomorek? suspicious tongue_out
                          • undead.mortis Re: Drogie Sierotki forumowe 20.09.18, 17:23
                            żwirek i Muchomorek to na paradę poszli tongue_out
                            • dolores2222 Re: Drogie Sierotki forumowe 20.09.18, 18:41
                              A ty z krecikiem się nie afiszujesz? tongue_out
                              • undead.mortis Re: Drogie Sierotki forumowe 20.09.18, 18:49
                                nie chcę aż tak zaskakiwać na pierwszej randce tongue_out
                        • gyubal_wahazar Re: Drogie Sierotki forumowe 20.09.18, 19:48
                          Jak ja, to Krtek. Ten od 'ah joo' wink
                          • dolores2222 Re: Drogie Sierotki forumowe 20.09.18, 19:50
                            Jestem zbyt zmęczona na poprawność językową tongue_out
                            Burzyczko, I love Ju big_grin
                            • gyubal_wahazar Re: Drogie Sierotki forumowe 20.09.18, 20:03
                              To jam Ci jest: zdrajca, pantoflarz i bawidamek wink Jak tam dziś z harpią w robo ?
                              • dolores2222 Re: Drogie Sierotki forumowe 20.09.18, 20:38
                                Wyjechała na 2 dni big_grin big_grin big_grin
                                • gyubal_wahazar Re: Drogie Sierotki forumowe 20.09.18, 22:24
                                  To wygryź raszple ! wink Sie zdziwi, jak zobaczy swój kubek na Twoim biurku, a by wejść do swej dawnej kaciapki będzie musiała się mailem z Tobą umawiać wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka