gyubal_wahazar Re: no future czas umierać 26.09.18, 19:59 Witke C kupiłeś ? Na pewno nie, bo by na tigra na klacie nie starczyło. Pożycz od córy i kup. Postawi Cię na nogi w chwilę A na poprawę krążenia w dżinach, łap takiego mniodasa: www.youtube.com/watch?v=Li2t_XbXaRY Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: no future czas umierać 26.09.18, 20:03 Keeeevin ! A taka dama Ci konweniuje, czy zbyt czarne kozaki ma ? Tylko uprzedzam, że jak znów znajdziesz jakiś wykręt, to i tak Ci nie uwierzę, bo w realu byś gryzł, jak surowy boczek Odpowiedz Link
to_ja_pisze Re: no future czas umierać 26.09.18, 20:19 Gubiś czy ty jesteś Kevinem i zapomniałeś się przelogować? Czy sam do siebie piszesz? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: no future czas umierać 26.09.18, 20:30 Toja, proszę Cię. Fakt, że mamy z Kevinem parę cech wspólnych, ale o kobity na pewno byśmy się nie pozabijali. On pierwsze co robi z losowo upolowaną, to kąpie ją, szorując mydłem 'biały jeleń', aż śladu pudru nie będzie. A potem głodzi tak długo, aż ta sie zgodzi akompaniować mu na waltorni. Moje marzenia, za to są tak banalne, że nawet wstydzę sie je przytaczać. Wyczerpałem temat, czy mogę coś doprecyzować ? Odpowiedz Link
autoteliczna Re: no future czas umierać 26.09.18, 20:39 Nie no, nie bądź taki. Przytocz te banały, przeżyjmy to kolejny raz. Że ma nieświadomie doopą kręcić, to wiemy. Bestia ma być taka, co by się chciało przez kolano przełożyć, 16 ma mieć skończone (a najlepiej średniowiecze) i fajne piórka (ale nie upierasz się przy blond) a i warunki brzegowe w granicach rozsądku. Coś jeszcze? Bo kandydatkę mam. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: no future czas umierać 26.09.18, 20:47 ojp, ażem się zestrachał. Skąd Ty to wszystko wiesz ?? No coś tam sam wypaplałem, ale góra połowę. Jaki masz stopień w mossadzie ? Odpowiedz Link
undead.mortis Re: no future czas umierać 26.09.18, 20:53 Lucek mnie pyta o zdanie taka sytuacja heh Odpowiedz Link
autoteliczna Re: no future czas umierać 26.09.18, 21:00 To było do mnie pytanie Mortek Myślisz, że się Gubek tylko Ciebie boi z powodu możliwego głoworżnięcia? Mnie już teraz też Ale możemy zawrzeć układ taki: jak się z Dolorką nie ożeni, to pierw ja go wykończę mentalnie, a Ty go potem ciachniesz stalową, ok? Odpowiedz Link
undead.mortis Re: no future czas umierać 26.09.18, 21:14 to będziemy jak b & c heh chcę Odpowiedz Link
dolores2222 Re: no future czas umierać 26.09.18, 21:50 A ja za kogo w tym filmie robię? Córka Frankensztajna chyba Niemożliwi jestteta, żeby mną dzieci straszyć. Jakbym miała więcej siły, to bym się obraziła. Ale tylko się doopką odwrócę i pochrapię nad swoim losem Odpowiedz Link
autoteliczna Re: no future czas umierać 26.09.18, 21:56 Odwróć się doopką, póki jeszcze możesz bezkarnie. Za mąż niedługo wyjdziesz, więc takie numery już nie będą przechodzić bez focha Odpowiedz Link
autoteliczna Re: no future czas umierać 26.09.18, 20:53 Aaaa, ja też mam pamięć jak słonica I czytam wszystkie posty Odpowiedz Link
dolores2222 Re: no future czas umierać 26.09.18, 21:20 Nie czytam wszystkich wątków A tak po dobroci nie łaska normalnie jak krowie na rowie? Odpowiedz Link
autoteliczna Re: no future czas umierać 26.09.18, 21:24 No dobra, ja przecież jestem do rany przyłóż Tylko najpierw powiedz, co mam tłumaczyć Tobie na tym rowie, bo drzewko poplątane? Odpowiedz Link
dolores2222 Re: no future czas umierać 26.09.18, 21:25 Że pamięć masz jak słonica. Że też. Bo ja też. Mam pamięć jak słonica. Trochę jak Mortek piszę, co nie? Odpowiedz Link
autoteliczna Re: no future czas umierać 26.09.18, 21:37 Nie, na Mortkowe to będzie tak: że jak słoń wiadomo heh tylko czasem niuanse nie zachowane i RPG RTS nie zawsze zgodne Dolorka niekumata karta niepodpisana a Lucek nie podpowiada i rób co chcesz heh PS a Gubek uważaj bo Ci podjade Odpowiedz Link
autoteliczna Re: no future czas umierać 26.09.18, 21:40 A tak serio to chodzi o to, że się Gubiś dziwi skąd ja wiem o jego banalnych upodobaniach - to mówię, że mam pamięć jak słonica. W szponach foruma wszyscy siedzimy Odpowiedz Link
dolores2222 Re: no future czas umierać 26.09.18, 21:43 Już wszystko jasne. Banał nad banały, co mu się samo biurko trzęsie Ale jak tak lubi? Z lubieniem się nie dyskoteka heh Teraz to już Mortek jak złoto heh Odpowiedz Link
undead.mortis Re: no future czas umierać 26.09.18, 20:42 nie spoko Tojka pod ramię się zmieścisz wyobraźni szukałem większej heh Odpowiedz Link
dolores2222 Re: no future czas umierać 26.09.18, 20:52 Już się pogodziłam z faktem, że cię nie rozumiem. Jednakowoż nie myślałam, że można nie rozumieć bardziej i mniej. Nie rozumiem bardziej. A co przyniesie jutro? Odpowiedz Link
autoteliczna Re: no future czas umierać 26.09.18, 20:55 jutro "no future" więc przyszłości nie ma dla Ciebie Dolorka w rozumieniu jego lingo a zresztą nikt normalny nie jest w stanie tego zrozumieć w 100 proc Odpowiedz Link
dolores2222 Re: no future czas umierać 26.09.18, 20:58 Mnie to nie przeraża. Azaliż zastanawia, bo Mortek poniekąd między ludzi łazi i jeszcze obsługuje. Tylko pokąd? Takie pytanie Odpowiedz Link
autoteliczna Re: no future czas umierać 26.09.18, 21:08 Nie pokąd, tylko pokątnie. A jak pokątnie, to poniekąd niby do wszystkich, a tak naprawdę do nikogo. A potem w sklepie awantury i kartki. To już wiadomo przez kogo Odpowiedz Link
undead.mortis Re: no future czas umierać 26.09.18, 21:18 dlatego wszyscy zadowoleni bo nie kumaci heh Odpowiedz Link
autoteliczna Re: no future czas umierać 26.09.18, 21:21 A ja myślałam, że to z niekumacji i braku komunikacji są problemy, hmmmm.... Odpowiedz Link
dolores2222 Re: no future czas umierać 26.09.18, 21:24 A widzisz, jak nic cię nie zadziwi, to paczysz a tu Mortek Odpowiedz Link
undead.mortis Re: no future czas umierać 26.09.18, 20:58 wszystkie podteksty i podteksty w podtekstach frazeologiczne czy eufemiczne przenośnie porównania skrócone do banału lub farsy onomatopeiczne mogą też się trafić to do Autka heh ona polonistka Odpowiedz Link
dolores2222 Re: no future czas umierać 26.09.18, 21:01 Jasna doopa A myślałam, że mało co jest mnie w stanie zadziwić Odpowiedz Link
autoteliczna Re: no future czas umierać 26.09.18, 21:15 Mortek, ja się nie podejmuję translacji Twoich minimalistycznych, wielokontekstowych, metaforycznych, multisemantycznych i licznie konotujących komunikatów z kodu indywidualnego na kod uzualny, albowiem gdyż sama ich nie rozumiem no może trochę, ale to kropla w morzu potrzeb Odpowiedz Link
autoteliczna Re: no future czas umierać 26.09.18, 21:18 We wszystkich czterech, a nawet pięciu Odpowiedz Link
undead.mortis Re: no future czas umierać 26.09.18, 21:20 kur de a ja liczyłem na Ciebie Odpowiedz Link
autoteliczna Re: no future czas umierać 26.09.18, 21:22 no dobra, połowę mogę przetłumaczyć, za drugą połowę nie odpowiadam Odpowiedz Link