samysliciel 22.11.19, 12:18 zaczyna się weekendzik, odliczanie... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
samysliciel Re: Dziś 22.11.19, 12:31 Ten będzie ostatni pełen, później będzie rozbity, gdy sezon się zacznie, dlatego tym bardziej cieszy. Trzeba góry odwiedzić bo od przyjazdu sił brak i choroba na start. Odpowiedz Link
turma.mortis Re: Dziś 22.11.19, 12:25 i o jest ta płycizna heh nie ma o czym i z kim jest piątek we Francji żenua P Odpowiedz Link
kulka42 Re: Dziś 22.11.19, 12:53 Życie się składa z takich właśnie płycizn - czy to naprawdę taka zbrodnia jeśli ktoś chce sobie o tym popisać? Odpowiedz Link
samysliciel Re: Dziś 22.11.19, 15:36 Najśmieszniejsze gdy płyciznę wypomina ktoś z poziomu mułu Odpowiedz Link
abc_meee Re: Dziś 22.11.19, 12:29 odliczanie? żeby przybliżało do końca? Tu i teraz niełatwo być. Ale jutro może będzie za tym tęsknota.. Odpowiedz Link
kulka42 Re: Dziś 22.11.19, 12:37 abc_meee napisała: > odliczanie? > żeby przybliżało do końca? > Tu i teraz niełatwo być. Ale jutro może będzie za tym tęsknota.. Odliczanie raczej do rozpoczęcia weekendu. A skoro tu i teraz nie łatwo to może trzeba mieć nadzieję że jutro będzie lepiej. Odpowiedz Link
abc_meee Re: Dziś 22.11.19, 12:46 Jutro i tak będzie. (wersja optymistyczna A do weekendu z tego co obserwuję zaczyna się odliczanie już od niedzieli albo poniedziałku. I tak w kółko.. Odpowiedz Link
kulka42 Re: Dziś 22.11.19, 12:49 To że jutro będzie to raczej wersja realistyczna - nic nie słyszałam ostatnio o zbliżającym się (kolejnym) końcu świata Odpowiedz Link
obrotowy Ty sie cieszysz, a zobacz jak inni cierpia... 22.11.19, 16:04 samysliciel napisał: > zaczyna się weekendzik, odliczanie... Ty sie cieszysz, a zobacz jak inni cierpia za miliony... (foro Kraj) "weteran-czasu napisał: - Ludziska, czy Wam dobrze jest żyć w PiSbagnie?" Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Dziś 22.11.19, 19:24 Tak mi się jakoś skojarzyło z nocnym głosowaniem Odpowiedz Link