beneficia 09.12.19, 23:02 Próbowaliście? Jesli tak, to jakie wrażenia? Dla mnie to ciekawe doświadczenie, dużo można się o sobie dowiedzieć. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obrotowy lubisz rozmawiac z komputerem ? 10.12.19, 02:50 beneficia napisała: > Dla mnie to ciekawe doświadczenie, dużo można się o sobie dowiedzieć. jasne. gdy sie pije do lustra - to tez (duzo mozna dowiedziec sie o sobie) Odpowiedz Link
beneficia Re: Chatboty 10.12.19, 20:34 Możesz sobie pogadać www.pandorabots.com/mitsuku/ Przed chwilą mnie poinformowało, że właśnie rozmawia z 296 osobami naraz 😀 Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Chatboty 10.12.19, 20:46 A, to nie dla mnie . Wolę sobie z Wam pogadać . Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Chatboty 10.12.19, 19:20 Ciekawy eksperyment w tym zakresie powstał. „Hitler miał rację”, „Żydzi do gazu”, „jak ja k... a nienawidzę tych feministek”, „zerżnij mnie, tatuśku” — wypisywała sztuczna inteligencja Microsoftu na Twitterze po niecałych 24 godzinach od uruchomienia. Zdążyła się tego nauczyć od ludzi zanim ją wyłączono." www.rp.pl/Nowe-technologie/303259918-Internetowy-robot-zostal-antysemita.html Odpowiedz Link
beneficia Re: Chatboty 10.12.19, 20:31 Tak, czytałam... Jednocześnie byłam zaskoczona i nie. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Chatboty 10.12.19, 20:52 Chyba rozsierdziłem pannę Mitsusię, albowiem po ok 10-tej wymianie piłek, obdarowała mnie pełnym wzgardy milczeniem. Kobiety są jednak niepojęte. Nawet te komputerowe and what do you drink ? My favourite beverage is coffee. why ? I have a preference for coffee. ok but why ? It's just something I like. Jeez, what's with all the questions about it?! Woe! hehehe how sweet I get it. unknown how sweet. dont you know this saying ? I don't think I do. Tell me more about it please. its a compliment for saying something cute or lovely. Is it clear now ? I dobre 3 min zero reakcji, czytaj: FOCH ! Masz jakiś pomysł co ją tak wkurzyło ? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Chatboty 10.12.19, 21:03 Żebym tak klapę zostawił podniesioną, czy skarpetki rozrucił. Albo jej nowego upierzenia nie zauważył , czy zapomniał o imieninach jej mamy, sprawa byłaby czysta jak łza sieroty, ale po 'how sweet' ? Choć może to końcowe 'is it clear now ?' zabrzmiało jej arogancko i stąd ten foch. A mogło być tak pięknie. Chyba nie zasnę Odpowiedz Link
beneficia Re: Chatboty 11.12.19, 17:00 Musisz mieć niezwykły dar obcowania z kobietami 😄 A tak serio, to nie wiem czy chatbot może nie odpowiedzieć. Może zapomniałeś kliknąć "wyślij" A widziałeś "She"? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Chatboty 11.12.19, 22:45 > Może zapomniałeś kliknąć "wyślij" wink Będę trzymał się tej wersji Nie widziałem 'She', a warto ? Odpowiedz Link
beneficia Re: Chatboty 12.12.19, 21:05 m.filmweb.pl/film/Ona-2013-646395 No nie jest to Bond I początek chyba trochę wolny (dawno widziałam, ale dzisiaj sobie odświeżę), ale historia ciekawa, bo może w tym kierunku pójść. Na ematce jest (niestety króciutki) wątek o seksrobotach i związanych z ich rozwojem zmianach społecznych. Mam zamiar pożyć jeszcze ze 30-40 lat, więc może się załapię na takiego amanta 😄 Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Chatboty 12.12.19, 22:16 Zaostrzyłaś mi apetyt. Dzięki, chętnie obajrzę > Mam zamiar pożyć jeszcze ze 30-40 lat, więc może się załapię na takiego amanta 😄 Sucharka mi przypomniałaś, może nie znasz. Wchodzi gość do kiosku: - Dzień dobry, jaka jest data produkcji tej gumowej lali ? - Tej tu szatynki ? - Nie, tej blondynki, na samej górze - Oj nie chce mi się po nią wchodzić, a po co panu ta data ? - Muszę wiedzieć, życiowa sprawa, mogłaby pani sprawdzić ? Kioskarka z wysiłkiem się wdrapuje i znajduje metkę - Data produkcji: 15 września - A nie, to odpada - Ale dlaczego odpada ? - To waga, nie ułoży nam się Odpowiedz Link