anirat 01.04.20, 14:59 Jest pierwszy kwietnia, a pandemia spowodowało, że wszędzie zero żartów. Pandemia zmieni wszystko. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kevinjohnmalcolm Re: Prima a prilis 01.04.20, 22:34 Hmmm... trudno robić żarty siedząc w domu. Ale rzeczywiście, nawet ja, żartowniś nieprzeciętny który nie przepuści żadnej okazji, jakoś straciłem ochotę do żartów. Odpowiedz Link
to_ja_pisze Re: Prima a prilis 01.04.20, 22:40 No faktycznie trochę lipa w tym roku. Miejmy nadzieję, że w przyszłym roku będziemy mogli sobie pofolgować i nadrobić. Odpowiedz Link
obrotowy nie ma zartow, bo one pewnie chodza osobno :) 02.04.20, 07:14 to znaczy prima - sobie - a prilis tez sobie. PS. tylko kto to/co to jest ten prilis ? Odpowiedz Link
stasi1 Re: Prima a prilis 02.04.20, 21:16 Mi teoretycznie kuzynka zrobiła taki. Stwierdziła że Marek(znajomy małolat w jej wieku) chciał porozmawiać ze mną ale nie może mnie spotkać. Ja na to że jak chce porozmawiać to wie gdzie mieszkam . I wszystko .Później opowiadała kogo w konia dzisiaj zrobiła. Tak że siostrze powiedział że jej chłopak przyjechał i czeka pod domem, na co ta jak zobaczyła to że w bambuko ją zrobila to strasznie sknęła . Więc ja się nie czułem że mnie zrobiła Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Prima a prilis 02.04.20, 22:51 Mnie wczoraj koleżanka wkręciła i dałam się nabrać jak małe dziecko Odpowiedz Link