s-t-x 15.07.20, 22:26 na przejazdżce rowerkowej spotkałem po kolei 2 kobiety które mnie interesują obydwie myły i odkurzały swoje auta. odrobina czaru prysła Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
witrood Re: co za dzień 15.07.20, 22:28 Bo myły auta? To może dobrze, bo może chłopa nie mają. Odpowiedz Link
s-t-x Re: co za dzień 15.07.20, 22:36 niewiem jak to zinterpretować psycholologicznie ale napewno to przygnębiajace tak jak wiele codziennych wydarzeń Odpowiedz Link
anirat Re: co za dzień 15.07.20, 22:38 Co Cię przygnębiło, jak nie ma kto, to co brudnym jeździć ? Można jeszcze czekać na deszcz. Odpowiedz Link
obrotowy gdyby moja baba myla samochod - bylbym zachwycony 15.07.20, 22:48 wystarczy, ze ja go tankuje. a co do tych, ktore widziales: (jak Ci juz ktos napisal) - to dobry sygnal. 1. pewnie nie maja chlopa. 2. sa robotne. Odpowiedz Link
obrotowy ja tez nie. 15.07.20, 23:03 szarlotka_ja napisała: > Nie zrozumiałam. ja tez nie. kobiety poswiecajace sie swoim wlosciom. - ja tam bym sie cieszyl na taki widok. Odpowiedz Link
samysliciel Re: co za dzień 15.07.20, 23:21 nie masz prawa jazdy? nie lubisz kiedy kobieta prowadzi (ogólnie)? zobaczyłeś mokre podkoszulki w niewłaściwych okolicznościach? Odpowiedz Link
obrotowy nie calkiem prawda. 15.07.20, 23:39 samysliciel napisał: Żyć się da, dopóki w sercu gra nieprawda. zyc sie da i bez serca. - bez kasy - jednak nie. Odpowiedz Link
samysliciel Re: nie calkiem prawda. 16.07.20, 00:04 teoretycznie tak, wszystko zależy, od sytuacji, od człowieka kasa dziś jest, jutro może nie być, gdy nie ma (jej wiele) to właśnie drugi człowiek potrafi być na wagę złota, sama kasa nawet w nadmiarze sprawia że możesz się nią co najwyżej wypchać ale nie kupisz za nią (zazwyczaj) szczerego uczucia, dlatego też elity tak brną w dziwkarstwo, używki, bo są tak kuresko szczęśliwi i spełnieni, kończą jako bankruci lub trupy w niejasnych okolicznościach. Odpowiedz Link
s-t-x Re: nie calkiem prawda. 16.07.20, 21:36 Żyd się da, dopóki w sercu gra nieprawda żyd się da i bez serca. przypadkowa zmiana 1 litery 2 razy i co to wyszło Odpowiedz Link
obrotowy a Zydowka.? 18.07.20, 00:17 s-t-x napisał: > Żyd się da, dopóki w sercu gra Zydzi mnie nie interesuja. - bo nie jestem homo. Ale Zydowki - jak najbardziej. - podobno maja w poprzek ? Odpowiedz Link
e-zybi Re: co za dzień 16.07.20, 14:39 Wiem co Ci chodzi po głowie, przeraża Cię to, że kobieta potrafi zadbać o coś, połechtały Twoje Ego, a może mają większe samochody, co?? 😉 Odpowiedz Link
s-t-x Re: co za dzień 17.07.20, 22:59 zdaję sobie sprawę że miały rację dbając o auta ale która pochyli się z troską nad kotem Odpowiedz Link