19.07.20, 20:34
Inne to lato ..
tak jakby cisza przed burzą
Nie wiem tylko co myśleć o tej burzy.
Obserwuj wątek
    • anirat Re: lato 19.07.20, 20:39
      Zimne. Zdarzają się dwa dni ładniejszej pogody i znowu zimno.
      • nerw_rdzeniowy Re: lato 19.07.20, 21:03
        Nie jest tak znowu zimno, nie ma tyle upałów co w poprzednich latach ale może to dobry znak że klimat jednak się nie zmienia.
        • witrood Re: lato 19.07.20, 21:07
          Pewnie się zmienia, ale jak widzę w tele łzawy przekaz z celebrytami i w tle rozpadający się lodowiec (na moje oko jest to Perito Moreno w Argentynie, a tego lodowca wcale nie ubywa) to mnie szlag trafia ze względu na tę manipulację. wink
          • nerw_rdzeniowy Re: lato 19.07.20, 21:21
            > (na moje oko jest to Perito Moreno w Argentynie, a tego lodowca wcale nie ubywa)
            Witold Ty tam może byleś?
            • witrood Re: lato 19.07.20, 21:24
              Byłem.
              • nerw_rdzeniowy Re: lato 19.07.20, 21:36
                Jak się organizuje takie wyjazdy? Sam to planujesz?
                • witrood Re: lato 19.07.20, 21:47
                  Nie. Zorganizowane przez biuro. Tylko trzeba poszukać takiego, co zrobi to najtaniej. Różnica w cenie za to samo może być trzykrotna. Trochę tego jest na rynku (a przynajmniej do koronawirusa było). Zresztą w grupie taniej, bo koszty rozkładają się na więcej osób.
                  • prawda_we_mgle Re: lato 19.07.20, 22:03
                    witrood napisał:

> Nie. Zorganizowane przez biuro. Tylko trzeba poszukać takiego, co zrobi to najt
                    > aniej. Różnica w cenie za to samo może być trzykrotna. Trochę tego jest na rynk
                    > u (a przynajmniej do koronawirusa było). Zresztą w grupie taniej, bo koszty roz
                    > kładają się na więcej osób.

no ale jakiś konkret poprosimy. rzuć się jakimś sprawdzonym linkiem.
                    • witrood Re: lato 19.07.20, 22:24
                      Nie będę reklamował. Jedno z Krakowa, jedno z Wrocławia, jedno z Poznania (dwa razy - raz po kosztach, raz drogo, ale luksusowo)
                  • nerw_rdzeniowy Re: lato 19.07.20, 22:16
                    Mogę zapytać jaki był koszt takiego wyjazdu?
                    • witrood Re: lato 19.07.20, 22:21
                      5 tygodni: Argentyna, Chile, trochę Urugwaju i Brazylii (Rio i Iguacu) - 15 koła z wszystkimi wydatkami.
                      • witrood Re: lato 19.07.20, 22:28
                        Aaa. Chile nietanie, ale w Argentynie jest bardzo drogo. wink
    • witrood Re: lato 19.07.20, 20:53
      Zajebiste lato. Nie czepiaj się. tongue_out
      • abc_meee Re: lato 19.07.20, 21:09
        Piszę o swoich odczuciach.
        Nie o pogodzie.
        Weź.
        • witrood Re: lato 19.07.20, 21:25
          Aaa.. to inne kaloszki. wink
          • abc_meee Re: lato 19.07.20, 21:27
            i los butos
    • uny Re: lato 19.07.20, 21:04
      profetka?
      • abc_meee Re: lato 19.07.20, 21:09
        profetek profetki ?
    • apersona Re: lato 19.07.20, 21:46
      czasami przejdzie bokiem
      Za mną niespodziewanie ciepła i w miarę słoneczna niedziela - rarytas.
    • prawda_we_mgle Re: lato 19.07.20, 21:46
      Ja też to czuję... jakby świat zastygł w jakimś oczekiwaniu...
      Nie wiem co myśleć... dużo ludzi złych, rozdrażnionych, zaczepnych, a rezonans schumanna bardzo wysoki, to niby ludzie powinni być na wyższych wibracjach... hmm...
      Nerwy ludzi można wytłumaczyć niepewną sytuacją gospodarczą związaną z koroną (ciężka atmosfera w powietrzu i wrażliwcy na to reagują)...
      ziemia podwyższa wibracje, ale ludzkość ogólnie chyba obniżyła... bardzo ciekawe czasy.
      • koszmarna.baba Re: lato 19.07.20, 22:45
        > bardzo ciekawe czasy.

Przypominam, że japońskie przekleństwo brzmiało: "Obyś żył w ciekawych czasach!" tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka