abc_meee 19.07.20, 20:34 Inne to lato .. tak jakby cisza przed burzą Nie wiem tylko co myśleć o tej burzy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anirat Re: lato 19.07.20, 20:39 Zimne. Zdarzają się dwa dni ładniejszej pogody i znowu zimno. Odpowiedz Link
nerw_rdzeniowy Re: lato 19.07.20, 21:03 Nie jest tak znowu zimno, nie ma tyle upałów co w poprzednich latach ale może to dobry znak że klimat jednak się nie zmienia. Odpowiedz Link
witrood Re: lato 19.07.20, 21:07 Pewnie się zmienia, ale jak widzę w tele łzawy przekaz z celebrytami i w tle rozpadający się lodowiec (na moje oko jest to Perito Moreno w Argentynie, a tego lodowca wcale nie ubywa) to mnie szlag trafia ze względu na tę manipulację. Odpowiedz Link
nerw_rdzeniowy Re: lato 19.07.20, 21:21 > (na moje oko jest to Perito Moreno w Argentynie, a tego lodowca wcale nie ubywa) Witold Ty tam może byleś? Odpowiedz Link
nerw_rdzeniowy Re: lato 19.07.20, 21:36 Jak się organizuje takie wyjazdy? Sam to planujesz? Odpowiedz Link
witrood Re: lato 19.07.20, 21:47 Nie. Zorganizowane przez biuro. Tylko trzeba poszukać takiego, co zrobi to najtaniej. Różnica w cenie za to samo może być trzykrotna. Trochę tego jest na rynku (a przynajmniej do koronawirusa było). Zresztą w grupie taniej, bo koszty rozkładają się na więcej osób. Odpowiedz Link
prawda_we_mgle Re: lato 19.07.20, 22:03 witrood napisał: > Nie. Zorganizowane przez biuro. Tylko trzeba poszukać takiego, co zrobi to najt > aniej. Różnica w cenie za to samo może być trzykrotna. Trochę tego jest na rynk > u (a przynajmniej do koronawirusa było). Zresztą w grupie taniej, bo koszty roz > kładają się na więcej osób. no ale jakiś konkret poprosimy. rzuć się jakimś sprawdzonym linkiem. Odpowiedz Link
witrood Re: lato 19.07.20, 22:24 Nie będę reklamował. Jedno z Krakowa, jedno z Wrocławia, jedno z Poznania (dwa razy - raz po kosztach, raz drogo, ale luksusowo) Odpowiedz Link
witrood Re: lato 19.07.20, 22:21 5 tygodni: Argentyna, Chile, trochę Urugwaju i Brazylii (Rio i Iguacu) - 15 koła z wszystkimi wydatkami. Odpowiedz Link
witrood Re: lato 19.07.20, 22:28 Aaa. Chile nietanie, ale w Argentynie jest bardzo drogo. Odpowiedz Link
apersona Re: lato 19.07.20, 21:46 czasami przejdzie bokiem Za mną niespodziewanie ciepła i w miarę słoneczna niedziela - rarytas. Odpowiedz Link
prawda_we_mgle Re: lato 19.07.20, 21:46 Ja też to czuję... jakby świat zastygł w jakimś oczekiwaniu... Nie wiem co myśleć... dużo ludzi złych, rozdrażnionych, zaczepnych, a rezonans schumanna bardzo wysoki, to niby ludzie powinni być na wyższych wibracjach... hmm... Nerwy ludzi można wytłumaczyć niepewną sytuacją gospodarczą związaną z koroną (ciężka atmosfera w powietrzu i wrażliwcy na to reagują)... ziemia podwyższa wibracje, ale ludzkość ogólnie chyba obniżyła... bardzo ciekawe czasy. Odpowiedz Link
koszmarna.baba Re: lato 19.07.20, 22:45 > bardzo ciekawe czasy. Przypominam, że japońskie przekleństwo brzmiało: "Obyś żył w ciekawych czasach!" Odpowiedz Link