Gość: Patrycja24 IP: 62.89.84.* 23.04.03, 15:00 Napiszcie prosze czy warto od pażdziernika iść tam na kurs angielskiego? moze ktos tam uczeszcza? Pozdrawaiam Patrycja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: toya Re: British Council IP: *.ipartners.pl 23.04.03, 15:09 tak ja tam uczesczam. Ciezko mi porownywac z inna szkola bo tylko chodzilam do dwoch -BC oraz Archibald. I ta druga jest 100 razy lepsza. W BC ucza tylko native speakerzy, ktorzy maja dosyc duzy problem z wytlumaczeniem gramatyki a czasem i slownictwa. Co do nauczycieli to wcale nie sa rewelacyjni (czasem to sie zastanawiam czy nie biora po prostu kazdego ktory zglosi chec nauczania w tej szkole - oczywiscie anglika). Mialam tam trzech nauczycieli i z zadnego nie jestem zadowolona nawet na 90%. Wszystko zalezy od szczescia, na pewno sa jacys lepsi... Podsumowujac ta szkola to zadna rewelacja, naprawde. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lindisfarne Re: British Council IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.03, 16:53 Czesć. Ja aktualnie tam uczęszczam i powiem Ci to samo, co Toya. Nie próbowałam jeszcze innych szkoł językowych, anie dośc , ze b.C jest całkiem drogawe to uczy kiepsko. Ja miałam już 6-ściu lektorów, jestem zadowolona z tego pierwszego. A reszta ... Tak sobie. Jestem na kursie do Advanced - CAE a nie jestem pewna czy zdam FCE ( no bo jeszcze tego nie zrobiłam ). Tylko to sobie wyobraź. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eetam Re: British Council IP: *.joint.eu.org 26.04.03, 11:12 najprościej to obwinić o własne niedouczenie nauczyciela...może po prostu głowy do języków nie masz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lindisfarne hmmmm.... IP: 213.25.170.* 29.04.03, 12:22 Otóżosobiście sądzę, zekazsy ma prawo sięwypowiedzieć, a co do B. C. to zdania są bardzo małopodzielone. A , i wszystkiego nie nauczysz się sam, tylko ktośCi musi pomóc, and that is the problem.So if you want to be an ignorant, dear eetam,stay as you are.Don't change. But in fact it is good to listen to someone, don't you think? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznana Re: British Council IP: *.ostroleka.sdi.tpnet.pl 29.04.03, 11:22 yes ofcourse.I think is very fine things. bye Odpowiedz Link Zgłoś