Dodaj do ulubionych

British Council

IP: 62.89.84.* 23.04.03, 15:00
Napiszcie prosze czy warto od pażdziernika iść tam na kurs angielskiego?
moze ktos tam uczeszcza?
Pozdrawaiam
Patrycja
Obserwuj wątek
    • Gość: toya Re: British Council IP: *.ipartners.pl 23.04.03, 15:09
      tak ja tam uczesczam. Ciezko mi porownywac z inna szkola bo tylko chodzilam do
      dwoch -BC oraz Archibald. I ta druga jest 100 razy lepsza. W BC ucza tylko
      native speakerzy, ktorzy maja dosyc duzy problem z wytlumaczeniem gramatyki a
      czasem i slownictwa. Co do nauczycieli to wcale nie sa rewelacyjni (czasem to
      sie zastanawiam czy nie biora po prostu kazdego ktory zglosi chec nauczania w
      tej szkole - oczywiscie anglika). Mialam tam trzech nauczycieli i z zadnego nie
      jestem zadowolona nawet na 90%. Wszystko zalezy od szczescia, na pewno sa jacys
      lepsi... Podsumowujac ta szkola to zadna rewelacja, naprawde.
      Pozdr.
      • Gość: Lindisfarne Re: British Council IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.03, 16:53
        Czesć. Ja aktualnie tam uczęszczam i powiem Ci to samo, co Toya. Nie próbowałam
        jeszcze innych szkoł językowych, anie dośc , ze b.C jest całkiem drogawe to
        uczy kiepsko. Ja miałam już 6-ściu lektorów, jestem zadowolona z tego
        pierwszego. A reszta ... Tak sobie. Jestem na kursie do Advanced - CAE a nie
        jestem pewna czy zdam FCE ( no bo jeszcze tego nie zrobiłam ). Tylko to sobie
        wyobraź. Pozdrawiam.
        • Gość: eetam Re: British Council IP: *.joint.eu.org 26.04.03, 11:12
          najprościej to obwinić o własne niedouczenie nauczyciela...może po prostu głowy
          do języków nie masz?
          • Gość: lindisfarne hmmmm.... IP: 213.25.170.* 29.04.03, 12:22
            Otóżosobiście sądzę, zekazsy ma prawo sięwypowiedzieć, a co do B. C. to zdania
            są bardzo małopodzielone. A , i wszystkiego nie nauczysz się sam, tylko ktośCi
            musi pomóc, and that is the problem.So if you want to be an ignorant, dear
            eetam,stay as you are.Don't change. But in fact it is good to listen to
            someone, don't you think?
    • Gość: nieznana Re: British Council IP: *.ostroleka.sdi.tpnet.pl 29.04.03, 11:22
      yes ofcourse.I think is very fine things. bye

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka