witrood 12.03.21, 20:49 przesilenie? Byłem dziś na stacjonarce i tak się czuję zmęczony, że zupełnie nic mi się nie chce. A tu jeszcze trza do paczkomatu pobiec. Ochroniarz jak mi mierzył temperaturę przy wejściu, to wyszło 34,2. Za każdym razem coraz niższe stany. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silencjariusz Re: Wiosenne 12.03.21, 21:15 Gąski dziś widziałem. Pierwszy klucz powracający. Odpowiedz Link
prawda_we_mgle Re: Wiosenne 12.03.21, 22:36 byłam dziś na pierwszym od roku piwie i pizzy... na hasło... nie wiedziałam, że "tajne komplety" tak prężnie działają na miejscu wypełnia się szybko umowę o dzieło, na jeden dzień i 1 zł - żeby jak wpadną piesy to było, ze tu pracujemy... nawet fajnie było, dreszczyk emocji : i prawie cała knajpa dla nas Odpowiedz Link
prawda_we_mgle Re: Wiosenne 25.03.21, 18:38 nie wiedziałam gdzie napisać... u mnie teraz 18.30 (ciemno już) strasznie jakieś ptaszki nawalają... normalnie drą się tak, że przez zamknięte okno słychać... znaczy ładnie śpiewają, ale głośno! . wkoło raczej duże drzewa, niż krzaki. Rano widziałam szpaki (pomarańczowe dziobki) - ale to chyba nie one? Co to się tak drze? Rano, to co mnie obudziło, to chyba było to samo Odpowiedz Link
witrood Re: Wiosenne 25.03.21, 18:42 Ciemno od 15 minut. W niedzielę będzie już godzina do przodu. Wreszcie długi dzień. Odpowiedz Link
adria231 Re: Wiosenne 14.04.21, 15:00 Ktoś tu narzeka na śpiewające ptaszki. Polecałabym świt, kiedy budzi was stado kukabur ( przeżyłam to na Tasmanii, na kempingu). Nawet znalazłam w necie filmik , na którym prezentuje swoje wokalne zdolności ta kukabura chichotliwa. Odpowiedz Link
witrood Re: Wiosenne 14.04.21, 18:41 Chciałbym znowu pojechać do Australii (na Tasmanii nie byłem). Odpowiedz Link
abc_meee Re: Wiosenne 14.04.21, 18:19 To samotność obniża temp. A tak serio, chciałabym mieć takie problemy (=temperatury). Joł. Odpowiedz Link