Dodaj do ulubionych

Pozdrowienia...

11.09.21, 20:37
...z balkonu 😉
Wyjątkowo gorący wieczór 😊
Obserwuj wątek
    • silencjariusz Re: Pozdrowienia... 11.09.21, 20:53
      Gorący? Ledwie ciepły.wink
      • szarlotka_ja Re: Pozdrowienia... 11.09.21, 21:09
        21C smile
        • silencjariusz Re: Pozdrowienia... 11.09.21, 21:14
          I to jest gorąc?wink
          • szarlotka_ja Re: Pozdrowienia... 11.09.21, 21:15
            Jak na tak późny wieczór to tak. W dzień było 30C.
            • silencjariusz Re: Pozdrowienia... 11.09.21, 21:18
              A ja w sweterku wieczór spędziłem.wink
              • szarlotka_ja Re: Pozdrowienia... 11.09.21, 21:22
                A ja w krótkim rękawku wink.
                • silencjariusz Re: Pozdrowienia... 11.09.21, 21:23
                  Zazdroszczę.smile
                  • szarlotka_ja Re: Pozdrowienia... 11.09.21, 21:33
                    Komarów też? smile
                    • silencjariusz Re: Pozdrowienia... 11.09.21, 21:40
                      U mnie jest chłodno i do tego komary gryzą.wink
                      • szarlotka_ja Re: Pozdrowienia... 11.09.21, 21:52
                        Czyli u mnie lepiej wink
                        • silencjariusz Re: Pozdrowienia... 11.09.21, 22:18
                          Chyba tak.
                          • szarlotka_ja Re: Pozdrowienia... 11.09.21, 22:34
                            Na pewno tak tongue_out
                            Ale w sumie już czas schodzić z balkonu wink
                            • silencjariusz Re: Pozdrowienia... 11.09.21, 22:53
                              Pewnie tak.wink
    • green.amber Re: Pozdrowienia... 12.09.21, 19:45
      dziś chyba jeszcze bardziej niż wczoraj, już padało a i chyba gdzieś w oddali coś błyska, odzdrawiam z miejsca nieodległego bardzo od balkonu wink
      • szarlotka_ja Re: Pozdrowienia... 12.09.21, 20:51
        Jak tam zdrowie Amberka? 🙂
        • green.amber Re: Pozdrowienia... 12.09.21, 21:33
          a dziękuję, nic nowego sobie chyba znacznie nie uszkodziłam, odkryłam tylko parę nowych sińców czy cuś a nawiedzenie mnie przez lotną brygadę uzdrawiającą mam nadzieję, będzie miało przedłużone działanie wink
          • szarlotka_ja Re: Pozdrowienia... 12.09.21, 22:04
            Szybkiego powrotu do zdrowia smile
            • green.amber Re: Pozdrowienia... 12.09.21, 22:18
              jeszcze tydzień urlopu to sobie mam nadzieję będę wracać, dziękuję wink
              • szarlotka_ja Re: Pozdrowienia... 13.09.21, 21:03
                Myślałam, że na L4 jesteś.
                • green.amber Re: Pozdrowienia... 13.09.21, 21:34
                  znów sobie obiecuję, że następnym razem to już na katar wezmę, a tym razem nie miałam sił na kontakty ze służbami, złapię oddech i się zbiorę "przedwypadkowe" zaległości medyczne ponadrabiać, taki plan a co będzie to się okaże wink
                  • szarlotka_ja Re: Pozdrowienia... 14.09.21, 18:40
                    Książkę mogę polecić 😉
                    • green.amber Re: Pozdrowienia... 14.09.21, 19:16
                      jaką? wink
                      • szarlotka_ja Re: Pozdrowienia... 14.09.21, 19:22
                        Fajną. To znaczy mnie się podobała 😉
                        • green.amber Re: Pozdrowienia... 14.09.21, 19:23
                          a tytuł jakiś ma? jak mnie nie porwie od razu to dorzucę do eeeee nie przyznam się ile czeka na swój czas wink
                          • szarlotka_ja Re: Pozdrowienia... 14.09.21, 19:30
                            Oczywiście, że ma tytuł wink
                            "Zjadaczka grzechów" - XVI wieczna Anglia. Lubię takie klimaty smile
                            • green.amber Re: Pozdrowienia... 14.09.21, 19:37
                              coś by się przydało na poprawę nastroju, ale to chyba nie to wink aczkolwiek tytuł zakonotowany skoro coś wspólnego z "Alicją" ma
              • silencjariusz Re: Pozdrowienia... 13.09.21, 21:28
                Cóż za marnotrawstwo...
                • green.amber Re: Pozdrowienia... 13.09.21, 21:36
                  coś Sil zmarnował?
                  • silencjariusz Re: Pozdrowienia... 13.09.21, 21:43
                    Jak tak można urlop marnować...
                    • green.amber Re: Pozdrowienia... 13.09.21, 21:51
                      że jak??
                      ale fakt, myślałam czy by o chutor miałam zahaczyć... a tu takie kłody... co zrobić
                      najważniejsze, żeby życia nie zmarnować wink
                      • silencjariusz Re: Pozdrowienia... 13.09.21, 21:58
                        Od chorowania to L4 jest.
                        • green.amber Re: Pozdrowienia... 13.09.21, 22:14
                          ale ja zdrowieję a nie choruję... i wypoczywam i takie tam a na L4 to bym rzeczywiście musiała chorować a nie przepadam wink no chyba, że mi pan doktorze wypisze to poproszę od 4.10 na ten przykład, tylko żeby nie było, że muszę leżeć wink
                          a teraz idę poleżeć i sprawdzić, co mi się dziś dziwnego przyśni, branoc wink
                          • silencjariusz Re: Pozdrowienia... 13.09.21, 22:18
                            Szkoda urlopu. Dobranoc.
                            • green.amber Re: Pozdrowienia... 14.09.21, 08:02
                              dlaczego? dziędobry
                              • silencjariusz Re: Pozdrowienia... 14.09.21, 16:58
                                Bo zdrowienie powinno następować na L4.
                                • green.amber Re: Pozdrowienia... 14.09.21, 19:17
                                  możliwe, że ma Sil rację
                                  • silencjariusz Re: Pozdrowienia... 14.09.21, 19:26
                                    Ty tak serio??? Chyba jednak nie zdrowiejesz...
                                    • green.amber Re: Pozdrowienia... 14.09.21, 19:38
                                      ale o co Silowi chodzi??
                                      • silencjariusz Re: Pozdrowienia... 14.09.21, 19:46
                                        No że mam rację. Zszokowało mnie to stwierdzenie.
                                        • green.amber Re: Pozdrowienia... 14.09.21, 19:57
                                          boszszsz ufff bo już się przestraszyłam, że się Sil zmartwił moim stanem zdrowia...
                                          • silencjariusz Re: Pozdrowienia... 14.09.21, 20:01
                                            To tylko dziura w stopie. Nic poważnego.wink
                                            • green.amber Re: Pozdrowienia... 14.09.21, 20:13
                                              to chyba najmniejszy problem i się ładnie goi, żeby nie zapeszyć, niepierwsza to dziura w kończynie, zwłaszcza tej wink
                                              • silencjariusz Re: Pozdrowienia... 14.09.21, 20:26
                                                A co jest większym problemem?
                                                • green.amber Re: Pozdrowienia... 14.09.21, 20:34
                                                  a to jak L4 dostanę to się może napiszę tongue_out
                                                  • silencjariusz Re: Pozdrowienia... 14.09.21, 20:35
                                                    A po co czekać na L4?
                                                  • green.amber Re: Pozdrowienia... 14.09.21, 20:54
                                                    a co Sil taki ciekawski?
                                                  • szarlotka_ja Re: Pozdrowienia... 14.09.21, 20:57
                                                    Ja też jestem ciekawa big_grin
                                                  • silencjariusz Re: Pozdrowienia... 14.09.21, 20:58
                                                    Rozmowę podtrzymuję.
                                                  • green.amber Re: Pozdrowienia... 14.09.21, 21:07
                                                    fajne święto było wczoraj, nikt nie wspomniał a i jutro są niezłe . wink
                                                  • silencjariusz Re: Pozdrowienia... 14.09.21, 21:25
                                                    I co? Zbędziesz tak Szarlottę?
                                                  • green.amber Re: Pozdrowienia... 14.09.21, 21:29
                                                    i coś się z pogodą dzieje czy co, bo samoloty awaryjnym nade mną latają, ale chyba i tak zaraz padnę, jakieś męczące to moje wypoczywanie... z nadzieją padnę, że mi Szarlotta wybaczy wink
                                                  • green.amber Re: Pozdrowienia... 14.09.21, 21:30
                                                    o może nidrę potrenuję, chociaż raczej padnę
                                                  • silencjariusz Re: Pozdrowienia... 14.09.21, 21:41
                                                    Szarlotta pisała, że jest ciekawa. Mówi Ci to coś?
                                                  • green.amber Re: Pozdrowienia... 14.09.21, 21:45
                                                    że ciekawość to pierwszy stopień do piekła
                                                    albo ostatni do nieba
                                                    w zależności od wyznawanych poglądów wink
                                                    też macie taki pomarańczowy księżyc?
                                                  • szarlotka_ja Re: Pozdrowienia... 14.09.21, 21:52
                                                    To podobno wiatr wróży.
                                                    U mnie jest normalny, ale tak naprawdę to nie chce mi się z łóżka wyłazić, a zza lipy trochę słabo go widać wink
                                                  • green.amber Re: Pozdrowienia... 14.09.21, 22:11
                                                    to mnie te samoloty skłoniły do zgarnięcia lekkiego z balkonu i wtedy zobaczyłam pomarańczową ćwiarteczkę, oby też dobry sen zwiastował, pięknych branoc smile
    • szarlotka_ja Re: Pozdrowienia... 12.09.21, 20:46
      Wciąż na balkonie... Ale księżyc już idzie spać 😉
    • green.amber Re: Pozdrowienia... 15.09.21, 09:46
      gwen75 napisał:

> silencjariusz napisał:
      >
      > > Szarlotta pisała, że jest ciekawa. Mówi Ci to coś?
      >
      > 😄

co zęby suszy? 😜
      co do tego powyżej to wiem, że Szarlotta jest bardzo interesującą osobą i bardzo mnie to cieszy, co ma mi jeszcze to mówić to nie wię wink
      • silencjariusz Re: Pozdrowienia... 15.09.21, 12:15
        Że ciekawość należy zaspokoić. Tym bardziej, że to admin się zaciekawił.
        • green.amber Re: Pozdrowienia... 15.09.21, 13:51
          nie wszystko trzeba tak zaraz zaspokajać, tak mam ze sobą, a że ewentualny ban? wink jest ryzyko, jest zabawa
    • szarlotka_ja Re: Pozdrowienia... 16.09.21, 20:17
      18C właśnie jest...
      • silencjariusz Re: Pozdrowienia... 16.09.21, 21:00
        Chłód i deszcz...
    • silencjariusz Re: Pozdrowienia... 18.09.21, 14:25
      Leje, ciągle leje.suspicious I do tego aż 4*C.suspicious Co robić w taki fantastyczny dzień?
      • green.amber Re: Pozdrowienia... 18.09.21, 14:40
        kocyk, herbatka, książka albo film albo jaki wątek Sil założy wink
        • silencjariusz Re: Pozdrowienia... 18.09.21, 15:01
          A gdzie oglądasz filmy?
          • green.amber Re: Pozdrowienia... 18.09.21, 15:16
            kablówka to aż nadto a teraz nie film, tylko na New Amsterdam rzucam okiem
            • silencjariusz Re: Pozdrowienia... 18.09.21, 15:27
              O Pompejach coś oglądam.
              • green.amber Re: Pozdrowienia... 18.09.21, 15:44
                dokument? fabuła?
                ja chyba zaraz z Bennewiczem pójdę naczynia pozmywać wink
                • silencjariusz Re: Pozdrowienia... 18.09.21, 15:51
                  Dokument.
                  • green.amber Re: Pozdrowienia... 18.09.21, 17:29
                    i jak?
                    oraz czy chociaż odrobinę Sil docenił klimat, w którym żyje i brak wulkanów w pobliżu?
                    • silencjariusz Re: Pozdrowienia... 18.09.21, 18:04
                      Nijak. Skupiłem się na biuście jednej z prowadzacych.tongue_out
                      • green.amber Re: Pozdrowienia... 18.09.21, 19:28
                        big_grin noto to chyba też jakoś Silowi ból z powodu niepogody powinno zmniejszyć...
                        • silencjariusz Re: Pozdrowienia... 18.09.21, 20:07
                          Z powodu niepogody może i się zmniejszył, na pewno wzrósł z innego powodu.tongue_out
                          • green.amber Re: Pozdrowienia... 18.09.21, 20:37
                            jakiego???
                            • silencjariusz Re: Pozdrowienia... 18.09.21, 21:07
                              Długo by mówić. W skrócie chodzi o to, że w przyrodzie jest równowaga. Jak głowa nie boli, to łupie w kolanie.
                              • green.amber Re: Pozdrowienia... 18.09.21, 22:04
                                coś Sil wspominał o tym, że jest stary, i kolano znów? i że biust taki nieskuteczny ehhh
                                • silencjariusz Re: Pozdrowienia... 18.09.21, 22:11
                                  Co mi po cukierku, którego nie mogę zjeść?wink
                                  • green.amber Re: Pozdrowienia... 18.09.21, 22:20
                                    biuściany kanibalizm brrrr tongue_out
                                    • silencjariusz Re: Pozdrowienia... 18.09.21, 22:24
                                      Też wymyśliła. Powiedz jeszcze, że nie lubisz jak Ci facet piersi pieści.tongue_out
                                      • green.amber Re: Pozdrowienia... 19.09.21, 11:25
                                        zęby, ewidentnie mi wychodzi, że bolały wczoraj SIla zęby, dziś lepiej?
                                        • silencjariusz Re: Pozdrowienia... 19.09.21, 13:34
                                          Zęby nie bolą.
      • szarlotka_ja Re: Pozdrowienia... 18.09.21, 21:09
        I u mnie dzisiaj pada, ale 15C na termometrze jeszcze chwilę temu było wink
        • marcepanka313 Re: Pozdrowienia... 18.09.21, 21:32
          Za oknem deszcz....
          Przysypiam, budzę się, piję kawę, oglądam mecz, film, słucham muzyki i w zasadzie jest mi teraz dobrze, bo mogę się wynudzić i zrelaksować.... dawno tak nie miałam.
          • silencjariusz Re: Pozdrowienia... 18.09.21, 21:49
            Jaki film?
            • marcepanka313 Re: Pozdrowienia... 18.09.21, 21:59
              "Skrzydlate świnie" .... po raz kolejny....
              • green.amber Re: Pozdrowienia... 19.09.21, 11:34
                z jakiegoś konkretnego powodu te "Świnie" kolejny raz? ja sobie "Lekarstwo na miłość" prawie po kilka minut dawkuję, nie chcę dooglądać do końca, żeby nie musieć usuwać wink
                • marcepanka313 Re: Pozdrowienia... 19.09.21, 12:33
                  Bez powodu.... wink Nie chciało mi się nic innego szukać.... wink A tak na poważnie to nawet jeśli tematyka nie każdego interesuje to mimo wszystko pod spodem film o dorastaniu, wyborach....Życie....
                  A na dokładkę, coby nie było zbyt miło"Dom zły"....bo nie chciało mi się niczego szukać....wink
                  Lubię Jakubika, szczególnie po tegorocznym wywiadzie na ASP na Polandrocku.
      • silencjariusz Re: Pozdrowienia... 19.09.21, 13:33
        Jest postęp. Nie leje. Pada. Chwilami tylko mży. Do tego 7*C. Pogoda marzenie na weekend.suspicious

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka