szarlotka_ja 21.11.22, 21:33 ...pewne rzeczy, które się zobaczyło, chciałoby się odzobaczyć. Ot, taki poniedziałek Mam nadzieję, że u Państwa spokojnie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
samysliciel Re: Bez wdawania się w szczegóły... 22.11.22, 18:21 Trzeba było nie podglądać 😋😉 Odpowiedz Link
green.amber Re: Bez wdawania się w szczegóły... 23.11.22, 22:49 takie życie bywa różnie, ale oby miała Szarlotta rację z tą nadzieją jak najczęściej Odpowiedz Link
m.a.l.a_syrenka Re: Bez wdawania się w szczegóły... 24.11.22, 01:51 Jeśli nie mogę czegoś odzobaczyć, a gniecie mnie i uwiera, to stosuję metodę na "zmianę kąta patrzenia" (samodzielnie, albo z pomocą - czasem nieświadomą - innych osób). Wtedy jest to już zupełnie inna rzecz, wydarzenie, nie zawsze lepsze, ale inne i nie tak blisko tamtych pierwszych emocji - czyli odzobaczone. Odpowiedz Link
obrotowy fact... 08.12.22, 15:23 szarlotka_ja napisała: > ...pewne rzeczy, które się zobaczyło, chciałoby się odzobaczyć. Ot, taki poniedziałek fact. poniedzialkow wolalbym w ogole nie ogladac. i oby tydzien zaczynal sie od wtorku. Odpowiedz Link
obrotowy nadal fact... 08.12.22, 16:08 szarlotka_ja napisała: > Ale w sumie dzisiaj czwartek. i dlatego mam zwyzkujaco dobry humor. od srody on mi zwyzkuje. - do niedzieli rano. od niedzieli w poludnie zaczyna dolowac i dno osiaga w poniedzialek rano. - to tak, jak z humorem u kobiet - zwiazanych z miesiaczka i jajeczkowaniem. z tym, ze cykl "humorystyczny" u kobiet ma charakter miesieczny a u mnie tygodniowy. Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Bez wdawania się w szczegóły... 11.12.22, 10:24 Bez szczegółów się nie liczy Odpowiedz Link