szarlotka_ja 21.03.25, 18:21 W pierwszym dniu wiosny 😍 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silencjariusz Re: Dzień dobry 21.03.25, 20:31 Drugim. Wczoraj astronomiczna przyszła. Żonkile już kwitną? W chutorze dopiero krokusy zaczynają. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Dzień dobry 22.03.25, 13:43 Nie czepiajmy się szczegółów. Ważne, że jest i nawet bocian zleciał i porządkuje gniazdo. Odpowiedz Link
baenzai Re: Dzień dobry 22.03.25, 09:20 Stasiu, bierz się w końcu za tą szarlotkę. American Pie Apple Pie Scene Odpowiedz Link
obrotowy to dobrze 31.03.25, 18:27 baenzai napisał: > Stasio żyje we własnym świecie. to dobrze, bo sa takie pijawki, ktore wola zyc cudzym zyciem - gdyz nie maja wlasnego... Odpowiedz Link
baenzai Re: to dobrze 01.04.25, 03:37 W sumie chyba nawet dobrze być takim stasiem. Chłop może jest prosty i trochę przypałowy ale za to nie ma jakichś większych życiowych rozkmin. Dzięki temu może być na swój sposób szczęśliwy. Odpowiedz Link
obrotowy to dobrze cd. 01.04.25, 18:16 baenzai napisał: > W sumie chyba nawet dobrze być takim stasiem. Chłop może jest prosty i trochę przypałowy ale za to nie ma jakichś większych życiowych rozkmin. Dzięki temu może być na swój sposób szczęśliwy. tez tak uwazam i stosuje podobna taktyke: - 1. co mi da uzalanie sie nad soba ? skoro wielu innych ma duzo gorzej ? - 2. po co to (samouzalanie sie ) komus obcemu potrzebne ? Skupmy sie na pozytywach: 1. Mam obok siebie na co dzien ladna babe... dotknac sie (ona) nie da (- bo jej sie "to" znudzilo) - ale przynajmniej mam na co popatrzec 2. jak ma dobry humor - to raz na tydzien cos ugotuje (czyli mam serwowane obiady 2x w tygiodniu.) 3. ale o cala reszte k... musze zadbac juz sam Odpowiedz Link
stasi1 Re: Dzień dobry 07.04.25, 13:32 Bez przesady, nawet śnieg nie zagrzał miejsca na ziemi Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Dzień dobry 07.04.25, 20:12 Ani odrobinę... Choć trzeba przyznać, że góry jakby ktoś cukrem pudrem posypał 🤔 Odpowiedz Link