wirtualny1234 03.02.26, 16:36 Witam ,mam 40 lat i chętnie poznam kogoś wartościowego uczuciowego do stałego związku . Tylko poważne propozycje . Pochodzę z okolic Poznania. wirtualny288@wp.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silencjariusz Re: Poznam do stałego związku 03.02.26, 19:11 Po co ci to? Związki są przereklamowane. Odpowiedz Link
taki-sobie-nick Re: Poznam do stałego związku 03.02.26, 21:01 silencjariusz napisał: > Po co ci to? Związki są przereklamowane. Co proponujesz zamiast? Odpowiedz Link
obrotowy sympatyczne relacje 04.02.26, 00:14 taki-sobie-nick napisała: > Co proponujesz zamiast? sympatyczne relacje - pozazwiazkowe.. Odpowiedz Link
taki-sobie-nick Re: sympatyczne relacje 04.02.26, 20:52 silencjariusz napisał: > Takie chyba są najlepsze.🙂 Iiii tam. Odpowiedz Link
obrotowy sympatyczne relacje "niezwiazkowe" 04.02.26, 21:12 taki-sobie-nick napisała: > silencjariusz napisał: > > > Takie chyba są najlepsze.🙂 > > Iiii tam. dla wielu mezczyzn - jak najbardziej... oczywiscie, znam zycie, i wiem, ze kobiet lubiacych takie uklady jest duzo mniej.... Odpowiedz Link
taki-sobie-nick Re: sympatyczne relacje "niezwiazkowe" 04.02.26, 21:25 obrotowy napisał: > taki-sobie-nick napisała: > > > silencjariusz napisał: > > > > > Takie chyba są najlepsze.🙂 > > > > Iiii tam. > > > dla wielu mezczyzn - jak najbardziej... > > oczywiscie, znam zycie, i wiem, ze kobiet lubiacych takie uklady jest duzo mnie > j.... Co za ludzie. Lubicie nie mieć do kogo gęby otworzyć? Odpowiedz Link
obrotowy Re: sympatyczne relacje "niezwiazkowe" 04.02.26, 21:44 taki-sobie-nick napisała: > Lubicie nie mieć do kogo gęby otworzyć? nie lubimy musiec do kogos ciagle gebe otwierac PS, mam Slubna - ktora jest gadula. to mi akurat nie przeszkadza, bo puszczam jej uwagi kolo uszu. ale pszeszkadza mi, ze zmusza mnie do ciaglej odpowiedzi na jej uwagi. Odpowiedz Link
taki-sobie-nick Re: sympatyczne relacje "niezwiazkowe" 04.02.26, 21:55 obrotowy napisał: > taki-sobie-nick napisała: > > Lubicie nie mieć do kogo gęby otworzyć? > > > nie lubimy musiec do kogos ciagle gebe otwierac Nie chodzi o to, żeby ciągle, ale żeby w razie czego mieć kogoś takiego. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: sympatyczne relacje "niezwiazkowe" 05.02.26, 00:25 Luźny związek to zapewnia. I do tego brak rutyny, brak frustracji i wzajemnych pretensji, częsty seks, brak zmęczenia partnerem. I przede wszystkim staranie się i zainteresowanie partnerem. Odpowiedz Link
taki-sobie-nick Re: sympatyczne relacje "niezwiazkowe" 05.02.26, 00:32 silencjariusz napisał: > Luźny związek to zapewnia. Luźny związek to jednak związek? Odpowiedz Link
taki-sobie-nick Re: Poznam do stałego związku 03.02.26, 20:40 wirtualny1234 napisał: > Witam ,mam 40 lat > Pochodzę z okolic Poznania. I to wszystko? Bardzo niezachęcające. Odpowiedz Link
obrotowy przeciwnie. 04.02.26, 00:23 taki-sobie-nick napisała: > I to wszystko? Bardzo niezachęcające. przeciwnie. Poznan - to dobre okolice. a jesli nie pali i nie pije i ma przywoita prace - to sie nadaje. problem w tym, ze teraz jest deficyt kobiet. co widac na foro. Odpowiedz Link
taki-sobie-nick Re: przeciwnie. 04.02.26, 20:38 obrotowy napisał: > taki-sobie-nick napisała: > > I to wszystko? Bardzo niezachęcające. > > przeciwnie. On szuka kobiety, nie ciebie. Więc jako kobieta się wypowiedziałam. Odpowiedz Link
obrotowy nie rozumiem uwagi 04.02.26, 21:14 taki-sobie-nick napisała: > On szuka kobiety, nie ciebie. a ja, jako nie-kobieta sie na to pisze, czy co ? Odpowiedz Link
taki-sobie-nick Re: nie rozumiem uwagi 04.02.26, 21:22 obrotowy napisał: > taki-sobie-nick napisała: > > On szuka kobiety, nie ciebie. > > > a ja, jako nie-kobieta sie na to pisze, czy co ? Się wypowiadasz o jego ogłoszeniu. To kobiety mają osądzić, czy ono jest atrakcyjne, czy nie. Odpowiedz Link
obrotowy nadal nie rozumiem uwagi 04.02.26, 21:47 taki-sobie-nick napisała: > obrotowy napisał: > Się wypowiadasz o jego ogłoszeniu. > > To kobiety mają osądzić, czy ono jest atrakcyjne, czy nie. komentarz nie jest osądem. Odpowiedz Link
taki-sobie-nick Re: nadal nie rozumiem uwagi 04.02.26, 21:58 obrotowy napisał: > taki-sobie-nick napisała: > > > obrotowy napisał: > > > Się wypowiadasz o jego ogłoszeniu. > > > > To kobiety mają osądzić, czy ono jest atrakcyjne, czy nie. > > > komentarz nie jest osądem. > Napisałeś, że "się nadaje" [domyślnie - dla kobiety]. To jest osąd. Odpowiedz Link
obrotowy nie 04.02.26, 23:01 taki-sobie-nick napisała: > Napisałeś, że "się nadaje" [domyślnie - dla kobiety]. To jest osąd. NIE. to jest "zacheta" Odpowiedz Link
taki-sobie-nick Re: nie 04.02.26, 23:08 > NIE. > > to jest "zacheta" Co by się nie działo, to ty się zaprzesz, że masz rację. Nie wiem, jak twoja szanowna ślubna może z tobą wytrzymać. Odpowiedz Link
obrotowy tia... 04.02.26, 23:20 taki-sobie-nick napisała: > Co by się nie działo, to ty się zaprzesz, że masz rację. - nosz bo ja mam > > Nie wiem, jak twoja Szanowna Slubna może z tobą wytrzymać. Muvi mi, ze sama tego nie wie. - ale to chyba przez szacunek dla pieknych udanych dzieci. Odpowiedz Link
taki-sobie-nick Re: tia... 04.02.26, 23:22 obrotowy napisał: > taki-sobie-nick napisała: > > Co by się nie działo, to ty się zaprzesz, że masz rację. > > - nosz bo ja mam No albo nie masz. Odpowiedz Link
baenzai Re: nie rozumiem uwagi 04.02.26, 22:57 taki-sobie-nick napisała: > > To kobiety mają osądzić, czy ono jest atrakcyjne, czy nie. Bez przesady. Mężczyźni też potrafią odróżnić dobre ogłoszenie od kiepskiego. To wyżej jest 0/10. Odpowiedz Link
taki-sobie-nick Re: nie rozumiem uwagi 04.02.26, 23:07 baenzai napisał: > taki-sobie-nick napisała: > > > > > To kobiety mają osądzić, czy ono jest atrakcyjne, czy nie. > > Bez przesady. Mężczyźni też potrafią odróżnić dobre ogłoszenie od kiepskiego. T > o wyżej jest 0/10. No to się z obrotowym nie zgadzasz. Odpowiedz Link
obrotowy i baenzai znowu ma racje. 04.02.26, 23:23 taki-sobie-nick napisała: > No to się z obrotowym nie zgadzasz. i cale szczescie... rozmawiamy (wzajemnie ze soba) od lat.. i clou calej rozmowy jest to - ze sie przewaznie w niczym nie zgadzamy. Odpowiedz Link
taki-sobie-nick Re: i baenzai znowu ma racje. 04.02.26, 23:25 obrotowy napisał: > taki-sobie-nick napisała: > > No to się z obrotowym nie zgadzasz. > > > i cale szczescie... > rozmawiamy (wzajemnie ze soba) od lat.. > > i clou calej rozmowy jest to - ze sie przewaznie w niczym nie zgadzamy. Fakt, relacje społeczne są. Ale jak można pisać " Mężczyźni też potrafią ocenić", skoro jeden jest za, a drugi przeciw? Odpowiedz Link
obrotowy jak to i w wyborach... :) 05.02.26, 00:45 taki-sobie-nick napisała: > Ale jak można pisać " Mężczyźni też potrafią ocenić", skoro jeden jest za, a drugi przeciw? no jak to i w wyborach... jeden jest za Lewica, a drugi za Prawica... Buenas Noches. Odpowiedz Link
wilczamia Re: Poznam do stałego związku 04.02.26, 13:03 Brzmi, jakbys auto sprzedawal. Rocznik i gdzie sie znajduje Odpowiedz Link
baenzai Re: Poznam do stałego związku 04.02.26, 16:02 Ciekawe kiedy typ dojdzie do refleksji, ze ta metoda nie działa nawet na mocne desperatki. Odpowiedz Link
obrotowy 40-tka to piekny wiek ? 04.02.26, 16:31 baenzai napisał: > Ciekawe kiedy typ dojdzie do refleksji, ze ta metoda nie działa nawet na mocne > desperatki. 40-tka to piekny wiek ? wiek meski - wiek kleski... Odpowiedz Link
taki-sobie-nick Re: Poznam do stałego związku 04.02.26, 20:54 baenzai napisał: > Ciekawe kiedy typ dojdzie do refleksji, ze ta metoda nie działa nawet na mocne > desperatki. On uważa, że tu siedzą stada bab. A są, zdaje się, dwie. Chyba że okruchlodu to też facet. Odpowiedz Link
obrotowy chlop jeszcze nie wie 04.02.26, 21:20 taki-sobie-nick napisała: > On uważa, że tu siedzą stada bab. chlop jeszcze nie wie, ze stada bab - to sa na foro : - eMama. - tak na moje oko - to polowa z nich wcale nie jest dzieciata a pisza tam, bo tam jest ruch. - tylko niech (ow chlop) od ratzu nastawia sie na pieluszki (to teraz zwie sie pampersy - zdaje sie...) Odpowiedz Link
taki-sobie-nick Re: chlop jeszcze nie wie 04.02.26, 21:24 obrotowy napisał: > taki-sobie-nick napisała: > > On uważa, że tu siedzą stada bab. > > > chlop jeszcze nie wie, ze stada bab - to sa na foro : - eMama. > > - tak na moje oko - to polowa z nich wcale nie jest dzieciata > > a pisza tam, bo tam jest ruch. > > - tylko niech (ow chlop) od ratzu nastawia sie na pieluszki (to teraz zwie sie > pampersy - zdaje sie...) > > Na forum emama to lepiej nie pisać. Zawsze znajdzie się któraś, która koniecznie będzie chciała się przyp... Odpowiedz Link
taki-sobie-nick Re: chlop jeszcze nie wie 04.02.26, 21:26 obrotowy napisał: > taki-sobie-nick napisała: > > On uważa, że tu siedzą stada bab. > > > chlop jeszcze nie wie, ze stada bab - to sa na foro : - eMama. Jeszcze na netowym foro Wanda, i oba fora zwalczają się wzajemnie. Odpowiedz Link
baenzai Re: chlop jeszcze nie wie 04.02.26, 21:43 Netkobiety i Wizaz też jeszcze istnieją. Ale chyba ruch jest mniejszy niż parę lat temu. Odpowiedz Link
baenzai Re: Poznam do stałego związku 04.02.26, 21:22 taki-sobie-nick napisała: > Chyba że okruchlodu to też facet. Okruch wygląda jak kobieta ale zawsze jest ten 0,1% niepewności. Tą panią nawet na lotnisku wzięli kiedyś za pana (nie to jest żaden trans, tylko 100% babeczka). Odpowiedz Link
taki-sobie-nick Re: Poznam do stałego związku 04.02.26, 21:24 baenzai napisał: > taki-sobie-nick napisała: > > Tą panią nawet na lotnisku wzięli kiedyś za pana (nie to jest żaden trans, tylk > o 100% babeczka). > Robisz sobie jaja. Odpowiedz Link
baenzai Re: Poznam do stałego związku 04.02.26, 21:41 taki-sobie-nick napisała: > > > Robisz sobie jaja. Nie, ona naprawdę nie ma jaj. To rosyjska kulturystka Natalia Ogryzko. Startuje w zawodach kobiecych. Prywatnie podobno jest czuła i delikatna. Odpowiedz Link
taki-sobie-nick Re: Poznam do stałego związku 04.02.26, 21:56 baenzai napisał: > taki-sobie-nick napisała: > > To rosyjska kulturystka Natalia Ogryzko. Startuje w zawodach kobiecych. Prywatn > ie podobno jest czuła i delikatna. Śliczności. Mam bardzo krótkie włosy, okulary (i swoje lata), ubieram się uniseks (właśnie dostałam zamówione prześliczne skarpetki wojskowe Haix do kolan - znakomita jakość!), ale tak to nawet ja nie wyglądam. Odpowiedz Link
okruchlodu Re: Poznam do stałego związku 05.02.26, 22:05 > To rosyjska kulturystka Natalia Ogryzko. Startuje w zawodach kobiecych. Prywatn > ie podobno jest czuła i delikatna. A ma dziewczynę czy chłopaka? Przyznam się, że ruchałabym! Odpowiedz Link
taki-sobie-nick Re: Poznam do stałego związku 06.02.26, 00:51 silencjariusz napisał: > Kobietę? Nie widzisz, że osoba politycznie poprawna? Nie pozwala krytykować wyglądu, za to promuje wulgaryzmy... eeee, poprawnie politycznie to się nazywa "ekspresja nie dławiona przez hipokryzję". Odpowiedz Link
taki-sobie-nick Re: Poznam do stałego związku 06.02.26, 00:53 taki-sobie-nick napisała: > silencjariusz napisał: > > > Kobietę? > > Nie widzisz, że osoba politycznie poprawna? Nie pozwala krytykować wyglądu, za > to promuje wulgaryzmy... eeee, poprawnie politycznie to się nazywa "ekspresja n > ie dławiona przez hipokryzję". Chciałam napisać "człowiek lewicowy" po łacinie, ale "lewicowy" musiałoby być neologizmem, a takowego po łacinie nie potrafię stworzyć. Odpowiedz Link
wilczamia Re: Poznam do stałego związku 06.02.26, 01:31 Czlowiek lewicowy to po lacinie homo stultus. Odpowiedz Link
baenzai Re: Poznam do stałego związku 06.02.26, 08:31 Okruch pisała kiedyś, że preferuje banany ale dobrą brzoskwinką też nie pogardzi. Odpowiedz Link
obrotowy Poznam do stałego nie-związku 06.02.26, 15:48 baenzai napisał: > Okruch pisała kiedyś, że preferuje banany ale dobrą brzoskwinką też nie pogardzi. To ja mam podobnie. Preferuje brunetki o ciemnej karnacji - ale ciemną blondynką tez nie pogardzę... Odpowiedz Link
wilczamia Re: Poznam do stałego związku 07.02.26, 21:03 Tak precyzyjnie, Baenzai, to Twoja pasiapsi wyzej zadeklarowala publicznie pociag erotyczny do osoby o zaburzonej tozsamosci plciowej. To jest nowy level. Odpowiedz Link
obrotowy zaburzonej ? 07.02.26, 21:37 wilczamia napisała: > Tak precyzyjnie, Baenzai, to Twoja pasiapsi wyzej zadeklarowala publicznie pociag erotyczny do osoby o zaburzonej tozsamosci plciowej. To jest nowy level. bondz tolerancyjna. rzekklbym: "odmiennej" Odpowiedz Link
kiszonababka Re: Poznam do stałego związku 22.02.26, 17:38 No dobrze ,panie tradycyjny ... ale stały związek to znaczy będziesz klękał na kolanko i o rękę prosił? Czy gwarantujesz tylko stałe miejsce spotkań ? Odpowiedz Link
taki-sobie-nick Re: Poznam do stałego związku 22.02.26, 21:01 kiszonababka napisała: > No dobrze ,panie tradycyjny ... ale stały związek to znaczy będziesz klękał na > kolanko i o rękę prosił? Z pierścionkiem z brylantem w ręku, a jak! Odpowiedz Link
obrotowy jasne , ze to drugie. 22.02.26, 21:27 kiszonababka napisała: > Czy gwarantujesz tylko stałe miejsce spotkań ? jasne , ze to drugie. - u cioci na dzialce. - ale nie bojsa. piecyk KOZA tam jest: . keffner.pl/pl/p/Piec-kominkowy-koza-TRENK-8kW/24 Odpowiedz Link