stasi1 06.03.26, 08:28 Święcenia słońca? Ja w tym tygodniu rano ani razu nie paliłem światła aby przygotować się do życia. Więc trochę porannego światła słonecznego traciłem. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wilczamia Re: Wykorzystujecie cały czas 06.03.26, 14:51 Co Ty palisz, poza swiatlem, ze niepalenie swiatla powoduje u Ciebie utrate swiatla slonecznego? Odpowiedz Link
obrotowy Marycha ? 06.03.26, 15:34 wilczamia napisała: > Co Ty palisz, poza swiatlem, ze niepalenie swiatla powoduje u Ciebie utrate swi > atla slonecznego? Pewnie Marycha rozjasnia mu obraz... ale zaciemnia horyzont ? Odpowiedz Link
stasi1 Re: Wykorzystujecie cały czas 11.03.26, 07:37 Wyobraź sobie że wstajesz o 6 i juz nie musisz palić światła. A może przespałaś te 10 minut kiedy też nie musiałabys palić tego światła? Jakbys musiała i np o 6.10 już o świetle dziennym to znaczy że całe światło słoneczne wykorzystane Odpowiedz Link
wilczamia Re: Wykorzystujecie cały czas 19.03.26, 00:08 A, ok, ma to sens Nigdy sie nad tym nie zastanawialam, ale nie czuje potrzeby "wykorzystywania swiatla". Uprawiam duzo sportu, co rozwiazuje wszystkie problemy, jakie generuje zima ta szerokosc geo. Odpowiedz Link
stasi1 Re: Wykorzystujecie cały czas 20.03.26, 10:47 Fajnie że nie masz problemów z zimową porą Odpowiedz Link
wilczamia Re: Wykorzystujecie cały czas 23.03.26, 11:58 Fajnie że nie masz problemów z zimową porą Kazdy moze nie miec. Multisport i dobry trener sa superpomocni, ale tak naprawde konieczna jest tylko determinacja. Odpowiedz Link
obrotowy tu musze Staska obronic... 10.04.26, 16:12 wilczamia napisała: > Fajnie że nie masz problemów z zimową porą > > Kazdy moze nie miec. Multisport i dobry trener sa superpomocni, ale tak naprawd > e konieczna jest tylko determinacja. tu musze Staska obronic...(chociaz czasem nudzi niemozebnie) - to tu dyplomatycznie zamilczal... facio ma samemu do ogrzania cala chalupe, wiec jak przychodzi z roboty - zimą, gdy jest mroz - to zamiast polozyc sie na kanapie - musi z godzine pobiegac, by te chalupe ogrzac.... Odpowiedz Link
stasi1 Re: Wykorzystujecie cały czas 09.03.26, 07:14 Dzisiaj pierwszy raz w tym miesiącu świeciłem światło z rana. Ale też w nie każdym momencie pobytu w domu. o 5.30 światła publiczne zaczeły się wyłączać. o 6 raczej nic już na ulicach w Wawie się nie paliło Odpowiedz Link
obrotowy nie - czesto sie opie*dalamy. 12.03.26, 17:44 stasi1 napisał: > Dzisiaj pierwszy raz w tym miesiącu świeciłem światło z rana. Ale też w nie każ > dym momencie pobytu w domu. o 5.30 światła publiczne zaczeły się wyłączać. o 6 > raczej nic już na ulicach w Wawie się nie paliło stasiek, nie wstawaj tak wczesnie - bo to jest szkodliwe dla zdrowia. potem, by sie wyspac - to trza chodzic spac z kurami. Odpowiedz Link
stasi1 Re: nie - czesto sie opie*dalamy. 14.03.26, 19:12 Jak musowo to musowo. Trzeba wcześnie do pracy zajechać Odpowiedz Link
obrotowy Stasiek, czas to nie dziwka. 17.03.26, 23:29 nie da sie caly czas wykorzystywac. musiz zrobic mu pauzy na odpoczynek. Odpowiedz Link
stasi1 Re: Stasiek, czas to nie dziwka. 23.03.26, 19:50 To one nie potrzebuja czasu na odpoczynek? Odpowiedz Link
obrotowy Stasiek, wez Ty nie cuduj. 23.03.26, 23:30 stasi1 napisał: > To one nie potrzebuja czasu na odpoczynek? Stasiek, wez Ty nie cuduj. nie potrafiles, po prostu, przekonac zadnej by przestala odpoczywac (od chlopow) i zajela sie Toba. Odpowiedz Link
stasi1 Re: Stasiek, wez Ty nie cuduj. 28.03.26, 06:34 Takich to ja specjalnie nie chcę Odpowiedz Link
obrotowy od poczatku przypuszczalem 28.03.26, 16:40 ze to nie jest tak - ze te baby Cie nie chca - tylko ze Ty wybrzydzasz. - ja tam od poczatku bralem "jak leci" i co mi sie trafilo - a dopiero "w praniu" okazywalo sie, czy to ciagnac, czy odpuscic... Odpowiedz Link
stasi1 Re: od poczatku przypuszczalem 06.04.26, 08:12 Ale ty brałes je dla seksu, więc nic dziwnego że nie było ci różnicy Odpowiedz Link
obrotowy babe - zawsze bierze sie... 10.04.26, 16:16 stasi1 napisał: > Ale ty brałes je dla seksu, więc nic dziwnego że nie było ci różnicy babe - zawsze bierze sie do seksu - bo niby do czego ? - do wspolnego picia herbaty ? - to mozna z kolezamka z pracy... Tylko czasami cos z tego seksu wiecej wynika (jakies poczucie wspolnoty np...) - a czasami - nie.. Odpowiedz Link
stasi1 Re: babe - zawsze bierze sie... 11.04.26, 09:09 Wspólna herbata przed seksem też jest fajna. Lepsza jest herbata po której będzie seks niż taka sama ale masz iść do domu Odpowiedz Link
stasi1 Re: Stasiek, czas to nie dziwka. 10.04.26, 07:34 A tak według ciebie kto to jest dziwka? Odpowiedz Link
obrotowy baenzai, ale... 18.04.26, 00:29 baenzai napisał: > Twoja stara ale stasiek aktualnie zadnej nie ma. a co do jego poprzedniej - to jego spytaj. Odpowiedz Link
samysliciel Re: Wykorzystujecie cały czas 17.04.26, 01:22 Często siedzę w nocy, a w dzień zasłaniam żaluzje - mało korzystam ze słońca. Odpowiedz Link
obrotowy i... 18.04.26, 16:14 samysliciel napisał: > Często siedzę w nocy, a w dzień zasłaniam żaluzje - mało korzystam ze słońca. i.... nick masz ku temu odpoviedni Odpowiedz Link
baenzai Re: Wykorzystujecie cały czas 18.04.26, 16:24 samysliciel napisał: > Często siedzę w nocy, a w dzień zasłaniam żaluzje - mało korzystam ze słońca. Zazdroszczę, że możesz sobie na to pozwolić. Odpowiedz Link