Gość: zdesperowana IP: *.ipt.aol.com 18.03.05, 16:47 czy ktos ma taki problem i co z tym zrobic, nie jestem za gruba generalnie ale zrobil mi sie drugi podbrodek, fatalnie to wyglada. moze jakies kremy czy odessanie (brrrrr) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ann Re: drugi podbrodek IP: *.chello.pl 18.03.05, 16:57 a może to wole tarczycowe? serio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Almalexia Re: drugi podbrodek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 17:02 Witaj!Mam dokładnie ten sam problem...Nie jestem chudzielcem,ale też nie jestem aż tak gruba ,aby mieć podwójny podbródek.Próbowałam specjalnych masaży- nic,kupiłam krem modelujący,miał likwidować "bródkę",używałam 3 miesiące- nic.Siedzi dalej,nie pomogło nawet to że zrzuciłam parę kilo.Ja też myślę o odessaniu,ale na razie mnie na to nie stać,niestety.Nie wiem czemu tak jest.Mam parę koleżanek,naprawdę tęgich,a mają mały podbródek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: drugi podbrodek IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.03.05, 18:16 Witam, ja zaczęłam walkę z podbródkiem, tzn super rewelacyjny krem clarins - lift minceur visage - ostrzegam że cholernie drogi ale czyni cuda. Stosuję też tańszą wersję tzn, dax - wyszczulpający do szyji i twarzy. Po tygodniu stosowania Clarinsa są efekty!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oxygen Re: drugi podbrodek IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 18.03.05, 22:21 Z firmy Dior wszedl nowy fluid ktory stosuje sie na podbrodek i szyje dzialanie. preparat rozbija tlusz, zbitki te sa wydalane z organizmu Nazwa Sculpt 10 Odpowiedz Link Zgłoś
sweetducky Re: drugi podbrodek 19.03.05, 04:32 Dzieki,wyprobuje to cudo.Ja tez nie jestem osoba przy tuszy, ale zauwazylam ostatnio ..niestety maly drugi podbrodek.. Pytanie do innych: czy masaze tez pomagaja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tabaka Re: drugi podbrodek IP: *.access.telenet.be 19.03.05, 06:19 to genetyczne - spojrzcie na rodzicow jesli nie maja takich podbrodkow lub spadzistej szyi to u was nabyte przez zle odzywianie Jesli maja to tylko operacja plastyczna zostaje - takie geny i typ urody ale to zawiazuje sie juz w mlodosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: drugi podbrodek IP: *.chello.pl 19.03.05, 06:23 ja też mam drugi podbrudek ale staram się chodzić z głową uniesioną do góry. Odpowiedz Link Zgłoś