stasi1 29.03.26, 18:13 Jest juz po 18 a nadal widno! Aż brak pomysłu co dalej robić z tak pięknie rozpoczętym dniem Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obrotowy chyba nic z tego... 31.03.26, 16:44 searam napisał: > Skop ogrodek sasiadce... chyba nic z tego... bo jego sasiadki szukaja do tej roboty gosci 60+ .... a Stasiek jeszcze na te polke wiekowa nie dotarl... Odpowiedz Link
stasi1 Re: Długi dzień 06.04.26, 08:37 Troche skopałem ogródka innej znajomej. Stwierdziła że za mało. Nominalnie za darmo Odpowiedz Link
letniaburza77 Re: Długi dzień 23.04.26, 18:33 stasi1 napisał: > Troche skopałem ogródka innej znajomej. Stwierdziła że za mało. Nominalnie za d > armo Motyka jużnie ta co dawniej .Nic nie poradzisz😂 Odpowiedz Link
obrotowy u Stasia - motyka o.k. 23.04.26, 21:23 letniaburza77 napisał(a): > Motyka już nie ta co dawniej .Nic nie poradzisz😂 u Stasia - motyka o.k. co widac i slychac. tylko ta ziemia do skopania w ogrodku u sasiadek - coraz bardziej zaniedbana... Odpowiedz Link
stasi1 Re: Długi dzień 10.04.26, 07:44 I można po kolacji jeszcze pojeździć na rowerze Odpowiedz Link
wilczamia Re: Długi dzień 10.04.26, 10:46 Bardzo slusznie, a jeszcze lepiej zaczac biegac. Jak dzis zaczniesz, masz ogromny zapas czasu, zeby 11 listopada pobiec dyszke (na dyszke to jest?) u swojego, jak sadze, ulubienca. Odpowiedz Link
stasi1 Re: Długi dzień 12.04.26, 20:56 Nie potrafię biegać, kiedyś mogłem dużo chodzić. Biegac można i po zmroku Odpowiedz Link
wilczamia Re: Długi dzień 12.04.26, 23:51 Nie ma czegos takiego jak niepotrafienie w bieganie Znam ludzi, ktorzy za sport po raz pierwszy zabrali sie na emeryturze. Biegac moze kazdy poza niektorymi przypadkami kardiologicznymi i ludzmi sparalizowanymi. Baby lubia sportowcow, a nie lubia couch potatoes - przemysl to Net jest pelen apek i programow typu od kanapy do polmaratonu. Odpowiedz Link
stasi1 Re: Długi dzień 14.04.26, 07:37 Prawdopodobnie za szybko biegnę jak na swoje możliwości i po 200 metrach jestem dętką. Kiedys przeszedłem 21 km ze zdechniętym rowerem w 3 godziny Odpowiedz Link
wilczamia Re: Długi dzień 14.04.26, 10:40 Dokladnie. Nie masz teraz kondycji, ale to mozna zmienic i wcale nie zajmuje to nie wiadomo ile, a zmienia wszystko. Trening biegowy od kompletnego zera zaczyna sie od kilku tygodni samych szybkich, coraz dluzszych marszow. Potem wchodza marszobiegi, w ktorych odcinki biegu sa tylko do 30 sek. i stanowia ulamek calosci. Bardzo dobry tekst. Chociaz jego plan (start od razu od marszobiegu) dotyczy raczej mlodych przyszlych biegaczy z jakas bazowa kondycja i polmaratonem na oku. Ale poza tym wszystko prawda. Odpowiedz Link
stasi1 Re: Długi dzień 16.04.26, 07:49 To trening od szybkich marszów mam juz dawno za sobą Odpowiedz Link
stasi1 Re: Długi dzień 22.04.26, 07:32 Biegać nie zamierzam, niestety. Chyba że ktoś by mnie namówił do tego w realu Odpowiedz Link
wilczamia Re: Długi dzień 22.04.26, 10:07 Bardzo dobrze Przeciez mozna sie zmeczyc albo i pobrudzic! Odpowiedz Link
stasi1 Re: Długi dzień 24.04.26, 07:21 Dobrze może i nie ale tak to juz musi być. Z tym pobrudzeniem to tak źle u mnie nie jest, dość często tak mam Odpowiedz Link
baenzai Re: Długi dzień 24.04.26, 20:44 Zostaw stasia. Jest trochę upośledzony ale to równy gość. Odpowiedz Link
wilczamia Re: Długi dzień 25.04.26, 17:37 Zostaw stasia. Jest trochę upośledzony ale to równy gość. Przeciez dopiero co nawolywales do bana dla Stasia, a jak sam dostales bana od tego ukrofila, to uderzyles w publiczny placz, ofiaro marksizmu? Odpowiedz Link