Dodaj do ulubionych

Długi dzień

29.03.26, 18:13
Jest juz po 18 a nadal widno! Aż brak pomysłu co dalej robić z tak pięknie rozpoczętym dniem
Obserwuj wątek
    • searam Re: Długi dzień 29.03.26, 21:37
      Skop ogrodek sasiadce...
      • obrotowy chyba nic z tego... 31.03.26, 16:44
        searam napisał:
        > Skop ogrodek sasiadce...

chyba nic z tego... bo jego sasiadki szukaja do tej roboty gosci 60+ ....

a Stasiek jeszcze na te polke wiekowa nie dotarl...

• stasi1 Re: Długi dzień 06.04.26, 08:37
        Troche skopałem ogródka innej znajomej. Stwierdziła że za mało. Nominalnie za darmo
        • letniaburza77 Re: Długi dzień 23.04.26, 18:33
          stasi1 napisał:

> Troche skopałem ogródka innej znajomej. Stwierdziła że za mało. Nominalnie za d
          > armo

Motyka jużnie ta co dawniej .Nic nie poradzisz😂
          • obrotowy u Stasia - motyka o.k. 23.04.26, 21:23
            letniaburza77 napisał(a):
            > Motyka już nie ta co dawniej .Nic nie poradzisz😂

u Stasia - motyka o.k. co widac i slychac.

tylko ta ziemia do skopania w ogrodku u sasiadek - coraz bardziej zaniedbana...
    • stasi1 Re: Długi dzień 10.04.26, 07:44
      I można po kolacji jeszcze pojeździć na rowerze
      • wilczamia Re: Długi dzień 10.04.26, 10:46
        Bardzo slusznie, a jeszcze lepiej zaczac biegac. Jak dzis zaczniesz, masz ogromny zapas czasu, zeby 11 listopada pobiec dyszke (na dyszke to jest?) u swojego, jak sadze, ulubienca.
        • stasi1 Re: Długi dzień 12.04.26, 20:56
          Nie potrafię biegać, kiedyś mogłem dużo chodzić. Biegac można i po zmroku
          • wilczamia Re: Długi dzień 12.04.26, 23:51
            Nie ma czegos takiego jak niepotrafienie w bieganie smile

Znam ludzi, ktorzy za sport po raz pierwszy zabrali sie na emeryturze. Biegac moze kazdy poza niektorymi przypadkami kardiologicznymi i ludzmi sparalizowanymi. Baby lubia sportowcow, a nie lubia couch potatoes - przemysl to wink

Net jest pelen apek i programow typu od kanapy do polmaratonu.
            • stasi1 Re: Długi dzień 14.04.26, 07:37
              Prawdopodobnie za szybko biegnę jak na swoje możliwości i po 200 metrach jestem dętką. Kiedys przeszedłem 21 km ze zdechniętym rowerem w 3 godziny
              • wilczamia Re: Długi dzień 14.04.26, 10:40
                Dokladnie. Nie masz teraz kondycji, ale to mozna zmienic i wcale nie zajmuje to nie wiadomo ile, a zmienia wszystko.

Trening biegowy od kompletnego zera zaczyna sie od kilku tygodni samych szybkich, coraz dluzszych marszow. Potem wchodza marszobiegi, w ktorych odcinki biegu sa tylko do 30 sek. i stanowia ulamek calosci.

Bardzo dobry tekst. Chociaz jego plan (start od razu od marszobiegu) dotyczy raczej mlodych przyszlych biegaczy z jakas bazowa kondycja i polmaratonem na oku. Ale poza tym wszystko prawda.
                • stasi1 Re: Długi dzień 16.04.26, 07:49
                  To trening od szybkich marszów mam juz dawno za sobą
                  • wilczamia Re: Długi dzień 19.04.26, 21:12
                    Bardzo dobrze. To kiedy zaczynasz biegac?

• stasi1 Re: Długi dzień 22.04.26, 07:32
                      Biegać nie zamierzam, niestety. Chyba że ktoś by mnie namówił do tego w realu
                      • wilczamia Re: Długi dzień 22.04.26, 10:07
                        Bardzo dobrze wink Przeciez mozna sie zmeczyc albo i pobrudzic!
                        • stasi1 Re: Długi dzień 24.04.26, 07:21
                          Dobrze może i nie ale tak to juz musi być. Z tym pobrudzeniem to tak źle u mnie nie jest, dość często tak mam
                        • baenzai Re: Długi dzień 24.04.26, 20:44
                          Zostaw stasia. Jest trochę upośledzony ale to równy gość.
                          • wilczamia Re: Długi dzień 25.04.26, 17:37
                            Zostaw stasia. Jest trochę upośledzony ale to równy gość.

Przeciez dopiero co nawolywales do bana dla Stasia, a jak sam dostales bana od tego ukrofila, to uderzyles w publiczny placz, ofiaro marksizmu? big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka