marekfk 08.03.08, 17:13 Z okazji Dnia Kobiet- życzę wszystkim ,aby to o czym marzycie lub na co tak czekacie- nadeszło Aby to o czym chcecie zapomnieć - zostało zapomniane Życzę szczęścia ,uśmiechu i radości. całuję i pozdrawiam Marek Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dunka76 Re: 8 MARZEC-DZIEń KOBIET 08.03.08, 17:28 Myślę, że każda kobieta uśmiecha się, czytając miłe słowo. Mnie się to zdarzyło dziś juz 3 razy, nie przepraszam cztery razy. Ogłaszam wszem i wobec, że nie mam nic przeciwko temu świętu. I co mi tam manifestacje. I miłym jest to, że nasi mężczyźni na tle Europy pozostają i są zawsze gentelmenami. Dziękuję Odpowiedz Link
marekfk Re: 8 MARZEC-DZIEń KOBIET 08.03.08, 17:53 Proszę bardzo Mówiąc szczerze , staram sie traktować cały rok jako Wasze święto- a ten dzień powinien być dla nas -facetów przypomnieniem ,aby tak było Marek ps. Zdaję sobie doskonale sprawę jakie konsekwencje ponosicie- Wy kobiety w wyniku wszelkiego typu niepowodzeń życiowych Nalezy się Wam wszystkim wielki szacunek -staram się jak mogę.Wszystkim innym "zalecam "to samo ( mowie o tej"brzydszej" czesci Odpowiedz Link
dunka76 Re: 8 MARZEC-DZIEń KOBIET 08.03.08, 18:15 Drugiej części również się należy szacunek i wcale nie mniejszy. Mężczyźni też mają serca. P.S. Kobiety to lubią takie gesty z każdej okazji i bez okazji. Ja lubię świętować i nie mam żadnyć problemów chociaż w tym temacie Pamiętam, że bardzo ucieszył mnie ten moment, kiedy wreszcie zostałam uznana za kobietę i dostałam pierwsze kwiaty i życzenia z tej okazji Odpowiedz Link
marekfk Re: 8 MARZEC-DZIEń KOBIET 08.03.08, 18:28 Ech ,kobiety...... Niby można bez Was żyć, Lecz cóż to za życie............... Niebo bez gwiazd.... Dzień bez słońca.... Więc cóż to za życie? Jakieś takie nijakie......... Odpowiedz Link
sarri16 Re: 8 MARZEC-DZIEń KOBIET 08.03.08, 18:26 Diękuje bardzo.Tyle osób dzisiaj pamięta o kobietach. Dla Mnie to także kolejne życzenia,które odebrałam w dzisiejszym dniu.Przy czytaniu jednych łezka zakręciła Mi się w oku-ze szczęścia.Dostałam tak piękne życzenia z podkładem muzycznym i innymi dodatkami od chłopaka którego znam tylko z netu. Super że jest właśnie takie święto. Odpowiedz Link
marekfk Re: 8 MARZEC-DZIEń KOBIET 08.03.08, 18:32 Może i bez "podkładu"muzycznego, może i "niewypasione" Ale bardzo szczere. A to jak myślę ważne ,jak nie najważniejsze. ps.To nie krytyka,ale usprawiedliwienie "chudości"moich życzeń Marek Odpowiedz Link
sarri16 Re: 8 MARZEC-DZIEń KOBIET 08.03.08, 18:42 Nie musisz się usprawiedliwiać.Super że pamiętasz.Dziękuje bardzo.To Ja nie powinnam tak napisać-głupio Mi troche.Poprostu chłopak zrobił mi tak niespodzianke,że niewiedziałam co mam Mu odpisać.Pozdrawiam Cie i jeszcze raz przepraszam. Odpowiedz Link
salsa13 Re: 8 MARZEC-DZIEń KOBIET 08.03.08, 18:40 to ja podziękuję bardzo za kolejne życzenia w sumie to od wczoraj już świętuję, fajne takie święto i takie różne życzenia i te kolorowe i te muzyczne i te od serca... buziaczki*** Odpowiedz Link
marekfk Re: 8 MARZEC-DZIEń KOBIET 08.03.08, 18:55 Dziękuję za "dziękuję" A za buziaczki droga Salso- w szczególności pa pa pa Marek Odpowiedz Link
marekfk Re: 8 MARZEC-DZIEń KOBIET 08.03.08, 18:58 Jak powiedziała Dunka- żyjmy długo i szczęśliwie ( czy to tylko o kobiety chodziło? ) Odpowiedz Link
salsa13 Re: 8 MARZEC-DZIEń KOBIET 08.03.08, 19:02 chyba nie... życie bez Was byłoby smutne Odpowiedz Link
dunka76 Re: 8 MARZEC-DZIEń KOBIET 08.03.08, 19:06 Ależ skąd. Miałam wszystkich na myśli Odpowiedz Link
ognik_s Re: 8 MARZEC-DZIEń KOBIET 08.03.08, 19:04 Mężczyzna, do tego moły i mile zyczy. Gdzie się uchowałeś? Pozdrawiam, usmiecham się, zrobiło się milej... Odpowiedz Link
marekfk Re: 8 MARZEC-DZIEń KOBIET 08.03.08, 19:29 no cóż .... dziękuję za miłe słowa samotni razem ,to już nie samotność drogie Panie no niestety potrzeba w tym momencie troszeczkę wyobraźni Wiem że ją posiadacie Odpowiedz Link
marekfk Re: 8 MARZEC-DZIEń KOBIET 08.03.08, 19:45 A tak przy okazji- ten mały wątek,choć wcale nie taki mały -powinien być na pierwszym miejscu .Więc piszę te słowa by tak się stało Marek Odpowiedz Link
dunka76 Re: 8 MARZEC-DZIEń KOBIET 08.03.08, 19:59 Ale Ty Marek jesteś fajny P.S. Spieszę Ci z pomocą, bo spadłeś na drugie miejsce Miłego wieczoru Odpowiedz Link
marekfk Re: 8 MARZEC-DZIEń KOBIET 08.03.08, 20:08 no tak, jakoś miło zrobiło mi sie na duszy Odpowiedz Link
lawendal Re: 8 MARZEC-DZIEń KOBIET 08.03.08, 20:07 Tu również dziękuję Ci za życzenia.Już teraz zadowolona samotna L Odpowiedz Link