medy-2008 04.08.08, 21:42 Czy dzień przyniósł coś dobrego, wzruszającego, zabawnego? Może otwórzmy dla siebie wątek miłych wspomnień dnia? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
medy-2008 Re: Extra wiadomości 04.08.08, 22:23 I co, ja mam zacząć? Q-de, na razie bez szczypty papryczki chili. Miałam kilka sms-ów, facet mój się denerwuje, że nie mam czasu się spotkać od...okazuje się od ponad miesiąca, matko boska. Eks utopił telefon, więc przyjechał osobiście. Moja agentka ubezpieczeniowa jechała do mnie aż 80 km, posiedzałyśmy sobie fajniutko w pizzerii w gromadce dokumentów jednocześnie.No i miałam du-u-użo pracy z zakresu działalności gospodarczej, z czego się cieszę, a jutro nie muszę zrywać się z łóżka, bo zamieniłam z koleżanką dyżury w szpitalu.Bardzo lubię pić kawę w łóżku, a jeszcze bardziej kiedy men mi przynosi do łóżka.Ale jutro sama sobie zrobię niestety. O, deszcz dzisiaj padał, grzyby już rosną, a pranie drugi dzień schnie Odpowiedz Link
medy-2008 Re: Extra wiadomości 05.08.08, 17:54 heja, sami smutasy tutaj czy nic się nie dzieje u was? Samotność górą? No nie...Właśnie, sama sobie przypomniałam, od rana dla mena na sms nie odpisywałam, ale teraz "moda na sukces",a póżniej praca...Co się przewlecze, to nie uciecze... Ale podpisałam cholernie ważny akt notarialny i dziś jestem szczęśliwa bardzo Odpowiedz Link
dor-ti Re: Extra wiadomości 05.08.08, 22:33 ja niestety nie mam nic ciekawego do napisania nic extra się nie wydarzyło....buuuu....ale to normalne. Odpowiedz Link
medy-2008 Re: Extra wiadomości 06.08.08, 01:20 Kiedyś wsiadłam do autobusu i spotkałam koleżankę, z którą wcześniej pracowałam w firmie.Zdziwiona zapytała gdzie ja mam auto. No to odpowiadam, że zawiesiłam się na drzewie i auto skasowane, mi na szczęście nic się nie stało, ale musze troche pojezdzić autobusem,no ale to może też dobrze, bo zawsze kogoś spotkam.Ona wzdycha i mówi:"Jak ja Tobie zazdroszczę, zawsze u Ciebie coś się dzieje, nie to że ja, taka szara myszka..." Dorciu, czemu u ciebie nic się nie dzieje? Miałaś już nie być szarą myszką, bo byłaś nią kiedy On robił karierę.Dobrze pamiętam? Wyluzuj i bierz od życia jak najwięcej nie tracąc zupełnie rossądku oczywiście Odpowiedz Link
dor-ti Re: Extra wiadomości 06.08.08, 01:32 he he he dobrze pamiętasz...robił karierę ale taką inną, nie zawodową spełniał się w taki szczególny sposób ha ha ha a ja jako matka i gospodyni domowa No chyba nie jestem już szarą myszką tylko jakoś nic się na razie nie dzieje. Ale jak coś to będę tu głośno krzyczeć na forum ale tak żeby nie zapeszyć i nie wystraszyć hi hi hi Odpowiedz Link
dor-ti Re: Extra wiadomości 06.08.08, 20:54 Witaj medy ale wczoraj sie trochę zasiedziałyśmy )) ale było miło i warto było Odpowiedz Link
medy-2008 Re: Extra wiadomości 07.08.08, 10:36 cześć dorciu! Wpadłam na chwilę, bo nie mam czasu Zaczęłam pracować wczoraj od 9-ej, a skonczyłam dzisiaj 0 10.ej. Do 14.ej muszę zrobić fool roboty w domku, a potem znowu młyn do 23.30.Usiadłam tylko herbaty się napić.Ale poplotkowałam ze swoją mamą, składałam życzenia urodzinowe. Miało być miło, ale usłyszałam, że okradli ich dom za miastem i nie wyszło radośnie.Ale przestało padać, jest słonecznie i bajecznie I to jest naj dzisiejszego dnia Odpowiedz Link