rumcajs-76 25.08.08, 20:16 Właśnie leciał program o użytkownikach CB radia. Wyobraźcie sobie że organizują oni sobie spotkania, z ciekawości, aby spotkać się z ludźmi z którymi anonimowo rozmawiają w eterze. Nie zły czad. Chyba sobie kupię radyjko. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anelkaa Re: Radyjko 25.08.08, 20:24 A potem pojedziesz na taki zlot i opowiesz nam jak było Może poznasz tam jakąś niewiastę Odpowiedz Link
rumcajs-76 Re: Radyjko 25.08.08, 20:30 no no, może być niewiasta albo wiasta... a zresztą Odpowiedz Link
rumcajs-76 Re: Radyjko 25.08.08, 20:26 Dobrze, niech tam bzyczy. Lepsze to niż siedzenie i gapienie się w monitor. A nuż z tego bzyczenia ciekawego coś wyniknie. Odpowiedz Link
axnz Re: Radyjko 25.08.08, 20:28 Cześć ) Każdy sposób jest lepszy niż siedzenie przed monitorem A jak sobie pomyślę, że nadciąga jesień z szarymi smutnymi dniami, to aż strach. Odpowiedz Link
rumcajs-76 Re: Radyjko 25.08.08, 20:31 Strach... A monitory wypalą nam oczy... Brrrrrr Odpowiedz Link
anelkaa Re: Radyjko 25.08.08, 20:33 No przecież nikt Was chyba na siłę nie trzyma przed tymi monitorami... chyba, że trzyma...? Odpowiedz Link
rumcajs-76 Re: Radyjko 25.08.08, 20:41 trzyma Nas takie niewidzialne coś czego nie widział nikt a o czym wie każdy, ale boi się nawet o tym pomyśleć pomyśleć Odpowiedz Link
rumcajs-76 Re: Radyjko 25.08.08, 20:36 A wtedy zmienimy się w latarnie morskie samotnie błyskające niczyim światłem Odpowiedz Link
axnz Re: Radyjko 25.08.08, 20:41 Chętnie zostanę latarnikiem. To jedno z moich marzeń, patrzeć godzinami na morze. Tylko ten brak oczu ... możesz coś na to zaradzić? Odpowiedz Link
rumcajs-76 Re: Radyjko 25.08.08, 20:44 Pewnie że mogę, wyłącz monitor i przyjedź na spotkanie do Biskupina A później już możesz zostać sobie latarnikiem Odpowiedz Link
rumcajs-76 Re: Radyjko 25.08.08, 20:53 Zagadka ??? A, bo może nie wiesz właśnie ale próbuję tu i próbuję przeforsować spotkanie osób z forum. I próbuję i próbuję i nic z tego nie wychodzi. Ten wątek to też taka prowokacja troszkę. No i tak próbuje i próbuję ze wszystkich stron Odpowiedz Link
axnz Re: Radyjko 25.08.08, 21:00 Próbuj, próbuj, najgorzej to stracić wiarę Dziś się zastanawiałam czy się poddać czy jeszcze nie? I wyszło, że może warto) Na pewno w końcu Ci się uda Odpowiedz Link
rumcajs-76 Re: Radyjko 25.08.08, 21:04 Mam rozumieć że przyjeżdżasz. Nooo wiedziałem że się uda Odpowiedz Link
axnz Re: Radyjko 25.08.08, 21:07 Daleko posunięte wyciąganie wniosków ) Jak mi obiecasz potem tę latarnię to kto wie ) Odpowiedz Link
axnz Re: Radyjko 25.08.08, 21:23 OJ, z tym realizmem, a nie można czasem pomarzyć) Już widziałam taką fajną scenę: biała latarnia, miły wieczór i samotna latarniczka A potem mgła... Odpowiedz Link
aga.andro Re: Radyjko 26.08.08, 08:30 Rumcajs- to kiedy w końcu ten Biskupin?? Bo zaczynają mi się krystalizować plany wrześniowe i nie wiem jaki termin rezerwować jakby co Pozdrawiam Odpowiedz Link
rumcajs-76 Re: Radyjko 26.08.08, 17:13 Cześć Aga. Toooo wybierasz sie jednak ??? Fajnie Odpowiedz Link
aga.andro Re: Radyjko 26.08.08, 19:32 dla pełnej jasności - chciałabym ale od terminu zależy wszystko tak naprawdę - jeden weekend mam zarezerwowany na Pragę, inny może zostać zajęty przez święto mojej przyjaciółki - nie wiadomo jeszcze który... A tu nadal żadnych konkretów co do terminu tego Biskupina .. Odpowiedz Link
rumcajs-76 Re: Radyjko 27.08.08, 01:12 No to powiedzże w końcu kiedy możesz przyjechać ! Co z tego że klepnę tu jakiś termin jak nikomu nie będzie pasowało. Ja tak w ogóle się zastanawiam czy wszyscy samotni są tak ekstremalnie zajęci cały czas??? Kiedy tylko padnie hasło o spotkaniu to wszyscy zajęci tacy czasu nie mają nawet na dwie godziny. Kiedy w ogóle znajdujecie czas na to żeby być samotnymi? Kompletnie nie mam pojęcia. Odpowiedz Link
rumcajs-76 Re: Radyjko 27.08.08, 12:52 Ech Aga. Wróciła Gapuchna to coś się nie długo wyklaruje. Szykuj sie szykuj Aaaaa, tylko weź i nie ogłuchnij !!! Odpowiedz Link
dorti-one Re: Radyjko 27.08.08, 19:17 rumcajs-76 napisał: > Ja tak w ogóle się zastanawiam czy wszyscy samotni są tak > ekstremalnie zajęci cały czas??? Kiedy tylko padnie hasło o > spotkaniu to wszyscy zajęci tacy czasu nie mają nawet na dwie > godziny. Kiedy w ogóle znajdujecie czas na to żeby być samotnymi? > Kompletnie nie mam pojęcia. ...... noooo....na spotkaniu nie będzie czasu na samotność... Odpowiedz Link
anelkaa Re: Radyjko 25.08.08, 20:36 axnz napisała: > Cześć ) > Każdy sposób jest lepszy niż siedzenie przed monitorem A jak sobie pomyślę,że nadciąga jesień z szarymi smutnymi dniami, to aż strach. A ja czasem lubię takie szare, deszczowe, jesienne dni Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Radyjko 25.08.08, 20:47 Przecież winamp ma w sobie radio,i to całkiem nie złe. Odpowiedz Link
anelkaa Re: Radyjko 25.08.08, 20:48 Rumcajsie, wiesz co? Tak sobie myślę... na cóż Ci to radyjko, skoro z axnz, tak dobrze Ci się rozmawia... Odpowiedz Link
anelkaa Re: Radyjko 25.08.08, 20:58 rumcajs-76 napisał: > mi się z Wami wszystkimi dobrze rozmawia Rumcajs, szkoda, że mieszkasz kawałek ode mnie. Gdybyś był z mojego miasta, albo ja z Twojego , to nawet dzisiaj spotkałabym się z Tobą Polubiłam Cię Odpowiedz Link
rumcajs-76 Re: Radyjko 25.08.08, 21:02 Ale mi miło się zrobiło No proszę, a jednak to możliwe, ktoś mnie polubił Hi Hi A ja mogę Cię polubić? Odpowiedz Link
anelkaa Re: Radyjko 25.08.08, 21:05 rumcajs-76 napisał: > Ale mi miło się zrobiło > No proszę, a jednak to możliwe, ktoś mnie polubił Czyżbym była jedyną, która polubiła Cię? Eeeee, nie wierzę > A ja mogę Cię polubić? Jasne, że możesz Zabrzmiało prawie jak: "A ja mogę Cię poŚlubić?" Odpowiedz Link
rumcajs-76 Re: Radyjko 25.08.08, 21:11 Od polubienia do poślubienia to mały kroczek taki tyci tyci Toooo ja Cię sobie polubię No nie chichoczę się do monitora, LUDZIE Odpowiedz Link
anelkaa Re: Radyjko 25.08.08, 21:13 rumcajs-76 napisał: > Od polubienia do poślubienia to mały kroczek taki tyci tyci Uhm... > Toooo ja Cię sobie polubię Ależ proszę bardzo > No nie chichoczę się do monitora, LUDZIE Oj, po prostu uśmiechałeś się do nas Odpowiedz Link
axnz Re: Radyjko 25.08.08, 21:17 A to się porobiło )) Samotni i się uśmiechają, świat wraca do normalności) Odpowiedz Link
anelkaa Re: Radyjko 25.08.08, 21:19 axnz napisała: > A to się porobiło )) > Samotni i się uśmiechają, świat wraca do normalności) Ależ ja zawsze się uśmiecham. A, że czasami przez łzy, to już mały szczegół... Odpowiedz Link
axnz Re: Radyjko 25.08.08, 20:56 Anelkaa, ależ proszę porozmawiaj z nami. W końcu od tego jest forum ) Odpowiedz Link
anelkaa Re: Radyjko 25.08.08, 20:57 axnz napisała: > Anelkaa, ależ proszę porozmawiaj z nami. W końcu od tego jest forum ) Axnz, no przecież rozmawiam Odpowiedz Link
anelkaa Re: Radyjko 25.08.08, 20:49 vidmo76 napisał: > Przecież winamp ma w sobie radio,i to całkiem nie złe. Vidmo, ale Rumcajsowi chodzi o radio CB Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Radyjko 25.08.08, 21:04 Wiem ale bredził coś o monitorze że beznadziejnie się w niego patrzy. Może źle go zrozumiałem. Odpowiedz Link
rumcajs-76 Re: Radyjko 25.08.08, 21:07 Obgadujecie mnie tak w biały dzień, noc, wieczór... znaczy teraz Odpowiedz Link
anelkaa Re: Radyjko 25.08.08, 21:09 rumcajs-76 napisał: > Obgadujecie mnie tak w biały dzień, noc, wieczór... znaczy teraz Marzyciel Odpowiedz Link
dorti-one ... ja tylko na moment .... 25.08.08, 21:18 ...wrócę do tematu CB radia Miałam kiedyś takie w domu jak byłam młoda i piękna hi hi hi i powiem wam ( nr pamiętam do dziś ) fajna sprawa i rzeczywiście byłam na takich spotkaniach CB radiowców A jakie miało się zasięgi w nocy..... )))) Odpowiedz Link
anelkaa Re: ... ja tylko na moment .... 25.08.08, 21:21 Dorti, nie zachęcaj tak Rumcajsa, bo jeszcze opuści to Forum na rzecz CB A tak w ogóle, to witaj Dorti Odpowiedz Link
anelkaa Re: Radyjko 25.08.08, 21:23 rumcajs-76 napisał: > Obgadujecie mnie tak w biały dzień, noc, wieczór... znaczy teraz W nocy to ja mogę śnić o Tobie, Rumcajsie Odpowiedz Link
anelkaa Re: Radyjko 25.08.08, 21:07 vidmo76 napisał: > Wiem ale bredził coś o monitorze że beznadziejnie się w niego patrzy. > Może źle go zrozumiałem. Vidmo, Rumcajs już tak nie powie, bo przecież widzi teraz w nim dwie super laski: axnz i anelkę Odpowiedz Link
anelkaa Re: Radyjko 25.08.08, 21:24 rumcajs-76 napisał: > Cześć laski Żegnasz się czy witasz? Odpowiedz Link
dorti-one Re: Radyjko 25.08.08, 21:28 anelkaa napisała: > rumcajs-76 napisał: > > > Cześć laski > > Żegnasz się czy witasz? No wlaśnie....bo jakoś ostatnio Rumcajs znika w połowie rozmowy )) tak jak wczoraj o uciekających króliczkach ... no chyba, ze usnął ze zmęczenia )) Odpowiedz Link
anelkaa Re: Radyjko 25.08.08, 21:32 Hm, szkoda, że poszedł... A tak fajnie się kręciło Odpowiedz Link
dorti-one Re: Radyjko 25.08.08, 21:45 ... no dziewczyny przepraszam...żebym wiedziała, że moje pojawienie się odstraszy Rumcajsa....czy moze mój post o CB...to bym sie nie odezwała.... a tak fajnie wam się gadało....szkoda... Odpowiedz Link
axnz Re: Radyjko 25.08.08, 21:48 dorti-one, nie przypisuj sobie całego splendoru ) Myślę, że Rumcajs poleciał do żacholeckiego (jak to się pisze?) lasu... Odpowiedz Link
anelkaa Re: Radyjko 25.08.08, 21:49 axnz napisała: > Myślę, że Rumcajs poleciał do żacholeckiego (jak to się pisze?) lasu... A po co? Gonić króliczka? Odpowiedz Link
dorti-one Re: Radyjko 25.08.08, 22:02 nie chce po uszach...bo zaczną mi odstawać... ) ja jestem grzeczna i zawsze "przepraszam" hi hi hi Odpowiedz Link
dorti-one Re: Radyjko 25.08.08, 22:03 .. ale może to za dużo ...trzy na jednego.... o tym nie pomyślałam hmmm.... Odpowiedz Link
rumcajs-76 Re: Radyjko 26.08.08, 02:09 Pobiegłem sobie do lasu, żeby porządku doglądnąć od czasu do czasu A wy co dziewuchy, od razu głowy do poduchy ? dobrej nocy kudłatych kocy Odpowiedz Link
dona_76 Re: Radyjko 26.08.08, 11:00 Witam Rumcajs CB radio to nie taki zły pomysł, zwłaszcza, jeżeli wybierzesz się do Biskupina samochodem. Będziesz wcześniej wiedział o wszystkich "zagrożeniach" na trasie. Ostatnio nawet kierowca miał je w autobusie i prawie cały czas przez nie rozmawiał. Pozdrawiam) Odpowiedz Link
rumcajs-76 Re: Radyjko 26.08.08, 17:11 Cześć Dona. To radyjko nie jest mi do niczego potrzebne. Tak miałem tylko plan aby na ten Biskupin kogoś przekręcić, ale się nie udało Pozdrowionka Odpowiedz Link
dorti-one Re: Radyjko 26.08.08, 21:31 rumcajs-76 napisał: > Pobiegłem sobie do lasu, żeby porządku doglądnąć od czasu do czasu > A wy co dziewuchy, od razu głowy do poduchy ? > dobrej nocy > kudłatych kocy Rumcajs a dlaczego Ty w nocy doglądasz porządku w lesie ? i nie boisz się w nocy po lesie biegać ? taką masz pracę ? Odpowiedz Link
rumcajs-76 Re: Radyjko 27.08.08, 01:04 Spoko, niekiedy mnie tak nalatuje i w środku nocy biegnę sobie do lasu popracować. A że praca uszlachetnia, a do lasu zawsze warto wybrać się... normalnie same korzyści Odpowiedz Link