gapuchna 26.08.08, 20:01 Witam, wróciłam, żyję, nie zeskrobują mnie z jezdni, więc wróćmy - o ile są zainteresowani - do tematu. To już tylko kilkanaście dni! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rumcajs-76 Re: I co z tym Biskupinem? 27.08.08, 07:32 Ooooo Gapuchna. Fajnie że jesteś taka nie zeskrobana Z Biskupinem jest tak że w przypływie euforii pojawia się kilka zainteresowanych osób. Ale to na krótką chwilę i cisza dalej nastaje bezkresna. Gdzie byłaś jeździłaś chodziłaś jeśli zapytać można? A może nie będę pytał lepiej bo zaraz zagadamy ten wątek na amen. Odpowiedz Link
gapuchna Re: I co z tym Biskupinem? 27.08.08, 09:17 Dzień dobry No to my sobie podskoczymy do tego Biskupina? Prawda Rumcajsie? Z tego co się orientuję, tyś zmotoryzowany, ja takoż, zero problemu. Ja jeszcze kogoś namawiam, ale osoba uparta, nie wiem, czy "zmięknie" ...)). Ale może sie uda..... Pamiętasz, ze tam można z łuku strzelać! A mnie sie marzy lepienie z gliny, albo taka zwyczajna całodniowa łazęga, nawet bez większych atrakcji... Aha, zapomniałam, jest jeszcze jedna osoba, nawet się zadeklarowała pisemnie. Myślę, ze na tyle poważna, ze nie zawiedzie....to tak w kwestii biskupińskiej Byłam nad morzem, strasznie tradycyjnie.. Pogoda cudowna, mało słońca, ale też mało deszczu, czyli dokładnie to, co lubię. Odpowiedz Link
zenka.bo Re: I co z tym Biskupinem? 27.08.08, 10:03 Ja też wyrażałam deklaracaję pisemną Chęci mam ale ostatecznie i na 100% potwierdzę po dokładnym ustaleniu dnia i nieco bliżej wyjazdu. Gapuchna, wstyd mi się przyznać ale ja nigdy nie byłam w Biskupinie - taki ze mnie historyk Odpowiedz Link
gapuchna Re: I co z tym Biskupinem? 27.08.08, 10:44 Zenuś, dzień dobry! Ale my dawno sie nie "widziałyśmy" ...hihihi. No, to jesteś kolejna. I dobrze, grupka się zbierze! Biskupin nie jest rewelacją, ale ten festyn przyciąga masę ludzi. Byłam dwukrotnie na takim festynie i nie żałowałam. To i w tym roku się odważę Odpowiedz Link
rumcajs-76 Re: I co z tym Biskupinem? 27.08.08, 12:36 A kiedy Gapuchna byś proponowała co by zjawić się tam? Hmmm, sama planujesz przyjeżdżać? Ja to mam chęć jakiegoś kumpla ze sobą przyciągnąć bo samemu jechać taki kawał to nudy. Ale nie wiem sam w sumie. Co myślisz ? Odpowiedz Link
niki-4 Re: I co z tym Biskupinem? 27.08.08, 14:12 Gdybym bliżej mieszkała chętnie bym się z Wami wybrała Odpowiedz Link
lobuz5 Re: I co z tym Biskupinem? 27.08.08, 14:15 i ja bym się wybrał ale to kawał drogi..... Odpowiedz Link
zenka.bo Re: I co z tym Biskupinem? 27.08.08, 14:26 To może zbierzemy "wrocławską" ekipę bo w grupie zawsze lepiej ruszać w taką trasę )) Odpowiedz Link
niki-4 Re: I co z tym Biskupinem? 27.08.08, 14:29 To zorganizujcie jeszcze z wideł Wisły i Sanu Odpowiedz Link
zenka.bo Re: I co z tym Biskupinem? 27.08.08, 14:31 Może Rumcajs po Ciebie zajedzie ?? )) Odpowiedz Link
niki-4 Re: I co z tym Biskupinem? 27.08.08, 14:37 Rumcajs musiałby zboczyć.Na manowce sprowadzać go nie będę,za duża odpowiedzialność Odpowiedz Link
zenka.bo Re: I co z tym Biskupinem? 27.08.08, 14:40 Może sam będzie chciał Daj mu szansę Ja niestety nie zajadę - trochę nie po drodze ))) Odpowiedz Link
niki-4 Re: I co z tym Biskupinem? 27.08.08, 14:42 A tak poważnie to który to jest weekend? Odpowiedz Link
zenka.bo Re: I co z tym Biskupinem? 27.08.08, 14:49 chyba jeszcze termin nie jest ustalony. Ja czasami w sobotę pracuję i tak poważnie mówiąc sama nie wiem co wyniknie z tego spotkania Ale chęci mam... choć Łobuz ma rację - trochę daleko jak na wyjazd jednodniowy. Odpowiedz Link
niki-4 Re: I co z tym Biskupinem? 27.08.08, 14:58 Eeee z Wrocławia to rzut kamieniem.Z moich wideł ze dwa rzuty Odpowiedz Link
gapuchna Re: I co z tym Biskupinem? 29.08.08, 15:29 Te widły, to dawny COP - Centralny Okręg Przemysłowy, wzorcowa placówka polskiego przemysłu! nie byle co! Odpowiedz Link
aga.andro Re: I co z tym Biskupinem? 27.08.08, 18:53 i tu się zgodzę.. ekipą łatwiej, zwłaszcza, ze do tego Biskupina chyba nie będzie za łatwo dojechać Odpowiedz Link
rumcajs-76 Re: I co z tym Biskupinem? 28.08.08, 13:21 Niech coś się zadzieje !!! Chyba zapalę świeczkę w tej intencji. Spoko mogę kogoś zabrać jeśli tylko będzie troszkę po drodze. Niech się stanie... Odpowiedz Link
sekia Re: I co z tym Biskupinem? 28.08.08, 13:52 Biskupin za daleko Choć pamiętam, że kiedyś objawił się mój talent do strzelania z łuku, no, ale to było po dwóch tequilach )) Odpowiedz Link
rumcajs-76 Re: I co z tym Biskupinem? 28.08.08, 13:55 Aaa, to normalne, wtedy tę się dobrze gra w bilard i w rzutki Odpowiedz Link
sekia Re: I co z tym Biskupinem? 28.08.08, 13:56 Rumcajs, ale to było pierwszy raz, to może byś mnie tak pochwalił? Odpowiedz Link
rumcajs-76 Re: I co z tym Biskupinem? 28.08.08, 14:07 Jak ja pierwszy raz wrzuciłem piątkę w maszynę to nie źle sypnęła. Ale później już się to nigdy nie powtórzyło Ale chylę czoła, a jakże. Ja jak pierwszy raz z łuku strzelałem to w tarcze ani razu nie trafiłem. Ale to na rzeźwo było Odpowiedz Link
dorti-one Re: I co z tym Biskupinem? 28.08.08, 19:34 A czy ja mogę mieć nadzieję, że zdacie relacje z tego wypadu ? napiszecie jak było ? .... w bilarda to bym i ja zagrała...nigdy nie grałam więc wszystko mi jedno czy na trzeźwo czy nie...ale chyba lepiej na nie trzeźwo, bo będzie na co zgonic ) Odpowiedz Link
bonczek65 Re: I co z tym Biskupinem? 29.08.08, 15:24 Cześć ! Ja również potwierdzam swoją wcześniejszą deklarację spotkania . Może będzie okazja żeby się wkupić . Tylko proszę nie 13/14 . Mam zaproszenie na ślub . Co prawda nie w charakterze Pana Młodego raczej jako 7 woda po kisielu ale tak byłoby niezręcznie się wycofać skoro zaproszenie dostałem 2 miesiące temu . Odpowiedz Link
gapuchna Re: I co z tym Biskupinem? 29.08.08, 15:30 Dzień dobry - o tobie myślałam, jako o tym zdecydowanym i odpowiedzialnym... Przepraszam, tak ciężko mi teraz złapać czas, ale pamiętam!!! Odpowiedz Link
blackb-erry Re: I co z tym Biskupinem? 29.08.08, 17:00 A czy można poznać bliższe szczegóły? Np. spodziewany termin takiego spotkania? Biskupin do najbliżej położonych miejscowości nie należy, ale jeszcze w nim nie byłam... No i czy oczywiście można się dołączyć do waszej grupy zwiedzających... Pozdrawiam) Odpowiedz Link
malgosia.k75 Re: I co z tym Biskupinem? 29.08.08, 18:50 Można prosić o szczegóły wyjazdu? Odpowiedz Link
gapuchna Popatrze dokładnie 29.08.08, 19:03 i postaram sie jutro podać. Obok Biskupina jest Gniezno, więc jak będzie nudno, to można do miasta wyskoczyć. nawet Poznań jest blisko Bedzie co ze sobą robić! Odpowiedz Link
malgosia.k75 Re: Popatrze dokładnie 29.08.08, 19:29 Nie mam własnego transportu... Może pojechalibyście autobusem? Odpowiedz Link
bonczek65 Re: Popatrze dokładnie 29.08.08, 22:09 Zobaczcie ! Serce rośnie Ja ruszam z Poznania . Po drodze mam Gniezno . Mogę Kogoś zabrać . No i Gapuchna pomyśl o jakiś chusteczkach albo czapeczeczkach )) Cobyśmy sie poznali . Jezu jak sie cieszę ... Śpiewał Mr Zoob /?/ . Będzie świetnie . Dla mnie codzień to nie problem ale rozumiem innych - to może sobota 20.09. Jak skończą sie strzały to najwyżej sami wystrugamy ! Odpowiedz Link
limoo Re: I co z tym Biskupinem? 30.08.08, 14:01 Podbijam wątek i pytam, na który weekend się deklarujecie ? Odpowiedz Link
gapuchna Jak wam pasuje koniec festynu? 30.08.08, 14:33 Z tego co pamiętam, to jest to chyba najwłaściwszy dzień - dużo pokazów, dobra organizacja. No nie wiem, ale zamykanie imprezy jest raczej interesujące. Więc może sobota, 20 września 2008r. Co wy na to? www.maba.piastlan.net/content.php?dzial=--------------------&artwyb=30 - w tym linku jest orientacyjny program na festiwal. Myslę, ze im bliżej początku imprezy, tym będzie on bardziej szczegółowy, z rozpiską na konkretny dzień. Moze być i niedziela - 21 września. Tylko co z powrotem na poniedziałek do pracy? Prawda? Odpowiedz Link
gapuchna Re: Jak wam pasuje koniec festynu? 30.08.08, 14:38 I tak jak wspomniałam, Poznań, Gniezno jest naprawdę blisko. Jeśli nie będzie ciekawie, to zawsze można przerzucić sie do miasta. pamiętajcie, ze Biskupin jest w sumie osadą turystyczną, na wyspie. www.biskupin.pl/ karczma-biskupinska.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=110&Itemid=47 www.polska.pl/spec/biskupin/galerie/index.htm Odpowiedz Link
mary171 Re: Jak wam pasuje koniec festynu? 30.08.08, 14:46 Ja się też piszę jak mogę, bom nówka na forum ) A mam "rzut beretem" do Biskupina Odpowiedz Link
blackb-erry Re: Jak wam pasuje koniec festynu? 30.08.08, 15:08 to i ja się deklaruje na 20. 09. i też w sumie jestem tutaj nowa... Pozdrawiam) Odpowiedz Link
moo-nia Re: Jak wam pasuje koniec festynu? 06.09.08, 17:47 ..., ŻE SIĘ TAK ZAPYTAM - MOGĘ DOŁACZYĆ DO TEGO WYPADZIKU ...? Odpowiedz Link
rumcajs-76 Re: Jak wam pasuje koniec festynu? 30.08.08, 19:42 Mnie najbardziej interesuje rytułał podawania cherbaty no i pokazy walki oczywiście A termin? mogę się dostosować, abym tylko wiedział wcześniej. Odpowiedz Link
bonczek65 Re: Jak wam pasuje koniec festynu? 30.08.08, 23:18 A więc 20.09 w Biskupinie . Może przed kasą biletowa . Znak rozpoznawczy : koszulka z napisem - jestem cool . Gapuchna nie bój się , że bedzie nudno . Nie miejsce a ludzie tworza atmosferę . Nie będzie trzeba uciekać ani do Poznania ani do Gniezna . Natomiast jest to pomysł na nastepne spotkanie . Rumcajs Ty faktycznie masz daleko . Jakis nacleg ? Poszperam jesli chcesz . Ciągle podtrzymuje propozycje podwiezienia . Mogę odebrać z dworca PKP/PKS w Poznaniu .Aha i godzina spotkania . Proponuję 10.00 . Co Wy na to ? Odpowiedz Link
blackb-erry Re: Jak wam pasuje koniec festynu? 30.08.08, 23:27 A czy w razie wyjazdu ktoś tu jeszcze może liczyć na zabranie się z Poznania? Pozdrawienia od kogoś nowego tutaj...) Odpowiedz Link
rumcajs-76 Re: Jak wam pasuje koniec festynu? 30.08.08, 23:48 Oj jakbyś mógł coś namierzyć byłbym wdzięczny. Raczej tak wiesz, nie za drogo. Odpowiedz Link
rumcajs-76 Re: Jak wam pasuje koniec festynu? 31.08.08, 00:11 No normalka że za wcześnie. Ale czy to istotne. A jak dojadę tam na wieczór to coś złego się stanie? Odpowiedz Link
dorti-one Re: Jak wam pasuje koniec festynu? 31.08.08, 00:16 rumcajs-76 napisał: > No normalka że za wcześnie. Ale czy to istotne. A jak dojadę tam na > wieczór to coś złego się stanie? ... nie ...ale przecież przeprosiłam, ze wtrącam się a udziału w tym nie biorę....tak zapytałam z ciekawości Odpowiedz Link
anirat Do Rumcajsa :) 31.08.08, 14:45 W Poznaniu mozna za niewielkie pieniądze przespac się w domach studenckich, wszak to jeszcze okres przed rokiem akademickim. Podobno dość tanio i w samym centrum jest w Domu Studenckim Jowita, myzle, ze jak wstukasz w google, Poznań i dom studencki Jowita, to znajdziesz namiary, gdzies je miałam jak znajde, to moge podesłać, mysle, ze tak trzeba zrobic z kazdym większym miastem gdzie ew, chciałbys przenocowac. Poznań moze byłby dobry w drodze powrotnej, bo miałbys wtedy nocleg z soboty na niedziele, a w niedziele mógłbys spokojnie wracac do siebie na Roztocze? ale nie wiem, moze żle mysle. Odpowiedz Link
gapuchna Słuchajcie... 31.08.08, 10:11 co do daty: 20 września, sobota. Komu pasuje niech napisze, może być na @. Jedzenie tam jest na miejscu. Jak ktoś chce, to nawet za jakieś tam pieniądze można sobie przenocować. Godzina - Bonczku, 10 to za wcześnie, może około 11:30. I do 12:00 ostateczna zbiórka. I proponowałabym po prostu konkretne miejsce zbiórki. Brama jest najbardziej widoczna, jest barierka, można sie oprzeć i zaczekać... A jeśli pogoda nawali? To co? Ma ktoś pomysł? Dorti, a czemu nie dasz rady przyjechać? A może jednak? połączenia są dobre. Moze Bonczek, jako mieszkaniec Poznania, podpowiedziałby coś z tymi połączeniami komunikacyjnymi? Z tego co wiem, to chyba Rumcajsowi jest najdalej, prawda? Odpowiedz Link
dorti-one Re: Słuchajcie... 31.08.08, 10:20 Tak jemu jest najdalej. Wiesz Gapuchna tu chodzi też o inne względy, o których pisać nie będę. Zresztą może sam dojazd nie stanowił by problemu, bo moze znalazłby się ktoś kto by przejeżdżał gdzieś po trasie i można się dogadać co do kosztów. Może następnym razem dołączę do ekipy...chociaż wtedy też będzie jeszcze trudniej, bo Wy już będziecie się znać ))) Pozdrawiam i na razie znikam. Odpowiedz Link
mary171 Ktos jedzie z Poznania?? 31.08.08, 11:05 Może by sie jakoś umówić i jednym autem zabrać? Ja zmotoryzowana ale cosik mi szwankuje i wolałabym sama swoim nie jechać, co by go nie musieć pchać po drodze Odpowiedz Link
anirat Re: Słuchajcie... 31.08.08, 12:52 Pasuje mi, hura, mogłabym pojechac, mogłabym pojechac, przez Poznań, znajdzie się ktos, kto sprawdzi, albo zabierze, albo sie ze mną zabierze, ale ostrzegam, nie znam drogi ))))), mozemy sie zgubic... Odpowiedz Link
mary171 Anirat :) 31.08.08, 13:03 to moze sie jakoś umówimy bo ja z Poznania jestem i nie mam transportu. Można by jakąś zbiórkę w poznaniu zrobić czy cóś i razem jechać ) Odpowiedz Link
bonczek65 Re: Słuchajcie... 31.08.08, 13:13 Rumcjas-do środy postaram się przedstawić Tobie kilka propozycji . Gapuchna - co do połączeń z Biskupinem zorientuję się . Godzina była rzucona "na rybkę" abyśmy się zaczęli konkretyzować . Powtarzam - mam 3 wolne miejsca , mogę kogoś zabrać . Pogoda ... hm . Pewnie wszystkiego nie jesteśmy w stanie przewidzieć . Poza tym w tak doborowym towarzystwie to i przemoknąć sie nie boję Odpowiedz Link
anirat POZNAN 31.08.08, 13:48 to sie jakos skrzykniemy, a moze znajdą sie jeszcze inni chetni, wysłałam wiadomosci do kilku osób, moze zechcą tez pojechac... Mój GG jest powszechnie dostepny Na ustatanie szczegółow transportowych jeszcze czas, ja w kazdym razie jade... decyzje własnie podjęłam Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link
limoo :) 31.08.08, 22:26 Anirat jakby co, to będę się uśmiechać do Ciebie o transport z Poznania )))) Odpowiedz Link
niki-4 Re: I co z tym Biskupinem? 31.08.08, 19:29 A ja będę czekać na Wasze opowieściTrzymam kciuki za powodzenie akcji. Odpowiedz Link
marcysia73 Re: I co z tym Biskupinem? 31.08.08, 21:12 Chetnie dolacze a nawet zabiore ze soba kogos, podwioze 'z' i 'do' Bydgoszczy... Odpowiedz Link
dorti-one Re: I co z tym Biskupinem? 31.08.08, 21:17 ulala...wszyscy zmechanizowani ))) no to i ja czekam na wasza relację ze spotkania...i mam nadzieję, ze jeszcze kiedyś odbędzie się następne...to moze i ja dołączę.... Odpowiedz Link
hormeza Re: I co z tym Biskupinem? 31.08.08, 21:15 Czesc, a czy czlowiek kompletnie "zewnetrzny", ktory dzis pierwszy raz zajrzal na to forum moglby dolaczyc do wyprawy? Jestem z Poznania, lat 30, chwilowo "przywiazana" do laptopa. Patrze przez okno i zaluje ze nie moge w tym roku korzystac z urokow konca lata. Musialabym sie jeszcze zorientowac, czy da rade wykroic wolny dzien pod koniec miesiaca, ale pomysł wydał mi sie bardzo sympatyczny. W tym roku tematem przewodnim festynu jest Japonia. Można się podczepic? Odpowiedz Link
rumcajs-76 Re: I co z tym Biskupinem? 02.09.08, 17:37 Cześć Hormeza, nie wiem czy sie juz z kimś zgadałaś czy nie ale podczepiaj się obowiązkowo !!! Wiesz, tu teraz wszyscy zaaferowani mocno, nie mają czasu na nic. Dawaj chodź Odpowiedz Link
bonczek65 Ilu nas będzie ? 02.09.08, 20:52 Wiecie co ? Zastanawiam się czy nie zamówić biletu ulgowego dla grup zorganizowanych powyżej 20 osób ))) . Uda się i bedzie świetnie ! Odpowiedz Link
bonczek65 Re: Ilu nas będzie ? 04.09.08, 17:57 Zakładam , że tu trochę ucichło bo czasu jeszcze trochę jest . PKP nie oferuje dojazdu do Biskupina . Na PKS jeszcze się nie orientowałem . Jak będę wiedział napiszę . Pozdrawiam . Odpowiedz Link
ameska-2 Re: I co z tym Biskupinem? 31.08.08, 21:12 Kurcze a ja tak chciałam z wami pojechać a akurat 20 09 pracuję.No ale życzę powodzenia,i mam nadzieję że spotkanie się uda i nie będzie ostatnie. Odpowiedz Link
zenka.bo Re: I co z tym Biskupinem? 01.09.08, 08:38 Witam wszystkich Ja staram się zorganizować transport z Wrocławia. Sama jestem "zmotoryzowana" ale niezbyt pewnie czuję się za kółkiem w nieznanych regionach - błądzę )))) Jak kogoś namówię to dam znać bo będzie jakieś miejsce wolne. Gdybym jednak nikogo z kierowców nie namówiła to odpowiada mi spotkanie w Poznaniu. Mogłabym dojechać pociągiem. Myślę, że bliżej 20.09 napiszę coś bardziej konkretnego. A może ktoś z Wrocławia też pisze się na to spotkanie?? Odpowiedz Link
aga.andro Re: I co z tym Biskupinem? 01.09.08, 08:53 Ja bardzo poważnie rozważam o ile nie wyskoczy mi coś bardzo niespodziewanego... Odpowiedz Link
falcon777 Re: I co z tym Biskupinem? 01.09.08, 09:20 Ja jestem z Wrocławia i rozważam ewentualny wyjazd o ile mnie ktos przekona dlaczego warto tam jechać .. Co do błądzenia, to błądzić jest rzeczą ludzką o ile nie posiada się samochodowego GPSa .. a ja ostatnio zainwestowalem w takie urządzenie i nawet sie sprawdza. Odpowiedz Link
gapuchna Re: I co z tym Biskupinem? 01.09.08, 13:00 To weź ze sobą Łobuza5, pokryje ci część kosztów związanych z jazdą! Odpowiedz Link
gapuchna Ja myślę, że..... 01.09.08, 13:03 nigdzie w Polsce nie jest daleko! Wielkopolska, czy tez Pałuki (chyba tak dokładnie nazywa się ta ziemia, na której znajduje sie Biskupin) leżą dość centralnie, więc nie są to odległości nie do pokonania. Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Ja myślę, że..... 01.09.08, 13:09 Gapuchna, Ty się obraziłaś, ze do nas nie zaglądasz?? Odpowiedz Link
gapuchna Re: Ja myślę, że..... 01.09.08, 13:37 Łobuziak kochany - ty wiesz, co dzisiaj za dzień? Męki początek...hihihi, tylko dopadam kompa. Przyjedź proszę do Biskupina, poznamy się, miło będzie. Przecież historyk jesteś! Odpowiedz Link
rumcajs-76 MÓWIĆ MI TU SZYBCIUTKO !!! 01.09.08, 15:35 Wszyscy przyjeżdżacie sami czy może ciągnie ktoś ze sobą jakiegoś znajomka swojego ??? Czy gdybym przyjechał sobie z kumplem to może być czy głupio trochę? On nic nie wie o tym forum. Ale samotny elegancko Weźcie coś doradźcie !!! Odpowiedz Link
anirat Re: MÓWIĆ MI TU SZYBCIUTKO !!! 01.09.08, 16:06 Wg mnie zabieraj Go, wazne ze elegancko samotny, a ze nie wie o forum to się dowie, albo i nie, zalezy od Ciebie. Ale zastrzegam, to moje zdanie )) Ja nie ciągne z sobą nikogo, raczej staram sie z kims tutaj dogadac Pozdrawiam. Odpowiedz Link
gapuchna Re: MÓWIĆ MI TU SZYBCIUTKO !!! 01.09.08, 16:31 No chyba to oczywiste, ze można przybyć z osobą towarzyszącą. Według mnie cel to spędzenie miło czasu, poznanie się. Więc jak dla mnie ktoś dodatkowy nie stanowi żadnego problemu Odpowiedz Link
rumcajs-76 Re: MÓWIĆ MI TU SZYBCIUTKO !!! 01.09.08, 21:09 Aaaaahaaa. To ja mu tam nic nie będę mówił tylko jedziemy po prostu i już, a co wyjdzie zobaczymy. Ja tu raczej z moich okolic z tego forum nikogo nie naciągnę. Nie ma szansy. A samemu też mi się nie chce taki szmat drogi jechać. No zobaczę jeszcze jak i co. Proponujecie godzinę spotkania przed bramą. A jak się ktoś spóźni? Ja się spóźnię na bank. Wszędzie się spóźniam to i spóźnię się tam na pewno gadać nawet nie ma co Może zróbmy jakiś numer kontaktowy. Czyli ktoś kto ma blisko do tego Biskupina i deklaruje się że będzie na bank niech kupi startówkę za piątkę, porozsyła się ten numer zainteresowanym i przynajmniej jakiś kontakt będzie. Zrobi się zrzutkę na tę kartę Gupio by było łazić tam obok siebie i nie wiedzieć że jesteśmy na wyciągnięcie ręki No myślę sobie właśnie tak. Co wy na to? Odpowiedz Link
bonczek65 Re: MÓWIĆ MI TU SZYBCIUTKO !!! 02.09.08, 16:29 Jeżeli boisz się spóźnienia to dla Ciebie "zrobimy" godzinę zbiórki o 8.00 . Jak się spóźnisz to akurat przyjedziesz na oficjalną godzinę spotkania ))) Pomysł z kartą dobry . Postaram się zrealizować . Odpowiedz Link
mary171 A ja podtrzymuję co by sie w Poznaniu jakoś 04.09.08, 19:28 spotkać Ci co zmotoryzowani i Ci co nie Do Poznania łatwo dojechać PKP Odpowiedz Link
bonczek65 Re: A ja podtrzymuję co by sie w Poznaniu jakoś 06.09.08, 14:31 Też tak myślę . Sądze , że najlepszym miejscem spotkania będzie ... dworzec PKP . Tylko musimy "zinwentaryzować" wolne miejsca w samochodach . Odpowiedz Link
ann.0 Re: I co z tym Biskupinem? 06.09.08, 17:53 ...no do pogody, ale mi żal....hmhm...(ann.0 odchodzi od kompa wściekłaaaa). Trzymajcie się cieplutko i nie zapomnijcie wrócić)).Czekamy na Wasze wrażenia. Odpowiedz Link
bonczek65 Sprawy organizacyjne :) 06.09.08, 21:32 Wiem , wiem jeszcze dwa tygodnie . Ale ja dziś zaczynam organizować grupe poznańską . Mam nadzieję , że do wtorku , środy będę wiedział kto chce jechać ze mna i czy mam jeszcze wolne miejsca . Zenka.bo - moge Ciebie prosić o organizacje Wrocławia ? Drogi się nie bój - na wlocie Ciebie przejmę i pomkniemy lepiej niż z GPS-em . Pozostali nie marwić sie - powstaje nowa świecka tradycja a więc będą i nastepne spotkania . Jeżeli Rumcajs dojedzie do Biskupina to ja w odpowiedzi z przyjemnością odwiedzę nasze wschodnie rubieże . A nawet północne i południowe ! Trzymam za Ciebie kciuki Rumcajs . Odpowiedz Link
anirat Re: Sprawy organizacyjne :) 06.09.08, 21:45 Super organizator z Ciebie bonczek ja się wybieram, ale dokładnie jeszcze nie wiem co i jak Możemy pózniej jeszcze dograc szczegóły, jak juz bedzie pewna lczba chetnych )) Pozdrówki Odpowiedz Link
mary171 Re: Robimy listę? 07.09.08, 23:19 Robimy Ja z Poznania i chętnie załapię sie z kimś na transport Odpowiedz Link
sauber1 Re: Robimy listę? 07.09.08, 23:50 A do kiedy trwa ta impreza, w tamtym roku nie miałem z kim, poprzednie pobyty mile wspominam, mam nawet fotki z Indianami. Zerknę tu jutro, chyba wypadłem z tematu??)) Odpowiedz Link
bonczek65 Re: Robimy listę? 08.09.08, 19:06 Anirat dzięki za komplement )) . Ja jadę n a p e w n o . Mary171 jadę z Poznania . Zapraszam do samochodu . Odpowiedz Link
mary171 Bonczek :) Super zgadamy sie jakoś bo nie 08.09.08, 19:22 wzgardzę miejscem w samochodzie )))) Odpowiedz Link
bonczek65 Re: Robimy listę? 08.09.08, 20:09 Uwierzcie mi ! Na pewno napisałem na pewno rozdzielnie )) To Wyborcza cos połączyła ! Ale jak już jestem . Drodzy Wrocławianie ! Przykulajcie się do nas to i my później Psie Pole przyjedziemy do Was zwiedzać . Mary ! Cieszę się . Szczególy dogadamy jak będę wiedział czy pilotuję Wrocław , czy tylko zabieram spod dworca PKP . Odpowiedz Link
axnz Re: Robimy listę? 08.09.08, 20:16 Ale mi żal, niestety nie mogę pojechać ( Za to życzę niezapomnianych wrażeń ) Odpowiedz Link
zenka.bo Re: Robimy listę? 09.09.08, 10:29 Ja przyjadę. Jest jeszcze ktoś z Wrocławia chętny na ten wyjazd? Są miejsca w aucie. ...ale jak mam jechać sama to chyba zdecyduję się na pociąg. Mam wrażenie, że jedno miejsce w aucie dla mnie też się znajdzie?? )) >Namawiam osoby niezwiązane z forum, ale odpowiedż dadzą mi bliżej 20.09< Odpowiedz Link
bonczek65 Re: Robimy listę? 10.09.08, 18:20 Witaj Zenka.bo . Jasne , że się znajdzie . Będziemy mieli wesołe autko . Gapuchna ? Rumcajs ? Nie widzę Was jeszcze na liście Odpowiedz Link
rumcajs-76 Re: Robimy listę? 10.09.08, 23:21 Oj Bonczku bo nikt nie chce ze mną przyjechać ... Odpowiedz Link
anirat Re: Robimy listę? 10.09.08, 23:26 Rumcajs proszę przyjez sam, my na Ciebie czekamy Prosze..... Wiem, ze to nie takie proste, wiem, ze daleko wiem, ze sam. Wszystko rozumiem, ale moze sie skusisz? Odpowiedz Link
sauber1 Re: Robimy listę? 10.09.08, 23:24 anirat napisała: > ja jestem chetna Chęć to połowa sukcesu, łatwiej o resztę )) Odpowiedz Link
bonczek65 Re: Dobrze będzie.....:)))) 12.09.08, 21:44 Rumcajs ! Odpowiem po gospodarsku i chłopsku . Ja na Twoim miejscu bym nie przyjechał . Więc pokaż , że warto miec w sobie ta nutke szaleństwa . Że nie wszystko wymierzymy kilometrami . Że są rzeczy o których "fizjonomom sie nie śniło" . Badź pierwszy ! Pokaż nam drogę . Rumcajs , nie żartuję , pokaz nam droge . Pozdrawiam . Odpowiedz Link
rumcajs-76 Re: Dobrze będzie.....:)))) 12.09.08, 22:34 Bonczku odpowiem po zbunicku... rozbawiłeś mnie szczerze tym postem Nie znasz drogi??? Przez las jeden, na przełaj, przez drugi las, przez miedzę i na skraju lasu trzeciego odnajdziesz drogę... Bądź tam a i ja tam będę... Odpowiedz Link
anirat Re: Dobrze będzie.....:)))) 13.09.08, 09:13 Cudwone chłopaki jesteście )))) Jak was nie poznac? Odpowiedz Link
rumcajs-76 Re: Dobrze będzie.....:)))) 13.09.08, 09:25 No ja tam nie wiem sam że mnie nie poznał jeszcze nikt... A czekam na tej drodze czekam i czekam... Odpowiedz Link
gapuchna Re: Dobrze będzie.....:)))) 13.09.08, 10:53 I co? Będziesz? Jakby nie patrzeć, to myśmy się na samym początku umawiali! Odpowiedz Link
mary171 Rumcajs no nie daj się prosić ;) 13.09.08, 11:57 Mi też cos wyskoczyło, ale pozałatwiam tak wszystko aby Was poznać Nie darowałabym sobie Odpowiedz Link
rumcajs-76 Re: Dobrze będzie.....:)))) 13.09.08, 12:27 Umawialiśmy się Gapuchna, ale tak zapomniałaś o mnie... Odpowiedz Link
gapuchna Re: Dobrze będzie.....:)))) 13.09.08, 13:17 Jak to zapomniałam? Rumcajs, jesteś niesprawiedliwy..... Odpowiedz Link
rumcajs-76 Re: Dobrze będzie.....:)))) 13.09.08, 13:34 No tak, i wszystko jeszcze moja wina. Jak zawsze, jek zawsze Odpowiedz Link
gapuchna Re: Dobrze będzie.....:)))) 13.09.08, 13:41 No a jakżeby inaczej? ....)))) Musi ktoś byc winnym Odpowiedz Link
rumcajs-76 Re: Dobrze będzie.....:)))) 13.09.08, 14:03 Tylko dlaczego, do jasnej cholery ja ????? Niech Bonczek będzie winny może, co ? Odpowiedz Link
mary171 Re: Dobrze będzie.....:)))) 13.09.08, 14:24 Oj chłopcy podzielcie się ta winą na pół Odpowiedz Link
gapuchna Re: Dobrze będzie.....:)))) 13.09.08, 14:29 Bonczek? A za co? Że grzecznie dwoi się i troi? i czuwa, żeby innym pomóc? Przecież ja ciebie nie zmuszam. Odpowiedz Link
mary171 Gapucha właśnie :) 13.09.08, 14:31 Bonczek wyjazd nam tu organizuje i trza dbać o niego Odpowiedz Link
rumcajs-76 Re: Dobrze będzie.....:)))) 13.09.08, 23:56 Wiem że mnie nie zmuszasz Gapuchna, ale w sumie trochę byś mogła Bonczek jest OK, wiem wiem wszyscy jesteśmy zaje..... Odpowiedz Link
bonczek65 Re: Dobrze będzie.....:)))) 14.09.08, 11:41 To ja się grzecznie bawię a tu taki bój o mnie )) . Dobra , nie wiem za co ale biorę na siebie te pół winy . W końcu razem raźniej.Dla Wrocławia i okolic hafas3.tktelekom.pl/bin/query.exe/pn?ld=pkp&OK#focus . W Poznaniu będziecie 0 8.54 /przecież to PKP ! / Tu bedzie czekała na Was Mary i ja. Kwadrans akademicki i ... odjeżdżamy na Biskupin ! W autku już czeka miejsce na anirat . A więc ciągle mam jeszcze 1 lub 2 miejsca wolne . Na 11.00 11.30 powinniśmy już robić sobie pierwsze zdjecia pod bramą ) Pozdrawiam serdecznie wszystkich wycieczkowiczów !!! Odpowiedz Link
axnz Re: Dobrze będzie.....:)))) 14.09.08, 12:10 Cześć, To ja Wam życzę wspaniałej wyprawy. Niestety nie mogę pojechać, ale może następnym razem, choć to już nie będzie to samo, bo Wy będziecie się znać ) Odpowiedz Link
dunka76 Re: Dobrze będzie.....:)))) 14.09.08, 15:17 Mam w planach wybrać się z Gapuchną. Wiesz ja to tak lubię jeździć nie po drodze tylko bardziej na około Odpowiedz Link
limoo Re: Dobrze będzie.....:)))) 14.09.08, 15:24 Nie ważne jak i którędy, ważne, żeby do celu dotrzeć. No to mam nadzieję, że.... do zobaczenia w Biskupinie. Odpowiedz Link
mary171 Re: Dobrze będzie.....:)))) 14.09.08, 15:56 Ale fajnie to nas mała ekipka będzie mam nadzieję Odpowiedz Link
mary171 Re: Dobrze będzie.....:)))) 14.09.08, 20:23 Mam nadzieję, że się jakoś umówimy co by się odnaleźć Moj nr gg jest w wątku "poznawczym" jakby co Odpowiedz Link
rumcajs-76 Re: Dobrze będzie.....:)))) 14.09.08, 23:55 Mary, a co Ty na to żeby się wymienić zdjęciami? Odpowiedz Link
mary171 Re: Dobrze będzie.....:)))) 15.09.08, 19:55 No chyba oki, ale mailem i cała ekipa która ma się spotkać na dworcu w P-ń powinna się zgodzić.... Odpowiedz Link
bonczek65 Re: Dobrze będzie.....:)))) 15.09.08, 20:23 Moje zdjecie jest na wizytówce tak więc tematu nie ciagnę Pozostali którzy jasno się zdeklarują dowiedzą sie dokładnie gdzie sie spotykamy i jakim będę samochodem . Chcę uniknąć tłumów na Moście Dworcowym . Tam już i tak trudno przejechać . To juz w tym tygodniu !!! Aha ! Troche teraz musiałem przyśpieszyś ale pamietam o pomysle Rumcajsa . Mam nadzieję , że jutro podam numer telefonu . Odpowiedz Link
mary171 Re: Dobrze będzie.....:)))) 15.09.08, 20:26 Oki choć zdjecie mało widoczne Napiszcie o której i dokładnie gdzie się spotykamy (im później tym lepiej A wogole to kto jedzie od Poznania ?? Odpowiedz Link
bonczek65 Re: Dobrze będzie.....:)))) 15.09.08, 21:40 Dobra . Jade po całości i mam nadzieje , ze osoby , które mi zaufały i jada ze mną mi wybaczą . Jedziesz Ty Mery . Jedzie Anirat . I jedzie Limoo . To moje wesołe autko . Po cichu jeszcze licze na odpowiedź od Zenki . Z Dworca wyjeżdzamy około 9.15 . W Biskupinie powinniśmy byc około 11.00 -11.30 . Polam ! I wszystko jasne ! Jak Ktoś jeszcze pamieta to porażajace hasło pilskiej fabryki żarówek . Odpowiedz Link
mary171 Re: Dobrze będzie.....:)))) 15.09.08, 21:53 Fajnie a oprócz nas ktoś jeszcze się wybiera do Biskupina ? ) Odpowiedz Link
bonczek65 Re: Dobrze będzie.....:)))) 15.09.08, 22:03 Oj Mary ! Co to znaczy "oprócz nas" ? MY się wybieramy . I to juz jest najważniejsze . Ja bede jeszcze tęsknił za Gapuchna , Rumcajsem , Zenką.bo / choć wierzę , że dotrą / . Będę blisko z ann.0 , która chciała by być z nami ale nie może . Podobnie z hormezą . Wszędzie jest pierwszy ślad . I cieszę sie , że go zrobimy ! A później to bedzie już tylko z górki . Nastepne spotkanie w Krakowie . Obiecałem ))) Odpowiedz Link
mary171 Re: Dobrze będzie.....:)))) 15.09.08, 22:16 i masz rację ) Ale ja też trzymam kciuki za pozostałych aby dotarli...im nas więcej tym lepiej Trza ich jakoś zmobilizować Odpowiedz Link
anirat Re: Dobrze będzie.....:)))) 16.09.08, 08:21 Ja jeszcze Kogos namawiam, jeszcze nie powiedział Nie, więc mam nadzieje, ale nie powiem , kto, bo z innego forum, szkoda mi, ze ktoś z Wrocławia nie moze pojechac, Niestety jest chory , trudno, ale obiecał, ze następnym razem to juz na pewno. Bonczek, a komu Ty obiecałeś, ze następnym razem w Krakowie???? Bo nie mi, nie przypominam sobie )) Ale dusze organizacyjno przywódczą widze, więc nie bede protestowac Co do innych spotkań, to ja chce, ale musze znac termin z dośc znacznym wyprzedzeniem. Takie zycie, więc proszę miec to na uwadze. Dojechac mogę wszędzie, ale nie zawsze niestety. Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Do zobaczenia Mary )) widziałam Cię tez w innym miejscu Odpowiedz Link
dorti-one Re: Anirat ;) 16.09.08, 19:18 ... jesli następne będzie w Krakowie... to moze się skuszę.... zobaczy się A Wam powodzenia, udanego spotkania i pogody życzę Odpowiedz Link
bonczek65 Re: Anirat ;) 16.09.08, 20:23 Anirat ! Mimo przeolbrzymiej sympatii jaką do Ciebie czuję / szczególnie za Twoje komplementy / mnie wychowano w wersji "rycerskiej" . A że chodzi o białogłowę nie mogę nic więcej powiedzieć . Jak bedzie chciała - sama sie przyzna ))) Odpowiedz Link
zenka.bo Re: Dobrze będzie.....:)))) 16.09.08, 10:42 Ja się nie rozmyśliłam - jadę !!! choć pogodę zapowiadają okropną Wydaje mi się, że z Wrocławia jadę tylko ja więc zdecyduję sie na pociąg. Ktoś jeszcze będzie nim jechał?? Ja rzadko się tu ostatnio udzielam bo nie mam sprzyjających warunków w pracy ale regularnie śledzę wątek. GG niestety nie mam. Wszelkie informacje mogę wysyłać lub otrzymywać tylko na skrzynkę. Dostosuję się do Waszych ustaleń. Pozdrawiam i do zobaczenia))) Odpowiedz Link
bonczek65 Re: Dobrze będzie.....:)))) 16.09.08, 20:34 Aha ! I zgodnie z sugestiami od jutra uruchamiam "infolinię" na temat wyjazdu . Będzie czynna od jutra do piatku w godzinach od 20.00 do 21.00 oraz w sobotę od godziny 6.00 do końca spotkania )) Numer infolinii to 508-667-125 . Dzięki Rumcajs za pomysł )) Odpowiedz Link
rumcajs-76 Re: Dobrze będzie.....:)))) 16.09.08, 23:00 Cześć Bonczku. Miło że się do czegoś przydałem. Taaaak... Ja dzisiaj dowiedziałem się że w weekend muszę pracować Kicha. Nie przyjadę. Tyle się tu w tym temacie nagadałem a tu nic. Przestanę chyba kłapać dziobem na tym forum bo straszny obciach tylko robię. Dobrze że nikt nie chciał ze mną jechać. ufff. pozdrawiam. bawcie się dobrze heh co ja to gadam. normalne że będzie super, szkoda że beze mnie może jutro chociaż sobie na infolinię dryndnę. ech narazie Odpowiedz Link
bonczek65 Re: Ech Rumcajs :((((((((((( n/t 17.09.08, 20:31 Panie , Panowie ! Przyznajmy , że deklaracja Rumcajsa była szaleństwem . Może dzieki temu my lepiej poczulismy się zmotywowani ? Po prostu szkoda , że nie bedzie Ciebie z nami . Nastepne spotkanie w Krakowie . Tam możemy sie spotkać w pół drogi Pozdrawiam . Odpowiedz Link
bonczek65 Ostatnie szczegóły :) 17.09.08, 20:41 Czekalismy , czekalismy i sie doczekalismy To juz ta sobota . Spotykamy sie na parkingu przed Dworcem Głównym . Zjeżdzając z Kaponiery bedzie to po prawej stronie . Dla idących od Dworca po lewej / niby logiczne , nie /. Telefon włączony . Zenka.bo w tej chwili to nasz najdalszy pielgrzym wie jak nas odnaleźć . Do pozostałych piszę teraz na pocztę Gazety . Jak by co infolinia już włączona ))) Zenka dopełniła liste pasażerów mojego autka . Odpowiedz Link
gapuchna Re: Ostatnie szczegóły :) 18.09.08, 21:53 Myślę, ze mnie w tym momencie zamordujecie, ale...ja mam tę samą przypadłość co Rumcajs. Głupio mi niemiłosiernie. I naprawdę bardzo przepraszam. A ponieważ mam do Biskupina naprawdę dość blisko i mi nie wyszło, to jak znam życie, machnę się z wami gdzieś dalej. o ile będziecie jeszcze mnie chcieli w swoim towarzystwie. Odpowiedz Link
anirat Re: Ostatnie szczegóły :) 18.09.08, 22:38 No nie, za chwile nikt nie przyjedzie, jest dokładnie tak jak zawsze. Jednak nic sie nie zmienia. A juz juz miałam nadzieje, ze zła passa zostanie przełamana. klops Odpowiedz Link
gapuchna Re: Ostatnie szczegóły :) 18.09.08, 22:40 Anirat, ze tak powiem, niech za mnie Dunka zaświadczy...(( Serio jechałam. Odpowiedz Link
mary171 To ktoś bedzie... 18.09.08, 23:19 ja troszkę poświęcę aby być na dworcu i nie chciałabym być sama.... A może przełożymy spotkanie jak więcej osób będzie mogło przyjechać.... Albo spotkajmy sie w poznaniu w sobotę ale ciut później np. - można by isc na kawkę czy cóś( mi by pasowało ciut później, nie ukrywam Odpowiedz Link
rumcajs-76 Re: To ktoś bedzie... 18.09.08, 23:33 Zróbcie wszystko jak zaplanowaliście, nic nie zmieniajcie. To że ktoś sobie coś olewa nie znaczy że Wy nie macie się ze sobą spotkać. A jeśli nawet przyjadą tylko dwie osoby to przecież i tak warto !!! Zresztą kupę fajnych rzeczy macie do zobaczenia. Trzymajcie się. Trzymam za Was kciuki ! Odpowiedz Link
rumcajs-76 Re: Ostatnie szczegóły :) 18.09.08, 23:28 Nad tym forum Anirat wisi fatum. Pokażcie chociaż że nie wiszą tu same takie pierdoły jak rumcajs i .... Odpowiedz Link
gapuchna Re: Ostatnie szczegóły :) 18.09.08, 23:32 tylko bez tych kropeczek proszę!....)) Odpowiedz Link
rumcajs-76 Re: Ostatnie szczegóły :) 18.09.08, 23:40 Gapychna ech... oby tylko reszcie się udało Odpowiedz Link
dunka76 Dunka zaświadcza 19.09.08, 09:33 Nie było mnie dużo w tym wątku, bo i na tym forum mnie coraz mniej. Gapuchna naprawdę pracuje. Miałam dziś jechać do Torunia, a jutro razem z Nią do Biskupina. Niestety nie wyszło. Nie ma ściemy. Ja uskuteczniłam już spotkania forumowe i nie tylko w duecie także żałuję, że nie wyszło. Nie mniej jednak jutro wsiadam w Toruń po południu i wieczorem będę na miejscu. Blisko nie mam Bawcie się dobrze w Biskupinie Odpowiedz Link
ann.0 Trzymamy kciuki!!! 19.09.08, 21:00 Bawcie się do białego rana))i nie zapomnijcie wrócić))). Buziaki dla Wszystkich!!!! Ps. Następne spotkanie w Krakowie-Ktoś mi obiecał. Odpowiedz Link
bonczek65 Re: Trzymamy kciuki!!! 19.09.08, 21:20 Będę . BĘDĘ . BĘDĘ !!!! Ja jestem jutro o 9.00 na Dworcu . Czekam . Liczę , że 5 osób jedzie . A jeżeli nie to ja jadę ! Jadę !!! Odpowiedz Link
ann.0 Re: Trzymamy kciuki!!! 19.09.08, 21:29 ...jeszcze siedzisz przed monitorem)!-odmaszerować do łózka))- jeszcze się spóżnisz))))!!!!!-a umówiłeś się na 9.00)))) Odpowiedz Link
bonczek65 Re: Trzymamy kciuki!!! 20.09.08, 07:39 Kończę śniadanko a za pól godzinki wyjeżdżam na Dworzec . Nie ma i nie będzie żadnego fatum . Są bardziej lub mniej trafione decyzje . Wierzę , że moc bedzie ze mną )) Pozdrawiam . No , nawet słoneczko wychodzi . B Odpowiedz Link
rumcajs-76 Re: Trzymamy kciuki!!! 20.09.08, 07:59 Obyś tylko był twardy i nie przeszedł na ciemną stronę Odpowiedz Link
mary171 Re: Trzymamy kciuki!!! 20.09.08, 10:09 Nawaliłam na całej lini..mam nadzieje ze sie dobrze bawicie. Nie dałam rady trzech rzeczy naraz niestety. Ale nastepnym razem na pewno inaczej sobie ułożę i bedę. obiecuję Odpowiedz Link
bonczek65 Prawie koniec wątku . 20.09.08, 19:58 Dziękuję serdecznie Limoo i Anirat . Pokazały , że chcieć to móc .Dziękuję , że przyjechały , że stworzyły wspaniałą atmosferę , że czułem się z nimi świetnie . Po prostu dziękuję za bardzo miły dzień . Myślę nad tym , gdzie popełniłem /?/ błąd, że frekwencja tak gwałtownie spadła- mimo to na dzień dzisiejszy nie rezygnuję z próby kolejnej . Kronikarski zapis naszego wypadu obiecała Anirat . Pozdrawiam Odpowiedz Link
black.is Re: Prawie koniec wątku . 20.09.08, 20:11 Gdyby Rumcajs76 nie zrezygnował tak nagle frekwencja byłaby wyższa. Wszyscy nagle zaczęli się wykruszać. Ale to tylko moje zdanie, poczytuję sobie tylko to forum. Odpowiedz Link
mary171 Fajnie ze sie spotkaliście i naparwdę 20.09.08, 20:22 przepraszam. Następnym razem obiecuję poprawę. Pozdrawiam Odpowiedz Link
anirat Re: Prawie koniec wątku . 20.09.08, 21:26 Dziś juz nic nie napisze, bo dopiero dotarłam do domu i padam po prostu , no i musze mniec natchnienie.... ale naprawde było warto Dzięki Limoo że byłaś Dzięki bonczku, ze mam to zorganizowałeś. Do zobaczenia Jestem tego pewna Odpowiedz Link
limoo po :) 20.09.08, 22:34 Ja też właśnie dotarłam z tego uroczego spotkania Dziękuję Anirat i Bonczkowi za mile spędzony w ich towarzystwie dzień. Odpowiedz Link
moo-nia Re: I co z tym Biskupinem? 21.09.08, 14:19 Tak mi się wydaje (no nie tylko mnie bo dostałam maila od pewnej osoby-prosiła żeby jej nie ujawniać), że to był wypad organizowany z myślą o konkretnych ludziach... którzy później zaczęli się wycofywać... Myślę, że frekwencja byłaby większa gdyby... czytający ten wątek zauważyli, że mogą się przyłączyć...i będą mile widziani w Biskupinie. Noooooo a teraz pewnie się naczytam, że wcale tak nie było... P.S. Fajnie, że choć 3 osobom udało się spotkać i miło spędzić czas w swoim towarzystwie Pozdrawiam Odpowiedz Link
anirat Re: I co z tym Biskupinem? 21.09.08, 14:33 No to ktoś tu chyba przesadził. Opamiętajcie się. To jest forum, dla kazdego, kazdy ma prawo się przyłączyć. Wyszło na to, ze się wprosiłam na chama i na dodatek innym zepsułam zabawe. Brawo!!!!!!! Sama bym na to nie wpadła!!!!! Jesli ktoś się chce spotkac z kims konkretnym to nie widze problemu, mozna pisac na maila i umawiac sie z kims w tajemnicy przed całym światem. Doprawdy, po raz kolejny zadaje sobie pytanie: czy tutaj oby napewno wszyscy mamy dowod tożsamości, bo opadam z sił!!!!! Ludzie troche dojrzałości wykazcie!!!! Odpowiedz Link
moo-nia Re: I co z tym Biskupinem? 21.09.08, 14:43 anirat- nie zrozumiałyśmy się, nie o Tobie pisałam. Jak Cie uraziła moja wypowiedź przepraszam, bardzo przepraszam!!! A i była to pisana chyba troszku pod wpływem chwili i... tego maila, którego dostałam... Jeszcze raz przepraszam. Proponuję Ci zawieszenie "broni"? - zgadzasz się ? Odpowiedz Link
limoo Re: I co z tym Biskupinem? 21.09.08, 16:07 Moo-nia przepraszam, ale nie mogę nie zareagować. Wydaje mi się, że opanowałam czytanie ze zrozumieniem, więc proszę powiedz mi gdzie z wątku wynika, że spotkanie było dla tzw. „wybrańców” ??? Pojawił się pomysł, propozycja miejsca i czasu. Myślę, że dla znacznej części całkiem realne do realizacji, jednak doskonale wiem, że nie wszystkim da się „dogodzić”. Nie odpowiadam, za odczucia innych, a wrażenia można mieć różne. Ja mam wrażenie, że czegoś tu nie rozumiem. Może mnie ktoś uświadomi. Odpowiedz Link
rumcajs-76 Re: I co z tym Biskupinem? 21.09.08, 16:19 Ja Cię uświadomię Limoo. Zazdrość wszystkich zżera że Wam się udało ! A tobie Monia, wybacz, coś się mocno popaprało. Odpowiedz Link
gapuchna Re: I co z tym Biskupinem? 21.09.08, 17:12 Też się wkurzyłam. Z tego co pamiętam, to właśnie ja z Rumcajsem się konkretnie umawialiśmy, ale dołączyli inni - i świetnie! nawet lepiej, niż świetnie. Ale nic nikomu do tego, że ja nie mogłam przyjechać. Nie zależę od samej siebie. Naprawdę nie rozumiem takiego komentarza. Odpowiedz Link