Dodaj do ulubionych

Powiedz Rumcajs gdzies Ty byl...

26.09.08, 22:11

dzis o 1900?
Nie pisz jedynie ze schowales sie za kolumna pod PLAZAwink
Obserwuj wątek
    • ann.0 Re: Powiedz Rumcajs gdzies Ty byl... 26.09.08, 22:17
      Hmhm...poczytaj dobrze forum....-ktoś Ciebie szukał Panie
      Liściastysmile.
      • lisiasty jaaaaaaaaaaasne 26.09.08, 22:21
        a pokierujesz mna do tego watku co mnie szukali? bo dzis z 3
        kobietkami zasadzilem sie na Rumcajsa i jakos go nie dopadlismytongue_out
        • ann.0 Re: jaaaaaaaaaaasne 26.09.08, 22:26
          ...poczytaj dokładnie...-chyba tylko tyle mogę napisaćsmile.
          • lisiasty no nie wiem... 26.09.08, 22:28
            czy to to ale Constelacja sie spoznilawink a co do poszukiwan to wiem,
            ze dor-ti mnie scigala ale wieki temuwink
            odnalazlem sie niczym zaginiony syn... ale nie marnotrawny
            • ann.0 Re: no nie wiem... 26.09.08, 22:30
              ...bingosmile.
              • dorti-one Re: no nie wiem... 26.09.08, 22:34
                ... ale to już dawno było smile z ciekawości szukałam Lisiastego żeby sie przekonać
                czy rzeczywiście taki Lisiasty istnieje wink bo ja niewierny Tomasz jestem - nie
                zobaczy, nie pomaca, nie uwierzy he he he
                • limoo Re: no nie wiem... 26.09.08, 22:37
                  dorti-one macaj - jest jest smile
                  • lisiasty hehe 26.09.08, 22:40
                    a pozniej powie ze towar macany nalezy do macanta? nie ma lekkowink
                    poza tym sa 3 osoby no moze 4 ktore wiedza ze istnieje;P
                    • limoo Re: hehe 26.09.08, 22:51
                      A czy świadkowie potwierdzą zeznania macanego ?
                      • lisiasty nie zebym cytowal klasyka.. 26.09.08, 22:56
                        bo to zaden klasyk ale to juz jest oczywista oczywistoscwink
                        mysle ze swiadkowie potwierdza oczywisty fakt mego istnieniawink a
                        moze metryke mam dolaczyc?
                    • dorti-one Re: hehe 26.09.08, 22:58
                      lisiasty napisał:

> a pozniej powie ze towar macany nalezy do macanta? nie ma lekkowink

o kurde... jeszcze nawet ręki nie wyciągnęłam żeby pomacać a tu proszę... już
                      mówią stop ! no.. no... no...

> poza tym sa 3 osoby no moze 4 ktore wiedza ze istnieje;P

teraz ja też wiem i jestem ta... niech będzie 5 czy 6 smile
                      • lisiasty alez nikt nie powiedzial STOP... 26.09.08, 23:04
                        tylko sie zabezpieczylem... bo mowia ze cokolwieks ie robi to trzeba
                        robic z glowawink
                        a poza tym, skad masz pewnosc ze nie jestem wytworem Rumcajsa? jego
                        kopia...wink
                        • dorti-one Re: alez nikt nie powiedzial STOP... 26.09.08, 23:10
                          lisiasty napisał:

> tylko sie zabezpieczylem... bo mowia ze cokolwieks ie robi to trzeba
                          > robic z glowawink

tu się zgadzam... zabezpieczać i robić... z głową big_grin hi hi hi
                          > a poza tym, skad masz pewnosc ze nie jestem wytworem Rumcajsa?
                          jego
                          > kopia...wink

ooooo....... i tu dorti szczęka opadła, szpetnie zaklęła pod nosem jesli to
                          prawda i tak się dała podejść sad((.... czyżby ?
                        • limoo hmm... 26.09.08, 23:19
                          alter ego Rumcajsa....?
                          • lisiasty Re: hmm... 26.09.08, 23:30
                            a nigdy w zyciu...
                    • dorti-one Re: hehe 26.09.08, 23:11
                      ale to Ty napisałeś, ze nie ma lekko i towar do macanta należeć nie będzie
                      • lisiasty no nie ma letko;) 26.09.08, 23:16
                        a bywalo hardcore'owo. no dobra.. uspokoje Cie .. wytworem Rumcajsa
                        nie jestemwink
                        Zrteszta nasz drwal gdzies sie zapodzialwink pewnie szuka tej lodki co
                        miala byc przed wejsciem do PLAZy
                        • ferba Re: no nie ma letko;) 26.09.08, 23:28
                          to, ze lisiasty istnieje potwierdzam...czy jest klonem rumcajsa? nie
                          wiem bo pierwowzor sie nie pojawil, czy rumcajs naprawde istnieje?
                          • lisiasty doskonale pytanie;) 26.09.08, 23:34
                            Czy Rumcajs naprawde istnieje? Czy ktos wie jakw yglada, skad
                            pochodzi... i co jada na sniadanie?
                            • dorti-one Re: doskonale pytanie;) 26.09.08, 23:39
                              no... istnieje... z tego co mi wiadomo ale co jada nie wiem, nie widziałam ale
                              gdzieś czytałam, ze gotuje....
                              • lisiasty ja tez gotuje... 26.09.08, 23:40
                                zreszta chyba kazdy z nas potrafi cos tam ugotowacwink
                                • dorti-one Re: ja tez gotuje... 26.09.08, 23:44
                                  a i owszem ... podobno są tacy faceci co gotują... ale ja jakoś nie miałam
                                  okazji poznać żadnego... więc zgodnie z moją zasadą... nie zobaczę.. nie
                                  pomacam... nie uwierzę ... i koniec smile
                                  • lisiasty nie dams ie zagonic do garow:P 26.09.08, 23:52
                                    .
                                    • dorti-one Re: nie dams ie zagonic do garow:P 26.09.08, 23:57
                                      łoo... matko a Ty myślisz że ja Cię od razu do kuchni wpuszczę ?
                                      • lisiasty Re: nie dams ie zagonic do garow:P 26.09.08, 23:58
                                        Nie ale ... chcialbvym zeby do tego nie doszlowink nie rzadze w
                                        nieswojej kuchnii
                                        • dorti-one Re: nie dams ie zagonic do garow:P 27.09.08, 00:12
                                          ha ha ha asekurant big_grin
                                          niesamowity jestes he he he
    • rumcajs-76 Re: Powiedz Rumcajs gdzies Ty byl... 27.09.08, 11:36
      Ech Wy plotkarki smile
      Nie przyjechałem na spotkanie... bo wykluło mi się inne
      niespodziewanie, no i powiem szczerze nie żałuję smile
      No ale fajny ten wątek dający pod wątpliwość istnienie rumcajsa smile
      No właśnie ciekawe czy on (ja) na prawdę istnieje ? smile
      Czy ktoś go widział czy ktoś o nim wie ?smile
      Oj ktoś tam widział...
      To już drugie spotkanie na którym mnie nie było...
      Może jednak mnie naprawdę nie ma?
      hmmmm
      • dorti-one Re: Powiedz Rumcajs gdzies Ty byl... 27.09.08, 11:39
        ... to ciekawe kto to napisał....
        • rumcajs-76 Re: Powiedz Rumcajs gdzies Ty byl... 27.09.08, 12:30
          > ... to ciekawe kto to napisał....

Napisał to ktoś komu w gardle stanęła ość wink
          • dorti-one Re: Powiedz Rumcajs gdzies Ty byl... 27.09.08, 13:54
            rumcajs-76 napisał:

>
            > Napisał to ktoś komu w gardle stanęła ość wink

... aałłłć.... to musiało boleć
      • dunka76 Re: Powiedz Rumcajs gdzies Ty byl... 27.09.08, 12:06
        rumcajs-76 napisał:

> No właśnie ciekawe czy on (ja) na prawdę istnieje ? smile
        > Czy ktoś go widział czy ktoś o nim wie ?smile
        > Oj ktoś tam widział...

Istniejesz na pewno. Wcina Cię tylko od czasu do czasu. Zresztą piszesz o tym
        czasem na forum. Ot to chyba właściwe dla bajkowych postaci. Pojawia się i znika smile
        Pozdrowienia Rumcajs smile
        • rumcajs-76 Re: Powiedz Rumcajs gdzies Ty byl... 27.09.08, 12:29
          Myślisz że jestem ?smile
          He he, to pocieszającym jest.
          Dobrze że od czasu do czasu człowiek dowie się czegoś
          konstruktywnego smile
          Pozdrowienia Dunko smile
          • dunka76 Re: Powiedz Rumcajs gdzies Ty byl... 27.09.08, 12:41
            Nie myślę. Wiem smile
      • aga.andro Re: Powiedz Rumcajs gdzies Ty byl... 27.09.08, 14:14
        O Rumcajs... Ja tam wolę gdy "myślę więc jestem" zamiast "istnieję bo jestem
        postrzegany" smile
        Ale jeśli cię to uspokoi - to ja wiem, że jesteś wink tongue_out
        • rumcajs-76 Re: Powiedz Rumcajs gdzies Ty byl... 27.09.08, 15:21
          Tak Aga, wzniosłe mądre słowa i szcytne idee... tak to zawsze jest w
          cenie i na podziaw zasługi zbiera, ale powiem Ci szczerze że chyba,
          tak myślę, może to prozaiczne takie więc przepraszam za się, ale
          wolałbym tą drugą tezę smile
          No uspokoiłś mnie, uspokoiłaśsmile
          Ja wiem też że jesteś smile
          pa pa
          • mary171 Re: Powiedz Rumcajs gdzies Ty byl... 27.09.08, 16:21
            Ja też wiem że jesteś...
            zresztą może nas wogóle wszystkich nie ma a to forum to jedna wielka
            ściema wink
          • aga.andro Re: Powiedz Rumcajs gdzies Ty byl... 27.09.08, 17:47
            Al eza co ty przepraszasz? Myślisz po swojemu, co tylko potwierdza tezę pierwszą
            smile A że od czasu do czasu każdy z nas potrzebuje odrobinę uwagi innych , to też
            fakt...
            Pozdrawiam Udzielających sobie uwagi Uczestników Forum smile
            • anirat WYJDZCIE W REAL TO SIE PRZEKONACIE, ZE MY WSZYSCY 27.09.08, 20:28
              istniejemy naprawde.
              Dzis znowu urealniłam znajomosc z kimś z netu.
              Wart Poznania wink))))
              • aga.andro Re: WYJDZCIE W REAL TO SIE PRZEKONACIE, ZE MY WSZ 27.09.08, 20:33
                Anirat, jak ja Ci zazdroszczę odwagi w tym urealnianiu ! I gratuluję i cieszę
                się że było warto smile
                • anirat Niestety nie moge ;(((( 27.09.08, 20:39
                  Niestety nie mogę przyjechac do Wrocławia, niesety nie pasuje mi i
                  następna i 11.10 nie pasuja mi crying, moze inny dogodny termin, bo
                  przyjechałabym jak nic.
                  Ciekawa jestem, czy wam sie uda? Chyba, ze jeszcze emienicie coś?
                  Sledze wątek jakby co smile
                  Powodzenia.
              • dorti-one Re: WYJDZCIE W REAL TO SIE PRZEKONACIE, ZE MY WSZ 27.09.08, 20:35
                smile)) to świetnie smile))
                ...taaa... do odważnych świat należy...
                • beja_81 Re: WYJDZCIE W REAL TO SIE PRZEKONACIE, ZE MY WSZ 27.09.08, 20:38
                  Apel do wszystkich: UREALNIJMY SIĘ wink))))))))))))))
                  • anirat KAZDY JEST WART POZNANIA, BO KAZDY JEST KIMS 27.09.08, 20:43
                    wyjątkowym,ja juz wiem, ze każdy i nie chodzi mi o łapanie
                    partnera, tylko o poznawanie interesujących ludzi.
                    • kokirek Re: KAZDY JEST WART POZNANIA, BO KAZDY JEST KIMS 27.09.08, 20:54
                      I to jest najważniejsze: dać się poznać i poznawać innych...
                      • beja_81 Re: KAZDY JEST WART POZNANIA, BO KAZDY JEST KIMS 27.09.08, 21:00
                        kokirek napisał:

> I to jest najważniejsze: dać się poznać i poznawać innych...

hmm, no tylko czasem odwagi brak ...
                        • eb13 Re: KAZDY JEST WART POZNANIA, BO KAZDY JEST KIMS 27.09.08, 21:07
                          Beju_81 myślę, że to nie jest kwestia odwagi, tylko chyba w
                          niektórych przypadkach lepiej jest pozostać w pewnym sensie
                          anonimowym. Czasami ludziom łatwiej jest powiedzieć, co im leży na
                          sercu komuś, kogo nie znają - i nie mam na myśli siebie, bo ze mnie
                          coś wyciągnąć, to o matko i córko wink))
                          • lisiasty kwestia zaufania 27.09.08, 21:10
                            na ktore bardzo dlugo sie pracuje

PS czwarta i piata genracja? a takie zwykle silnikowe to juz nie?
                            same odkurzacze? poza tym podzielamhobby, sam wlasnie sobie robie
                            kilka, w tym jeden z ww generacjiwink
                        • lisiasty oj trzeba czasem 27.09.08, 21:07
                          przelamac strach i pojsc na zywiol. tak jak to mialo miejsce w
                          piatekwink
                      • anirat Re: KAZDY JEST WART POZNANIA, BO KAZDY JEST KIMS 27.09.08, 21:13
                        Dla mnie jedynym problemem juz jest odległośc, do niektórych mam
                        zwyczajnie za daleko, choc....
                        i nie mam " cisnienia" zeby kogos na siłe szukać, tylko chce
                        poznac smile
                        To jest naprawde fascynujące spotkac kogos , kogo zna sie z netu,
                        zobaczyc jak wygląda, jak się usmiecha, jaka ma barew głosu i kolor
                        oczu smile
                        To jest po prostu miłe i jak sie dobrze rozmawia, to juz w ogóle
                        jest oki wcale nie chodzi o kontekst matrymonialny smile
                        Dzis juz wybywam stąd, spac tez kiedys trzeba smile
                        Nawet nie wiecie ile to takie nic nie znaczące spotkanie dało mi
                        przyjemności smile i znowu sie nie pomyliłam smile Jest taki jak sobie
                        wyobrazałam.
                        Szczerosc nie przybiera innych szmatek smile
                        Odwagi....
                        • lisiasty cieszy mnie 27.09.08, 21:15
                          taki post. w sumie masz wiele racji. w koncu slowa sie
                          zmaterializowaly i przybraly wyglad osobywink puste literki zaczely
                          tetnic zyciem
                        • daliax Re: KAZDY JEST WART POZNANIA, BO KAZDY JEST KIMS 27.09.08, 21:22
                          Anirat napisała:
                          >To jest naprawde fascynujące spotkac kogos , kogo zna sie z netu,
                          zobaczyc jak wygląda, jak się usmiecha, jaka ma barew głosu i kolor
                          oczu smileTo jest po prostu miłe i jak sie dobrze rozmawia, to juz w
                          ogóle jest oki wcale nie chodzi o kontekst matrymonialny smile

Nic dodać, nic ująć. Sama prawda.
                          • kokirek Re: KAZDY JEST WART POZNANIA, BO KAZDY JEST KIMS 27.09.08, 21:30
                            Piękne słowa...
                            • eb13 Re: KAZDY JEST WART POZNANIA, BO KAZDY JEST KIMS 27.09.08, 21:38
                              Lisiasty, trzeba iść z duchem czasu - czas miotełek już dawno się
                              skończył wink))))

Ale żeby nie było, że tylko to co nowe, to uważam, że Blackbird to
                              jak do tej pory jedna z najwspanialszych maszyn smile))

A jakie to bądą ? smile))
                              • ferba Re: KAZDY JEST WART POZNANIA, BO KAZDY JEST KIMS 27.09.08, 22:33
                                No, no to się wątek o Rumcajsie rozkręcił na całość...a mówiłam, że to będzie
                                niezasłużona nagroda dla niego- cały wątek mieć o sobie-choć spotkań w realu
                                unika...
                                • lisiasty alez spokojnie:D 27.09.08, 22:59
                                  nadejdzie pora ze sie ujawni, poki co sciemnia ze mial spotkaniewink
                                  coz innego by mgl napisacwink
                                  • daliax Re: alez spokojnie:D 27.09.08, 23:10
                                    obiecanki, cacanki...
                                    • lisiasty cuda wianki 27.09.08, 23:14
                                      a moze by takie male ultimatum?wink
                                      zreszta niech zaluje, bo nasze spotkanie (ich czworo) wg mnie bylo
                                      wspanialewink
                                  • rumcajs-76 Re: alez spokojnie:D 29.09.08, 03:05
                                    Ech Lisiasty, kiepską masz wyobraźnię, całą masę różnych innych
                                    historii, rzeczy mógłbym nawymyślać. Ale zapewniam Cię że daleki Tu
                                    jestem od wymyślania. Nie opłaca się. Cały czas mam szczere chęci
                                    uczestniczyć w takim forumowym spotkaniu. Mam nadzieję że kiedyś się
                                    ziści.
                                    Pozdrawiam wszystkich
                                    • lisiasty Re: alez spokojnie:D 29.09.08, 20:28
                                      cos o poznej godzinie piszesz... czyzby swiadomosc ze nie mogles
                                      poznac 3 wspanialych kobietek z forum, o soie na nie pisze bo nie
                                      wypada, nie daje Ci spac?
                                      Wyobraznia ma .. ma swoje granice, ale na pewno nietakie jak
                                      mysliszwink Wymyslanie jest dobre na krotka mete.
                                      Mam nadzieje, ze niedlugo wypijemy browarekwink i oby to bylo na
                                      forumowym spotkaniuwink
                              • lisiasty zamiast miotly 27.09.08, 22:58
                                chwilowo na warsztacie jest zastoj ale szykuje sie do 3 maszyn: F-22
                                Raptor, RQ-1B Predator i RF-4C Recce Phantom. A kolejka do montazu
                                jest dosc dluga. W razie czego zapraszam na poGGaduchywink
                                • eb13 Re: zamiast miotly 27.09.08, 23:39
                                  lisiasty napisał:

> chwilowo na warsztacie jest zastoj ale szykuje sie do 3 maszyn: F-
                                  22
                                  > Raptor, RQ-1B Predator i RF-4C Recce Phantom. A kolejka do montazu
                                  > jest dosc dluga. W razie czego zapraszam na poGGaduchywink

F22, piękny i pamiętam, jak nasza prasa rozpisywała się zachwycona
                                  tym jak bardzo nafaszerowany jest elektroniką - i tu im trzeba
                                  przyznać rację smile))

dzięki za zaproszenie - będę pamiętała smile
                                  • ferba Re: zamiast miotly 27.09.08, 23:52
                                    To dlaczego Rumcajs nie przyszedł? Hanka mu nie pozwoliła? Czy Cypisek się
                                    rozchorował?
                                    • anirat to nie jest wąrek o Rumcajsie... 28.09.08, 08:51
                                      tylko o realnym życiu smile a że akurat tutaj się wpisałam... hm
                                      przypadek. Juz mi sie chyba nie chce zakładac nowych wątków smile
                                      ciagle o tym samym smile
                                      Pozdrawiam niedzielnie, niestety prezziębiona musze poleżec i pobyc
                                      w domu smile
                                      Pozdrawiam czytających smile
                                      • dorti-one Re: to nie jest wąrek o Rumcajsie... 28.09.08, 09:29
                                        To ja jestem czytająca więc dziękuję za pozdrowienia smile i życzę powrotu do
                                        zdrowia big_grin
                                        Pozdarwiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka