lisiasty 26.09.08, 22:11 dzis o 1900? Nie pisz jedynie ze schowales sie za kolumna pod PLAZA Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ann.0 Re: Powiedz Rumcajs gdzies Ty byl... 26.09.08, 22:17 Hmhm...poczytaj dobrze forum....-ktoś Ciebie szukał Panie Liściasty. Odpowiedz Link
lisiasty jaaaaaaaaaaasne 26.09.08, 22:21 a pokierujesz mna do tego watku co mnie szukali? bo dzis z 3 kobietkami zasadzilem sie na Rumcajsa i jakos go nie dopadlismy Odpowiedz Link
ann.0 Re: jaaaaaaaaaaasne 26.09.08, 22:26 ...poczytaj dokładnie...-chyba tylko tyle mogę napisać. Odpowiedz Link
lisiasty no nie wiem... 26.09.08, 22:28 czy to to ale Constelacja sie spoznila a co do poszukiwan to wiem, ze dor-ti mnie scigala ale wieki temu odnalazlem sie niczym zaginiony syn... ale nie marnotrawny Odpowiedz Link
dorti-one Re: no nie wiem... 26.09.08, 22:34 ... ale to już dawno było z ciekawości szukałam Lisiastego żeby sie przekonać czy rzeczywiście taki Lisiasty istnieje bo ja niewierny Tomasz jestem - nie zobaczy, nie pomaca, nie uwierzy he he he Odpowiedz Link
lisiasty hehe 26.09.08, 22:40 a pozniej powie ze towar macany nalezy do macanta? nie ma lekko poza tym sa 3 osoby no moze 4 ktore wiedza ze istnieje;P Odpowiedz Link
lisiasty nie zebym cytowal klasyka.. 26.09.08, 22:56 bo to zaden klasyk ale to juz jest oczywista oczywistosc mysle ze swiadkowie potwierdza oczywisty fakt mego istnienia a moze metryke mam dolaczyc? Odpowiedz Link
dorti-one Re: hehe 26.09.08, 22:58 lisiasty napisał: > a pozniej powie ze towar macany nalezy do macanta? nie ma lekko o kurde... jeszcze nawet ręki nie wyciągnęłam żeby pomacać a tu proszę... już mówią stop ! no.. no... no... > poza tym sa 3 osoby no moze 4 ktore wiedza ze istnieje;P teraz ja też wiem i jestem ta... niech będzie 5 czy 6 Odpowiedz Link
lisiasty alez nikt nie powiedzial STOP... 26.09.08, 23:04 tylko sie zabezpieczylem... bo mowia ze cokolwieks ie robi to trzeba robic z glowa a poza tym, skad masz pewnosc ze nie jestem wytworem Rumcajsa? jego kopia... Odpowiedz Link
dorti-one Re: alez nikt nie powiedzial STOP... 26.09.08, 23:10 lisiasty napisał: > tylko sie zabezpieczylem... bo mowia ze cokolwieks ie robi to trzeba > robic z glowa tu się zgadzam... zabezpieczać i robić... z głową hi hi hi > a poza tym, skad masz pewnosc ze nie jestem wytworem Rumcajsa? jego > kopia... ooooo....... i tu dorti szczęka opadła, szpetnie zaklęła pod nosem jesli to prawda i tak się dała podejść ((.... czyżby ? Odpowiedz Link
dorti-one Re: hehe 26.09.08, 23:11 ale to Ty napisałeś, ze nie ma lekko i towar do macanta należeć nie będzie Odpowiedz Link
lisiasty no nie ma letko;) 26.09.08, 23:16 a bywalo hardcore'owo. no dobra.. uspokoje Cie .. wytworem Rumcajsa nie jestem Zrteszta nasz drwal gdzies sie zapodzial pewnie szuka tej lodki co miala byc przed wejsciem do PLAZy Odpowiedz Link
ferba Re: no nie ma letko;) 26.09.08, 23:28 to, ze lisiasty istnieje potwierdzam...czy jest klonem rumcajsa? nie wiem bo pierwowzor sie nie pojawil, czy rumcajs naprawde istnieje? Odpowiedz Link
lisiasty doskonale pytanie;) 26.09.08, 23:34 Czy Rumcajs naprawde istnieje? Czy ktos wie jakw yglada, skad pochodzi... i co jada na sniadanie? Odpowiedz Link
dorti-one Re: doskonale pytanie;) 26.09.08, 23:39 no... istnieje... z tego co mi wiadomo ale co jada nie wiem, nie widziałam ale gdzieś czytałam, ze gotuje.... Odpowiedz Link
lisiasty ja tez gotuje... 26.09.08, 23:40 zreszta chyba kazdy z nas potrafi cos tam ugotowac Odpowiedz Link
dorti-one Re: ja tez gotuje... 26.09.08, 23:44 a i owszem ... podobno są tacy faceci co gotują... ale ja jakoś nie miałam okazji poznać żadnego... więc zgodnie z moją zasadą... nie zobaczę.. nie pomacam... nie uwierzę ... i koniec Odpowiedz Link
dorti-one Re: nie dams ie zagonic do garow:P 26.09.08, 23:57 łoo... matko a Ty myślisz że ja Cię od razu do kuchni wpuszczę ? Odpowiedz Link
lisiasty Re: nie dams ie zagonic do garow:P 26.09.08, 23:58 Nie ale ... chcialbvym zeby do tego nie doszlo nie rzadze w nieswojej kuchnii Odpowiedz Link
dorti-one Re: nie dams ie zagonic do garow:P 27.09.08, 00:12 ha ha ha asekurant niesamowity jestes he he he Odpowiedz Link
rumcajs-76 Re: Powiedz Rumcajs gdzies Ty byl... 27.09.08, 11:36 Ech Wy plotkarki Nie przyjechałem na spotkanie... bo wykluło mi się inne niespodziewanie, no i powiem szczerze nie żałuję No ale fajny ten wątek dający pod wątpliwość istnienie rumcajsa No właśnie ciekawe czy on (ja) na prawdę istnieje ? Czy ktoś go widział czy ktoś o nim wie ? Oj ktoś tam widział... To już drugie spotkanie na którym mnie nie było... Może jednak mnie naprawdę nie ma? hmmmm Odpowiedz Link
dorti-one Re: Powiedz Rumcajs gdzies Ty byl... 27.09.08, 11:39 ... to ciekawe kto to napisał.... Odpowiedz Link
rumcajs-76 Re: Powiedz Rumcajs gdzies Ty byl... 27.09.08, 12:30 > ... to ciekawe kto to napisał.... Napisał to ktoś komu w gardle stanęła ość Odpowiedz Link
dorti-one Re: Powiedz Rumcajs gdzies Ty byl... 27.09.08, 13:54 rumcajs-76 napisał: > > Napisał to ktoś komu w gardle stanęła ość ... aałłłć.... to musiało boleć Odpowiedz Link
dunka76 Re: Powiedz Rumcajs gdzies Ty byl... 27.09.08, 12:06 rumcajs-76 napisał: > No właśnie ciekawe czy on (ja) na prawdę istnieje ? > Czy ktoś go widział czy ktoś o nim wie ? > Oj ktoś tam widział... Istniejesz na pewno. Wcina Cię tylko od czasu do czasu. Zresztą piszesz o tym czasem na forum. Ot to chyba właściwe dla bajkowych postaci. Pojawia się i znika Pozdrowienia Rumcajs Odpowiedz Link
rumcajs-76 Re: Powiedz Rumcajs gdzies Ty byl... 27.09.08, 12:29 Myślisz że jestem ? He he, to pocieszającym jest. Dobrze że od czasu do czasu człowiek dowie się czegoś konstruktywnego Pozdrowienia Dunko Odpowiedz Link
aga.andro Re: Powiedz Rumcajs gdzies Ty byl... 27.09.08, 14:14 O Rumcajs... Ja tam wolę gdy "myślę więc jestem" zamiast "istnieję bo jestem postrzegany" Ale jeśli cię to uspokoi - to ja wiem, że jesteś Odpowiedz Link
rumcajs-76 Re: Powiedz Rumcajs gdzies Ty byl... 27.09.08, 15:21 Tak Aga, wzniosłe mądre słowa i szcytne idee... tak to zawsze jest w cenie i na podziaw zasługi zbiera, ale powiem Ci szczerze że chyba, tak myślę, może to prozaiczne takie więc przepraszam za się, ale wolałbym tą drugą tezę No uspokoiłś mnie, uspokoiłaś Ja wiem też że jesteś pa pa Odpowiedz Link
mary171 Re: Powiedz Rumcajs gdzies Ty byl... 27.09.08, 16:21 Ja też wiem że jesteś... zresztą może nas wogóle wszystkich nie ma a to forum to jedna wielka ściema Odpowiedz Link
aga.andro Re: Powiedz Rumcajs gdzies Ty byl... 27.09.08, 17:47 Al eza co ty przepraszasz? Myślisz po swojemu, co tylko potwierdza tezę pierwszą A że od czasu do czasu każdy z nas potrzebuje odrobinę uwagi innych , to też fakt... Pozdrawiam Udzielających sobie uwagi Uczestników Forum Odpowiedz Link
anirat WYJDZCIE W REAL TO SIE PRZEKONACIE, ZE MY WSZYSCY 27.09.08, 20:28 istniejemy naprawde. Dzis znowu urealniłam znajomosc z kimś z netu. Wart Poznania )))) Odpowiedz Link
aga.andro Re: WYJDZCIE W REAL TO SIE PRZEKONACIE, ZE MY WSZ 27.09.08, 20:33 Anirat, jak ja Ci zazdroszczę odwagi w tym urealnianiu ! I gratuluję i cieszę się że było warto Odpowiedz Link
anirat Niestety nie moge ;(((( 27.09.08, 20:39 Niestety nie mogę przyjechac do Wrocławia, niesety nie pasuje mi i następna i 11.10 nie pasuja mi , moze inny dogodny termin, bo przyjechałabym jak nic. Ciekawa jestem, czy wam sie uda? Chyba, ze jeszcze emienicie coś? Sledze wątek jakby co Powodzenia. Odpowiedz Link
dorti-one Re: WYJDZCIE W REAL TO SIE PRZEKONACIE, ZE MY WSZ 27.09.08, 20:35 )) to świetnie )) ...taaa... do odważnych świat należy... Odpowiedz Link
beja_81 Re: WYJDZCIE W REAL TO SIE PRZEKONACIE, ZE MY WSZ 27.09.08, 20:38 Apel do wszystkich: UREALNIJMY SIĘ )))))))))))))) Odpowiedz Link
anirat KAZDY JEST WART POZNANIA, BO KAZDY JEST KIMS 27.09.08, 20:43 wyjątkowym,ja juz wiem, ze każdy i nie chodzi mi o łapanie partnera, tylko o poznawanie interesujących ludzi. Odpowiedz Link
kokirek Re: KAZDY JEST WART POZNANIA, BO KAZDY JEST KIMS 27.09.08, 20:54 I to jest najważniejsze: dać się poznać i poznawać innych... Odpowiedz Link
beja_81 Re: KAZDY JEST WART POZNANIA, BO KAZDY JEST KIMS 27.09.08, 21:00 kokirek napisał: > I to jest najważniejsze: dać się poznać i poznawać innych... hmm, no tylko czasem odwagi brak ... Odpowiedz Link
eb13 Re: KAZDY JEST WART POZNANIA, BO KAZDY JEST KIMS 27.09.08, 21:07 Beju_81 myślę, że to nie jest kwestia odwagi, tylko chyba w niektórych przypadkach lepiej jest pozostać w pewnym sensie anonimowym. Czasami ludziom łatwiej jest powiedzieć, co im leży na sercu komuś, kogo nie znają - i nie mam na myśli siebie, bo ze mnie coś wyciągnąć, to o matko i córko )) Odpowiedz Link
lisiasty kwestia zaufania 27.09.08, 21:10 na ktore bardzo dlugo sie pracuje PS czwarta i piata genracja? a takie zwykle silnikowe to juz nie? same odkurzacze? poza tym podzielamhobby, sam wlasnie sobie robie kilka, w tym jeden z ww generacji Odpowiedz Link
lisiasty oj trzeba czasem 27.09.08, 21:07 przelamac strach i pojsc na zywiol. tak jak to mialo miejsce w piatek Odpowiedz Link
anirat Re: KAZDY JEST WART POZNANIA, BO KAZDY JEST KIMS 27.09.08, 21:13 Dla mnie jedynym problemem juz jest odległośc, do niektórych mam zwyczajnie za daleko, choc.... i nie mam " cisnienia" zeby kogos na siłe szukać, tylko chce poznac To jest naprawde fascynujące spotkac kogos , kogo zna sie z netu, zobaczyc jak wygląda, jak się usmiecha, jaka ma barew głosu i kolor oczu To jest po prostu miłe i jak sie dobrze rozmawia, to juz w ogóle jest oki wcale nie chodzi o kontekst matrymonialny Dzis juz wybywam stąd, spac tez kiedys trzeba Nawet nie wiecie ile to takie nic nie znaczące spotkanie dało mi przyjemności i znowu sie nie pomyliłam Jest taki jak sobie wyobrazałam. Szczerosc nie przybiera innych szmatek Odwagi.... Odpowiedz Link
lisiasty cieszy mnie 27.09.08, 21:15 taki post. w sumie masz wiele racji. w koncu slowa sie zmaterializowaly i przybraly wyglad osoby puste literki zaczely tetnic zyciem Odpowiedz Link
daliax Re: KAZDY JEST WART POZNANIA, BO KAZDY JEST KIMS 27.09.08, 21:22 Anirat napisała: >To jest naprawde fascynujące spotkac kogos , kogo zna sie z netu, zobaczyc jak wygląda, jak się usmiecha, jaka ma barew głosu i kolor oczu To jest po prostu miłe i jak sie dobrze rozmawia, to juz w ogóle jest oki wcale nie chodzi o kontekst matrymonialny Nic dodać, nic ująć. Sama prawda. Odpowiedz Link
kokirek Re: KAZDY JEST WART POZNANIA, BO KAZDY JEST KIMS 27.09.08, 21:30 Piękne słowa... Odpowiedz Link
eb13 Re: KAZDY JEST WART POZNANIA, BO KAZDY JEST KIMS 27.09.08, 21:38 Lisiasty, trzeba iść z duchem czasu - czas miotełek już dawno się skończył )))) Ale żeby nie było, że tylko to co nowe, to uważam, że Blackbird to jak do tej pory jedna z najwspanialszych maszyn )) A jakie to bądą ? )) Odpowiedz Link
ferba Re: KAZDY JEST WART POZNANIA, BO KAZDY JEST KIMS 27.09.08, 22:33 No, no to się wątek o Rumcajsie rozkręcił na całość...a mówiłam, że to będzie niezasłużona nagroda dla niego- cały wątek mieć o sobie-choć spotkań w realu unika... Odpowiedz Link
lisiasty alez spokojnie:D 27.09.08, 22:59 nadejdzie pora ze sie ujawni, poki co sciemnia ze mial spotkanie coz innego by mgl napisac Odpowiedz Link
lisiasty cuda wianki 27.09.08, 23:14 a moze by takie male ultimatum? zreszta niech zaluje, bo nasze spotkanie (ich czworo) wg mnie bylo wspaniale Odpowiedz Link
rumcajs-76 Re: alez spokojnie:D 29.09.08, 03:05 Ech Lisiasty, kiepską masz wyobraźnię, całą masę różnych innych historii, rzeczy mógłbym nawymyślać. Ale zapewniam Cię że daleki Tu jestem od wymyślania. Nie opłaca się. Cały czas mam szczere chęci uczestniczyć w takim forumowym spotkaniu. Mam nadzieję że kiedyś się ziści. Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link
lisiasty Re: alez spokojnie:D 29.09.08, 20:28 cos o poznej godzinie piszesz... czyzby swiadomosc ze nie mogles poznac 3 wspanialych kobietek z forum, o soie na nie pisze bo nie wypada, nie daje Ci spac? Wyobraznia ma .. ma swoje granice, ale na pewno nietakie jak myslisz Wymyslanie jest dobre na krotka mete. Mam nadzieje, ze niedlugo wypijemy browarek i oby to bylo na forumowym spotkaniu Odpowiedz Link
lisiasty zamiast miotly 27.09.08, 22:58 chwilowo na warsztacie jest zastoj ale szykuje sie do 3 maszyn: F-22 Raptor, RQ-1B Predator i RF-4C Recce Phantom. A kolejka do montazu jest dosc dluga. W razie czego zapraszam na poGGaduchy Odpowiedz Link
eb13 Re: zamiast miotly 27.09.08, 23:39 lisiasty napisał: > chwilowo na warsztacie jest zastoj ale szykuje sie do 3 maszyn: F- 22 > Raptor, RQ-1B Predator i RF-4C Recce Phantom. A kolejka do montazu > jest dosc dluga. W razie czego zapraszam na poGGaduchy F22, piękny i pamiętam, jak nasza prasa rozpisywała się zachwycona tym jak bardzo nafaszerowany jest elektroniką - i tu im trzeba przyznać rację )) dzięki za zaproszenie - będę pamiętała Odpowiedz Link
ferba Re: zamiast miotly 27.09.08, 23:52 To dlaczego Rumcajs nie przyszedł? Hanka mu nie pozwoliła? Czy Cypisek się rozchorował? Odpowiedz Link
anirat to nie jest wąrek o Rumcajsie... 28.09.08, 08:51 tylko o realnym życiu a że akurat tutaj się wpisałam... hm przypadek. Juz mi sie chyba nie chce zakładac nowych wątków ciagle o tym samym Pozdrawiam niedzielnie, niestety prezziębiona musze poleżec i pobyc w domu Pozdrawiam czytających Odpowiedz Link
dorti-one Re: to nie jest wąrek o Rumcajsie... 28.09.08, 09:29 To ja jestem czytająca więc dziękuję za pozdrowienia i życzę powrotu do zdrowia Pozdarwiam Odpowiedz Link