Dodaj do ulubionych

Dla chcących... II ;)

• aniab1311 Re: Dla chcących... II ;) 05.11.08, 07:57
      ojojoj ależ tu grzeczniutko wczoraj było smile)))) Nic o kołderkach ani
      Jaskach i Małgosiach nie było... big_grin
      Dzień dobry i miłego dzionka dla wszystkich buziaki i uściski wink)
      • beja_81 Re: Dla chcących... II ;) 05.11.08, 08:57
        Witaj Aniu, no grzecznie było, bo my tak zawsze grzecznie się
        miziamy wink
        • aniab1311 Re: Dla chcących... II ;) 05.11.08, 09:01
          beja_81 napisała:

> Witaj Aniu, no grzecznie było, bo my tak zawsze grzecznie się
          > miziamy wink

Witaj Beja smile) To pomiziajcie i mnie czasem, bo mnie tu już nikt nie
          mizia sad((((
          wink))))
          • mary171 Re: Dla chcących... II ;) 05.11.08, 19:32
            Dobry wieczór smile Miałam dziś strasznieee cieżki dzień ale teraz tylko relaksik smile
            • beja_81 Re: Dla chcących... II ;) 05.11.08, 19:38
              Witaj Mary, masz rację po ciężkim dniu pracy należy się odrobina relaksu smile
              • kokirek Re: Dla chcących... II ;) 05.11.08, 19:43
                Dobry wieczór smile) Ja tylko wpadłem się przywitać i niestety uciekam
                do swoich obowiązków... Miłego wieczoru Wam życzę smile)
                • beja_81 Re: Dla chcących... II ;) 05.11.08, 19:46
                  Witaj, oj jaka szkoda
                • beja_81 Re: Dla chcących... II ;) 05.11.08, 19:47
                  Czyli to oznacza że wcześniej pójdę spać wink hehehehe, no ale jak się ma do
                  czynienia z takim pracoholikiem ...
                  • kokirek Re: Dla chcących... II ;) 05.11.08, 19:57
                    Widzisz Beja, nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło...
                    • beja_81 Re: Dla chcących... II ;) 05.11.08, 20:05
                      No dokładnie, ale Ty Kokirku lepiej nie odrywaj się od pracy, odłącz internet i
                      pracuj spokojnie
                      • kokirek Re: Dla chcących... II ;) 05.11.08, 20:13
                        Ale ja nie mogę... ja muszę... chcę...
                      • beja_81 Re: Dla chcących... II ;) 05.11.08, 20:14
                        Ok to ja znikam, dziś zamiast wieczór z forumowiczami spędzę w towarzystwie
                        futerkowca, najlepiej z tym chętnym brunetem wink
                        Dobranoc
                        • kokirek Re: Dla chcących... II ;) 05.11.08, 20:26
                          Dobranoc smile)
                          • mary171 Re: Dla chcących... II ;) 05.11.08, 20:45
                            Dobranoc...trudno a więc dobranoc
                            • vidmo76 Re: Dla chcących... II ;) 05.11.08, 21:39
                              Wpadłem z króciutką wizytą,a tu wszyscy poszli spać.

• aniab1311 Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 09:48
                                vidmo76 napisał:

> Wpadłem z króciutką wizytą,a tu wszyscy poszli spać.

No za Panem - Panie Vidmo - to ja sie trochę stęskniłam smile))
                                >
                                >
                                • beja_81 Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 19:14
                                  Niesamowite jak tu pusto, wszyscy chyba jeszcze w kolejce do totalizatora stoją
                                  ... wink
                                  • mary171 Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 19:26
                                    Ja się melduję smile
                                    I nie wysyłałam totka smile
                                    • beja_81 Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 19:30
                                      Witaj Mary, a ja wysłałam, ale wiem, że ta wygrana to nie mi pisana.
                                      Nie masz dziś czegoś pysznego wink?
                                      • beja_81 Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 19:37
                                        A witaj Kokirku, a Ty dziś na chwilkę, czy też tak jak wczoraj?
                                        A ja stałam w kolejce bardzo krótko, pani w kiosku uwijała się bardzo szybko ...
                                        A i Kokirku odwołuję jutrzejszą synchronizację kinową, wizyta w kinie przełożona
                                        na przyszły tydzień ...
                                        • kokirek Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 19:42
                                          Powinienem na chwilkę, ale niestety dla mnie nie mogę bez Was żyć...
                                          więc zostaję na dłużej smile) A moje zadania będą wykonywane w
                                          przerwach pomiędzy pisaniem kolejnych postów smile)
                                        • eb13 Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 19:42
                                          cześć "Ludziki" wink))

Beja, to już wiem kto będzie stawiał na sobotnim spotkaniu wink))
                                          • beja_81 Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 19:58
                                            Eb13, a myślisz, że się przyznam do wygranej? wink

Kokirku, kiedy piątek to niewypał, bo premiera jest w sobotę, no i już się nie
                                            smuć ...
                                            • kokirek Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 20:04
                                              W sobotę??? To chyba ktoś z Was zakpił, ktoś się pomylił... Premiera
                                              na 100% jest za 4 godziny... tak, tak - dokładnie o godzinie 00:07 -
                                              przynajmniej w CinemaCity - i niewiele brakowało, a za te cztery
                                              godziny siedziałbym na sali kinowej... niestety... obowiązki
                                            • eb13 Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 20:06
                                              Beja, przyznawać się nie musisz - pewnie pytać i tak nie będą, tylko
                                              się bardzo ucieszą wink)))

a poważnie, to z całego serca życzę Ci tej wygranej.
                                            • kokirek Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 20:08
                                              Beja, chyba się przyznasz... a może nawet podzielisz?
                                              • beja_81 Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 20:17
                                                Kokirku tak wiem premiera nie jest w sobotę, coś pokręciłam ...
                                                Co do wygranej, to co mam powiedzieć, oczywiście, że się pochwalę ... a tak
                                                naprawdę to zniknę i to będzie znak, że wygrałam, heheheheheh
                                                • kokirek Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 20:21
                                                  Znikniesz bez słowa... Nawet się nie pożegnasz z nami? Mogłabyś tak??
                                                  • beja_81 Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 20:28
                                                    A ileż to roboty ... nie trzeba wygrywać, by zniknąć z forum ... no ale ja
                                                    czegoś takiego nie planuję i to Wam obiecuję, tak tylko chciałam Cibie Kokirku
                                                    postraszyć wink))
                                                  • kokirek Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 20:33
                                                    Mnie postraszyć? Dlaczego? Czym sobie na coś takiego zasłużyłem???

Tak się zastanawiam co to za forum, że ludzi się tutaj straszy? A
                                                    może powinienem poszukać innego?
                                                  • beja_81 Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 20:40
                                                    kokirek napisał:

> Mnie postraszyć? Dlaczego? Czym sobie na coś takiego zasłużyłem???
                                                    > Tak się zastanawiam co to za forum, że ludzi się tutaj straszy? A
                                                    > może powinienem poszukać innego?

dobra już więcej ni będę sobie żartować, bo widzę, że za poważnie do tego
                                                    podchodzisz wink
                                                  • kokirek Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 20:48
                                                    Tak, tak... bo ja strasznie poważnym Kokirkiem jestem smile))
                                                    Wystarczy poczytać moje wcześniejsze wypowiedzi i nikt nie będzie
                                                    miał watpliwości, że na czym jak na czym, ale na żartach to ja się
                                                    znam... i sam chętnie biorę w nich udział smile))
                                                    A poważny to ja może kiedyś byłem... ale kiedy to było... chyba
                                                    najstarsi Indianie już tych czasów nie pamiętają smile))
                                                  • beja_81 Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 20:50
                                                    smile)))
                                                  • beja_81 Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 20:56
                                                    Wiem wiem smile))
                                                    Ale nie strasz więcej, że zmienisz forum, bo czymże myśmy sobie na to zasłużyli
                                                    wink hehehehehehehehe
                                                  • kokirek Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 20:59
                                                    Pewnie tym samym, co ja zasłużyłem na straszenie smile))
                                                  • beja_81 Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 21:06
                                                    Czyli niczym i tego się trzymajmy smile
                                                  • kokirek Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 21:13
                                                    Beju, czy mi się wydaje, czy ostatnio ten wątek zrobił się jakby
                                                    naszym prywatnym? smile)) Czasami chyba nas tylko ktoś odwiedza... a
                                                    może wszyscy tylko czytają nasze wypowiedzi i nie chcą nam
                                                    przeszkadzać?? Jak myślisz?
                                                  • beja_81 Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 21:17
                                                    kokirek napisał:

> Beju, czy mi się wydaje, czy ostatnio ten wątek zrobił się jakby
                                                    > naszym prywatnym? smile)) Czasami chyba nas tylko ktoś odwiedza... a
                                                    > może wszyscy tylko czytają nasze wypowiedzi i nie chcą nam
                                                    > przeszkadzać?? Jak myślisz?

No tak to wygląda, ale jak jest to nie wiem, ale skoro nikt nie wcina nam się
                                                    tak często to znaczy, że się wątek sprywatyzował. Matka i ojciec (dorti i vidmo)
                                                    porzucili swoje dziecko, ktoś się musiał nim zająć - padło na nas.
                                                  • kokirek Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 21:25
                                                    Aaa, to była prywatyzacja... Pewnie się na tej prywatyzacji dorobili
                                                    i pojechali w jakieś fajne miejsce smile))
                                                  • beja_81 Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 21:31
                                                    No dokładnie, najpierw zniknęła Dorti, że to niby nie ten przedział wiekowy i
                                                    niby na inne forum poszła, potem vidmo, że to niby znika na czas jakiś, a to
                                                    widzisz oni się spiknęli i razem gdzieś liczą zyski z prywatyzacji.
                                                  • kokirek Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 21:36
                                                    I to wszystko naszym kosztem... bo przecież ktoś im za to wszystko
                                                    musiał zapłacić smile))
                                                  • beja_81 Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 21:38
                                                    Ciekawe kto, bo nie ja, więc pewnie Ty, a może to po prostu dzierżawa?
                                                  • kokirek Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 21:41
                                                    Niestety płatne gotówką... smile) Ale co tam, udało mi sią dostać
                                                    zaliczkę na poczet dzisiejszej wygranej smile))
                                                  • beja_81 Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 21:45
                                                    No ładnie,wydało się ... ale wiesz, że to kupiłeś wątek z lokatorem? Znaczy się
                                                    ze mną ... heheheheh
                                                  • kokirek Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 21:48
                                                    A myżlisz, że dlaczego ja kupiłem ten wątek... Tylko i wyłącznie po
                                                    to, aby mieć tą lokatorkę dla siebie smile))
                                                  • beja_81 Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 21:51
                                                    kokirek napisał:

> A myżlisz, że dlaczego ja kupiłem ten wątek... Tylko i wyłącznie po
                                                    > to, aby mieć tą lokatorkę dla siebie smile))

No i to chciałam przeczytać, hihihihihi
                                                  • kokirek Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 21:56
                                                    I chyba ta inwestycja się opłaciła smile)) Ja mam co chciałem, Ty masz
                                                    co chciałaś... ŻYCIE JEST PIĘKNE!!!
                                                  • kokirek Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 22:02
                                                    Powodzenia!!! Już tylko kilka chwil...
                                                  • beja_81 Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 22:06
                                                    kokirek napisał:

> Powodzenia!!! Już tylko kilka chwil...

Zapomniałam spisać numerki, ale gapa, zapatrzyłam się na ... dr Housa
                                                  • kokirek Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 22:08
                                                    8, 13, 18, 21, 24, 47
                                                  • beja_81 Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 22:13
                                                    sad ... ale nic to
                                                  • kokirek Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 22:22
                                                    Trzeba mieć nadzieję... Nadzieja umiera ostatnia smile)
                                                  • eb13 Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 22:25

Beja, czyli co ??? - każdy płaci za siebie wink)))
                                                  • kokirek Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 22:31
                                                    Witaj Eb smile
                                                  • beja_81 Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 22:32
                                                    eb13 napisała:

>
                                                    > Beja, czyli co ??? - każdy płaci za siebie wink)))

Eb13, znaczy się, że tak wink
                                                  • eb13 Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 22:39
                                                    cześć tym, komu jeszcze nie mówiłam smile

Oj, coś mi się wydaje Beju, że Oni będą niepocieszeni wink))
                                                  • kokirek Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 22:43
                                                    Eb, a Ty jak zawsze masz rację smile)
                                                  • beja_81 Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 22:49
                                                    Eb13 to Ciebie nie będzie? Aż mi się spać odechciało jak to przeczytałam, Eb13
                                                    czemu?
                                                  • vidmo76 Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 22:24
                                                    No cześć brygada!
                                                    Patrzę że wszystkich opanowało jedno TOTO!!
                                                    A ja nawet nie umiem kuponu wypełnić hahahaha!
                                                  • kokirek Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 22:29
                                                    Vidmo, jakbyś wcześniej napisał, to byśmy Ci intrukcję napisali smile)
                                                    A tak w ogóle to witam serdecznie - co się stało, że nas odwiedziłeś?
                                                  • beja_81 Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 21:13
                                                    Już nikt nikogo nie będzie straszył ...
                                                    No i gdzie jest Mary, gdzie EB14, gdzie Dorti, Medy, Vidmo, czemu wszyscy
                                                    poginęli w necie, a może właśnie odnaleźli się ... oby.
                                                  • kokirek Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 21:21
                                                    > a może właśnie odnaleźli się ... oby.
                                        • kokirek Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 19:43
                                          I tak to jest umawiać się z Kobietą... sad i teraz będę sam w kinie?
                                  • kokirek Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 19:29
                                    Hej, wszyscy chyba czekali na jakiś znak smile) Beja, dałaś sygnał do
                                    działania smile) A w kolejce wcale nie musiałem stać smile)
                                • vidmo76 Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 22:04
                                  aniab1311 napisała:
                                  > No za Panem - Panie Vidmo - to ja sie trochę stęskniłam smile))
                                  Miło mi to słyszeć że ktoś się za mną stęsknił.
                                  Ja znów na chwileczkę zajrzałem,ale patrzę że wątek zdominowała pewna para.Hmmmm.
                                  • beja_81 Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 22:06
                                    No patrzcie patrzcie Vidmo przyszło na zwiady wink
    • beja_81 Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 22:39
      Ok Panie i Panowie, czas na mnie, trochę się dziś czegoś dowiedziałam, że Ktoś
      mnie "kupił", że nic nie wygrałam, itd itd itd ... aaaaaaaaaa idę spać ...
      ciekawe co mi się przyśni wink
      Dobranoc, pchły na noc, karaluchy pod poduchy
      • kokirek Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 22:42
        Dobranoc Beja, spokojnej nocy i miłych snów smile))
    • beja_81 Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 22:50
      Dobra jeszcze na koniec jakaś optymistyczna piosenka do ścielenia i idę sobie ...
      • eb13 Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 22:57
        smile))

Beju niestety - jakoś tak wyszło, ale obiecuję innym razem smile). Jako
        zadośćuczynienie mogę Cię zaprosić na dobre ciacho smile)

Kokirku, czasem zdarza mi się mieć rację smile.

PRZEPRASZAM, ale dzisiaj chyba nie bardzo nadaję się do pogaduch,
        więc chyba też Cię pożegnam sad

miłych i kolorowych snów smile
        • kokirek Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 23:10
          Dobranoc Eb, spokojnej nocy życzę smile
        • beja_81 Re: Dla chcących... II ;) 07.11.08, 19:19
          eb13 napisała:
          > Beju niestety - jakoś tak wyszło, ale obiecuję innym razem smile). >Jako
          zadośćuczynienie mogę Cię zaprosić na dobre ciacho smile)

Eb13 trzymam Cię za słowo smile))

Witam witam jest tu kto, bo jakoś tak ciemno i głucho ... aż strach
          • kokirek Re: Dla chcących... II ;) 07.11.08, 20:07
            Jestem, ale jakoby mnie nie było smile)
            Witaj Beja smile)
            • beja_81 Re: Dla chcących... II ;) 07.11.08, 20:22
              witaj, to nie zapalam nawet światła, trzeba się wziąć za coś pożytecznego ... smile)))
              • kokirek Re: Dla chcących... II ;) 07.11.08, 20:29
                Niestety trzeba smile
          • eb13 Re: Dla chcących... II ;) 07.11.08, 20:41
            a witam, witam Was smile))

Bejuś, nie ma sprawy, powiedz tylko kiedy i masz jak w banku smile)))

• beja_81 Re: Dla chcących... II ;) 07.11.08, 20:54
              Cześć Eb13, nie no z tym ciachem to pomyślimy wink z tym, że ja to tak nie
              potrafię się przypominać i pewnie Ci daruję "niebyt" na spotkaniu forumowiczów -
              już darowałam, choć wielka to szkoda.
              • beja_81 Re: Dla chcących... II ;) 07.11.08, 21:09
                Myślałam, że chociaż w telewizji coś znajdę, a tam zaledwie głupia mumia,
                porażka ...
                • eb13 Re: Dla chcących... II ;) 07.11.08, 21:15
                  DZIĘKI DOBRA KOBIETO !!!!!! smile)))

Beju, ja będę na pewno pamiętała o swojej obietnicy - u mnie w pracy
                  już o tym wiedzą, że zawsze dotrzymuję słowa smile))

Żebyś wiedziała, że nawet w TV nic ciekawego nie ma i dlatego
                  oglądam Fabrykę gwiazd i objadam się winogronem - wyglądam już chyba
                  jak bączyca z tego obżarstwa smile))
                  • beja_81 Re: Dla chcących... II ;) 07.11.08, 21:26
                    No ja też zazwyczaj pamiętam, ale tylko o swoich długach ...
                    Bąki są takie sympatyczne, kudłate i miło bzyczą, dlatego śmiem twierdzić, że
                    poza pierwszą cechą to raczej bączycy nie przypominasz wink, chyba że lubisz
                    jeszcze brzęczeć, hihihihi
                    • kokirek Re: Dla chcących... II ;) 07.11.08, 21:44
                      A co to za owady się tutaj pojawiły?

A w telewizji rzeczywiście nic ciekawego nie ma, dlatego można
                      skupić się na pisaniu... smile)
                      • beja_81 Re: Dla chcących... II ;) 07.11.08, 21:53
                        A jak myślisz Kokirku gdzie zimują wszystkie pracowite pszczółki, mróweczki,
                        bączki i inne ...
                        Ano zajadają winogronka lub siedzą w papierkach ...
                        • eb13 Re: Dla chcących... II ;) 07.11.08, 22:02
                          a swoją drogą, to bardzo ciekawie musi wyglądać takie połączenie
                          pszczoły, mrówki i bąka wink))
                          • beja_81 Re: Dla chcących... II ;) 07.11.08, 22:17
                            Czyli Ty Eb13 jesteś Bączkiem, Kokirek to na Pana Mrówkę wygląda, a ja ... hm co
                            ja przypominam, chyba Patyczaka, hehehehehe
                            • eb13 Re: Dla chcących... II ;) 07.11.08, 22:29
                              Nie Beju, miałam na myśli to, że pracujemy jak pszczółki i
                              mrówki smile. No i jeszcze w moim przypadku czasem obżeram się jak bąk -
                              na szczęście najczęściej są to owoce lub warzywa, bo z resztą
                              potrafię sobie poradzić smile)))
                              • beja_81 Re: Dla chcących... II ;) 07.11.08, 22:37
                                A ja za to nie żałuję sobie ostatnio ciasteczek, ale za to popijam je sokami
                                owocowymi smile, trzeba to życie sobie osłodzić
                              • kokirek Re: Dla chcących... II ;) 07.11.08, 22:38
                                Słuchajcie "moje" Aniołki... ja niestety swój weekend zaczynam
                                dopiero w poniedziałek, więc teraz już się z Wami pożegnam i ...
                                udam się do łóżeczka smile)
                                Życzę miłego wieczoru i kolorowych snów smile) Dobranoc smile
                                • eb13 Re: Dla chcących... II ;) 07.11.08, 22:43
                                  Kokirku, Ty DIABLE ROGATY, żebym nie musiał Ci powiedzieć, co o
                                  Tobie myślę !!!!! >uncertain

no dobra, jak musisz już iść, to sobie idź - ale moja zemsta będzie
                                  słodka tylko dla mnie !!!!!!! wink))

miłych snów i pamiętaj jutro atrament masz zostawić koledze wink)))
                                • beja_81 Re: Dla chcących... II ;) 07.11.08, 22:46
                                  Dobranoc Kokirku, długiego snu życzę, mo i zamiast patyczakiem i czy innym
                                  stworzonkiem, zostałam aniołkiem, też ładnie ... smile

Hesse.1 pająków to i ja nie lubię ... zabijać, ale jak się taki napatoczy i po
                                  suficie nad łóżkiem zaczyna snuć swą sieć ... to żywot jego krótki
                    • eb13 Re: Dla chcących... II ;) 07.11.08, 21:49
                      smile))))

czasami naprawdę przypominam bączyce smile), kudłata jestem, bo mam
                      włosy na głowie - kolorystycznie też odpowiadają bączkowi wink)),
                      czasem za dużo bzyczę jak ktoś mi nadepnie na odcisk (no dobra, to
                      jest bzyczenio-syczenie) i jak dużo się najem, to nawet mam taki
                      brzuszek jak bączek wink))
                      • eb13 Re: Dla chcących... II ;) 07.11.08, 21:58
                        Kokirku, bo owady też są bardzo miłe wink))) - no, może pomijając
                        komarzyce i modliszki wink))

Cześć Kolego smile))
      • kokirek Re: Dla chcących... II ;) 07.11.08, 00:36
        Dobranoc smile)
        • kokirek Re: Dla chcących... II ;) 07.11.08, 06:36
          Dzień Dobry smile))...
          ... i to bardzo dobry dla większości z nas, gdyż to ostatni dzień
          przed długim weekendem.
          Niestety nie dla wszystkich jest on tak samo długi, ale dwa dni
          wolnego to i tak ogromny sukces i mimo wszystko się cieszę smile))
          Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia smile)
          • beja_81 Re: Dla chcących... II ;) 07.11.08, 08:54
            Dzień dobry smile))
            Tak przed niektórymi 4 dni wolnego, ale radocha ...
            Spokojnej pracy życzę ...
    • eb13 Re: Dla chcących... II ;) 07.11.08, 09:58
      cześć moi Drodzy i miłego dnia smile)

niestety muszę spadać sad(
    • hesse.1 Re: Dla chcących... II ;) 07.11.08, 22:37
      a ja się boje pająków,Obcego,krabów,ośmiornic,itp.tak po trosze,to wszystkich
      stawonogów (ale naj to pająków i Aliena) i mi sie strona długo ładuje,gdy
      wchodzę na wątki powyżej tysiąca..hehe.. wink Pzdr.
    • beja_81 Re: Dla chcących... II ;) 07.11.08, 22:49
      Faktycznie za długi już ten wątek się zrobił, przez co straszy wszystkich
      długością wczytywania, zatem zarządzam przeprowadzkę na "Dla chcących
      porozmawiać inaczej III wink". Tam powiem ... dobranoc, bo chyba już pora smile
    • eb13 Re: Dla chcących... II ;) 07.11.08, 22:56
      Beju, to proponuję wątek Dla chcących....III założyć jutro, a
      dzisiaj jeszcze ładnie życzeniem dobrej nocy zakończyć ten smile)).

Życzę Ci miłej zabawy jutro - kciuków za udane spotkanie chyba nie
      muszę trzymać, bo na pewno się uda smile). Myślami będę z Wami smile))

Dobrej nocy - przecież musisz być jutro jak skowronek smile))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka