aniab1311 Re: Dla chcących... II ;) 05.11.08, 07:57 ojojoj ależ tu grzeczniutko wczoraj było )))) Nic o kołderkach ani Jaskach i Małgosiach nie było... Dzień dobry i miłego dzionka dla wszystkich buziaki i uściski ) Odpowiedz Link
beja_81 Re: Dla chcących... II ;) 05.11.08, 08:57 Witaj Aniu, no grzecznie było, bo my tak zawsze grzecznie się miziamy Odpowiedz Link
aniab1311 Re: Dla chcących... II ;) 05.11.08, 09:01 beja_81 napisała: > Witaj Aniu, no grzecznie było, bo my tak zawsze grzecznie się > miziamy Witaj Beja ) To pomiziajcie i mnie czasem, bo mnie tu już nikt nie mizia (((( )))) Odpowiedz Link
mary171 Re: Dla chcących... II ;) 05.11.08, 19:32 Dobry wieczór Miałam dziś strasznieee cieżki dzień ale teraz tylko relaksik Odpowiedz Link
beja_81 Re: Dla chcących... II ;) 05.11.08, 19:38 Witaj Mary, masz rację po ciężkim dniu pracy należy się odrobina relaksu Odpowiedz Link
kokirek Re: Dla chcących... II ;) 05.11.08, 19:43 Dobry wieczór ) Ja tylko wpadłem się przywitać i niestety uciekam do swoich obowiązków... Miłego wieczoru Wam życzę ) Odpowiedz Link
beja_81 Re: Dla chcących... II ;) 05.11.08, 19:47 Czyli to oznacza że wcześniej pójdę spać hehehehe, no ale jak się ma do czynienia z takim pracoholikiem ... Odpowiedz Link
kokirek Re: Dla chcących... II ;) 05.11.08, 19:57 Widzisz Beja, nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło... Odpowiedz Link
beja_81 Re: Dla chcących... II ;) 05.11.08, 20:05 No dokładnie, ale Ty Kokirku lepiej nie odrywaj się od pracy, odłącz internet i pracuj spokojnie Odpowiedz Link
kokirek Re: Dla chcących... II ;) 05.11.08, 20:13 Ale ja nie mogę... ja muszę... chcę... Odpowiedz Link
beja_81 Re: Dla chcących... II ;) 05.11.08, 20:14 Ok to ja znikam, dziś zamiast wieczór z forumowiczami spędzę w towarzystwie futerkowca, najlepiej z tym chętnym brunetem Dobranoc Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Dla chcących... II ;) 05.11.08, 21:39 Wpadłem z króciutką wizytą,a tu wszyscy poszli spać. Odpowiedz Link
aniab1311 Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 09:48 vidmo76 napisał: > Wpadłem z króciutką wizytą,a tu wszyscy poszli spać. No za Panem - Panie Vidmo - to ja sie trochę stęskniłam )) > > Odpowiedz Link
beja_81 Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 19:14 Niesamowite jak tu pusto, wszyscy chyba jeszcze w kolejce do totalizatora stoją ... Odpowiedz Link
mary171 Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 19:26 Ja się melduję I nie wysyłałam totka Odpowiedz Link
beja_81 Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 19:30 Witaj Mary, a ja wysłałam, ale wiem, że ta wygrana to nie mi pisana. Nie masz dziś czegoś pysznego ? Odpowiedz Link
beja_81 Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 19:37 A witaj Kokirku, a Ty dziś na chwilkę, czy też tak jak wczoraj? A ja stałam w kolejce bardzo krótko, pani w kiosku uwijała się bardzo szybko ... A i Kokirku odwołuję jutrzejszą synchronizację kinową, wizyta w kinie przełożona na przyszły tydzień ... Odpowiedz Link
kokirek Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 19:42 Powinienem na chwilkę, ale niestety dla mnie nie mogę bez Was żyć... więc zostaję na dłużej ) A moje zadania będą wykonywane w przerwach pomiędzy pisaniem kolejnych postów ) Odpowiedz Link
eb13 Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 19:42 cześć "Ludziki" )) Beja, to już wiem kto będzie stawiał na sobotnim spotkaniu )) Odpowiedz Link
beja_81 Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 19:58 Eb13, a myślisz, że się przyznam do wygranej? Kokirku, kiedy piątek to niewypał, bo premiera jest w sobotę, no i już się nie smuć ... Odpowiedz Link
kokirek Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 20:04 W sobotę??? To chyba ktoś z Was zakpił, ktoś się pomylił... Premiera na 100% jest za 4 godziny... tak, tak - dokładnie o godzinie 00:07 - przynajmniej w CinemaCity - i niewiele brakowało, a za te cztery godziny siedziałbym na sali kinowej... niestety... obowiązki Odpowiedz Link
eb13 Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 20:06 Beja, przyznawać się nie musisz - pewnie pytać i tak nie będą, tylko się bardzo ucieszą ))) a poważnie, to z całego serca życzę Ci tej wygranej. Odpowiedz Link
kokirek Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 20:08 Beja, chyba się przyznasz... a może nawet podzielisz? Odpowiedz Link
beja_81 Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 20:17 Kokirku tak wiem premiera nie jest w sobotę, coś pokręciłam ... Co do wygranej, to co mam powiedzieć, oczywiście, że się pochwalę ... a tak naprawdę to zniknę i to będzie znak, że wygrałam, heheheheheh Odpowiedz Link
kokirek Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 20:21 Znikniesz bez słowa... Nawet się nie pożegnasz z nami? Mogłabyś tak?? Odpowiedz Link
beja_81 Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 20:28 A ileż to roboty ... nie trzeba wygrywać, by zniknąć z forum ... no ale ja czegoś takiego nie planuję i to Wam obiecuję, tak tylko chciałam Cibie Kokirku postraszyć )) Odpowiedz Link
kokirek Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 20:33 Mnie postraszyć? Dlaczego? Czym sobie na coś takiego zasłużyłem??? Tak się zastanawiam co to za forum, że ludzi się tutaj straszy? A może powinienem poszukać innego? Odpowiedz Link
beja_81 Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 20:40 kokirek napisał: > Mnie postraszyć? Dlaczego? Czym sobie na coś takiego zasłużyłem??? > Tak się zastanawiam co to za forum, że ludzi się tutaj straszy? A > może powinienem poszukać innego? dobra już więcej ni będę sobie żartować, bo widzę, że za poważnie do tego podchodzisz Odpowiedz Link
kokirek Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 20:48 Tak, tak... bo ja strasznie poważnym Kokirkiem jestem )) Wystarczy poczytać moje wcześniejsze wypowiedzi i nikt nie będzie miał watpliwości, że na czym jak na czym, ale na żartach to ja się znam... i sam chętnie biorę w nich udział )) A poważny to ja może kiedyś byłem... ale kiedy to było... chyba najstarsi Indianie już tych czasów nie pamiętają )) Odpowiedz Link
beja_81 Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 20:56 Wiem wiem )) Ale nie strasz więcej, że zmienisz forum, bo czymże myśmy sobie na to zasłużyli hehehehehehehehe Odpowiedz Link
kokirek Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 20:59 Pewnie tym samym, co ja zasłużyłem na straszenie )) Odpowiedz Link
kokirek Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 21:13 Beju, czy mi się wydaje, czy ostatnio ten wątek zrobił się jakby naszym prywatnym? )) Czasami chyba nas tylko ktoś odwiedza... a może wszyscy tylko czytają nasze wypowiedzi i nie chcą nam przeszkadzać?? Jak myślisz? Odpowiedz Link
beja_81 Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 21:17 kokirek napisał: > Beju, czy mi się wydaje, czy ostatnio ten wątek zrobił się jakby > naszym prywatnym? )) Czasami chyba nas tylko ktoś odwiedza... a > może wszyscy tylko czytają nasze wypowiedzi i nie chcą nam > przeszkadzać?? Jak myślisz? No tak to wygląda, ale jak jest to nie wiem, ale skoro nikt nie wcina nam się tak często to znaczy, że się wątek sprywatyzował. Matka i ojciec (dorti i vidmo) porzucili swoje dziecko, ktoś się musiał nim zająć - padło na nas. Odpowiedz Link
kokirek Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 21:25 Aaa, to była prywatyzacja... Pewnie się na tej prywatyzacji dorobili i pojechali w jakieś fajne miejsce )) Odpowiedz Link
beja_81 Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 21:31 No dokładnie, najpierw zniknęła Dorti, że to niby nie ten przedział wiekowy i niby na inne forum poszła, potem vidmo, że to niby znika na czas jakiś, a to widzisz oni się spiknęli i razem gdzieś liczą zyski z prywatyzacji. Odpowiedz Link
kokirek Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 21:36 I to wszystko naszym kosztem... bo przecież ktoś im za to wszystko musiał zapłacić )) Odpowiedz Link
beja_81 Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 21:38 Ciekawe kto, bo nie ja, więc pewnie Ty, a może to po prostu dzierżawa? Odpowiedz Link
kokirek Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 21:41 Niestety płatne gotówką... ) Ale co tam, udało mi sią dostać zaliczkę na poczet dzisiejszej wygranej )) Odpowiedz Link
beja_81 Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 21:45 No ładnie,wydało się ... ale wiesz, że to kupiłeś wątek z lokatorem? Znaczy się ze mną ... heheheheh Odpowiedz Link
kokirek Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 21:48 A myżlisz, że dlaczego ja kupiłem ten wątek... Tylko i wyłącznie po to, aby mieć tą lokatorkę dla siebie )) Odpowiedz Link
beja_81 Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 21:51 kokirek napisał: > A myżlisz, że dlaczego ja kupiłem ten wątek... Tylko i wyłącznie po > to, aby mieć tą lokatorkę dla siebie )) No i to chciałam przeczytać, hihihihihi Odpowiedz Link
kokirek Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 21:56 I chyba ta inwestycja się opłaciła )) Ja mam co chciałem, Ty masz co chciałaś... ŻYCIE JEST PIĘKNE!!! Odpowiedz Link
kokirek Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 22:02 Powodzenia!!! Już tylko kilka chwil... Odpowiedz Link
beja_81 Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 22:06 kokirek napisał: > Powodzenia!!! Już tylko kilka chwil... Zapomniałam spisać numerki, ale gapa, zapatrzyłam się na ... dr Housa Odpowiedz Link
kokirek Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 22:22 Trzeba mieć nadzieję... Nadzieja umiera ostatnia ) Odpowiedz Link
eb13 Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 22:25 Beja, czyli co ??? - każdy płaci za siebie ))) Odpowiedz Link
beja_81 Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 22:32 eb13 napisała: > > Beja, czyli co ??? - każdy płaci za siebie ))) Eb13, znaczy się, że tak Odpowiedz Link
eb13 Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 22:39 cześć tym, komu jeszcze nie mówiłam Oj, coś mi się wydaje Beju, że Oni będą niepocieszeni )) Odpowiedz Link
beja_81 Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 22:49 Eb13 to Ciebie nie będzie? Aż mi się spać odechciało jak to przeczytałam, Eb13 czemu? Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 22:24 No cześć brygada! Patrzę że wszystkich opanowało jedno TOTO!! A ja nawet nie umiem kuponu wypełnić hahahaha! Odpowiedz Link
kokirek Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 22:29 Vidmo, jakbyś wcześniej napisał, to byśmy Ci intrukcję napisali ) A tak w ogóle to witam serdecznie - co się stało, że nas odwiedziłeś? Odpowiedz Link
beja_81 Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 21:13 Już nikt nikogo nie będzie straszył ... No i gdzie jest Mary, gdzie EB14, gdzie Dorti, Medy, Vidmo, czemu wszyscy poginęli w necie, a może właśnie odnaleźli się ... oby. Odpowiedz Link
kokirek Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 21:21 > a może właśnie odnaleźli się ... oby. Odpowiedz Link
kokirek Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 19:43 I tak to jest umawiać się z Kobietą... i teraz będę sam w kinie? Odpowiedz Link
kokirek Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 19:29 Hej, wszyscy chyba czekali na jakiś znak ) Beja, dałaś sygnał do działania ) A w kolejce wcale nie musiałem stać ) Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 22:04 aniab1311 napisała: > No za Panem - Panie Vidmo - to ja sie trochę stęskniłam )) Miło mi to słyszeć że ktoś się za mną stęsknił. Ja znów na chwileczkę zajrzałem,ale patrzę że wątek zdominowała pewna para.Hmmmm. Odpowiedz Link
beja_81 Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 22:06 No patrzcie patrzcie Vidmo przyszło na zwiady Odpowiedz Link
beja_81 Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 22:39 Ok Panie i Panowie, czas na mnie, trochę się dziś czegoś dowiedziałam, że Ktoś mnie "kupił", że nic nie wygrałam, itd itd itd ... aaaaaaaaaa idę spać ... ciekawe co mi się przyśni Dobranoc, pchły na noc, karaluchy pod poduchy Odpowiedz Link
kokirek Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 22:42 Dobranoc Beja, spokojnej nocy i miłych snów )) Odpowiedz Link
beja_81 Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 22:50 Dobra jeszcze na koniec jakaś optymistyczna piosenka do ścielenia i idę sobie ... Odpowiedz Link
eb13 Re: Dla chcących... II ;) 06.11.08, 22:57 )) Beju niestety - jakoś tak wyszło, ale obiecuję innym razem ). Jako zadośćuczynienie mogę Cię zaprosić na dobre ciacho ) Kokirku, czasem zdarza mi się mieć rację . PRZEPRASZAM, ale dzisiaj chyba nie bardzo nadaję się do pogaduch, więc chyba też Cię pożegnam miłych i kolorowych snów Odpowiedz Link
beja_81 Re: Dla chcących... II ;) 07.11.08, 19:19 eb13 napisała: > Beju niestety - jakoś tak wyszło, ale obiecuję innym razem ). >Jako zadośćuczynienie mogę Cię zaprosić na dobre ciacho ) Eb13 trzymam Cię za słowo )) Witam witam jest tu kto, bo jakoś tak ciemno i głucho ... aż strach Odpowiedz Link
kokirek Re: Dla chcących... II ;) 07.11.08, 20:07 Jestem, ale jakoby mnie nie było ) Witaj Beja ) Odpowiedz Link
beja_81 Re: Dla chcących... II ;) 07.11.08, 20:22 witaj, to nie zapalam nawet światła, trzeba się wziąć za coś pożytecznego ... ))) Odpowiedz Link
eb13 Re: Dla chcących... II ;) 07.11.08, 20:41 a witam, witam Was )) Bejuś, nie ma sprawy, powiedz tylko kiedy i masz jak w banku ))) Odpowiedz Link
beja_81 Re: Dla chcących... II ;) 07.11.08, 20:54 Cześć Eb13, nie no z tym ciachem to pomyślimy z tym, że ja to tak nie potrafię się przypominać i pewnie Ci daruję "niebyt" na spotkaniu forumowiczów - już darowałam, choć wielka to szkoda. Odpowiedz Link
beja_81 Re: Dla chcących... II ;) 07.11.08, 21:09 Myślałam, że chociaż w telewizji coś znajdę, a tam zaledwie głupia mumia, porażka ... Odpowiedz Link
eb13 Re: Dla chcących... II ;) 07.11.08, 21:15 DZIĘKI DOBRA KOBIETO !!!!!! ))) Beju, ja będę na pewno pamiętała o swojej obietnicy - u mnie w pracy już o tym wiedzą, że zawsze dotrzymuję słowa )) Żebyś wiedziała, że nawet w TV nic ciekawego nie ma i dlatego oglądam Fabrykę gwiazd i objadam się winogronem - wyglądam już chyba jak bączyca z tego obżarstwa )) Odpowiedz Link
beja_81 Re: Dla chcących... II ;) 07.11.08, 21:26 No ja też zazwyczaj pamiętam, ale tylko o swoich długach ... Bąki są takie sympatyczne, kudłate i miło bzyczą, dlatego śmiem twierdzić, że poza pierwszą cechą to raczej bączycy nie przypominasz , chyba że lubisz jeszcze brzęczeć, hihihihi Odpowiedz Link
kokirek Re: Dla chcących... II ;) 07.11.08, 21:44 A co to za owady się tutaj pojawiły? A w telewizji rzeczywiście nic ciekawego nie ma, dlatego można skupić się na pisaniu... ) Odpowiedz Link
beja_81 Re: Dla chcących... II ;) 07.11.08, 21:53 A jak myślisz Kokirku gdzie zimują wszystkie pracowite pszczółki, mróweczki, bączki i inne ... Ano zajadają winogronka lub siedzą w papierkach ... Odpowiedz Link
eb13 Re: Dla chcących... II ;) 07.11.08, 22:02 a swoją drogą, to bardzo ciekawie musi wyglądać takie połączenie pszczoły, mrówki i bąka )) Odpowiedz Link
beja_81 Re: Dla chcących... II ;) 07.11.08, 22:17 Czyli Ty Eb13 jesteś Bączkiem, Kokirek to na Pana Mrówkę wygląda, a ja ... hm co ja przypominam, chyba Patyczaka, hehehehehe Odpowiedz Link
eb13 Re: Dla chcących... II ;) 07.11.08, 22:29 Nie Beju, miałam na myśli to, że pracujemy jak pszczółki i mrówki . No i jeszcze w moim przypadku czasem obżeram się jak bąk - na szczęście najczęściej są to owoce lub warzywa, bo z resztą potrafię sobie poradzić ))) Odpowiedz Link
beja_81 Re: Dla chcących... II ;) 07.11.08, 22:37 A ja za to nie żałuję sobie ostatnio ciasteczek, ale za to popijam je sokami owocowymi , trzeba to życie sobie osłodzić Odpowiedz Link
kokirek Re: Dla chcących... II ;) 07.11.08, 22:38 Słuchajcie "moje" Aniołki... ja niestety swój weekend zaczynam dopiero w poniedziałek, więc teraz już się z Wami pożegnam i ... udam się do łóżeczka ) Życzę miłego wieczoru i kolorowych snów ) Dobranoc Odpowiedz Link
eb13 Re: Dla chcących... II ;) 07.11.08, 22:43 Kokirku, Ty DIABLE ROGATY, żebym nie musiał Ci powiedzieć, co o Tobie myślę !!!!! > no dobra, jak musisz już iść, to sobie idź - ale moja zemsta będzie słodka tylko dla mnie !!!!!!! )) miłych snów i pamiętaj jutro atrament masz zostawić koledze ))) Odpowiedz Link
beja_81 Re: Dla chcących... II ;) 07.11.08, 22:46 Dobranoc Kokirku, długiego snu życzę, mo i zamiast patyczakiem i czy innym stworzonkiem, zostałam aniołkiem, też ładnie ... Hesse.1 pająków to i ja nie lubię ... zabijać, ale jak się taki napatoczy i po suficie nad łóżkiem zaczyna snuć swą sieć ... to żywot jego krótki Odpowiedz Link
eb13 Re: Dla chcących... II ;) 07.11.08, 21:49 )))) czasami naprawdę przypominam bączyce ), kudłata jestem, bo mam włosy na głowie - kolorystycznie też odpowiadają bączkowi )), czasem za dużo bzyczę jak ktoś mi nadepnie na odcisk (no dobra, to jest bzyczenio-syczenie) i jak dużo się najem, to nawet mam taki brzuszek jak bączek )) Odpowiedz Link
eb13 Re: Dla chcących... II ;) 07.11.08, 21:58 Kokirku, bo owady też są bardzo miłe ))) - no, może pomijając komarzyce i modliszki )) Cześć Kolego )) Odpowiedz Link
kokirek Re: Dla chcących... II ;) 07.11.08, 06:36 Dzień Dobry ))... ... i to bardzo dobry dla większości z nas, gdyż to ostatni dzień przed długim weekendem. Niestety nie dla wszystkich jest on tak samo długi, ale dwa dni wolnego to i tak ogromny sukces i mimo wszystko się cieszę )) Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia ) Odpowiedz Link
beja_81 Re: Dla chcących... II ;) 07.11.08, 08:54 Dzień dobry )) Tak przed niektórymi 4 dni wolnego, ale radocha ... Spokojnej pracy życzę ... Odpowiedz Link
eb13 Re: Dla chcących... II ;) 07.11.08, 09:58 cześć moi Drodzy i miłego dnia ) niestety muszę spadać ( Odpowiedz Link
hesse.1 Re: Dla chcących... II ;) 07.11.08, 22:37 a ja się boje pająków,Obcego,krabów,ośmiornic,itp.tak po trosze,to wszystkich stawonogów (ale naj to pająków i Aliena) i mi sie strona długo ładuje,gdy wchodzę na wątki powyżej tysiąca..hehe.. Pzdr. Odpowiedz Link
beja_81 Re: Dla chcących... II ;) 07.11.08, 22:49 Faktycznie za długi już ten wątek się zrobił, przez co straszy wszystkich długością wczytywania, zatem zarządzam przeprowadzkę na "Dla chcących porozmawiać inaczej III ". Tam powiem ... dobranoc, bo chyba już pora Odpowiedz Link
eb13 Re: Dla chcących... II ;) 07.11.08, 22:56 Beju, to proponuję wątek Dla chcących....III założyć jutro, a dzisiaj jeszcze ładnie życzeniem dobrej nocy zakończyć ten )). Życzę Ci miłej zabawy jutro - kciuków za udane spotkanie chyba nie muszę trzymać, bo na pewno się uda ). Myślami będę z Wami )) Dobrej nocy - przecież musisz być jutro jak skowronek )) Odpowiedz Link