mariaeva 22.12.08, 17:37 wszsytkim zycze dobrych swiat i samej radosci w nowym roku Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wers-alik Re: wesolych swiat 22.12.08, 18:03 Cóż ja bym począł bez Twoich życzeń? Chyba byłbym jeszcze bardziej samotny. Jeśli to możliwe... Odpowiedz Link
mariaeva Re: wesolych swiat 22.12.08, 21:44 no i pewnie bylbys mniej zlosliwy ? myslalam o Tobie w innych kategoriach dotad ...hmm.... i wyobraz sobie ze pozytywnych w aspekcie czlowieczenstwa etc a tu okazuje sei ze masz dlugi zlyyyy i zlosliwy dzien szkoda....ale wierze ze Ci przejdzie Odpowiedz Link
wers-alik Re: wesolych swiat 23.12.08, 09:39 Jak to było? "Czy tygrysy są straszne? - zapytał prosiaczek z nadzieją w głosie, że nie". Machnęłaś różdżką i... już mi przeszło. A Tobie wracają pozytywne kategorie??? Odpowiedz Link
mariaeva Re: wesolych swiat 23.12.08, 13:56 uf lubie jak jestes pozytywnie nastawiony w sobie tez wole optymizm i znow troszke go dzis reperuje smutki sie pskudnie ukaldaja w ogromny wielki dol a ja wole gorki z usmiechow i jeden - nota bene bardzo ladny dla Ciebie teraz sle Odpowiedz Link
wers-alik Re: wesolych swiat 23.12.08, 14:31 W istocie: ładny! O ładniejszym nie marzyłem. Może to ograniczenie wyobraźni? Odpowiedz Link
wers-alik Re: wesolych swiat 23.12.08, 16:24 A gdzieś Ty, Sikorko, dostrzegłaś tę "złą radość"? Odpowiedz Link
gapuchna Re: wesolych swiat 23.12.08, 16:35 Bo ja ciebie dobrze znam!!!!!!!! DD i to nie jest zła - nie tzreba dosłownie tłumaczyć. Prawda! Odpowiedz Link
wers-alik Re: wesolych swiat 23.12.08, 17:16 Jesteś PIERWSZĄ kobietą, która dobrze mnie zna. "uciecha z cudzej krzywdy". Lub: "suave mari magno" = miło przy burzliwym morzu, przyglądac się z brzegu trudom żeglarzy. Mimo to kocham Cię. Odpowiedz Link
gapuchna Re: wesolych swiat 23.12.08, 18:38 Wersaliku - zawsze jest ten pierwszy raz, tak jak pierwsza kobieta hehhehe....zaczynam z przepracowania głupoty pleść Odpowiedz Link
mariaeva Re: wesolych swiat 23.12.08, 18:46 wole byc latarnia dla zeglarzy niz patrzec jak ich statek ugina sie falom wole cieszyc sie cudza radoscia nzi patrzec na cudz akrzywde czy Cie znam ? nie ale lubie bo mysle ze jestes przwdziwy aaaa.... i milo ze...masz do mnie pozytywne uczucie usmiech - szczery i cieply Odpowiedz Link
mariaeva Re: wesolych swiat 23.12.08, 17:02 zaczerwienilam sie a o brak wyobrazni Cie nie podejrzewam w zwiazku z czym dolaczam kolejny ...... Odpowiedz Link