gapuchna 26.02.09, 17:02 mam pytanie: czy bardzo drażnią was off topiki? Czy też można sobie folgować. Bo czasem aż boję się, że niechcąco wyrządzam komuś przykrość, np. rozmywając problem. Jest tak, czy się kompletnie mylę? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rumunska_ksiezniczka Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 26.02.09, 17:03 każdy pisze, co chce Odpowiedz Link
amicek Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 26.02.09, 17:05 Kompletnie się mylisz To dobrze, że niektóre wątki są w stanie natchnąć większą grupę ludzi do przemyśleń i dialogu Odpowiedz Link
gapuchna Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 26.02.09, 17:06 No właśnie o tobie myślałam, Amicek Pocieszam się, ze jak ktoś chce cię poznać, to i tak to co najważniejsze - wychwyci Odpowiedz Link
hey_you_reaktywacja Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 26.02.09, 17:07 Rozmywasz problemy, folgujesz sobie, niby niechcaco wyrzadzasz ludziom krzywde ale natury nie oszukasz... Odpowiedz Link
hesse.1 Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 26.02.09, 17:10 clooney i tak przebił wszystko... hahahahahaaa.... Odpowiedz Link
hey_you_reaktywacja Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 26.02.09, 17:11 No wiesz, nie jestes tym kogo tu udajesz, niby taka mila i grzeczna ale nie jestes soba... Odpowiedz Link
gapuchna Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 26.02.09, 17:12 Hey, czy ty dziś coś konsumowałeś wyskokowego? To ja niby wredne babsko jestem???? Odpowiedz Link
hey_you_reaktywacja Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 26.02.09, 17:19 O tej porze nie konsumuje Prowokujesz wiec uprzedzam posty, ktore pojawia sie pewnie dzis wieczorem autortswa pewnej ceniacej prawde pani. Pomyslalem, ze lepiej to zniesiesz jak ode mnie to uslyszysz... Nie ma za co Odpowiedz Link
gapuchna Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 26.02.09, 17:23 Aaaa, rozumiem, prewencja i profilaktyka ))) Dobrze radzisz, oj dobrze. Odpowiedz Link
jchlebowska Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 26.02.09, 23:38 No i co rozumiesz? Co zrozumiałaś przez jego przemyślenia? Odpowiedz Link
jchlebowska Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 26.02.09, 21:35 Jak masz cos do mnie to powiedz wprost ( nie bede komentowac juz pewnych rzeczy, nic nie wypilam ) Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 26.02.09, 21:40 Chlebosiu skoro nie piłaś to pewnie DOPALACZE były ? Odpowiedz Link
jchlebowska Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 26.02.09, 21:45 e no co ty, az tak się nie pogłębiłam w odżywki Odpowiedz Link
jchlebowska Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 26.02.09, 21:49 Czytam Chemie śmierci Bo zkończyłam już całkowicie Akunina. Jak ktoś lubi kryminały to polecam. A Akunin (autor) to dla Ciebie Antycwaniaku, wszystko się dzieje w Moskwie w XIX wieku, ostatnia część tylko w Japonii Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 26.02.09, 21:54 Chlebosiu zaraz lepiej jak rzeczowo i sensownie piszesz. Dzięki za lekturę Odpowiedz Link
jchlebowska Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 26.02.09, 22:04 Nie ma sprawy, wbrew pozorom jestem maniaczką książęk Dziwne, że nadal piszę zbyt mało zbudowanymi zdaniami. Czasami się śmieję, że jestem jak dziewczyna Marcienkiewicza " no mam ładnną, no tą.... bluzkę" No ale ja wiem z czym to jest spowodowane Odpowiedz Link
jchlebowska Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 27.02.09, 20:51 I moje pytanie. Co ty tu jeszcze robisz? Jak juz prawie zona I tak z czystej, glupiej ciekawości. Czy to tak jak chciałeś, lekarka lub prawniczka. Jestem cyniczna, ale niestety ciagle wierze w namietnosc i w pierwszy kontakt Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 28.02.09, 00:00 Chlebosiu to namiętność do Gapuchny... Odpowiedz Link
gapuchna Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 28.02.09, 00:04 Antolku, Wolałabym - miłość. Namiętność ma to do siebie, ze jest czysto fizyczna. A ja mam piękną duszę. Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 28.02.09, 12:55 Gapuchno, Kochana. Napisałem Chlebowskiej tylko o namiętności celowo. Bałem się, że gdy napiszę o miłości to Chlebowska straci przytomność z wrażenia Odpowiedz Link
gapuchna Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 01.03.09, 02:07 Aha W celach nieprzytomnych.... dobrze. Tylko pamiętaj z łaski swojej o mojej nieprzytomności - ojej, znaczy przytomności. Och, plącze się.... Chyba mi to małżeństwo in spe nie służy? Nie ma to jak kocia łapa )))))))))) Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 01.03.09, 10:32 A mnie służy małżeństwo z Tobą. Oj służy... Odpowiedz Link
kawamija Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 01.03.09, 10:43 hmmm.......jesli Panstwo znów pozwolą, na małą refleksje....z doświadczenia, to napisze tak........ Pani Gapuchno i Panie Antku....często tak bywa, ze w danym momencie wydaje się, iz zyski są mniejsze od strat, a ta druga osoba zyskuje i tak więcej........ale....jesli zakładamy,ze małzenstwo jest "inwestycją" długofalową, to.....te chwilowe straty nie powinny Was poróżnić... o Miłości nic nie napisałam, bo to się wie i juz ))) p.s. Kiedy byliście na wspólnym spacerze......? che,che ) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 01.03.09, 13:40 Taaaaa..... ojjejjjj, no to co? Replay? Odpowiedz Link
clooney_g Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 01.03.09, 10:52 antekcwaniak napisał: > Gapuchno, Kochana... Według mnie przywilej do zwracania się w tej formie do gapuchny należy do mnie ! Odpowiedz Link
gapuchna Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 01.03.09, 13:39 A w życiu! Im więcej panów mówiących mi te cudne słowa, tym lepiej!!!!! Klunejku, ja już przerobiłam lekcję: nauczka od życia! I teraz tylko rozkosze oraz zabawa.... hehehhehheh... Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 01.03.09, 13:58 No tak. Są nas miliony... Odpowiedz Link
gapuchna Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 01.03.09, 14:04 Oj Kiciuś, no co ty. Klunej mądry facet, zresztą trójkąty są fajne Odpowiedz Link
gapuchna Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 01.03.09, 14:12 No to będzie dalej? Odchodzisz niedoszły mężu????????????? Och, idę się rzucić w odmęty Wisły. Albo Ofelią polecę... ))) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 01.03.09, 14:43 Ale będziesz kochał, wielbił i szanował? Odpowiedz Link
gapuchna Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 01.03.09, 14:55 Matko Boska! - to jak w 1946 chyba ))) PPR malowało na płotach sławetne "3 razy tak" )) No ale też wygrali i byli sobie wierni do 1989 roku. Kochany, pzred nami 40 lat wiecznej miłości........ Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 01.03.09, 14:58 Już się cieszę na te wspólne 40 lat Odpowiedz Link
gapuchna Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 01.03.09, 15:03 Antoś, to my teraz..... Odpowiedz Link
gapuchna Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 01.03.09, 15:05 A jak pomrzemy, to naszą miłość tak uczczą: Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 01.03.09, 15:09 Ale się uśmiałem Gapuchno. Jesteś niemożliwa. Jak Cię nie kochać żono (prawie) Odpowiedz Link
kawamija Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 01.03.09, 15:19 che,che..........tak sobie Was czytam........ i przypominiało mi się, jak kiedys...........gadam z jakąś dziewczyną, która biadoli,ze tu mam za mało, tam za dużo....i takie tam opowieści o komplekasach. Zerkam, ma obrączkę, więć mowie, ale.........mimo tego, tych pani leków i obaw, ktos pania pokochał... a ona mi mówi... nie,nie....ja mam męza............... Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 01.03.09, 15:20 Oj Kawa, Kawa. Lubie te Twoje mądrości Odpowiedz Link
gapuchna Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 01.03.09, 15:34 Kawusiu, Kawusiu..... oj Kawusiu Odpowiedz Link
gapuchna Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 01.03.09, 15:21 No cóż, skromnie nie skomentuję. A teraz udaję się swoich obowiązków i pracy, a ty mężu drogi (no, prawie mężu), wypełniaj swe małżeńskie powinności. Przecież są takie miłe Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 01.03.09, 15:26 Znów Gapuchna zagoniłaś mnie do sprzątania... Odpowiedz Link
gapuchna Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 01.03.09, 15:33 Łoł! - gadżety przewidujesz. Super))) Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 01.03.09, 15:35 Gapuchna potrafisz mnie rozśmieszyc do łez Odpowiedz Link
gapuchna Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 01.03.09, 15:41 Antoś, ale to chyba dobrze? Życie nie jest tak wesołe jak te nasze tu żarty, to przynajmniej niech coś sympatycznego sobą na to forum wniosę I jeśli naprawdę ciebie - was nieco rozbawiam, to chyba dobrze. Bardzo cenię uśmiech i już widzę, ze potrafię się śmiać Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 01.03.09, 15:46 Gapuchna, pisz tutaj i żartuj. Mnie się to podoba. 3x TAK Odpowiedz Link
aniab13111 Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 01.03.09, 16:12 antekcwaniak napisał: Wszystko czego potrzebujesz masz już w sobie.... to chyba zależy od tego czego kto potrzebuje... szkoda że ja nie mogę mieć tak łatwo... Odpowiedz Link
timiy2 Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 01.03.09, 17:03 ale Cię dopadło, nie zazdroszczę... Odpowiedz Link
aniab13111 Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 01.03.09, 17:15 to dobrze... bo nie ma czego zazdrościć... Odpowiedz Link
clooney_g Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 01.03.09, 21:07 antekcwaniak napisał: > No tak. Są nas miliony... Lecz pamiętaj, w razie draki to TY dostaniesz po gębie, na miliony porywał się nie będę... Odpowiedz Link
gapuchna Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 01.03.09, 21:09 Łoł - chcesz być mym rycerzem? DDDDDDD Ale Antosia mi nie bij. Ty jesteś taki niepewny: przychodzisz i odchodzisz, zostawiasz mnie z rozrobionym ciastem na kluski a ja tak czekam na ciebie miesiącami .... Antoś jest mi wierniejszy Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 01.03.09, 21:11 Bo ja zakochany po uszy jestem w Tobie Gapuchno. Żona ma. No prawie... Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 01.03.09, 21:17 3 x tak nie robi wrazenia. 10 x tak Odpowiedz Link
gapuchna Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 01.03.09, 22:24 Tak naprawdę to wystarczy cichy szept Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 26.02.09, 19:10 Gapuchno (Kochana) myślę, że często wątki są rozmywane. Nie tylko przez Ciebie. Wszysyc się do tego przyczyniamy. Nic wielkiego się nie dzieje, jeśli wywiązuje się ogólna dyskusja. Często bywa z tego powodu wesoło i śmiesznie. Gorzej gdy czyjś wątek zostaje storpedowany przed dwie, trzy osoby, które prowadzą bezsensowną wymianę nic nie wnoszących zdań. Taka dyskusja brzmi jak puszczanie bąków przez znudzone muchy. Wtedy cholera mnie bierze... Odpowiedz Link
salsa13 Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 26.02.09, 19:13 antekcwaniak napisał: Wtedy cholera mnie bierze... Antonio mnie też zaraz cholera weźmie już z tydzień czekam na tą tequilę Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 26.02.09, 19:15 Salsuniu Ty moja adminko. Cholera zapomniałe. I wszystko wychlałem... Odpowiedz Link
salsa13 Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 26.02.09, 19:18 antekcwaniak napisał: > Salsuniu Ty moja adminko. Cholera zapomniałe. I wszystko wychlałem... Możesz mnie zbanować ale niech mi ktoś powie, że facet to jednak nie świnia wychlał wszystko... Teraz to już naprawdę idę na koniec świata! Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 26.02.09, 19:23 Hesse bierz się do roboty. Trzeba usunąć wątek Salsy Odpowiedz Link
salsa13 Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 26.02.09, 19:24 antekcwaniak napisał: > Hesse bierz się do roboty. Trzeba usunąć wątek Salsy zostawcie sobie go na pamiątkę Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 26.02.09, 19:26 Salsa to jest rozmywanie wątków Odpowiedz Link
salsa13 Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 26.02.09, 19:29 antekcwaniak napisał: > Salsa to jest rozmywanie wątków absolutnie się z Tobą zgadzam Odpowiedz Link
kawamija Re: A tak pytanie z Ciekawości 26.02.09, 23:05 jchlebowska napisała: > Jak tam sąsiadka z pieskiem Ależ Pani Chlebowska.......ciii.......jest juz nowa kobieta - żona prawie........pieska nie ma Odpowiedz Link
jchlebowska Re: A tak pytanie z Ciekawości 26.02.09, 23:09 eh no ja nie w temacie, wpadam raz na jakis czas Ciesze sie, ze nas ubywa Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: A tak pytanie z Ciekawości 27.02.09, 08:54 Chlebosiu, mam tu prawie żonę. Sąsiadka musiała pójśc w odstawkę. Ale widuję ją kazdego dnia. I piesek już nie sra pod moim oknem Odpowiedz Link
jchlebowska Re: A tak pytanie z Ciekawości 27.02.09, 20:45 No to życzę powodzenia I naprawdę się cieszę, że komuś się układam. Zmęczona jestem tym całym zakłamaniem. Odpowiedz Link
gapuchna Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 26.02.09, 19:35 Antolku (mój o mały włos mężu ) A co jak rozmowa 2-3 osób jest rewelacyjna! Ha! milczeć czy iść dalej? )))))) Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 26.02.09, 19:45 Prawie żono moja. Można założyć osobny watek. Można pisać na pocztę lub jakiś komunikator. Gdy jest naprawdę rewelacyjnie trzeba po prostu pisać. Dzisiaj z Tobą "rozmywałem" w cudzy wątku. I było miło Odpowiedz Link
gapuchna Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 26.02.09, 20:22 Niedoszły ..... rozmywajmy w takim razie jeszcze niejeden wątek )) Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 26.02.09, 20:24 Z Tobą prawie żono ZAWSZE Rozmywajmy wątki... Odpowiedz Link
gapuchna Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 26.02.09, 20:28 I się zaciukałam Hmmm, a wiesz,z e przez to "prawie" to pewna czynność jest niewskazana! DD Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 26.02.09, 20:34 A o jakiej czynności myślisz Kochana ? Odpowiedz Link
gapuchna Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 26.02.09, 20:41 Hmmm, o tym wzajemnym obmywaniu się )) Miła czynność, aczkolwiek nieco frywolna jak na niedoszłe małżeństwo Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 26.02.09, 20:43 Taki nieformalny związek zawsze można zalegalizować Odpowiedz Link
gapuchna Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 26.02.09, 20:45 Nie nie, ja wole nieformalne. Ślub to tak jakoś za poważnie jak na mnie Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 26.02.09, 20:48 A i mnie to jakoś tak bardziej pasuje. Wolę Ciebie jako prawie żonę Odpowiedz Link
gapuchna Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 26.02.09, 20:57 No to co? Robimy przedwesele? Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 26.02.09, 21:03 No pewnie. I przednoc poślubną Odpowiedz Link
dunka76 Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 26.02.09, 21:05 Proszę nie rozmywać wątków, bo zostaną usunięte tak jak mój post. Dobranoc i dziękuję za uwagę Odpowiedz Link
gapuchna Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 26.02.09, 21:09 Oj Dunia, Dunia )) Antoś - noc ma być jak się należy - nic przedwstępnie, a wszystko do dna! Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 26.02.09, 21:11 Kochana już mi się podoba ten nasz związek Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 26.02.09, 21:17 A ja jestem nawet przekonany. Odpowiedz Link
gapuchna Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 26.02.09, 21:20 To co nam pozostało? Schrupać? ))) Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 26.02.09, 21:21 No tak myślę, że powinniśmy przejść do konsumpcji Odpowiedz Link
gapuchna Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 26.02.09, 21:31 Ok, jestem za! od czego zaczynamy? Chyba tak tradycyjnie - prawda? Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 26.02.09, 21:33 Nie jestem dobry w tej tradycji. Ale to chyba dobry trop Odpowiedz Link
gapuchna Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 26.02.09, 21:36 Wiesz, konwencja jest czymś dobrym i wskazanym, choćby po to, by ekstrema jeszcze bardziej intrygowały! Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 26.02.09, 21:38 No no no. Tym tekstem to mi zaimponowałaś Kochana Odpowiedz Link
gapuchna Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 26.02.09, 21:43 A to dopiero preludium............ Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 26.02.09, 21:46 No ja nie mogę. Juz się cieszę Odpowiedz Link
gapuchna Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 26.02.09, 21:48 Ciesz się. To wręcz wskazane A teraz ty mi coś zaproponuj.... Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 26.02.09, 21:52 Ja to może jakąś prodróż zaproponuję ? Koleją Transyberyjską. Będzie długo i ciekawie... Odpowiedz Link
gapuchna Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 26.02.09, 21:53 A pociąg będzie choć trochę przypominał Orient Ekspres? Hmmm, wagony sypialne i takie pulmanowskie fotele..... miękko, aksamitnie.... przytulnie... Tak! Tak! Tak! Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 26.02.09, 21:58 Śmieję się do Ciebie Odpowiedz Link
gapuchna Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 26.02.09, 22:14 Przeczytaj Onyksowi i tobie )) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12359&w=91744569&a=91954655 Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 26.02.09, 22:41 widziałam, czytałam.... myslałam, że poezja mnie nie rusza..... a jednak cos tam drgnęło Odpowiedz Link
gapuchna Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 26.02.09, 22:47 Bo jest smutny. Smutny i taki prawdziwy... Odpowiedz Link
clooney_g Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 26.02.09, 20:37 gapuchna napisała: > Antolku (mój o mały włos mężu ) COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ???????????????????????? Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 26.02.09, 20:39 A cooooooooooooooooooooo ? Zazdrościsz ???? Odpowiedz Link
gapuchna Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 26.02.09, 20:43 Georgu, przecież obiecywałeś mi całkowitą wolność i prawo do robienia, co mi się żywnie podoba I kto deklarował, ze już nie ....? Hm? kto? Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 26.02.09, 21:05 poczułam się wywołana do tablicy... szkoda, że trzeba zawsze na temat, zawsze poważnie... a tego mam w realu aż za dużo.... (ciągle stykając sie ze śmiercią chcę, muszę odreagować...) szkoda, że nie mozna sobie prowadzić tutaj niezobowiązujacych pogawędek że jest to żle widziane... może nie jest to miejsce dla mnie...;/ Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 26.02.09, 21:07 Nie dramatyzuj ! Pisz na wesoło Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 26.02.09, 21:13 więc można.....powiadasz?? bo zastanawiałam się czy te ...dyskusyjne,,bąki'' puszczam ja...ale widzę, że Ty też Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 26.02.09, 21:17 Można, można. Ja dzisiaj puszczam te "bąki" z Gapuchną. Tak mnie zbałamuciła. No i od dzisiaj jesteśmy parą. A w zasadzie prawie małżeństwem Odpowiedz Link
clooney_g Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 26.02.09, 21:18 antekcwaniak napisał: > Można, można. Ja dzisiaj puszczam te "bąki" z Gapuchną. Tak mnie > zbałamuciła. No i od dzisiaj jesteśmy parą. A w zasadzie prawie > małżeństwem Twoje zdanie nie jest ważne dla innych: nie pisz, nie recenzuj, nie oceniaj. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 26.02.09, 21:27 a dlaczego georgu drogi nie pozwalasz mu na nic? zazdrosnyś, że bałamuci Ci żonkę... a anatolij jest intrygujący...nie dziwię się gapuchnie;D Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 26.02.09, 21:32 Uuuuuuu coś ciekawego o mnie. Aż się zawstydziłem Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 26.02.09, 21:37 a Ty skąd tu tak szybko?;> ło matko boska..... nie sądziłam, że tak barwną postać można tak łatwo zawstydzić) zreszta mogę sie mylić....zbyt krótko tu jestem... co za dzień dziś... kolejny zawstydzony facet;DD Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 26.02.09, 21:42 Znów mi z tymi barwami dowalasz. Już się przyznałem, że jestem murzynem. Całe szczęście, że u mnie zawstydzenia nie widać Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 26.02.09, 21:49 takiś wrażliwy? milknę zatem idę horror oglądać;P Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 26.02.09, 21:53 Nie znikaj. Ja za horrorami nie przepadam. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 26.02.09, 22:02 a ja lubię zresztą Ty w pociągu jedziesz...trzeba się zając współpasażerką;D Odpowiedz Link
kawamija Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 26.02.09, 21:24 antekcwaniak napisał: > z Gapuchną. .... A w zasadzie prawie małżeństwem Jeśli Państwo pozwolą tak uwaga osobista, ku przestrodze.... " Prawie " małzenstwo mam za sobą.......eeee...nie polecam...( moze pomyślcie czy ........nie lepiej pozostać na etapie para ? Dziekuje ) Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 26.02.09, 21:27 Kawa wszystko zepsułaś. My chcieliśmy być PRAWIE.... Cholera teraz nie wiem co robić Odpowiedz Link
gapuchna Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 26.02.09, 21:29 Najlepiej jest posłuchać rady Kawusi. Wie co mówi. Małżeństwo jest dobre dla tych, co potrafią przetrzymać wszystkie sztormy i burze. I chyba to pokolenie kończy się na naszych rodzicach. My już tak nie potrafimy. Co z kolei mnie zastanawia, bo w końcu oni nas wychowywali. Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 26.02.09, 21:34 No tak. Ewidentnie uciekasz mi przed ołtarzem Ale jest w tym wiele racji Kochana. Niech będzie para. Już się cieszę Odpowiedz Link
gapuchna Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 26.02.09, 21:37 Toniek, a wiesz ty Mój Drogi, ze prowizorka jest najtrwalsza )) Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 26.02.09, 21:39 Podobno. Dawno temu mój dzidek postawił szopę na wsi. Miała być na czas budowy stodoły. Stoi do dziś Odpowiedz Link
kawamija Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 26.02.09, 21:32 antekcwaniak napisał: > Kawa wszystko zepsułaś. My chcieliśmy być PRAWIE.... > Cholera teraz nie wiem co robić Jeśli raz jeszcze Państwo pozwolą...) Hmm... jak ma byc " prawie " to.........to moze lepiej pójśc razem na spacer.......? Raz jeszcze dziękuje za wysłuchanie )) Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 26.02.09, 21:36 Kawa Ty to masz pomysły. Spacer z Gapuchną. I to za rękę Odpowiedz Link
gapuchna Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 26.02.09, 21:18 Onyksie, myślę bardzo podobnie do ciebie. Też czasem czuję się nie na miejscu ze swym śmiechem. Żartem. A przecież trzeba się śmiać. Wywołać u kogoś uśmiech na twarzy jest znacznie lepszym zajęciem, niż spowodować płacz. Prawda? Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 26.02.09, 21:25 zuważyłam) ach te akty...;] i lilia....juz niepamiętam, czy TWoja) ja jestem zdecydowanie za terapią śmiechem... bo potrafi zdziałać cuda.... a płacz...na to zawsze mamy czas... mamy go czasem za dużo w realu... więc jeśli tylko się da wolę ...rechotać;D Odpowiedz Link
gapuchna Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 26.02.09, 21:45 I akty i lilia nie moje - ale przeze mnie zapożyczone Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 26.02.09, 22:00 miec odkryć ,,takie'' skarby to też sztuka Odpowiedz Link
gapuchna Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 26.02.09, 22:08 dziękuję To jeszcze znajdę bardzo smutny wiersz Tuwima. Smutny, ale piękny Odpowiedz Link
salsa13 Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 26.02.09, 19:10 I tak jesteśmy śmieszni Odpowiedz Link
gapuchna Re: Autorzy wątków takich zasadniczych 26.02.09, 19:34 Salso, no ja właśnie lubię się osttanio pośmiać. Rzadkie są dni, kiedy jest mi tak skończenie źle. Wczoraj było dziwnie, to siedziałam dość cicho. dziś już jest ok No i wracając do mojej myśli głównej - wiem,z e często sprowadzam rozmowę nie tam, gdzie autor chyba zamierzał ją zawiesić. Z drugiej strony widzę, ze czasem żart i pewna "swoboda tematyczna" - dodają żartobliwości. Trzeba chyba szukać złotego śierodka DDDDDDDDDD Odpowiedz Link
jchlebowska hey_you......... 26.02.09, 23:05 Jak masz do mnie cos to mow wprost. Zadziwia mnie Twoje zachowanie. A moze i nie, bo potwierdza to co Ci powiediałam a ty przytaknołeś Ja nie wierze w miłych ludzi, bo nie ma takich, każda powtażam każdy obgaduje kogoś za plecami. Ja przynajmniej mówię wprost Odpowiedz Link
jchlebowska Re: hey_you......... 26.02.09, 23:34 wow jakie błedy ale nie będę sie poprawiać Odpowiedz Link
aspirea Re: hey_you......... 27.02.09, 07:44 wiesz co Chlebowska...ta Twoja "szczerość" mnie rozwala. Odpowiedz Link
jchlebowska Re: hey_you......... 27.02.09, 20:54 No co nie potrafię nic robić pomału na spokojnie, niestety poźniej się okazuje, że jest żle Ja mówiłam kiedyś mam adhd. I naprawdę staram się, ale nie jestem pewnych rzeczy przeskoczyc Odpowiedz Link