hesse.1 23.03.09, 02:19 Taki komunikat.taka "karma", tak mi wypadło iść przez życie... może się zdąży... może się pokona... nim znikną wszystkie... marzenia? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gapuchna Re: trwa zamykanie sydtemu (W) windows... 23.03.09, 02:25 Zawsze można wrzucić reset lub uruchom ponownie. Odpowiedz Link
jeszcze.ja.live Re: trwa zamykanie sydtemu (W) windows... 23.03.09, 06:31 "Zycie to smiertelna choroba przenoszona droga plciowa" ale jakos zyjemy, zyjemy i nie bardzo przyjmujemy do wiadomosci, ze jest to nieuchronne. Odpowiedz Link
dwagrosze Re: trwa zamykanie sydtemu (W) windows... 23.03.09, 10:06 ?! Nie wiem co jarasz, ale towar widać dobry Odpowiedz Link
hesse.1 Re: trwa zamykanie systemu (W) windows... 23.03.09, 10:52 dwagrosze: Ty to chyba na linuksie dziełasz co? i w NFS grasz. Odpowiedz Link
dwagrosze Re: trwa zamykanie systemu (W) windows... 23.03.09, 11:01 Na stacjonarnym XP, ale jakoś żadne kwiatki nie wyskakują, a w laptoku tylko Leopard i jeszcze żadnej zawieszki nie uświadczyłem NFS? Tylko jedna mi przypadła do gustu, zagraj w Richard Burns Rally... Odpowiedz Link
gapuchna Re: trwa zamykanie systemu (W) windows... 23.03.09, 11:10 Wy tacy doświadczeni, a ja nie umiem przetrzepać komputera z wirusów!!! Odpowiedz Link
uny Re: trwa zamykanie systemu (W) windows... 23.03.09, 11:12 gapciu -kompa z wirusów niech lepiej przetrzepie jakiś antywirus. o! Odpowiedz Link
gapuchna Re: trwa zamykanie systemu (W) windows... 23.03.09, 11:16 Help me, help me, help me )) Tak, tak, wiem, antywirus Ja czasem skrótem myślowym pisze Miałam Northona (nie wiem, czy tak się pisze) i umiałam sobie sprawdzić. miałam Kasperskiego - podobnie. teraz mam prymitywnego Avira - z parasoleczką, i za chiny ludowe! Odpowiedz Link
uny Re: trwa zamykanie systemu (W) windows... 23.03.09, 11:20 avira jest bardzo dobrym antywirem. klikasz prawym i sprawdzasz, poza tym sam sprawdza kiedy trzeba. Odpowiedz Link
uny Re: trwa zamykanie systemu (W) windows... 23.03.09, 11:36 pliczek, który chcesz sprawdzić. albo dysk albo co innego. Odpowiedz Link
gapuchna Re: trwa zamykanie systemu (W) windows... 23.03.09, 11:37 A co to jest pliczek? Mój policzek? Ale on jest czysty! Blady, ale czysty )) Odpowiedz Link
uny Re: trwa zamykanie systemu (W) windows... 23.03.09, 11:38 gapciu -widzę że tu trzeba od początku wszystko... Odpowiedz Link
gapuchna Re: trwa zamykanie systemu (W) windows... 23.03.09, 11:40 Ja nie jestem komputerowcem. ja miałam komputerowca ))) a to nie oznacza tego samego Odpowiedz Link
uny Re: trwa zamykanie systemu (W) windows... 23.03.09, 11:42 fakt nie oznacza. najważniejsze żeby antywir pilnował wszystkiego on-line i miał aktualne to co trzeba. bedzie dobrze. Odpowiedz Link
gapuchna Re: trwa zamykanie systemu (W) windows... 23.03.09, 11:45 No pilnuje - aktualizacja jest ok. Miałeś rację - prawym I zauważyłam, ze równo rok i 3 miesiące nie był czyszczony - zgadzałoby się Teraz czyszczę. Coś muszę mieć, bo zamyka mi kaskadowo, co mnie osobiście cholernie wkurza. A! - i raz jakby syrena mi wyła i pokazała się informacja o czymś tam, ale zapomniałam o czym .... Odpowiedz Link
timiy2 Re: trwa zamykanie systemu (W) windows... 23.03.09, 11:47 sama avira to troszkę za mało, jakiś firewall by się do tego jeszcze przydał, np. www.programosy.pl/program,zonealarm-free.html i przynajmniej spybot... Odpowiedz Link
uny Re: trwa zamykanie systemu (W) windows... 23.03.09, 11:50 avira ma wbudowanego firewalla. a jakby co firewall Comodo jest lepszy. Odpowiedz Link
gapuchna Uny, ratuj... 23.03.09, 12:02 Durning the scan a virus or unwanted program was found - to niby zrozumiałam. System podpowiada, by kliknąc w move to quarantine - i nie idzie dalej? Tylko piszczy? Odpowiedz Link
gapuchna Re: Uny, ratuj... 23.03.09, 12:16 no nie umiem sama sobie poradzić. wyszło mi - chociaz dopiero 34% zeskanowane, ze mam 5 detections i 1 warnings. Kurcze, jaka ja ograniczona technicznie Odpowiedz Link
uny Re: Uny, ratuj... 23.03.09, 12:19 eee nie przesadzaj. niech sobie spokojnie przeskanuje kompa. najprawdopodobniej znalazł coś w plikach "ciasteczka". nie przejmuj sie tylko poczekaj aż skończy. jeśli coś wyskoczy kliknij to co będzie proponował. Odpowiedz Link
gapuchna Re: Uny, ratuj... 23.03.09, 12:22 no klikam i ponownie wyskakuje to samo okienko i piszczy, więc znów klikam i znów..... idiotyzm. pewnie za póxno to powiem, ale nadmienię: potrafię na kompie edytorsko cacuszko zrobić. z wykorzystania urządzenia jestem naprawdę dobra, ale z zasady działania - klapa.... Odpowiedz Link
uny Re: Uny, ratuj... 23.03.09, 12:24 najprawdopodobniej antywirek grzebie teraz z ciasteczkach, a tam jest masa czegoś co może być uważane za złe. klikaj do skutku. albo ustaw w opcjach żeby sie nie pytał tylko wywalał jak leci Odpowiedz Link
timiy2 Re: Uny, ratuj... 23.03.09, 12:32 albo zaznacz tam opcje aby powtarzał zadanie, nie będziesz musiała ciągle klikać Odpowiedz Link
gapuchna Re: trwa zamykanie systemu (W) windows... 23.03.09, 11:51 Aaaaaaaa, takiego czegóś to nie wiem, czy mam? Ale ponoć ja mam wszystko, tak orzekł specjalista - jak to określił: masz dopieszczony komputerek... może i tak, nie umiem ocenić? Ale ściągnę - Timku, dzięki A w ogóle to gdzie ty bywasz? Nie widać ciebie ostatnio. . Odpowiedz Link
timiy2 Re: trwa zamykanie systemu (W) windows... 23.03.09, 12:33 ja ciągle w tym samym miejscu... chyba się zapętliłem Odpowiedz Link
dwagrosze Re: trwa zamykanie systemu (W) windows... 23.03.09, 11:13 Czyżby między wierszami było ukryte nieśmiałe: help mi help mi? Odpowiedz Link
hesse.1 Re: trwa zamykanie systemu (W) windows... 23.03.09, 11:14 a co powiesz na sevena? moim zdaniem cudo. trochę ramu bierze, ale w zamian daje niesamowitą ilość fajnych rzeczy. w końcu coś, co ma Dx11 i obsługuje 8 rdzeni w sensowny sposób. z NFS naj lubię High Stakes muzyczki cudo i stare czasy PSX sie przypominają . ( ale fajnie, choć jeden mnie trochę rozumie ) a burns rally... zaraz na gry on line zoczę... ale chyba w to grałem... Odpowiedz Link
uny Re: trwa zamykanie systemu (W) windows... 23.03.09, 11:19 jeśli NFS to tylko oryginalny NFS (pierwszy). w żadnej innej ścigance autka nie wykonywały takich slicznych piruetów i beczek po przydzwonieniu w autko jadące z przeciwka. poezja. przy dużej wirtualnej prędkości, po dzwonie można było sobie iść herbate zrobić, po powrocie wutko sie jeszcze kolebało w powietrzu Odpowiedz Link
dwagrosze Re: trwa zamykanie systemu (W) windows... 23.03.09, 11:24 Ogólnie samochodówek i sportowych nie lubię. Most Wanted tylko skończyłem. Nowy na moim nie idzie. Richard to wyscigi, ale najechanie na cokolwiek konczy caly wyścig, dlatego nie jest to popularna gra, bo niezle sie trzeba nameczyc, żeby skończyć wyścig. Ja nie miałem cierpliwości O strzelankach możemy pogadać Odpowiedz Link
uny Re: trwa zamykanie systemu (W) windows... 23.03.09, 11:37 CS rulez! (jak mówią młodzi ludzie). a nowy Doom (grany w nocy) zjeżył mi włosy na tyłku. Łolaboga! Odpowiedz Link
dwagrosze Re: trwa zamykanie systemu (W) windows... 23.03.09, 11:46 To zagraj w stary FEAR w nocy, a nie tylko włosy na tyłku Ci się zjeżą... Odpowiedz Link
uny Re: trwa zamykanie systemu (W) windows... 23.03.09, 11:55 jakoś ostatnio nie mam ochoty na gre. może zassam jakiegoś trajlera i zobacze co zacz ten FEAR? Odpowiedz Link
fuks0 Re: trwa zamykanie systemu (W) windows... 25.03.09, 22:12 < z NFS naj lubię High Stakes muzyczki cudo Piąteczka również była bardzo fajna... w każdym razie nowsze NFS'y nie dorastają im do pięt. Odpowiedz Link
aglajaaa Re: trwa zamykanie sydtemu (W) windows... 25.03.09, 22:00 Zastanawiam się czy to wątek komputerowy czy jednak nie do końca. Cóż, na komputerach się nie znam... Nie dopuścić, by zniknęły te marzenia... ale też nie biec, by zdążyć przed zamknięciem, bo wówczas trudno uniknąć błędów... Tak, tylko jak to zrobić? Stepowy, żyjesz? Chciałam się "Panu Adminowi" pochwalić, że uczę się wbijać w dialogi na forum a życie... Odpowiedz Link
hesse.1 Re: trwa zamykanie sydtemu (W) windows... 26.03.09, 12:06 "aglajaaa napisała: Stepowy, żyjesz? Chciałam się "Panu Adminowi" pochwalić, że uczę się wbijać w dialogi na forum a życie..." jednak moja "przezroczystość" jest dostrzegana, nawet poprzez tak ulotny i wirtualnie abstrakcyjny świat jak ten tu- "forumowy" aglajaaa- Dziękuję i myślę, że jeszcze nie raz będziemy dostrzegać tą przezroczystą strukturę. Odpowiedz Link