Dodaj do ulubionych

trwa zamykanie sydtemu (W) windows...

23.03.09, 02:19
Taki komunikat.taka "karma", tak mi wypadło iść przez życie... może się
zdąży... może się pokona... nim znikną wszystkie... marzenia? smile
Obserwuj wątek
    • gapuchna Re: trwa zamykanie sydtemu (W) windows... 23.03.09, 02:25
      Zawsze można wrzucić reset lub uruchom ponownie.
    • jeszcze.ja.live Re: trwa zamykanie sydtemu (W) windows... 23.03.09, 06:31
      "Zycie to smiertelna choroba przenoszona droga plciowa" ale jakos
      zyjemy, zyjemy i nie bardzo przyjmujemy do wiadomosci, ze jest to
      nieuchronne.
    • rumunska_ksiezniczka błąd.... 23.03.09, 08:28
      https://obrazki.elektroda.net/39_1160191957.gif
    • dwagrosze Re: trwa zamykanie sydtemu (W) windows... 23.03.09, 10:06
      ?!
      Nie wiem co jarasz, ale towar widać dobrytongue_out
      • hesse.1 Re: trwa zamykanie systemu (W) windows... 23.03.09, 10:52
        dwagrosze: Ty to chyba na linuksie dziełasz co? wink big_grin i w NFS grasz.
        • dwagrosze Re: trwa zamykanie systemu (W) windows... 23.03.09, 11:01
          Na stacjonarnym XP, ale jakoś żadne kwiatki nie wyskakują, a w
          laptoku tylko Leopard i jeszcze żadnej zawieszki nie uświadczyłemtongue_out
          NFS? Tylko jedna mi przypadła do gustu, zagraj w Richard Burns
          Rally... tongue_out
          • gapuchna Re: trwa zamykanie systemu (W) windows... 23.03.09, 11:10
            Wy tacy doświadczeni, a ja nie umiem przetrzepać komputera z wirusów!!!
            • uny Re: trwa zamykanie systemu (W) windows... 23.03.09, 11:12
              gapciu -kompa z wirusów niech lepiej przetrzepie jakiś antywirus. o!
              • gapuchna Re: trwa zamykanie systemu (W) windows... 23.03.09, 11:16
                Help me, help me, help me smile))

Tak, tak, wiem, antywirus smile Ja czasem skrótem myślowym pisze smile

Miałam Northona (nie wiem, czy tak się pisze) i umiałam sobie sprawdzić. miałam
                Kasperskiego - podobnie. teraz mam prymitywnego Avira - z parasoleczką, i za
                chiny ludowe!
                • uny Re: trwa zamykanie systemu (W) windows... 23.03.09, 11:20
                  avira jest bardzo dobrym antywirem.
                  klikasz prawym i sprawdzasz, poza tym sam sprawdza kiedy trzeba.
                  • gapuchna Re: trwa zamykanie systemu (W) windows... 23.03.09, 11:24
                    Co klikam prawym?
                    • uny Re: trwa zamykanie systemu (W) windows... 23.03.09, 11:36
                      pliczek, który chcesz sprawdzić. albo dysk albo co innego.
                      • gapuchna Re: trwa zamykanie systemu (W) windows... 23.03.09, 11:37
                        A co to jest pliczek? Mój policzek? Ale on jest czysty! Blady, ale czysty smile))
                        big_grin
                        • uny Re: trwa zamykanie systemu (W) windows... 23.03.09, 11:38
                          gapciu -widzę że tu trzeba od początku wszystko... big_grin
                          • gapuchna Re: trwa zamykanie systemu (W) windows... 23.03.09, 11:40
                            Ja nie jestem komputerowcem. ja miałam komputerowca smile))) a to nie oznacza tego
                            samego smile
                            • uny Re: trwa zamykanie systemu (W) windows... 23.03.09, 11:42
                              fakt nie oznacza.
                              najważniejsze żeby antywir pilnował wszystkiego on-line i miał aktualne to co trzeba. bedzie dobrze.
                              • gapuchna Re: trwa zamykanie systemu (W) windows... 23.03.09, 11:45
                                No pilnuje - aktualizacja jest ok. Miałeś rację - prawym smile I zauważyłam, ze
                                równo rok i 3 miesiące nie był czyszczony - zgadzałoby się smile Teraz czyszczę.
                                Coś muszę mieć, bo zamyka mi kaskadowo, co mnie osobiście cholernie wkurza. A! -
                                i raz jakby syrena mi wyła i pokazała się informacja o czymś tam, ale
                                zapomniałam o czym ....
                              • timiy2 Re: trwa zamykanie systemu (W) windows... 23.03.09, 11:47
                                sama avira to troszkę za mało, jakiś firewall by się do tego jeszcze przydał,
                                np. www.programosy.pl/program,zonealarm-free.html
                                i przynajmniej spybot...
                                • uny Re: trwa zamykanie systemu (W) windows... 23.03.09, 11:50
                                  avira ma wbudowanego firewalla. a jakby co firewall Comodo jest lepszy.
                                  • gapuchna Uny, ratuj... 23.03.09, 12:02
                                    Durning the scan a virus or unwanted program was found - to niby zrozumiałam.
                                    System podpowiada, by kliknąc w move to quarantine - i nie idzie dalej? Tylko
                                    piszczy?
                                    • uny Re: Uny, ratuj... 23.03.09, 12:07
                                      muwaj albo wywalaj (deletuj)
                                      • gapuchna Re: Uny, ratuj... 23.03.09, 12:16
                                        no nie umiem sama sobie poradzić. wyszło mi - chociaz dopiero 34% zeskanowane,
                                        ze mam 5 detections i 1 warnings.
                                        Kurcze, jaka ja ograniczona technicznie sad
                                        • uny Re: Uny, ratuj... 23.03.09, 12:19
                                          eee nie przesadzaj.
                                          niech sobie spokojnie przeskanuje kompa. najprawdopodobniej znalazł coś w plikach "ciasteczka".
                                          nie przejmuj sie tylko poczekaj aż skończy. jeśli coś wyskoczy kliknij to co będzie proponował.
                                          • gapuchna Re: Uny, ratuj... 23.03.09, 12:22
                                            no klikam i ponownie wyskakuje to samo okienko i piszczy, więc znów klikam i
                                            znów..... idiotyzm.

pewnie za póxno to powiem, ale nadmienię: potrafię na kompie edytorsko cacuszko
                                            zrobić. z wykorzystania urządzenia jestem naprawdę dobra, ale z zasady działania
                                            - klapa....
                                            • uny Re: Uny, ratuj... 23.03.09, 12:24
                                              najprawdopodobniej antywirek grzebie teraz z ciasteczkach, a tam jest masa czegoś co może być uważane za złe.
                                              klikaj do skutku. albo ustaw w opcjach żeby sie nie pytał tylko wywalał jak leci big_grin
                                              • timiy2 Re: Uny, ratuj... 23.03.09, 12:32
                                                albo zaznacz tam opcje aby powtarzał zadanie, nie będziesz musiała ciągle klikać wink
                                              • gapuchna Re: Uny, ratuj... 23.03.09, 12:43
                                                dopsze smile))
                                • gapuchna Re: trwa zamykanie systemu (W) windows... 23.03.09, 11:51
                                  Aaaaaaaa, takiego czegóś to nie wiem, czy mam? Ale ponoć ja mam wszystko, tak
                                  orzekł specjalista - jak to określił: masz dopieszczony komputerek... może i
                                  tak, nie umiem ocenić?

Ale ściągnę - Timku, dzięki smile A w ogóle to gdzie ty bywasz? Nie widać ciebie
                                  ostatnio.

.
                                  • timiy2 Re: trwa zamykanie systemu (W) windows... 23.03.09, 12:33
                                    ja ciągle w tym samym miejscu... chyba się zapętliłem tongue_out
            • dwagrosze Re: trwa zamykanie systemu (W) windows... 23.03.09, 11:13
              Czyżby między wierszami było ukryte nieśmiałe: help mi help mi?
          • hesse.1 Re: trwa zamykanie systemu (W) windows... 23.03.09, 11:14
            a co powiesz na sevena? moim zdaniem cudo. smile trochę ramu bierze, ale
            w zamian daje niesamowitą ilość fajnych rzeczy. w końcu coś, co ma Dx11 i
            obsługuje 8 rdzeni w sensowny sposób. z NFS naj lubię High Stakes muzyczki cudo
            i stare czasy PSX sie przypominają wink . ( ale fajnie, choć jeden mnie trochę
            rozumie smile ) a burns rally... zaraz na gry on line zoczę... ale chyba w to
            grałem...
            • uny Re: trwa zamykanie systemu (W) windows... 23.03.09, 11:19
              jeśli NFS to tylko oryginalny NFS (pierwszy). w żadnej innej ścigance autka nie wykonywały takich slicznych piruetów i beczek po przydzwonieniu w autko jadące z przeciwka.
              poezja. przy dużej wirtualnej prędkości, po dzwonie można było sobie iść herbate zrobić, po powrocie wutko sie jeszcze kolebało w powietrzu big_grin
            • dwagrosze Re: trwa zamykanie systemu (W) windows... 23.03.09, 11:24
              Ogólnie samochodówek i sportowych nie lubię. Most Wanted tylko
              skończyłem. Nowy na moim nie idzie.
              Richard to wyscigi, ale najechanie na cokolwiek konczy caly wyścig,
              dlatego nie jest to popularna gra, bo niezle sie trzeba nameczyc,
              żeby skończyć wyścig. Ja nie miałem cierpliwościtongue_out
              O strzelankach możemy pogadaćtongue_out
              • uny Re: trwa zamykanie systemu (W) windows... 23.03.09, 11:37
                CS rulez! (jak mówią młodzi ludzie).
                a nowy Doom (grany w nocy) zjeżył mi włosy na tyłku. Łolaboga!
                • dwagrosze Re: trwa zamykanie systemu (W) windows... 23.03.09, 11:46
                  To zagraj w stary FEAR w nocy, a nie tylko włosy na tyłku Ci się
                  zjeżą...
                  • uny Re: trwa zamykanie systemu (W) windows... 23.03.09, 11:55
                    jakoś ostatnio nie mam ochoty na gre. może zassam jakiegoś trajlera i zobacze co zacz ten FEAR?
            • fuks0 Re: trwa zamykanie systemu (W) windows... 25.03.09, 22:12
              < z NFS naj lubię High Stakes muzyczki cudo

Piąteczka również była bardzo fajna... w każdym razie nowsze NFS'y nie dorastają
              im do pięt.
    • aglajaaa Re: trwa zamykanie sydtemu (W) windows... 25.03.09, 22:00
      Zastanawiam się czy to wątek komputerowy czy jednak nie do końca. Cóż, na
      komputerach się nie znam...
      Nie dopuścić, by zniknęły te marzenia... ale też nie biec, by zdążyć przed
      zamknięciem, bo wówczas trudno uniknąć błędów... Tak, tylko jak to zrobić?

Stepowy, żyjesz?
      Chciałam się "Panu Adminowi" pochwalić, że uczę się wbijać w dialogi na forumwink
      a życie...
      • hesse.1 Re: trwa zamykanie sydtemu (W) windows... 26.03.09, 12:06
        "aglajaaa napisała: Stepowy, żyjesz?
        Chciałam się "Panu Adminowi" pochwalić, że uczę się wbijać w dialogi na forumwink
        a życie..."

jednak moja "przezroczystość" jest dostrzegana, nawet poprzez tak ulotny i
        wirtualnie abstrakcyjny świat jak ten tu- "forumowy"
        aglajaaa- Dziękuję i myślę, że jeszcze nie raz będziemy dostrzegać tą
        przezroczystą strukturę. smile smile wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka