rumunska_ksiezniczka 06.04.09, 21:49 z zarostem, czy bez? papier ścierny, trzydniowy zarost, bródka, broda, wąsy? pachy ogolone, czy zarośnięte? klata woskowana, czy naturalny misio? oczywiście chodzi o płeć brzydszą Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rumunska_ksiezniczka Re: włoski 06.04.09, 22:14 nie, ten wątek jest generalnie dla kobiet, żeby pisały, czy lubią jak panowie sobie gola włoski pod pachami, na klacie itp. jaki zarost na twarzy preferują. ja lubię, jak mężczyzna nie goli sobie nic oprócz twarzy. uważam, że golenie sobie włosów pod pachami przez faceta jest niedopuszczalne. wystarczy się myć i używać antyperspirantu. na twarzy dopuszczam bródkę, papier ścierny, trzydniowy zarost. ale broda jest fe i wąsy też. a panowie to wiadomo, co lubią ;-D Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: włoski 06.04.09, 22:20 Golenie pach jest niedopuszczalne. Bo Ty niedopuszczasz ? Golenie pach nie ma na celu wyeliminowania mycia. Golenie to czysto estetyczna czynność. Nigdy Cię nie lubiłem. A teraz jeszcze mam jakieś takie obrzydzenie na Twoim punkcie. I Twych nieogolonych pach Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: włoski 06.04.09, 22:23 ja nic nie napisałam na temat tego, że nie golę pach. to twoje fantazje na mój temat. ale schlebiasz mi, że o mnie fantazjujesz ;-D Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: włoski 06.04.09, 22:25 Tak moja fantazja o Tobie to obrośnięte nogi i spocone włosy pod pachami. Mało estetyczny wąsik pod nosem i tłuste spocone włosy na głowie. Cudownie, że Tobie to schlebia Odpowiedz Link
aglajaaa Antek(!) 06.04.09, 22:29 Podobno nie można na forum nikomu zwracać uwagi, ale chyba przeginasz... Odpowiedz Link
aglajaaa Re: Antek(!) 06.04.09, 22:35 Czy wy wszyscy wkrótce zaczniecie traktować to forum jako miejsce wyładowania swoich frustracji?! Na kim? I po co? To pomaga się podbudować, polepszyć samopoczucie czy co??? Dajcie spokój!!! Niedługo człowiek będzie bał się tu cokolwiek napisać... O to chodzi? Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Antek(!) 06.04.09, 22:36 Daj spokój. Włącz bieg o nazwie LUZIK. A chodzi o kłaki pod pachaami Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka antek wyluzuj! 06.04.09, 22:38 watek jest dla pań, żeby pisały o swoich preferencjach Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: antek wyluzuj! 06.04.09, 22:41 Mój wątek był o szpilkach i pończoszkach dla pań które je noszą. A nie dla obrośniętych księżniczek Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: a może... 06.04.09, 22:46 Ksieżniczka mi napisała kto się lubi... A potem wyganęła mi dozgonną antypatię. No trochę ją lubię. I nawet staram się pokochać jej włoski Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: a może... 06.04.09, 22:48 ja nigdy nie napisałam: nie lubię antka. a to, że czasem wsadzimy sobie szpileczkę, cóż, widać tego nam trzeba nawet kolorowych senków mi życzył Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: Antek(!) 06.04.09, 22:31 spoko, antek tylko pokazuje jaki z niego stuprocentowy Mężczyzna Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Antek(!) 06.04.09, 22:35 Uczę się od księżnej. W niej 200% NATURALNEJ kobiety Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: włoski 06.04.09, 22:40 zależy, czy mówimy o tym, co nam się podoba... czy co jesteśmy w stanie pokochać wąsów i brody nie pokocham...chyba Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: włoski 06.04.09, 22:43 jeśli bródka, to taka kozia. ale wąsy są passe a reszta masz rację, do pokochania. Odpowiedz Link
gapuchna Re: włoski 06.04.09, 23:13 Dokładnie tak: Wiem, wiem, brzydki. Ale nie dla mnie.... Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: włoski 07.04.09, 11:22 chyba się do niego przekonuję na oporze był szczuplejszy, ale taki zarost jest ok Odpowiedz Link
robert.83 Re: włoski 07.04.09, 11:28 Decydujcie się, dziewczyny, bo trzymam maszynkę w ręku a niedługo muszę wychodzić. > na oporze był szczuplejszy eem, że ma być szczuplejszy czy nie-szczuplejszy? Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: włoski 07.04.09, 11:39 no troszkę sadełka z buźki mógłby zrzucić Odpowiedz Link
gapuchna Re: włoski 07.04.09, 15:36 Wiesz, ja mocno osobiście patrzę DDD Ale przejdzie mi, nie ma obawy Odpowiedz Link
robert.83 Re: włoski 07.04.09, 09:46 > Wiem, wiem, brzydki. Ale nie dla mnie.... Dlaczego brzydki? Co w tym gościu jest brzydkiego (niech kajecik przygotuję) Odpowiedz Link
gapuchna Re: włoski 07.04.09, 15:35 Dla mnie on jest (jeszcze ) skończenie piękny Trochę za jasne włosy, no ale oryginału nie wkleję, bo podałby mnie do sądu za naruszenie dóbr osobistych Odpowiedz Link
uny Re: włoski 07.04.09, 16:13 tiaa za chwile spojzysz przychylnym wzrokiem na "nie brunetów" Odpowiedz Link
gapuchna Re: włoski 07.04.09, 16:50 hehehhe, a żebyś wiedział! najlepiej zmienić wszystko, wtedy nic nie przywołuje wspomnień Odpowiedz Link