3nik 20.05.09, 23:37 O języku takie. To ja się trochę na tym znam. I o stosunkach społecznych. To nawet bardziej. Dobry wieczór Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antekcwaniak Re: O jakie fajne forum 20.05.09, 23:45 Ale proszę z szacunkiem do Hessego. To nasz administrator. Przesiaduje całe dnie przed komputerem i myli już dzień z nocą Odpowiedz Link
3nik Re: O jakie fajne forum 20.05.09, 23:51 Okej. adminowi szacun a w razie co łomot dostaniesz Ty. Pasi? Odpowiedz Link
3nik Re: O jakie fajne forum 20.05.09, 23:53 Ja? Czasami... Nie, nie nie nie Ostoja łagodności o tak o mnie myśl Odpowiedz Link
3nik Re: O jakie fajne forum 20.05.09, 23:55 To trochę poćwicz a rano cię przeegzaminuję. Buziaki wszystkim. Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: O jakie fajne forum 20.05.09, 23:57 Tak na poczatku znajomości całowanie ??? Ta dzisiejsza młodzież Odpowiedz Link
3nik Re: O jakie fajne forum 21.05.09, 09:41 To zapisuję na pryszłość - nie dla cwaniaka kiełbasa. Odpowiedz Link
hesse.1 Re: O jakie fajne forum 20.05.09, 23:54 Antek- alle masz sygnaturkę.. WOW! a ja mam maila na walla sam se konto założyłem, nie używałem moorhunta, ani innego klienta p2m friends.walla.co.il/?w=/@login&theme=&ReturnURL=http://newmail.walla.co.il/ts.cgi Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: O jakie fajne forum 20.05.09, 23:56 Mnie też się podoba. Umiem nawet się podpisać Odpowiedz Link
gapuchna Re: O jakie fajne forum 20.05.09, 23:58 Ja też potrafię się podpisać, ale ręcznie Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: O jakie fajne forum 20.05.09, 23:59 Czego Ty Gapo nie potrafisz. Czytałem w wątku obok, że nawet kogel mogel chcesz robić. Cholera chyba zazdrosny jestem. Ale teraz kocham się w Salsie Odpowiedz Link
gapuchna Re: O jakie fajne forum 21.05.09, 00:02 Kochaj się, kochaj i proś ją, by ci smaczki przyrządzała ;P I pamiętaj - zazdrość urodzie szkodzi, a ty śliczny facet jesteś! Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: O jakie fajne forum 21.05.09, 00:06 Gapciu, takie miłe słowa o mojej urodzie piszesz. Miód na moje serce Odpowiedz Link
gapuchna Re: O jakie fajne forum 21.05.09, 00:08 Miód - fajnie, ale to nie ja będę zbierać językiem - zostawiłeś mnie! Odpowiedz Link
hesse.1 Re: O jakie fajne forum 20.05.09, 23:48 a jeśli o języku, no to masz na dobry początek.. hehe i domyśl się skąd to : "Język zaś również smakiem prócz dotyku włada, A poza tym wszystkie zmysły za wyjątkiem słuchu Spełniają pewna role, kiedy język w ruchu. Na przykład podniebienie ... a i wzrok sie raczy Tem czego ślepy cenzura : ) nie zobaczy." P.S. może być i z wieczora, jak Ci z rana nie pasuje..hehe.. Odpowiedz Link
3nik Re: O jakie fajne forum 20.05.09, 23:52 Raczej nie moja epoka. Co zaś do treści - i rano i wieczorem możesz pomarzyć, czemu nie. Odpowiedz Link
hesse.1 Re: O jakie fajne forum 21.05.09, 00:04 "Frinik napisała: Co zaś do treści - i rano i wieczorem możesz pomarzyć, czemu nie." WOW! Waćpanna, cóż za łaskawość. Śmiem podejrzewać, żeś Ty od marzeń dzielenia boginią Poranną jak Rosa niewinna, sprawiedliwa.. Odpowiedz Link
3nik Re: O jakie fajne forum 21.05.09, 09:42 Nie bądź taki podejrzliwy bo skwaśniejesz na starość. Odpowiedz Link
hesse.1 Re: O jakie fajne forum 21.05.09, 10:15 "Frinick napisała: Nie bądź taki podejrzliwy bo skwaśniejesz na starość." O ! Jaki humorek dzisiaj mamy.. chyba kwaśny troszeczkę.. lewonożny, nietostopny? Śmiem już stanowczo stwierdzić, że jeszcze żem swojej starości nie przewidywał.. Przedsiębiorczość w tej dziedzinie chyba nie wskazana jeszcze? A co do uszczypliwości, to podejrzewam, że Waćpanna chilloutu nie słucha, a może by warto było? Odpowiedz Link
3nik Re: O jakie fajne forum 21.05.09, 11:46 Chill out chłopie, za moim humorem i tak nigdy nie trafisz. Ha! Odpowiedz Link
hesse.1 Re: O jakie fajne forum 21.05.09, 12:01 chłopa to se Ty poszukaj.. hehe.. a za co ja mam trafić? i gdzie? chyba zdania nie. i nie chill out, a chillout. co, skrypt na czerwono nie podkreśla? Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: O jakie fajne forum 21.05.09, 12:06 jezu, hesse, 'chill out' w znaczeniu 'wyluzuj dziecko'. Odpowiedz Link
hesse.1 Re: O jakie fajne forum 21.05.09, 12:09 czego mnie jeszcze Księżniczka "nauczy" ? jak mam pisać, a jak nie? i jakiej muzyki słuchać? Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: O jakie fajne forum 21.05.09, 12:15 przydałyby ci się lekcje z rozumienia języka polskiego, ale na to już za późno niestety. tym bardziej nie nauczysz się angielskiego. ja cię niczego uczyć nie mam zamiaru, zwracam tylko uwagę, bo widzę, że nie zrozumiałeś tego, co napisał przedmówca - nie pierwszy raz zresztą. Odpowiedz Link
hesse.1 Re: O jakie fajne forum 21.05.09, 14:10 Księżniczko- pisze się: przedmówczyni, gdyż osoba do której pisałem jest rodzaju żeńskiego, acha i lekcje to by się przydały, ale Tobie, z interpretacji, bo napisałem tak: chilloutu nie słucha i ewidentnie mi o muzykę chodziło. Teraz to ja focha , czy jak sie to nazywa, walę, bo znam takie powiedzonko: "mów do słupa, a słup jak dupa". Odpowiedz Link
hesse.1 Re: O jakie fajne forum 21.05.09, 17:40 "rumunska_ksiezniczka napisała: sam jesteś dupa." Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: O jakie fajne forum 21.05.09, 17:45 i z czego się śmiejesz? no? no z czego? i nie puszczaj do mnie oka, ty , ty, ty...... ! Odpowiedz Link
3nik Re: O jakie fajne forum 21.05.09, 12:18 Aleś dowcipny, lepiej angielskiego się poucz. Odpowiedz Link
salsa13 Re: O jakie fajne forum 21.05.09, 07:20 Antonio Ty to jednak zdrajca jesteś jeśli chodzi o kochanie, to ja się z nikim nie dzielę ukochaną osobą Samolubny człek jestem w tej materii! Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: O jakie fajne forum 21.05.09, 09:30 Salso nie można być takim samolubem Odpowiedz Link
salsa13 Re: O jakie fajne forum 21.05.09, 10:18 Napisałam, że w kwestii uczuć nie dzielę się i już! Odpowiedz Link