salsa13 01.06.09, 09:10 Moja złota myśl z dnia wczorajszego zrezygnowałam ze słonecznego kraju i śmigam nad mój ukochany Bałtyk Może ma ktoś coś fajnego do polecenia. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dunka_redunka Re: Noclegi nad MORZEM! 01.06.09, 09:12 Ja już nazbierałam sporo ofert, ale gdzie indziej Całkiem przystępne ceny Odpowiedz Link
tapatik Re: Noclegi nad MORZEM! 01.06.09, 14:53 dunka_redunka napisała: > Ja już nazbierałam sporo ofert, ale gdzie indziej > Całkiem przystępne ceny Nie szkodzi. Podziel się. Odpowiedz Link
uny Re: Noclegi nad MORZEM! 01.06.09, 09:22 Dębki -pensjonat MODRAK -polecam, mam z nim same miłe wspomnienia. Praktycznie w środku miejscowości, wszędzie blisko. do morza rzut beretem. Odpowiedz Link
pannaredd Re: Noclegi nad MORZEM! 01.06.09, 11:50 Ja kocham Bałtyk - ale w tym roku raczej nic z tego No chyba że się zbiorę w sobie i w rekordowo krótkim czasie poderwe jakiegoś nadzianego starucha, który urlopik mi zasponsoruje Pod warunkiem że mu wystarczy sama moja obecność bez zbliżania się nadmiernego Odpowiedz Link
hesse.1 Re: Noclegi nad MORZEM! 01.06.09, 12:05 "pannaredd napisała: Ja kocham Bałtyk - ale w tym roku raczej nic z tego No chyba że się zbiorę w sobie i w rekordowo krótkim czasie poderwe jakiegoś nadzianego starucha, który urlopik mi zasponsoruje Pod warunkiem że mu wystarczy sama moja obecność bez zbliżania się nadmiernego " Słabo mi.. , a jaki warunek.. hahahah... Odpowiedz Link
pannaredd Re: Noclegi nad MORZEM! 01.06.09, 12:13 Jesteś zainteresowany Hesse?? Warunki możemy negocjować Odpowiedz Link
hesse.1 Re: Noclegi nad MORZEM! 01.06.09, 12:17 PAAAAdaaamm.. ahahahhaaa.. no ok.. warunki do negocjacji, to na początek ile płacisz? Odpowiedz Link
pannaredd Re: Noclegi nad MORZEM! 01.06.09, 12:20 a ja zawsze myślałam, że to sponsor płaci Odpowiedz Link
hesse.1 Re: Noclegi nad MORZEM! 01.06.09, 12:27 no dobrze myślałaś.. sponsor płaci, to już nawet w rodzaju żeńskim brzmi "sponsorka", wiedziałaś to? No i już za nocleg nie policzę.. podwórko mam spore i trawa też niczego sobie.. Co do przytulania się, to nie wiem.. musiałbym Twoja fotke ujrzeć, a tak, to nie chcę ryzykować niekorzystnego układu w tym podpunkcie. Odpowiedz Link
pannaredd Re: Noclegi nad MORZEM! 01.06.09, 12:30 Hahaha wszystko fajnie - pięknie tylko... umknął mi moment, w którym z poszukiwaczki sponsora, stałam sie sponsorką Odpowiedz Link
bianco.bianco Re: Noclegi nad MORZEM! 01.06.09, 12:32 Mało tego, jeszcze musisz spełnić określone kryteria, żeby nią zostać Czekam na rozwój akcji Odpowiedz Link
hesse.1 Re: Noclegi nad MORZEM! 01.06.09, 12:46 "bianco.bianco napisała: Mało tego, jeszcze musisz spełnić określone kryteria, żeby nią zostać Czekam na rozwój akcji " No tyłeczek, te sprawy.. by to sie przydało wszystko w estetycznym opakowaniu. Wiesz.. warunki pracy są jednak istotne. no i trawa w tym roku podrożała.. wiecie .. koszta własne itp. "pannaredd napisała: umknął mi moment, w którym z poszukiwaczki sponsora, stałam sie sponsorką" A dawno Ci umknął? Odpowiedz Link
pannaredd Re: Noclegi nad MORZEM! 01.06.09, 12:50 Właściwie nie tyle umknął mi moment w którym z poszukiwaczki sponsora stałam sie sponsorką, co Tobie od poczatku pomyliły się chyba pojęcia: "sponsor" i "żigolak". Ja szukam pierwszego, a Ty raczej na tego drugiego się nadajesz Odpowiedz Link
hesse.1 Re: Noclegi nad MORZEM! 01.06.09, 12:54 buuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!! NIE JESTEM ZADEN ŻIGOLAK!!też szukam sponsorki.. Buuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link
hesse.1 Re: Noclegi nad MORZEM! 01.06.09, 12:55 i nie żygam nigdy! O! no chyba, że milością.. mdłością.. Odpowiedz Link
pannaredd Re: Noclegi nad MORZEM! 01.06.09, 12:57 Oooo! No miłością to mozna co najwyżej... haftować Odpowiedz Link
bianco.bianco Re: Noclegi nad MORZEM! 01.06.09, 13:04 Spotkałam się kiedyś z takim anonsem w sieci : JINTELEKT w piENknym opakowaniu Odpowiedz Link
hesse.1 Re: Noclegi nad MORZEM! 01.06.09, 13:08 spotkałaś kiedykolwiek pienkne łopakowanie z cudownym jentelektem? Właśnie je czytasz. Odpowiedz Link
bianco.bianco Re: Noclegi nad MORZEM! 01.06.09, 13:22 Skoro czerwona panna nie chce Cię sponsorować, to ja chętnie ponegocjuję Chyba będzie warto. Nie dość, że pienkny look, to jeszcze ynteligent Odpowiedz Link
pannaredd Re: Noclegi nad MORZEM! 01.06.09, 13:28 Mój nick to - pannaredd - więc skąd pomysł z "czerwoną panną" ? Odpowiedz Link
bianco.bianco Re: Noclegi nad MORZEM! 01.06.09, 14:31 pannaredd napisała: Mój nick to - pannaredd - więc skąd pomysł z "czerwoną panną" ? Tak mi się jakoś skojarzyło : panna redd Mam dziś PMS, więc mi wybacz Odpowiedz Link
dunka_redunka Re: Noclegi nad MORZEM! 01.06.09, 12:20 Od Gdańska w górę. Władysławowo i okolice Odpowiedz Link
basia799 Re: Noclegi nad MORZEM! 01.06.09, 12:25 no to może Jastrzębia? lipiec, sierpień, to są tam straszne tłumy co prawda, no ale to chyba wszędzie nad morzem tak jest... Polecam hotel La Siesta. Bardzo, bardzo przyjemne miejsce i ceny całkiem sensowne. Zresztą tam jest pełno pensjonatów itp., więc jest z czego wybierac Odpowiedz Link
pannaredd Re: Noclegi nad MORZEM! 01.06.09, 12:27 Przepraszam ale Jastrzębiej nie polecam - dzikie tłumy, wąska plaża ze stromym zejściem do niej... no ale to już kto co lubi Odpowiedz Link
basia799 Re: Noclegi nad MORZEM! 01.06.09, 12:33 a byłaś może w Jastrzębiej na wiosnę albo jesienią?? pojedź kiedyś, to zobaczysz, na czym polega urok tego miejsca... a zejście jest strome, bo tam są klify. to też ma swój urok, to jedno z nielicznych takich miejsc na ziemi... no i powiem szczerze - ja nie znam miejsca nad Bałtykiem, gdzie w wakacje jest cisza i spokój. jak ktoś takowe zna, to niech się podzieli tą bezcenną informacją Odpowiedz Link
pannaredd Re: Noclegi nad MORZEM! 01.06.09, 12:36 No może ja trafiłam w sam środek kolonii i to było coś koszmarnego Wszędzie tabuny rozpychających się dzieciaków non stop wrzeszczących... wrrrr... okropieństwo Odpowiedz Link
dunka_redunka Re: Noclegi nad MORZEM! 01.06.09, 12:40 A może ktoś wklei jednak jakiś link z info, gdzie jechać co? Konkretne miejsce chcemy, takie sprawdzone, gdzie już ktoś był. Hę? Odpowiedz Link
basia799 Re: Noclegi nad MORZEM! 01.06.09, 13:13 heh, no to nie dziwota, że masz niefajne wspomnienia co do linków - wystarczy wpisac nazwę podaną przeze mnie w google i wyskakuje już na 1 miejscu. no, ale niech będzie: www.lasiesta.pl/ Odpowiedz Link
basia799 Re: Noclegi nad MORZEM! 01.06.09, 13:31 tak? hm.. ja tam byłam ze dwa lata temu i płaciłam 95 zł. za dwójkę ze śniadaniem.. ale może ceny poszły w górę generalnie to ja próbuję zarezerwowac noclegi na Mazurach i cenowo to jest jakaś masakra, poniżej 100 zł. nic nie mogę znalezc Odpowiedz Link
basia799 Re: Noclegi nad MORZEM! 01.06.09, 13:35 cholera, faktycznie drogi przynajmniej w sezonie... Odpowiedz Link
salsa13 Re: Noclegi nad MORZEM! 01.06.09, 13:22 Jastrzębią znam, byłam tam 3 razy szukamy dalej Odpowiedz Link
basia799 Re: Noclegi nad MORZEM! 01.06.09, 13:32 no to gdzie byś chciała się zatrzymac - bo Jastrzębia to było do dunki, która szukała czegoś koło Władysławowa Odpowiedz Link
salsa13 Re: Noclegi nad MORZEM! 01.06.09, 13:39 Znam tam cały rejon, wszystko bardzo zaludnione ale mam tam najbliżej, generalnie i tak będę auteczkiem więc mogę podjechać wszędzie. Coś mnie niesie w kierunku Chłapowa, Helu ale to już masakra ludnościowa Wybrałam ten rejon, bo przez ostatnich kilka lat jeździłam w rejon Kołobrzegu. Teraz musi być odmiana Choć ze mną jak z dzieckiem zawsze mogę coś tam pozmieniać Mnie nosi wszędzie. Ja w sumie chciałabym wybrać coś typowo spokojnego do wypoczynku ale moje dziecko zupełnie odwrotny tok myślenia hahahah atrakcje muszą być Odpowiedz Link
salsa13 Re: Noclegi nad MORZEM! 01.06.09, 13:41 już mi się plany pozmieniały w przeciągu ostatniej godziny, jednak kraj słoneczny będzie, więc szukam czegoś taniego, wszak o nocleg tylko chodzi prawda? Odpowiedz Link
tapatik Re: Noclegi nad MORZEM! 01.06.09, 14:53 salsa13 napisała: > już mi się plany pozmieniały w przeciągu ostatniej godziny, jednak kraj > słoneczny będzie, więc szukam czegoś taniego, wszak o nocleg tylko chodzi > prawda? Jaki "kraj słoneczny"? Odpowiedz Link
salsa13 Re: Noclegi nad MORZEM! 01.06.09, 21:40 tapatik napisał: > Jaki "kraj słoneczny"? Marzyłam o Thassos a padło na Tunezję, jednak nie do końca jeszcze się zdecydowałam... Odpowiedz Link
aglajaaa Re: Noclegi nad MORZEM! 01.06.09, 20:46 Dziewczyny, a to musi być morze? Zagubione jeziorko, jakaś cudna dzika plaża... a wokół szum lasu... Ale jak nie może to.. morze... Odpowiedz Link
salsa13 Re: Noclegi nad MORZEM! 01.06.09, 21:41 aglajaaa napisała: > Dziewczyny, a to musi być morze? > Zagubione jeziorko, jakaś cudna dzika plaża... a wokół szum lasu... > Ale jak nie może to.. morze... > właściwie to chyba nie musi co polecasz? Odpowiedz Link
kawamija Re: Noclegi nad MORZEM! 01.06.09, 21:06 Znajomi baaaaaaaaaaarrdzo mi zachwalali Białogórę, jeżdzą tam od wielu lat na pole namiotowe, chwalili to miejsce, bo jeszcze mało turystów i wiele atrakcji jak pada deszcz. Ja lubie i polecam Dźwirzyno, bo długa, piaszczysta plaża, blisko baza noclegowa - drewniane, samodzielne domki. -*-*-*- ....żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi.......bo nie jesteś sam..... Odpowiedz Link
salsa13 Re: Noclegi nad MORZEM! 01.06.09, 21:38 Dźwirzyno - przykre wspomnienia A moje dziecko tam jeździ z dziadkami w tym roku również Odpowiedz Link
basia799 Re: Noclegi nad MORZEM! 01.06.09, 22:29 Białogóra faktycznie jest super. dla nielubiących namiotów są i jakieś kwatery... Odpowiedz Link