altea7 04.06.09, 20:58 siedzę i po prosu słucham. Co za wspomnienia! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
listopad02 Re: Aya RL, Klaus Mitffoch 04.06.09, 21:06 A moje wiele, a ostatnio to mi sie przypomniało, fajny refren Róże Europy - Grafika II www.youtube.com/watch?v=w0dW7i6D9ME Odpowiedz Link
altea7 Re: Aya RL, Klaus Mitffoch 04.06.09, 21:13 Róże Europy hm I Sztywny Pal Azji... Nie umiem wklejać linków A w TV P. marek Niedźwiecki i Lady Pank Odpowiedz Link
listopad02 Re: Aya RL, Klaus Mitffoch 04.06.09, 21:17 Zaznaczasz link i wklejasz. Nie zman Pal, ani Pank, nie słuchałem. Kiedyś bardzo podobała mi sie płyta Ho Hey - Ja Sowa www.youtube.com/watch?v=hs4rh2LqRmI Odpowiedz Link
altea7 Re: Aya RL, Klaus Mitffoch 04.06.09, 21:24 Za młody jesteś Ciekawe, czy się uda? www.youtube.com/watch?v=NYHZwPT0f80 Odpowiedz Link
listopad02 Re: Aya RL, Klaus Mitffoch 04.06.09, 21:29 To akurat znam Nie jestem młody, choć w sumie młodość skończy mi się jesienia A wiesz.. była taka piosenka i kompletnie nie wiem kto to nagrał i nie wiem jak odsłuchać, a tekst..."nauczę się być silny/m, nauczę się budować..." Może kojarzysz Odpowiedz Link
altea7 Re: Aya RL, Klaus Mitffoch 04.06.09, 21:39 listopadzie, chyb nie pomogę Wspominkowo- muzyczny wieczór się zrobił.. A wklejać dalej nie umiem Odpowiedz Link
s_mag_s Re: Aya RL, Klaus Mitffoch 09.06.09, 11:48 Mancu tyt. Zawsze inny Nauczę się być silnym Nauczę się budować zawsze zostanę inny Nigdy siebie nie sprzedam muzyka.interia.pl/teledyski/teledysk/zawsze-inny,13873 Odpowiedz Link
listopad02 Re: Aya RL, Klaus Mitffoch 09.06.09, 16:34 Dziękuje Przypomniała mi się ta piosenka, a nikt nie mógł mi powiedzieć nigdzie co to. Już wiem, fajnie... a tekst całkiem ciekawy, ale mimo wszystko chyba smutny. Nie działa mi na interii ale tu tak: Mancu-Zawsze inny www.youtube.com/watch?v=RtI2W4QTjME Wogóle wtedy był taki wysyp hitów, że ciężko spamiętac Odpowiedz Link
listopad02 Re: Aya RL, Klaus Mitffoch 11.06.09, 17:05 Z tej samej płyty "Twój wstyd", refren w kółko, ale podoba mi się. MANCU-JAK MAM TOBĄ BYĆ www.youtube.com/watch?v=mkZvEZNlhKM Odpowiedz Link
eb13 Re: Aya RL, Klaus Mitffoch 04.06.09, 21:25 Aya RL..... i ich niezapomniana Skóra www.youtube.com/watch?v=8DYb8HidYbc Odpowiedz Link
gapuchna Re: Aya RL, Klaus Mitffoch 04.06.09, 21:37 Mieszkam w wysokiej wieży, ona mnie ochroni.... Mój Boże - wszystko znam na pamięć! Po prostu wszystko. Miałam znajomych, chwilę oglądaliśmy razem - bo mniej więcej ten sam wiek. Łzy w oczach. Moje dzieciństwo i początki młodości. A Lady Pank zwyczajnie wyrecytuję wszystko. Panas nic a nic się nie zmienia. Stasiak - Edmund i Paweł, Szlaga.... O mój Boże! Odpowiedz Link
altea7 Re: Aya RL, Klaus Mitffoch 04.06.09, 21:42 Gapuchna, ale tam chyba nie było starszaków, ani Szlagowskiego, ani Mścisławskiego Jeszcze tylko Republiki brakuje, ale to już nie to Odpowiedz Link
gapuchna Re: Aya RL, Klaus Mitffoch 04.06.09, 21:45 Stasiak był, ale nie z L.P.- ja ich po prostu pamiętam! Mam w oczach ich twarze, no, te młode A że Staszczyk jest aż tak siwy, to nie myslałam. A właśnie niedawno sobie znalazłam Autobusy i tramwaje na you tubie, ale fatalne nagranie, chyba z jakiegoś Jarocina. Republikę polubiłam już na studiach. W liceum był tylko Lady Pank, a pamiętasz - myśmy z poppersami się zbytnio nie lubili Odpowiedz Link
altea7 Re: Aya RL, Klaus Mitffoch 04.06.09, 21:51 A to może Nie oglądałam całości Przypadkiem się natknęłam i z uśmiechem oglądam i słucham. Przyznaję, że wolałam muzycznie Republikę, choć wizualnie LP A chwilę wcześniej oglądałam Brygadę Kryzys i Tilt Odpowiedz Link
kasia721 Re: Aya RL, Klaus Mitffoch 04.06.09, 21:56 A teraz Kobranocka i Irlandia )) wspomnienia z tego okresu są super)) Odpowiedz Link
altea7 Re: Aya RL, Klaus Mitffoch 04.06.09, 22:28 Nie , ale pamiętam taką scenkę z Jarocina. Po jednej stronie grupa punków, po drugiej skinów, a pomiędzy nimi ja - filigranowa, mocno nieletnia osóbka Odpowiedz Link
altea7 Re: Aya RL, Klaus Mitffoch 04.06.09, 22:32 Listopad - wytłumacz mi co to znaczy:"skończy mi się młodość", bo zgłupiałam Odpowiedz Link
listopad02 Re: Aya RL, Klaus Mitffoch 04.06.09, 23:05 Skończy, pewnie wybrałem sobie jakąś graniczną datę, którą uważam za koniec młodości, choć z drugiej strony jak ostatnio ze "starszymi" osobami bawiłem się to dostrzegłem że młodość tak szybko sie nie kończy Może dopiero sie zaczyna, myślę że wiele rzeczy tak Własnie taka nowa myśl w tej chwili.. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Aya RL, Klaus Mitffoch 11.06.09, 20:10 i jeszcze to.. www.youtube.com/watch?v=KDazSUA3y8A&feature=related kurcze....stare niezapomniane klimaty Odpowiedz Link
kawamija Re: Aya RL, Klaus Mitffoch 05.06.09, 07:26 Też wczoraj mi się łezka zakręciła w oku........ Jakże inaczej już brzmią te piosenki, a jednak........... -*-*-*- Turbo Dorosłe dzieci Nauczyli nas regułek i dat, Nawbijali nam mądrości do łba, Powtarzali, co nam wolno, co nie, Przekonali, co jest dobre, co złe. Odmierzyli jedną miarą nasz dzień, Wyznaczyli czas na pracę i sen. Nie zostało pominięte już nic, Tylko jakoś wciąż nie wiemy jak żyć. Dorosłe dzieci mają żal, Za kiepski przepis na ten świat. Dorosłe dzieci mają żal, Że ktoś im tyle z życia skradł. Nauczyli nas, że przyjaźń to fałsz, Okłamali, że na wszystko jest czas. Powtarzali, że niw wierzyć to błąd, Przekonali, że spokojny jest dom. Odmierzyli każdy uśmiech i grosz. Wyznaczyli niepozorny nasz los. Nie zostało pominięte już nic, Tylko jakoś wciąż nie wiemy jak żyć. Dorosłe dzieci mają żal, Za kiepski przepis na ten świat. Dorosłe dzieci mają żal, Że ktoś im tyle z życia skradł. ...echhh............... *-*-* ....żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi.......bo nie jesteś sam..... Odpowiedz Link
listopad02 Re: Aya RL, Klaus Mitffoch 06.06.09, 00:59 A teraz mi się przypomniało Illusion - Choćby jęk www.youtube.com/watch?v=xnaXfYR4ccY Odpowiedz Link