adamek-2 22.07.09, 22:30 Byłem wczoraj na jagodach i od wczoraj nurtuje mnie to dlaczego wszystko co dojrzałe jest czerwone lub żółte, a jagody jakoś dziwnie,bo zielone są czerwone, a dojrzałe czarne,zęby i język natomiast jakieś fioletowe czemu?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uny Re: Filozoficzne podejście? 22.07.09, 22:41 dylemat podobny do tego jaki miał dowódca partyzantów - partyzantujących w andach. Odpowiedz Link
aglajaaa Re: Filozoficzne podejście? 22.07.09, 22:43 A nie wszystko co dojrzałe jest czerwone lub żółte... I przyjrzyj się czy rzeczywiście te jagody mają czarny kolor... Ale do odpowiedzi na Twoje pytania... to filozof by się przydał ja też szukam owego Odpowiedz Link
raf.1 Re: Filozoficzne podejście? 22.07.09, 22:46 jak się bawić to się bawić filozofom faję sprawić.. w376.wrzuta.pl/audio/3nc730n9DJo/13_hutsul_girl Odpowiedz Link
aglajaaa Re: Filozoficzne podejście? 22.07.09, 22:52 A ta Twoja Ruslana... to ze Lwowa Zazdroszczę... tego Lwowa Odpowiedz Link
raf.1 Re: Filozoficzne podejście? 22.07.09, 23:01 się tym zainteresowałem, bo w soundtacku Grand Theft Auto IV Vladivostok FM, jest też jej kawałek.. A tak na marginesie.. fajna gra.. dużo w niej filozofii, szczególnie jak się ściągnie mod hot coffe.. ma się wtedy kilka dziewczyn, no i się je odwiedza.. no i trzeba kursorem machać.. w odpowiedni sposób.. jak koleś tyłkiem.., a i można kamery zmieniać.. i pozycje shiftem.. sporo tej filozofii w GTA Odpowiedz Link
aglajaaa Re: Filozoficzne podejście? 22.07.09, 23:13 Kogo jaka "filozofia" kręci... ja się na tej nie znam... i póki co.. wcale tego nie żałuję... Odpowiedz Link
adamek-2 Re: Filozoficzne podejście? 22.07.09, 22:59 aglajaaa napisała: > A nie wszystko co dojrzałe jest czerwone lub żółte... > I przyjrzyj się czy rzeczywiście te jagody mają czarny kolor... > > Ale do odpowiedzi na Twoje pytania... to filozof by się przydał > ja też szukam owego > No nie po umyciu są całkiem czarne, chyba ? A ten owy jak wygląda, bo nigdy nie widziałem żywego filozofa Odpowiedz Link
aglajaaa Re: Filozoficzne podejście? 22.07.09, 23:10 aaaa... nic ciekawego... Filozofa poznajemy po dużych wymiarach.. regałów z książkami i powalającymi na kolana... tytułami pozycji na owych regałach... A poza tym to standard... okularki (wcale nie te supermodne), rozciągnięty sweter, kilkudniowy zarost... Odpowiedz Link
frip0 Re: Filozoficzne podejście? 22.07.09, 23:20 > A poza tym to standard... okularki (wcale nie te supermodne), rozciągnięty > sweter, kilkudniowy zarost... A sam zarost i okulary takie przeciwsłoneczne stykna na to co by byc filozofem?? Odpowiedz Link
aglajaaa Re: Filozoficzne podejście? 22.07.09, 23:26 Nie Fripek, to nie wystarczy... Jeszcze są wymagane wymiary i ilość regałów... i ich zawartość, na których widok serce bije mocniej Ale ciiiiii, bo zaraz dokonają (nad)interpretacji... Odpowiedz Link
frip0 Re: Filozoficzne podejście? 22.07.09, 23:32 No książki mam takie elektryzujące nawet A te wymiary to chodzi o grubośc nadgarstka ??? Odpowiedz Link
aglajaaa Re: Filozoficzne podejście? 23.07.09, 21:32 Te wymiary to nie nadgarstek, nooooo(!) z niego juz zrezygnowałam... Wymiary regałów z książkami Odpowiedz Link
adamek-2 Re: Filozoficzne podejście? 22.07.09, 23:33 Filozofujcie dalej ja musze spać miłej nocki Odpowiedz Link
adamek-2 Re: Filozoficzne podejście? 22.07.09, 23:30 aglajaaa napisała: > > A poza tym to standard... okularki (wcale nie te supermodne), rozciągnięty > sweter, kilkudniowy zarost... > Zarost filozoficzny już mam, jeszcze tylko rozciągne sweter, okularki podwędze babci no nie ale jak pomyśle o tych powalających na kolana regałach to żaden zemnie filozof, Chyba pomogę Ci szukać Chcesz? "to pomogę ci" Odpowiedz Link
aglajaaa Re: Filozoficzne podejście? 23.07.09, 21:33 To już cała drużyna pierścienia gotowa jest pomagać mi szukać Odpowiedz Link