27.07.09, 15:46
wracalam z pracy...jeszcze sie cala trzese.....
glupota i bezmyslnosc nie ma granic. facet bral zakret z bardzo duzą
predkoscia, chyba stracil panowanie nad kierownica, nie wiem, zarzucilo go na
przystanek, scial betonowa latarnie, na szczescie nikt nie zginal, chlopiec
okolo 10-letni mial otwarte zlamanie nogi i ogromnego siniaka na czole....
ech zycie....
Obserwuj wątek
    • gosiak_75 Re: wypadek 27.07.09, 15:51
      A ja wczoraj wracałam z Wileńskiego do Metra autobusem Z-2 i byłam w
      szoku w jakim tempie kierowca zjeżdzał z Mostu, a tam jeśli dobrze
      mi się wydaje jest kostka brukowała i później skręcał w ulicę
      równoległą do Wisły nie zwalniając (a już było czerwone światło)...
      Brrrr
      • 17lipiec1976 Re: wypadek 27.07.09, 16:01
        a ja przechodzilam obok tego przystanku jakies pol minuty wczesniej, moglabym
        juz nie zyc....
        moze to i lepiej by bylo?
        • czarny.onyks Re: wypadek 27.07.09, 16:05
          lepiej????
          weż Ty się kobieto zastanów!!!!

chyba stres pourazowy Cie dopadł;>
        • robert.83 Re: wypadek 27.07.09, 16:09
          Puknij się. Jesteś nam potrzebna.
          • czarny.onyks Re: wypadek 27.07.09, 16:12
            no ja tak bardzije delikatnie, ale w sumie też to chciałam powiedzieć;P
            • 17lipiec1976 Re: wypadek 27.07.09, 16:15
              ale moze to rzeczywiscie bylo dla mnie...
              zastanawiam sie....
              bo tak bez sensu dzisiaj i niepotrezbnie pojechalam przystanek dalej i wracalam
              piechotka, chcialam sie przejsc...
              • robert.83 Re: wypadek 27.07.09, 16:18

Piszesz na forum teraz właśnie wtej chwili. Czyli rozpędzony blaszak
                nie był Ci pisany. Jeśli wierzysz w przeznaczenie - nie zaprzeczaj,
                że Cię nie trafiłsmile. A jesli nie wierzysz... cóż... nie ma w ogóle o
                czym mówićsmile.
                • 17lipiec1976 Re: wypadek 27.07.09, 16:20
                  ok. to nie bylo dla mnie, albo sie rozmyslilo w ostatniej chwili.
            • robert.83 Re: wypadek 27.07.09, 16:15
              Doobrasmile

Lipcu. Wybacz, jeśli za mało delikatnie... ale nazywajmy rzeczy po
              imieniuwink. Nie gniewasz się, nie? Nie gnieeewaj...
              • 17lipiec1976 Re: wypadek 27.07.09, 16:17
                Roberto na Ciebie mam sie gniewac?
                jestes moim ulubieńcembig_grin zaraz po Fripie oczywisciebig_grin
                • robert.83 Re: wypadek 27.07.09, 16:37

Tia... serio? Zaskoczonym miłosmile.
                  • 17lipiec1976 Re: wypadek 27.07.09, 17:08
                    tongue_out
    • czarny.onyks Re: wypadek 27.07.09, 16:07
      zawsze wtedy sobie myslę...że głupixh na świecie pełno
      a śmierć...może nas dopaśc w każdej chwili....

dlatego warto żyć...tu i teraz
      nie oglądając się do tyłu....nie wybiegając za bardzo naprzód....
      ciesząc się z każdej chwili...
      • 17lipiec1976 Re: wypadek 27.07.09, 16:09
        a na dodatek wracalam dzisiaj inna trasa niz zwykle, o maly wlos a dopadlo by
        mnie przeznaczenieconfused
        • czarny.onyks Re: wypadek 27.07.09, 16:10
          a może przeznaczenie chciało Ci cos innego pokazać?

dziwnejak ludzie inaczej patrzą na pewne sprawy....
      • robert.83 Re: wypadek 27.07.09, 16:11
        Mówisz? Czuli Ferrari na megakredyt, potem tylko alleluja i do
        przodu?smile
        • 17lipiec1976 Re: wypadek 27.07.09, 16:13
          Robert: to był samochod firmy Sita, tej od zbierania smieci, siedzialo w nim
          trzech panow. jak ich zarzucilo na przystanek to od razu wszyscy szybko
          wyskoczyli z samochodu, a ten uderzyl w przystanek, a potem scial betonowa
          latarnie jak zapalke.
        • czarny.onyks Re: wypadek 27.07.09, 16:14
          ja nic takiego nie mówiewink
    • frip0 Re: wypadek 27.07.09, 16:25
      I dlatego i dlatego i daltego trzeba żyć pełna piersi z dnia na
      dzieńsmile i nie martwić co jutro zdarzy sie smile Czerpac życie garściami
      dzień po dniu smile iść do przodu do utraty tchusmile
      • 17lipiec1976 Re: wypadek 27.07.09, 16:26
        fripku, pozytywnie mnie zaskakujeszsmile
        • frip0 Re: wypadek 27.07.09, 16:37
          ha ha ja nie jestem takim ponurakiem za jakiego uchodzetongue_out
      • robert.83 Re: wypadek 27.07.09, 16:40
        I dlatego i dlatego i daltego trzeba żyć pełna piersi z
        dnia na dzieńsmile i nie martwić co jutro zdarzy sie smile Czerpac
        życie garściami dzień po dniu smile iść do przodu do utraty
        tchu
        smile

TAJEST!big_grin
        • frip0 Re: wypadek 27.07.09, 16:43
          Łatwiej to mi było napisać niż realizowaćsad
          • czarny.onyks Re: wypadek 27.07.09, 16:48
            a miałam zapytać jak z realizacjąwink
            z umiejętnością cieszenia się z drobiazgów....
            z zauważaniem pozytywnych rzeczy w życiu...
            • frip0 Re: wypadek 27.07.09, 17:18
              Pozytywne rzeczy w życiu zauważe za roksmile
          • robert.83 Re: wypadek 27.07.09, 16:50

Mówisz o tej wersji pełnej czy tej pogrubionej?wink

A tak seriej... wszyscy tu mamy w pałym palcu doktoraty z filozofii,
            podstawy teoretyczne podróży, publikacje "10 kroków do szczęścia"...
            Do tego myślimy, że myślimy asertywnie i mama nam powiedziała, że
            jesteśmy przebojowibig_grin.

Nic tylko to stosować, hahaha. Jak myslę o tym jak mi do tego daleko
            to ogarnia mnie szczery śmiech.

Frip! WSZYSCY jesteśmy do siebie podobni, a pewnie nigdy tego
            wyraźnie nie czujemysmile.
            • frip0 Re: wypadek 27.07.09, 17:12
              > Frip! WSZYSCY jesteśmy do siebie podobni, a pewnie nigdy tego
              > wyraźnie nie czujemysmile.

To znaczy , że też marzysz o cyplenkowej muskulaturze???
              • 17lipiec1976 Re: wypadek 27.07.09, 17:15
                ja jakos nie marze o tymbig_grin
                ale tak ze 3 kg moze by mi sie przydaly.
                • frip0 Re: wypadek 27.07.09, 17:16
                  Jeśli wolno zapytac gdzie tych 3 kg Ci brakuje???
                  • 17lipiec1976 Re: wypadek 27.07.09, 17:21
                    hahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    walsnie sie zastanawiam, chyba tak.... no... ogolniebig_grin
                    • frip0 Re: wypadek 27.07.09, 17:27
                      Jesteś pierwszą kobietą, ktora chce dołozyc kg a nie je tracićbig_grin
                      • 17lipiec1976 Re: wypadek 27.07.09, 17:36
                        za chuda jestem, mysle, ze 3 kg i byloby w miare.
                        ale nie narzekam, moze byc tak jak jest teraz i tak juz odzyskalam 5 z 8 utraconych.
                        • frip0 Re: wypadek 27.07.09, 17:40
                          Za chuda za chudatongue_out Przecież są przeliczniki wagi wg wzrostu choć
                          nie do końca miarodajne bo możesz ważyc podręcznikowo a miec za dużo
                          tłuszczutongue_out
                          • 17lipiec1976 Re: wypadek 27.07.09, 17:46
                            moj wskaznik BMI wynosi dokladnie 19,03. wiec nie jest tak zlebig_grin
                            • frip0 Re: wypadek 27.07.09, 17:52
                              Ale w normie nie jesttongue_out he he jak ja swój przeliczyłem big_grin
                              • 17lipiec1976 Re: wypadek 27.07.09, 17:55
                                a Twoj jaki jest???
                                jak nie w normie to nadwaga?? czy niedowaga?
                                ja mam w normie jednaksmile
                                www.fabrykadiet.pl/Source/Diets/Calculators/Default.aspx?gclid=CImii8if9psCFYwVzAodfjvW-w
                                • frip0 Re: wypadek 27.07.09, 17:59
                                  Ważysz jakieś 55 kg czyli potrzeba 2 Lipcowe na 1 fripabig_grin ale ja
                                  pakerze więc ten wskaźnik nie jest miarodajnysmile
                                  • 17lipiec1976 Re: wypadek 27.07.09, 18:02
                                    frip. tak. tyle waze!!!!!!!!! przy 170cm. wazylam w grudniu 51. chcesz schudnac
                                    to sie rozstan.
                                    tongue_out
                                    • 17lipiec1976 Re: wypadek 27.07.09, 18:03
                                      frip. ale sie nie odchudzasz???
                                      • frip0 Re: wypadek 27.07.09, 18:06
                                        Cwicze smile Odchudzanie nie jest zdrowe dla organizmu a poza tym
                                        jakbym gwałtownie schudł mógłbym mieć jakieś problemy zdrowotnesad
                                        • 17lipiec1976 Re: wypadek 27.07.09, 18:12
                                          fakt, przy rozstaniu chudnie sie kilogram na dzien. ja baaaardzo szybko
                                          zjechalam z wagi, myslalam, ze wyladuje w szpitalu.
                                          • frip0 Re: wypadek 27.07.09, 18:15
                                            sad Aż tak źle było??
                                            • 17lipiec1976 Re: wypadek 27.07.09, 18:16
                                              tak. nie moglam nic jesc ani pic, nawet napicie sie lyka wody powodowalo u mnie
                                              mdlosciconfused nie zycze tego nikomu.
                                              • frip0 Re: wypadek 27.07.09, 18:19
                                                No to chyba ja solista zostanesmile
                                                • 17lipiec1976 Re: wypadek 27.07.09, 18:21
                                                  och nie mozesz!!!!
                                                  a małe fripiatka???
                                                  • frip0 Re: wypadek 27.07.09, 18:22
                                                    Ja nie chce dzieci bo będą niskie jak jasad
                                                  • 17lipiec1976 Re: wypadek 27.07.09, 18:24
                                                    a ja bedziesz mial wysoka laske to moga byc wysokietongue_out
                                                  • frip0 Re: wypadek 27.07.09, 18:26
                                                    tiiiiia juz widze jak mnie zechce wysokabig_grin
                                                  • 17lipiec1976 Re: wypadek 27.07.09, 18:27
                                                    frip!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                    a jak zechce Cie niska i bedzie najcudowniejsza na swiecie?????????????? i na
                                                    dodatek metalowa??????????????????
                                                    to co? wypniesz sie na nia???????????????????????????????
                                                  • frip0 Re: wypadek 27.07.09, 18:30
                                                    nie nie wypnesmile Ale dzieci nie chce
                                                  • 17lipiec1976 Re: wypadek 27.07.09, 18:30
                                                    a jak wpadniesz?
                                                  • frip0 Re: wypadek 27.07.09, 18:35
                                                    he he to jest awykonalnebig_grin
                                                  • 17lipiec1976 Re: wypadek 27.07.09, 18:39
                                                    bo????
                                                    znowu mnie zaintrygowalesbig_grin
                                                  • frip0 Re: wypadek 27.07.09, 18:42
                                                    nie jestem pociągający fizycznie, więc mój związek opierałby się na
                                                    więzi duchowejsmile
                                                  • 17lipiec1976 Re: wypadek 27.07.09, 18:45
                                                    pitu pitutongue_out mow mi jeszczebig_grin
                                                  • frip0 Re: wypadek 27.07.09, 18:48
                                                    W chwili obecnej to mi potrzeba chyba takiej kumpeli bliskiej co bym
                                                    nie musiał wszędzie sam jeździćsmile
                                                  • 17lipiec1976 Re: wypadek 27.07.09, 18:50
                                                    pisalam juz o tym wczoraj: zagadaj jakas, tak niezobowiazujaco.
                                                  • frip0 Re: wypadek 27.07.09, 18:52
                                                    No tak ale dziewczyna pewnie se pomyśli, że z czasem będe chciał
                                                    czegoś więcej sad
                                                  • 17lipiec1976 Re: wypadek 27.07.09, 18:54
                                                    frip skad ty mozesz o tym wiedziec???????????????????
                                                  • frip0 Re: wypadek 27.07.09, 18:59
                                                    Przypuśćmy , że wspólny koncert by się udał z jakąs kumpela i ja bym
                                                    chciał powtórzyc kolejny raz i td. A która kobieta będzie traciła
                                                    czas na kolesia z którym nie stworzy związku???
                                                  • 17lipiec1976 Re: wypadek 27.07.09, 19:02
                                                    frip, wiesz co? nie bede sciemniac: głowa mnie rozbolala, serio. nie mam
                                                    sily!!!!!!!!!! do Ciebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                    ale lubie z toba gadactongue_out
                                                  • frip0 Re: wypadek 27.07.09, 19:11
                                                    Lipcowa bo jakbym wygladał normalnie i miał wzrost wysoki to bez
                                                    oporów bym umówił sie z kumpelą- jest taka jedna, ale w obecnej
                                                    sytuacji po prostu moimi propozycjami bym ja obraziłsad
                                    • frip0 Re: wypadek 27.07.09, 18:04
                                      No tak ale z kim??? big_grin
                                      • 17lipiec1976 Re: wypadek 27.07.09, 18:10
                                        no to najpierw zacznij sie z kims spotykac, zakochaj sie, oddaj calego siebie, a
                                        potem jak Cie rzuci to bedziesz chudl z tesknoty!!!!!!!!!!!!!
                                        tego oczywiscie Ci z calego serca nie zycze!
                                        • frip0 Re: wypadek 27.07.09, 18:11
                                          Albo mogłbym jeszcze przytyc z tej tęsknotybig_grin
                                          • 17lipiec1976 Re: wypadek 27.07.09, 18:15
                                            frip, chyba, że Ty stres zajadasz czekoladkamibig_grin
                                            • frip0 Re: wypadek 27.07.09, 18:17
                                              Ja mam minimalne stresy - nie przejmuje sie tak ogólnie
                                              • 17lipiec1976 Re: wypadek 27.07.09, 18:19
                                                zazdroszczesmile
                                                • frip0 Re: wypadek 27.07.09, 18:21
                                                  moje problemy sie sprowadzaja wiadomo do czego - i tak są to jedyne
                                                  moje zmartwienia życiowe
                                                  • 17lipiec1976 Re: wypadek 27.07.09, 18:24
                                                    czyli de facto nie sa takie ogromnesmile
                                                  • frip0 Re: wypadek 27.07.09, 18:28
                                                    Ale nie mozna ich pokonacsad
                                                  • 17lipiec1976 Re: wypadek 27.07.09, 18:29
                                                    no to je pokochaj!!!!!!!!!!!!!!
                                                    a one pokochaja ciebie i bedziecie zyc w symbioziebig_grin
                                                  • frip0 Re: wypadek 27.07.09, 18:32
                                                    he he to juz jest zakorzenione bardzo głębokosmile Tylu kolegów mnie
                                                    pocieszało i nicsad Rzeczywiście jestem niereformowalnysad
                                                  • 17lipiec1976 Re: wypadek 27.07.09, 18:36
                                                    frip, wiedzialam, ze na nic moja pisaninaconfused
                                                  • frip0 Re: wypadek 27.07.09, 18:38
                                                    echhhhhhhhhhh Lipcowa gdybym był wysoki to mje życie byłoby pięknesmile
                                                  • 17lipiec1976 Re: wypadek 27.07.09, 18:41
                                                    och frip, moje tez byloby piekne gdyby....
                                                    ale nie jest i co mam rezygnowacx przez to z zycia?
                                                    z kontaktow z ludzmi? real fripku, real!!
                                                  • frip0 Re: wypadek 27.07.09, 18:45
                                                    No ja z życia też nie rezygnuje - świat jest piękny smile Tylko troche
                                                    przykro, że w samotności przez niego idesad
                                                  • 17lipiec1976 Re: wypadek 27.07.09, 18:47
                                                    frip! to nie pojdziesz ze mna na film?
                                                    mam karte do kinotekitongue_out
                                                  • frip0 Re: wypadek 27.07.09, 18:50
                                                    jakbym wyglądał normalnie to bym sie ułamka sekundy nie zastanawiał-
                                                    a tak sie wstydzesad
                                                  • 17lipiec1976 Re: wypadek 27.07.09, 18:51
                                                    no szkodasad musze sama chodzic do kinasad
                                                  • frip0 Re: wypadek 27.07.09, 18:56
                                                    Lipcowa przeciież w Wawie aż sie roi od wartościowych i przystojnych
                                                    facetów, na bank bys kogos znalazła niekoniecznie na stałe, ale np.
                                                    na jakieś wspólne wyjściesmile
                                                  • 17lipiec1976 Re: wypadek 27.07.09, 18:58
                                                    myslisz, ze to takie proste???
                                                    nie. nie. nie. trudne, bardzo.
                                                  • frip0 Re: wypadek 27.07.09, 19:14
                                                    może i nie jest to najprostsza sprawa, ale jeśli sie wygląda
                                                    normalnie i ma do tego spoks osobowośc to nie jest awykonalnesmile
                                                  • 17lipiec1976 Re: wypadek 27.07.09, 19:16
                                                    no niby nie jest, ale przeciez nie wyjde na ulice z transparentem: moze ktos
                                                    pojdzie ze mna do kinabig_grin
                                                  • frip0 Re: wypadek 27.07.09, 19:22
                                                    a kumpli nie masz???
                                                  • 17lipiec1976 Re: wypadek 27.07.09, 19:25
                                                    no widzisz frip i Ty jestes w lepszej sytuacji: Ty masz kumpele, a ja nie mam
                                                    kumpli.
                                                  • frip0 Re: wypadek 27.07.09, 19:31
                                                    No tak , ale ja ich nie pociągam fizycznie- czasami tylko im
                                                    pomagamsmile Nawet w jednej jestem zauroczony troszke bo bardzo
                                                    sympatyczna kobietasmile Ale nic nie zaproponuje bo mógłbym zepsuc
                                                    nasze relacje
                                                  • 17lipiec1976 Re: wypadek 27.07.09, 19:33
                                                    a tak z innej beczki: nie uwazasz, ze nasz watek zrobil sie juz za dlugi?
                                                    czas zalozyc kolejny, nie lubie pisac w watkach powyzej 100 postowbig_grin
                                                  • frip0 Re: wypadek 27.07.09, 19:36
                                                    he he ja też widac raki zodiaklne coś łączysmile
                                                  • 17lipiec1976 Re: wypadek 27.07.09, 19:36
                                                    Ty Jan powinienes miecsmile
                                                  • frip0 Re: wypadek 27.07.09, 19:41
                                                    No niestety mama sie nie zgodziła na to imię bo miała uprzedzenie do
                                                    janków więc mam innesmile
                                    • frip0 Re: wypadek 27.07.09, 18:08
                                      W sumie nadgarstek 15 przy Twojej wadze to niezły wyniksmile
                                      • 17lipiec1976 Re: wypadek 27.07.09, 18:10
                                        hahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fripku, serio?????
                                        poczekaj zmierze jeszcze razbig_grin
                                        • frip0 Re: wypadek 27.07.09, 18:13
                                          Tylko pamiętaj - pomiaru dokoujemy przy zaciśniętej pięścismile
                                          • 17lipiec1976 Re: wypadek 27.07.09, 18:14
                                            no tak, prawie 15 bez 2 mm
              • robert.83 Re: wypadek 27.07.09, 17:19

Cyplenkow? Dla mnie ciut za dużo. Koszty wymiany drzwi (na szersze
                niż wyższe) byłyby nieakceptowalne. Ale tak - mam co poprawiać w
                wyglądzie. Operacyjnie może i też...
                • frip0 Re: wypadek 27.07.09, 17:25
                  Robert zabiegi takie upiększające to wspaniała sprawasmile Ja jeden
                  miałem i jeszcze do dzisiaj nie moge wyjśc z podziwu dla kunsztu i
                  geniuszu człowieka, który go robił. No i wyglądam o wiele lepiejsmile
                • mappi Re: wypadek 27.07.09, 17:32
                  Robert a po Ci te drzwi....poszerz sobie otwór a zakończ fantastycznym
                  neogotyckim łukiem smile
                  nawet cyplenkow będzie zachwycony
                  • frip0 Re: wypadek 27.07.09, 17:37
                    No fakt Mappi a nóz sie zdarzy Robertowi niezapowiedziana wizyta
                    cyplenkovasmile
    • mappi Re: wypadek 27.07.09, 16:56
      ..Lipcu...przecież to niewątpliwie znak jakowyś...
      może przesłanie...w końcu poszłaś inną niż zwykle drogą...
      ...tak sobie wydumałam...
      ooooo
      czekają Cię zmiany...których się obawiasz....i chociaż będziesz napotykać na
      wiele przeciwności i niebezpieczeństw...idź dalej drogą obraną...aż do celu
      (czyt.szczęścia)
      smilesmilesmilesmile

chyba się nazwę dzisiaj...wróżka Eulalia

0-700-777-777

3,5 plus VAT za minutę

Pozdrawiam
      smile
      p.s. przepraszam za grafomaństwo nawet i nieudolne
      • 17lipiec1976 Re: wypadek 27.07.09, 16:58
        wow!!!
        co za przepowiedniasmile
        a czekaja mnie zmiany, i sie ich obawiam....
        ale biore byka za rogi!! nawet w tej sprawie wykonalam dzis telefonbig_grin
        • mappi Re: wypadek 27.07.09, 17:07
          wszystko co nas otacza...to oczywiste oczywistości
          trzeba umieć je tylko właściwie interpretować
          smile
          a conto wink

p.s. a nie mówiłam...
          smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka